Cum să accepți secțiunea 8 vouchere

Dacă sunteți un proprietar, există multe beneficii pentru acceptarea voucherelor de alegere a locuințelor (HCV) - cunoscute în mod obișnuit ca secțiunea 8 vouchere, după secțiunea codului american care le-a stabilit. Împreună cu plățile de chirie garantate în fiecare lună, puteți profita și de publicitatea gratuită pentru unitățile disponibile disponibile și bucurați-vă de chiriași pre-ecranați. Cu un HCV, chiriașul găsește o unitate disponibilă pe piața imobiliară privată, iar guvernul plătește o parte din chiria chiriașului în fiecare lună. Dacă doriți să acceptați secțiunea 8 vouchere, tot ce trebuie să faceți este să completați o aplicație cu Agenția locală locală locală (PHA) și completați o inspecție a unității de închiriere.

Pași

Partea 1 din 3:
Înregistrarea cu fotografia locală
  1. Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 1
1. Localizați biroul PHA cel mai apropiat de proprietatea dvs. de închiriere. Deși programul HCV este un program federal, este administrat de PHA-urile locale și este supus legilor de stat și reglementărilor locale. De obicei, veți folosi PHA care servește zona în care este localizată proprietatea dvs.
  • De exemplu, dacă locuiți în Dallas, TX, dar dețineți o proprietate de închiriere în Austin și doriți să acceptați HCV-uri pentru această proprietate, ar trebui să mergeți la PhA la Austin.
  • Pentru a găsi cea mai apropiată proprietatea dvs. de închiriere, mergeți la https: // Hud.gov / program_officii / public_indian_hasing / Pha / Contacte și faceți clic pe starea dvs. pe hartă.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 2
    2. Completați o aplicație pentru a vă înregistra proprietatea dacă este necesar. Unele birouri PHA necesită să completați o aplicație înainte de a începe să acceptați HCV-uri. Aplicația necesită în mod obișnuit să furnizați detalii despre dvs. ca proprietar și o descriere a proprietății de închiriere pe care o dețineți. Deoarece procesul variază drastic între diferitele PCAS, cereți unui consilier de beneficii să meargă prin procesul cu dvs.
  • De obicei, va trebui să furnizați informații despre proprietatea dvs. de închiriere similară cu ceea ce ați pune într-o listă de închiriere, cum ar fi adresa, imagini pătrate, numărul de dormitoare și băi și numărul de unități (dacă dețineți mai mult de unul).
  • De asemenea, va trebui să furnizați documente, inclusiv fapta la proprietate, o copie a ID-ului foto și rezultatele unui control al fondului criminal. Deși nu există nici o taxă pentru a vă înregistra, este posibil să fie necesar să plătiți o taxă pentru verificarea de fond penală.
  • În unele zone, proprietarii nu sunt obligați să se înregistreze dacă doresc să participe la programul HCV. Un consilier de beneficii la PHA dvs. vă va informa dacă este necesară înregistrarea.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 3
    3. Participați la o clasă de orientare a proprietarului, dacă este necesar. Unele PHA au o clasă de orientare a proprietarului pe care vi se cere să participați înainte de a începe să acceptați HCV-uri. Această clasă de orientare vă prezintă la programul HCV și modul în care operează PHA locală.
  • Clasa dvs. de orientare poate fi ceva ce trebuie să participați la o persoană la biroul PHA sau poate fi online.
  • În timpul clasei de orientare, puneți orice întrebări pe care le puteți avea despre acceptarea HCV-urilor pentru a vă închiria proprietatea. S-ar putea să doriți să scrieți câteva întrebări în avans, astfel încât să puteți cere niciunuia nu la răspundere de prezentare.
  • Bacsis: Dacă este necesară orientarea proprietarului, înregistrarea dvs. nu va fi acceptată până când nu ați terminat cursul și ați furnizat un certificat de completare a PHA.

  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 4
    4. Creați un cont Portal de la proprietar pentru a vă gestiona proprietățile HCV. Cele mai multe PHA au un portal online pe care îl puteți utiliza pentru a ține pasul cu secțiunea 8 aplicații, inspecții și plăți. Portalul vă oferă, de asemenea, acces la forumuri unde puteți discuta problemele cu alte proprietari din secțiunea 8 și obțineți răspunsuri la întrebările dvs. din partea personalului PHA.
  • De obicei, puteți, de asemenea, să vă înscrieți pentru depunerea directă prin portal. PHA va depune direct suma voucherului chiriașului în fiecare lună. Veți fi responsabili pentru colectarea restului chiriei de la chiriaș.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 5
    5. Să stabilească o chirie de piață echitabilă (FMR) pentru unitate. Fiecare PHA locală determină un standard de plată pentru zona dvs. între 90% și 110% din FMR. FMR-urile sunt calculate și publicate de Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD) în fiecare an.
  • Pentru a găsi FMR pentru zona în care se află unitatea dvs. de închiriere, mergeți la https: // Huduser.Gov / portal / seturi de date / FMR.HTML.
  • Dacă unitatea dvs. de închiriere este amplasată într-o zonă metropolitană, se poate aplica o zonă diferită de zonă mică (SAFMR). SAFMRS calculează FMR-urile distincte pentru codurile poștale în zonele metropolitane, unde ratele de închiriere pot varia dramatic. Mergi la https: // Huduser.Gov / portal / seturi de date / FMR / SMALLAREA / index.HTML Pentru a căuta Safmr.
  • Dacă nu sunteți de acord cu chiria atribuită unității dvs. de închiriere de către PHA, puteți completa o cerere de creștere a chiriei.
  • Bacsis: Chiria pentru unitatea dvs. poate fi ajustată în sus sau în jos, față de FMR, în funcție de vârstă, stare și locație a proprietății. Discutați cu personalul PHA dacă aveți întrebări despre ce să vă taxați în chirie pentru proprietatea dvs. specială.

    Partea 2 din 3:
    Găsirea unei secțiuni 8 chiriaș
    1. Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 6
    1. Listează o vacanță curentă sau viitoare prin PHA. Fiecare PHA are o placă de locuințe pentru chiriașii potențiali cu vouchere. Aceste plăci listate unitățile de închiriere disponibile în zonă și le puteți folosi gratuit. Pha dvs. poate avea, de asemenea, conexiuni cu alte plăci de locuit, unde vă puteți lista unitatea.
    • Listează aparatul pe placa de locuințe la sau sub FMR care se aplică în zona în care se află proprietatea dvs. de închiriere.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 7
    2. Oferiți aplicații standard pentru chiriașii potențiali cu vouchere. Chiar dacă un chiriaș prospectiv are un voucher, ei încă mai trebuie să treacă prin procesul dvs. de aplicare la fel ca orice alt chiriaș. Acest lucru vă permite să păstrați aceleași informații despre chiriașii potențiali în înregistrările dvs.
  • Dacă percepeți o taxă de cerere, puteți alege să renunțați la această taxă pentru chiriașii potențiali cu vouchere. Cu toate acestea, nu există nicio cerință legală ca să faceți acest lucru.
  • Bacsis: Poate doriți să ajustați aplicația pentru a adăuga o întrebare despre faptul că prospectivul chiriaș utilizează un voucher HCV. Acest lucru vă asigură că nu neagă accidental cererea chiriașului pe baza veniturilor lor.

  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 8
    3. Ecranul chiriașilor potențiali la fel ca și ceilalți solicitanți. Programul HCV asigură că chiriașii cu vouchere vor satisface întotdeauna cerințele dvs. de venit. Cu toate acestea, în timp ce solicitanții Ecrane PHA, procesele lor de screening nu pot fi la fel de stricte ca cerințele dvs. de închiriere.
  • Chiar dacă proprietatea dvs. este supusă unei legi care interzice discriminarea împotriva chiriașilor potențiali cu HCV-uri, aveți în continuare dreptul de a refuza o cerere de chiriaș pentru un alt motiv, cum ar fi neîndeplinirea standardelor dvs. de fond criminal.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 9
    4. Trimiteți o cerere de aprobare a chiriei. Dacă ați aprobat un chiriaș cu un voucher, încă mai aveți nevoie de aprobare din partea PHA înainte de dvs. și chiriașul poate semna un contract de leasing. La solicitarea dvs., veți oferi numele chiriașului, precum și informații despre unitatea de închiriere.
  • De obicei, puteți completa și trimiteți o cerere de solicitare prin portalul proprietarului PHA. De asemenea, puteți descărca formularul la https: // Hud.Gov / Site-uri / Dfiles / PiH / Documents / Solicitare_tency_approval52517.pdf.
  • Un inspector PHA va inspecta unitatea dvs. de închiriere pentru a vă asigura că îndeplinește standardele de calitate ale programului HCV înainte de aprobarea chiriei.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea inspecției proprietății
    1. Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 10
    1. Uitați-vă peste lista de verificare a inspecției proprietății. Lista de verificare a inspecției proprietății vă oferă o idee despre ceea ce se va uita inspectorul. Treceți prin unitatea de închiriere cu lista de verificare și reparați sau înlocuiți toate elementele pe care le vedeți pe lista de verificare care au nevoie de ea înainte de a vă programa inspecția. În acest fel, aveți o șansă mai mare de a trece la inspecție.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 11
    2. Programați o inspecție a proprietății pentru a vă certifica proprietatea. De obicei, puteți programa inspecția proprietății online prin portalul proprietarului. Puteți să apelați întotdeauna sau să renunțați la biroul local PHA și să programați o inspecție în acest fel.
  • Trebuie să fii prezent la inspecție. Ia notele ca inspectorul trece prin unitate și pune întrebări dacă există ceva ce nu înțelegeți.
  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 12
    3. Faceți toate reparațiile necesare pentru a aduce proprietatea până la standarde. Dacă inspectorul a observat probleme cu unitatea dvs., PHA nu va aproba închirierea până când nu reușiți aceste probleme. Inspectorul vă va informa exact ce trebuie să faceți pentru a îndeplini standardul de calitate.
  • Unele situații vă pot cere să înlocuiți ceva complet mai degrabă decât să îl reparați. Dacă lucrarea pe care trebuie să o faceți pentru a trece inspecția va avea o perioadă lungă de timp, este o idee bună să comunici acest chiriaș prospectiv. Ei pot decide să se aplice în altă parte, mai degrabă decât să aștepte.
  • Bacsis: Dacă trebuie să reparați sau să înlocuiți elementele pentru a aduce unitatea până la standardele de calitate a programului HCV, PHA va trebui să verifice unitatea înainte de a putea aproba închirierea de închiriere.

  • Imagine intitulată acceptă secțiunea 8 Vouchere Pasul 13
    4. Completați plățile de asistență pentru locuințe (contract HAP). Contractul HAP este un contract între dvs. și PHA care oferă informații despre chiriaș și unitatea de închiriere, precum și detalii despre închirierea chiriașului semnează. Când ați terminat să o completați, să o trimiteți la PHA pentru semnătura lor. Chiriașul nu trebuie să semneze acest document.
  • PHA dvs. va avea probabil copii ale contractului HAP disponibil online prin portalul proprietarului. De asemenea, puteți descărca o copie la https: // Hud.Gov / Site-uri / Dfiles / PiH / Documents / Housing_Assistance_Payments_Contract.pdf. Puteți completa acest document pe computer.
  • Citiți cu atenție documentul. Vă descrie drepturile și îndatoririle dvs. ca proprietar prin programul HCV. Contactați fotografia locală dacă aveți întrebări.
  • După ce cineva semnează contractul pentru PHA, asigurați-vă că obțineți o copie a HAP pentru înregistrările dvs.
  • Avertizări

    În general, legea federală nu solicită să accepți secțiunea 8. Cu toate acestea, există câteva state, județe și orașe cu "sursă de venit" Legi care interzic discriminarea solicitanților chiriași pe baza faptului că primesc secțiunea 8 sau alte subvenții guvernamentale. Verificați starea și dreptul local sau contactați un avocat local de proprietate / chiriaș dacă nu sunteți sigur.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar