Cum să vă apărați în instanță

Cu excepția cazului în care vă implicați într-o contestație a cererilor mici sau într-o altă persoană care este nereprezentată, apărarea în instanță este o decizie foarte dificilă și riscantă. Majoritatea oamenilor care se află în instanță, în special atunci când merg împotriva unui avocat, nu își câștigă cazul. Dacă nu aveți de ales decât să vă reprezentați, trebuie să vă pregătiți cazul, să vă familiarizați cu procedurile judiciare, să prezinte dovezi și să mărturisiți în judecată. Deși este dificil să vă reprezentați, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă oferi cea mai bună ocazie de a vă câștiga cazul.

Pași

Partea 1 din 3:
Navigarea procesului juridic ca pârât proSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 1
1. Înțelegeți numele juridice pentru părțile implicate într-un caz. Trebuie să învățați toate numele juridic ale participanților la un proces. Judecătorul sau avocatul opus se vor referi la oamenii de aceste nume. Participanții includ următoarele:
  • PRO SE Litigii sunt indivizi care sunt o parte numită în procesul civil sau în cazul penal, dar nu sunt reprezentați de un avocat. Dacă vă pregătiți propria apărare într-un caz, veți fi cunoscuți ca pârâtul pro.
  • Reclamantul este o persoană care dosează un proces civil (un caz pentru daune de bani) împotriva unei alte persoane sau a unei afaceri. Dacă sunteți implicat într-o civilă, spre deosebire de un caz penal (discutat mai jos), reclamantul este persoana (i) vă suge. Reclamantul poate sau nu poate fi reprezentat de un avocat.
  • Procurorul este avocatul care reprezintă statul într-un caz penal.
  • Într-un proces civil, un reclamant dă judecată o persoană pe care o consideră că le-a afectat într-un fel și că daunele au provocat daune. Există o varietate de procese civile care ar putea fi aduse, cum ar fi un proces de vătămare corporală, o procedură de divorț, o caz de discriminare sau o încălcare a cazului contract.
  • Într-un caz penal, un procuror prezintă dovezi juriului de a încerca să demonstreze că o persoană acuzată de a comite o crimă de fapt a comis infracțiunea. Un juriu sau judecător aude toate dovezile și apărarea și decide dacă procurorul a prezentat suficiente dovezi pentru a demonstra că acuzatul a comis o crimă.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 2
    2. Familiarizați-vă cu regulile instanței. Fiecare instanță de stat și instanțele federale au norme procedurale pe care toate părțile trebuie să le urmeze atunci când aduc un caz în instanță. Mai jos este o listă cu regulile procedurale potențial relevante și unde să le localizeze.
  • Dacă cazul dvs. este în instanța federală, veți avea nevoie fie normele federale de procedură civilă, fie normele federale de procedură penală și regulile federale de probă. Puteți găsi aceste reguli la http: // USCOURTS.Gov / Reguli - Politici / Reguli-Reguli-Procedură.
  • Instanțele federale solicită, de asemenea, să revizuiți și să urmați și să respectați și regulamentul de procedură pentru Curtea Districtuală Federală specifică, unde se aude cazul dvs. Aceste reguli sunt situate pe site-urile Judecătoriei Districtuale. Puteți localiza site-ul internet al districtului relevant aici: http: // USCOURTS.Gov / Locator de instanță. Odată pe site-ul web relevant Căutați "Reguli de practică" sau "reguli de procedură civilă" și ar trebui să puteți localiza regulile.
  • Dacă cazul dvs. este în instanța de stat, puteți localiza regulile relevante efectuând o căutare pe Internet cu numele dvs. de stat și "regulile procedurii civile" sau "regulile procedurii penale" și "regulile de probă."
  • Puteți localiza regulile instanței locale, sunând la grefierul în cazul în care se aude cazul dvs. Într-un caz civil, puteți găsi numele instanței pe prima pagină a plângerii pe care ați primit-o de la reclamant. De asemenea, puteți efectua o căutare pe Internet a numelui Curții și "Reguli de procedură civilă" sau "reguli de procedură penală" și "regulile de probă."Majoritatea instanțelor oferă aceste informații pe site-ul lor.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 3
    3. Solicitați un avocat dacă vă aflați în instanța penală. A șasea modificare dă dreptul inculpaților criminali să aibă un avocat pe care îl alocă dacă nu își pot permite un avocat pe cont propriu. Dacă cazul dvs. penal poartă o propoziție potențială de închisoare de șase sau mai multe luni, aveți dreptul să aveți un avocat numit. Dacă aveți opțiunea de a avea un avocat numit dvs., mai degrabă decât vă apărați, ar trebui să solicitați un avocat.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 4
    4. Determinați dacă vă puteți permite să păstrați un avocat în caz civil. Unul dintre motivele pentru care oamenii aleg să se apere în instanță se datorează faptului că nu își pot permite să angajeze un avocat. Dacă acesta este motivul pentru care intenționați să vă apărați, trebuie să determinați dacă există vreo modalitate de a păstra un avocat low-cost sau gratuit pentru a vă ajuta să vă pregătiți apărarea sau să vă ocupați de întregul caz în sine. Mai jos sunt câteva modalități de a localiza potențiali avocați:
  • Contactați Asociația Barului de Stat și întrebați cum să localizați și să plătiți pentru un avocat când nu vă puteți permite un avocat. Asociația de Baro American a compilat o listă de resurse de stat de stat care vă pot direcționa la site-urile de recomandare a avocatului, cum ar fi informațiile de contact pentru asociațiile de bare de stat. ABA oferă aceste informații la http: // aplicații.Americanbar.Org / LegalServices / Findlegalhelp / Home.CFM
  • Contactați asistența juridică în zona în care a fost depusă cazul dvs. Societățile de asistență juridică oferă adesea o reprezentare scăzută sau fără cost pentru persoanele care nu își pot permite să-și păstreze un avocat pe cont propriu. Puteți localiza societățile de asistență juridică efectuând o căutare pe Internet pentru numele statului în care cazul este în așteptare și cuvintele "asistență juridică."
  • De asemenea, puteți contacta școlile de drept local și puteți vedea dacă au o clinică de drept care vă va reprezenta gratuit.
  • Partea 2 din 3:
    Apărarea în instanța civilăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 5
    1. Oferă un răspuns la reclamație. O acțiune civilă începe când cineva depune o plângere și vă servește cu o copie. Dacă ați fost servit cu o plângere civilă, va trebui să determinați rapid dacă și cum ați intenționat să răspundeți. De îndată ce primiți o copie a plângerii, revizuiți-o. Acesta va detalia afirmațiile făcute împotriva dvs. În plus față de plângere, veți primi, de asemenea, o sumă, care este un document care vă spune că ați fost în judecată și vă oferă informații despre cum și când să răspundeți.
    • În general, veți avea 30 de zile pentru a răspunde la un proces, începând cu ziua în care ați fost servit cu plângerea.
    • Pentru a răspunde, va trebui să depuneți un răspuns. Dacă nu depuneți un răspuns în timp, riscați să aveți regulamentul instanței în favoarea reclamantului în ceea ce se numește o hotărâre implicită.
    • Pentru a depune un răspuns, contactați instanța în care ați fost dat în judecată și cereți un formular de răspuns. Le puteți găsi, de obicei, online, dar dacă nu, puteți vizita și tribunalul în persoană și obțineți unul.
    • Răspunsul va conține răspunsuri simple la revendicările reclamantului. Pentru fiecare paragraf din plângere, veți refuza revendicările efectuate, puteți fi de acord cu revendicările efectuate sau puteți afirma că nu aveți suficiente informații pentru a oferi un răspuns.
    • Odată ce ați completat răspunsul, veți plăti o taxă de depunere și veți servi cealaltă parte cu răspunsul dvs. În California, taxa de depunere a unui litigiu de contract care implică 25.000 de dolari sau mai puțin, taxele vor varia de la 180 la 300 de dolari. Pentru a servi cealaltă parte, veți avea pe cineva care nu este o parte la proces de a da o copie a răspunsului dvs. la cealaltă parte.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 6
    2. Luați în considerare depunerea unei plângeri încrucișate. În plus față de depunerea unui răspuns, este posibil să doriți și să depuneți o plângere încrucișată, care este ca și cum ați depune un proces împotriva persoanei care tocmai ți-a dat seama. O plângere încrucișată poate fi depusă numai dacă afirmația pe care o faceți este legată de procesul care a fost depus împotriva dvs. Trebuie să vă depuneți în același timp reclamația încrucișată în același timp. Dacă nu faceți acest lucru, veți renunța la capacitatea dvs. de a vă ridica pretenția mai târziu.
  • Pentru a depune o plângere încrucișată, găsiți formularul corespunzător în același mod în care ați găsit formularul dvs. de răspuns. Un formular de plângere încrucișată vă va cere, de obicei, să precizați cauza acțiunii și de ce credeți că meritați să aveți o regulă instanță în favoarea voastră.
  • De exemplu, dacă ați fost dat în judecată pentru leziuni, sunteți pretins că ați provocat într-un accident de mașină, dar ați primit, de asemenea, vătămări pe care le credeți că au fost vina celeilalte părți, puteți depune o plângere încrucișată că ar trebui să fie răspunzători Pentru daune, de asemenea.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 7
    3. Cercetarea legii relevante. Pentru a vă apăra în instanță, trebuie să înțelegeți cererile legale sau acuzațiile împotriva dvs. și vă pregătiți apărarea legală. Acest lucru vă cere ca dvs cercetare Legea referitoare la cazul dvs. și strategizați-vă cât de bine să vă apărați pe baza afirmațiilor legale împotriva dvs. Puteți obține acces la resurse juridice în următoarele locuri:
  • Puteți utiliza bibliotecile de drept locale deschise publicului. Pentru a localiza o bibliotecă locală, efectuați o căutare pe Internet pentru numele orașului sau al orașului și bibliotecii de drept și "Deschis pentru public."Puteți cere bibliotecarului de lege să vă direcționeze la resursele juridice de care aveți nevoie.
  • Puteți căuta legile locale și statutele online la adresa: http: // Findlaw.COM / 11Stategov / cod index.HTML.
  • De asemenea, puteți utiliza site-uri gratuite de cercetare legală online pentru a localiza informații juridice pentru a vă ajuta în apărarea dvs.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 8
    4. Conduită Discovery. De îndată ce depuneți răspunsul dvs., va începe un proces legal de descoperire. În timpul descoperirii, fiecare parte va avea ocazia să solicite informații de la cealaltă parte pentru a afla despre punctele forte și punctele slabe ale cazului. În timpul descoperirii, puteți să colectați fapte, să obțineți declarații martor, aflați ce va spune cealaltă parte și vedeți cât de bine este cazul dvs. și cât de bine este cazul lor.
  • Puteți colecta descoperirea informală prin efectuarea propriilor interviuri, adunând documente de la agențiile publice și prin fotografiile.
  • De asemenea, puteți efectua o descoperire mai formală, participând la:
  • Interogatoriile, care sunt întrebări scrise direcționate către cealaltă parte pe care trebuie să le răspundă.
  • Depozite, care sunt interviuri formale între dvs. și altcineva important pentru caz.
  • Cereri de producere a documentelor, care sunt cereri formale pentru anumite documente.
  • Cereri de admitere, care pur și simplu solicită celeilalte părți să admită sau să refuze o declarație specifică.
  • Citații, care sunt comenzi judecătorești care necesită cealaltă parte să vă ofere anumite informații.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 9
    5. Participă la toate aparițiile solicitate de instanță. Înainte de procesul dvs. actual, vi se va cere să participați la cel puțin o conferință prealabilă. În unele state (i.E., California), această apariție a instanței se numește o conferință de gestionare a cazului (CMC). La CMC, tu și cealaltă parte se vor întâlni cu judecătorul și discutați despre modul în care va fi tratat cazul. La CMC ar trebui să fiți pregătiți să discutați:
  • Posibilitatea unei soluționări-
  • Disponibilitatea dvs. de a programa o dată de încercare-
  • Cât de descoperire merge sau a dispărut - și
  • Dorința dvs. de a concedia anumite probleme care nu sunt în dispută.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 10
    6. Se opune oricărei propuneri de judecată sumară. În majoritatea cazurilor, partea opusă va depune o propunere de judecată sumară, care susține că faptele necontestate ale cazului impun judecătorului să se pronunțe în favoarea lor fără a fi necesară o încercare. Va trebui să răspundeți rapid acestei mișcări. De exemplu, în Nevada, veți avea zece zile pentru a răspunde unei propuneri de judecată sumară.
  • Pentru a răspunde, va trebui să vă depuneți propria propunere care să explice instanței de ce nu trebuie acordată moțiunea. Trebuie să puteți arăta că există întrebări factuale și sunt în litigiu și că un judecător sau juriu ar trebui să decidă aceste probleme în proces. Propunerea dvs. ar trebui să conțină suficiente informații pentru a convinge instanța că un judecător sau juriu ar putea să se pronunțe în favoarea dvs. la proces. Pentru a face acest lucru, trebuie să prezentați dovezi care să susțină povestea dvs. de la informațiile pe care le-ați adunat în timpul descoperirii.
  • De obicei, puteți găsi o formă de mișcare de opoziție pe site-ul instanței dvs. Completați formularul complet și cu precizie și atașați toate documentele necesare.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 11
    7. Încercați să soluționați cazul în afara sălii de judecată. Înainte de data procesului, întâlniți-vă cu partea opusă și încercați să veniți la o soluție agreabilă, deci nu trebuie să mergeți la proces. În California, de exemplu, pot exista conferințe obligatorii de decontare care vizează soluționarea litigiului. Conferințele de decontare pot fi, de asemenea, voluntare.
  • În timpul unei conferințe de decontare, tu și cealaltă parte se vor întâlni cu o terță parte neutră. În timpul întâlnirii dvs. veți discuta o posibilă așezare cu toată lumea. Partea terță neutră nu va lua o decizie, dar acestea vor contribui la evaluarea punctelor forte și a punctelor slabe ale cazului dvs.
  • Stabilirea unui caz vă poate economisi timp, deoarece nu va trebui să mergeți la proces. De asemenea, venind la un acord vă va economisi bani pentru că nu va trebui să plătiți taxe de teren, taxe de martor și nu va trebui să luați cât mai mult timp liber. În cele din urmă, soluționarea înainte de proces vă va oferi mai mult control asupra rezultatului, deoarece nu veți lăsa decizia până la un judecător sau juriu.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 12
    8. Pregătiți-vă pentru proces. Dacă toate celelalte nu reușește, este posibil să trebuiască să mergi la proces. Înainte de data procesului, asigurați-vă că vă pregătiți în mod adecvat și sunteți încrezători în planul dvs. de joc. A prepara:
  • Asigurați-vă că ați pregătit dovezile, care vor fi sub formă de mărturie martor sau exponate. Când vă pregătiți dovezile, asigurați-vă că o organizați într-un mod care vă face ușor să îl introduceți în instanță. Au totul în ordinea pe care o veți aduce la atenția instanței. De asemenea, asigurați-vă că ați pregătit martorii dvs., astfel încât ei să știe ce le veți întreba și ce ar putea fi așteptat cealaltă parte să întrebe.
  • De asemenea, asigurați-vă că știți regulile de probă. În timp ce nici o persoană, avocații au inclus, știe fiecare regulă posibilă acolo, ar trebui să încercați să înțelegeți elementele de bază, astfel încât să fiți pregătiți pentru instanță. Regulile de probă dictează cum, de ce, și când pot fi introduse dovezile în instanță. Acestea sunt acolo pentru a vă asigura că instanța primește doar informații fiabile, relevante și exacte.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 13
    9. Du-te la proces. Când sosește ziua procesului dvs., ajungeți la tribunal devreme și să vă stabiliți. Când cazul dvs. este numit, pasul spre partea din față a sălii de judecată și fiți gata să mergeți. În general, vi se va cere să efectuați următoarele:
  • O declarație de deschidere, care este ocazia dvs. de a stabili faptele cazului dvs. și de a spune judecătorului sau juriului ceea ce veți dovedi în timpul procesului. Tu ar trebui Planificați și scrieți declarația de deschidere ca parte a pregătirii dvs. pentru proces. În plus, schițați dovezile pe care le vor vedea și mărturia martorilor vor auzi.
  • O examinare încrucișată a martorilor. Reclamantul trebuie să vă furnizeze o listă de martori înainte de proces și trebuie să vă pregătiți examinarea încrucișată ei la proces. În timpul examinării încrucișate, doriți să faceți juries întrebarea credibilității martorilor. Atunci când mărturia încrucișată, este important să vă amintiți următoarele:
  • Întrebați întrebările directe și de conducere, astfel încât un martor să aibă puține oportunități de a-și explica răspunsurile.
  • Nu par să "batger" martorul sau să facă ca juriul să fie mai simpatic la partea opusă.
  • Dacă un martor își schimbă mărturia lor, utilizați mărturia lor de depunere pentru a arăta că acestea oferă o mărturie inconsecventă. Acest lucru poate face ca juriul să discute în întregime de mărturii ca fiind nesigure.
  • Dacă martorul este ostil pentru cazul dvs., atunci trebuie să evidențiezi părtinirea lor, astfel încât juriul să înțeleagă că mărturia lor nu poate fi complet fiabilă.
  • O prezentare a apărării dvs. După ce reclamantul este terminat pus pe procesul lor, veți avea șansa de a apela martori și de a introduce dovezi care vă sprijină poziția. Reclamantul trebuie să-și dovedească cazul pentru a câștiga și, prin urmare, povara este pe reclamant pentru a prezenta suficiente dovezi pentru a satisface cerințele legale și pentru a convinge un juriu.
  • Obiecții. În timpul proceselor, avocatul opus poate încerca să prezinte dovezi sau să pună la îndoială un martor într-un mod care nu este permis în conformitate cu normele instanțelor. Ar trebui să faceți o obiecție față de acest tip de dovezi. Faceți acest lucru afirmând, "eu obiecte" și apoi da temeiul juridic pentru obiecțiile dvs.
  • Da un argument de închidere. După ce ați terminat apărarea, veți avea șansa de a face Comentarii de închidere la juriu. Deoarece reclamantul trebuie să-și dovedească cazul de a câștiga, ar trebui să vă rețineți povestea despre ceea ce sa întâmplat și să vă referiți la dovezile care vă sprijină povestea dvs. Argumentul dvs. de închidere ar trebui să fie scurt și direct pe punctul, astfel încât juriul să vă poată respecta cu ușurință argumentul. La sfârșit, cereți juriului să nu vă găsească responsabil.
  • Partea 3 din 3:
    Reprezentând-vă în instanța penalăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 14
    1. Participă activ la aranjarea dvs. Prima dată când va trebui să vă reprezentați în instanța criminală va fi la dispoziția voastră. La aranjarea dvs., instanța vă va spune care sunt acuzațiile împotriva dvs., care sunt drepturile dvs. constituționale și că aveți dreptul la un avocat. Odată ce judecătorul a spus piesa lor, veți avea ocazia să răspundeți la acuzații prin introducerea unui motiv. Va trebui să răspundeți spunând că nu este vinovat, vinovat sau fără concurs. Cel mai adesea veți dori să nu vă invitați să nu vinovați și să forțați procuratura să meargă la judecată și să dovedească cazul lor. Cu toate acestea, în unele situații, mai ales dacă ați negociat un acord de pledoarie favorabil, puteți să pledați vinovați sau fără concurs.
    • Dacă ați fost în închisoare în așteptarea aranjării dvs., veți avea, de asemenea, ocazia de a discuta opțiunile de la Bail. Judecătorul va avea, în general, abilitatea de a vă elibera pe propria dvs. recunoaștere, setați cauțiunea și trimiteți-vă înapoi la închisoare până când postați suma necesară sau refuzați-vă să setați BAIL și să vă trimiteți înapoi la închisoare fără posibilitatea de a fi eliberat.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 15
    2. Solicitați dovezi de la procuror. După aranjarea dvs., veți face schimb de informații cu procuratura. Acest proces se numește descoperire. Procuratura este, de obicei, obligată să vă ofere anumite informații pentru a vă asigura un proces echitabil și echilibrarea scalelor, deoarece veți avea în mod inevitabil un timp mai greu de a găsi informații pe care procuratura ar putea să o dețină. În general, dumneavoastră ca inculpatul va trebui să solicite informațiile. Ar trebui să fiți sigur că ați solicitat oricăror declarații orale sau scrise pe care le-ați făcut, înregistrarea dvs. judiciară, orice rapoarte, nume de martor expert și informații de contact și ar trebui să solicitați examinarea oricărui obiect sau document pe care îl poate avea urmărirea penală.
  • Cu toate acestea, pentru că vă reprezentați, puteți fi limitat în cantitatea de informații pe care o puteți vedea. Procurorii sunt obligați prin lege pentru a proteja identitatea martorilor în timp ce își pregătesc cazul, astfel încât martorii să nu fie puse în pericol. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui să luați în considerare în mod serios obținerea unui avocat. Dacă aveți un avocat, procurorul va fi obligat să-i elibereze informațiile pe care trebuie să le elibereze.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 16
    3. Investigați cazul dvs. După ce ați primit toate documentele pe care le-ați solicitat, trebuie să începeți procesul de investigare a cazului. Dacă nu sunteți în închisoare, puteți apela, trimiteți prin e-mail sau discutați cu persoane în persoană pentru a încerca să adune mai multe informații despre cazul dvs. Dacă sunteți în închisoare, veți avea nevoie de asistența altcuiva. În timp ce este posibil să puteți trimite scrisori și să efectuați apeluri telefonice, investigarea unui caz în timp ce sunteți blocat se poate dovedi dificil.
  • În calitate de inculpant penal, trebuie să aveți grijă să nu fiți văzuți ca martori sau victime intimidante sau amenințătoare. De fapt, dacă veți încerca și intervievați martori sau victime, ar trebui să angajați un profesionist pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 17
    4. Cercetarea legii relevante. Pentru a vă apăra în instanță, trebuie să înțelegeți cererile legale sau acuzațiile împotriva dvs. și vă pregătiți apărarea legală. Acest lucru vă cere ca dvs cercetare Legea referitoare la cazul dvs. și strategizați-vă cât de bine să vă apărați pe baza afirmațiilor legale împotriva dvs. Puteți obține acces la resurse juridice în următoarele locuri:
  • Puteți utiliza bibliotecile de drept locale deschise publicului. Pentru a localiza o bibliotecă locală, efectuați o căutare pe Internet pentru numele orașului sau al orașului și bibliotecii de drept și "Deschis pentru public."Puteți cere bibliotecarului de lege să vă direcționeze la resursele juridice de care aveți nevoie.
  • Puteți căuta legile locale și statutele online la adresa: http: // Findlaw.COM / 11Stategov / cod index.HTML.
  • De asemenea, puteți utiliza site-uri gratuite de cercetare legală online pentru a localiza informații juridice pentru a vă ajuta în apărarea dvs.
  • Dacă sunteți în închisoare, puteți solicita accesul bibliotecii legale a închisorii, dacă au una. Dacă nu au cărți legale la închisoare, este posibil să trebuiască să cereți ajutor de la cineva care nu este în închisoare.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 18
    5. Participați la toate audierile preliminare necesare. În majoritatea cazurilor greșite, există foarte puține audieri preliminare, dacă există. De cele mai multe ori va fi setată o dată de probă și veți merge direct la proces, dacă nu negociați o afacere de plecare. În majoritatea cazurilor de crimă, veți participa la cel puțin o audiere preliminară înainte de a merge la proces. La această audiere preliminară, judecătorul va decide dacă există suficiente dovezi împotriva dvs. pentru a vă face să apar în instanță pentru un proces. Dacă judecătorul decide că nu există suficiente dovezi, cazul dvs. va fi concediat și veți fi lansat. Dacă judecătorul decide că există suficiente dovezi pentru a vă face să stați proces, puteți fi aranjat din nou și va fi setată o dată de încercare.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 19
    6. Să prezinte propuneri pentru a exclude dovezile. Înainte de data procesului, veți avea o perioadă limitată de timp pentru a revizui dovezile împotriva dvs. și pentru a trimite propuneri Curții pentru a exclude orice dovezi care a fost adunată ilegal. Pentru a face acest lucru, trebuie să scrieți și să depuneți o moțiune pentru a suprima instanța. Judecătorul va citi mișcarea și va decide dacă să le acorde sau să o refuze.
  • În general, dovezile pot fi suprimate dacă s-ar fi adunat într-un mod care ți-a încălcat drepturile constituționale. De exemplu, o armă de crimă nu poate fi introdusă în instanță dacă sa constatat în timpul unei căutări ilegale sau sechestre (i.E., Poliția nu a avut un mandat). Cu toate acestea, există o serie de excepții de la această regulă și, în cazul în care urmărirea penală poate convinge judecătorul că există o excepție, dovezile pot intra în continuare.
  • Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 20
    7. Negocia un acord de motivare. Ca un ultim efort de șanț pentru a evita procesul, este posibil să doriți să negociați cu urmărirea penală cu privire la o posibilă acord de pledență. O afacere de pledoarie se face atunci când tu și procuratura sunt de acord cu anumite condiții pe care le vei supune Curții.
  • De exemplu, este posibil să fiți de acord să pledeți vinovați la o singură taxă și în schimbul urmăririi penale va renunța la orice alte taxe pe care le au împotriva dvs.
  • Alternativ, este posibil să fiți de acord să pledeți vinovat de o taxă mai mică pentru a evita să mergeți la o taxă mai gravă.
  • De asemenea, este posibil să fiți de acord să pledeți vinovat de o singură taxă și în schimbul urmăririi penale va renunța la orice alte taxe pe care le au împotriva dvs.
  • Într-un exemplu final, este posibil să fiți de acord să pledeți vinovat de o taxă mai mică pentru a evita să mergeți la o taxă mai gravă.
  • Prin pledând, puteți evita timpul și costul de apărare la proces, riscul unei pedepse dure și publicitatea care poate proveni dintr-un proces.
  • Cu toate acestea, dacă sunteți cu adevărat nevinovați și simțiți că puteți dovedi acest lucru, nu trebuie să fiți de acord cu o afacere de pledență.
  • 8. Du-te la proces. Ultima fază a procesului dvs. penal va fi procesul. Veți fi considerați nevinovați până când procuratura se dovedește altfel, pe care vor trebui să o facă la procesul dvs. De asemenea, în timpul procesului dvs., veți avea dreptul să rămâneți tăcuți și să nu mărturisiți împotriva dvs. Dacă alegeți să rămâneți tăcuți, procuratura nu va putea să o folosească împotriva dvs.
  • La începutul acestui proces, veți avea opțiunea de a solicita un proces juridic sau de a renunța la acest drept și de a avea un judecător să decidă cazul dvs. Odată ce procesul începe, vă veți conduce și veți trece prin aceleași sarcini ca și cum ați fi în instanța civilă. Aceasta înseamnă că veți putea oferi o declarație de deschidere, martori de examinare încrucișată, să vă prezinte apărarea, obiectul atunci când este necesar și să faceți o declarație de închidere.Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 21
  • sfaturi

    Să fie politicos și viitoare pe parcursul procedurii. Nu pierdeți niciodată temperamentul cu procuratura sau martorii lor, indiferent cât de frustrat puteți obține. Fii profesionist ori de câte ori sunt ochii pe tine.
  • Nu discutați detaliile cazului dvs. cu oricine.
  • Faceți întotdeauna termenele limită. Să fie devreme la aparițiile instanțelor și să vă depuneți documentele în timp util.
  • Dacă aveți probleme cu înțelegerea limbajului legal dens, puteți plăti un avocat pentru o consultație pentru a vă ajuta să înțelegeți situația dvs., chiar dacă nu le angajați pentru cazul dvs.
  • Avertizări

    Reprezentarea în instanță este o decizie foarte riscantă care funcționează foarte rar în favoarea inculpatului. Asigurați-vă că înțelegeți gravitatea taxelor dvs. înainte de a vă lua decizia. Dacă pedeapsa potențială este aspră, trebuie să angajați întotdeauna un avocat juridic.
  • Dacă sistemul juridic tinde să pună aceeași pedeapsă pentru toată lumea acuzată de infracțiune (de exemplu, biletele de accelerare), ar putea fi o risipă de bani pentru a angaja un avocat. Cu toate acestea, dacă există o mare variație de condamnare pentru taxa dvs., luați în considerare cu fermitate angajarea unui avocat care ar fi mai bine pregătit să vă apere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar