Cum să evacuați un chiriaș comercial în california

În conformitate cu legea din California, proprietarii au dreptul de a evacua chiriașii comerciali care nu reușesc să plătească în chirie sau să încalce în alt mod acordul de închiriere. Chiriașii comerciali nu se bucură de aceleași protecții juridice ca și chiriașii rezidenți, dar din cauza valorii proprietății, pot fi mai capabile să angajeze un avocat pentru a se apăra. În timp ce evacuarea unui chiriaș este rar ușor, urmând procedura corespunzătoare, vă puteți salva luni de hassle și cheltuieli legale.

Pași

Partea 1 din 2:
Evitând o bătălie legală
  1. Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți un motiv juridic pentru a evacua chiriașul. Procedurile de evacuare comercială sunt cel mai adesea rezultatul unei încălcări a contractului. În timp ce, în unele cazuri, acest lucru se datorează nemulțumirii proprietarului față de utilizarea chiriașului a proprietății, este de obicei doar o chestiune de inversare a chiriei.
  • Principala problemă în a decide dacă o evacuare este sau nu legală este dacă acordul de închiriere a fost sau nu a fost încălcat sau nu. Acordul de închiriere va include probabil produsele care detaliază chiriile plătite, datele de închiriere sunt datorate, utilizări acceptabile ale proprietății și alte detalii pe măsură ce proprietarul se potrivește. Orice încălcare a acestui contract de către chiriaș este motiv pentru o procedură de evacuare.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 2
    2. Cheamă chiriașul sau le vorbește personal. Majoritatea oamenilor sunt dispuși să lucreze un fel de compromis înainte de a merge la tribunal. Încercați să discutați cu chiriașul dvs. înainte de a lua orice fel de acțiune legală. Ei pot pur și simplu să aibă o lună aspră și au nevoie de mai mult timp să plătească chirie.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 3
    3. Proiectul A "O notificare de 3 zile." Acest document obligatoriu legal este avertizarea dvs. de acțiune în justiție dacă chiriașul continuă să nu plătească chiria sau nu va opri încălcarea contractului de închiriere. Acesta trebuie să includă cantitatea de chirie datorată, numele și adresa persoanei cărora se poate efectua plata chiriei și o notificare privind confiscarea contractului de închiriere în cazul în care plata nu este efectuată în termen de trei zile de la primirea notificării.
  • Chiar dacă un chiriaș comercial din California poate fi obligat din punct de vedere legal să plătească până la o primă de 20% la plățile de închiriere, să aveți grijă ce sumă solicitați de la chiriaș în anunț. În cazul în care chiriașul plătește o plată supraestimată a chiriei, chiriașul va câștiga probabil procedurile de evacuare și va putea să dea în judecată taxe legale.
  • Au un avocat care este familiarizat cu legea chiriaș în zona dvs. să vă ajute cu această notă dacă nu sunteți familiarizați cu modul de elaborare a acestei notificări.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 4
    4. Serviți anunțul de 3 zile către chiriaș. Dacă nu puteți servi personalul chiriaș, încercați să părăsiți anunțul cu cineva cu vârsta peste 18 ani la sediul și trimiterea unei copii suplimentare chiriașului. Dacă acest lucru nu se poate face, puteți posta anunțul într-o locație ușor vizibilă la proprietate și trimiteți o copie suplimentară la chiriaș.
  • Data efectivă a anunțului se poate modifica în funcție de modul în care a fost servită notificarea. Dacă chiriașul este servit direct, data efectivă rămâne la trei zile. Cu toate acestea, dacă notificarea este trimisă sau furnizată într-un alt mod decât în ​​mod direct, este recomandabil să adăugați încă cinci zile de la data trimiterii prin poștă.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 5
    5. Completează A "Dovada serviciului" formă. Acest lucru poate fi folosit pentru a dovedi serviciul dvs. de anunțuri de 3 zile dacă problema este luată în instanță.
  • Dacă ați servit notificarea de evacuare prin poștă, utilizați formularul găsit Aici.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 6
    6. Permiteți chiriașului ocazia de a remedia situația. Chiriașul are 3 zile întregi după ce anunțul a fost servit pentru a remedia situația. Dacă sfârșitul acestei perioade se află într-o vacanță sau un weekend, sfârșitul perioadei va fi oficial următoarea zi lucrătoare. Continuați cu procesul de evacuare dacă situația nu este remediată.
  • În cazul în care chiriașul plătește o plată parțială, proprietarul este obligat să le informeze în scris că accelerarea proprietarului de plată parțială nu scutește chiriașul din procedurile de evacuare.
  • Partea 2 din 2:
    Luând cazul în instanță
    1. Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 7
    1. Fișier o plângere detatrică ilegală. În cazul în care chiriașul încă nu a plătit chiria datorată sau a oprit încălcarea contractului de închiriere în termen de trei zile, proprietarul are acum dreptul de a depune o plângere ilegală de detașare. Acesta este un formular depus împreună cu instanța care începe oficial procesul de evacuare. Din cauza naturii complexe a pililor de evacuare comercială și a formelor juridice, se recomandă să angajați un avocat imobiliar pentru a asigura acuratețea. Orice inexactitate poate fi contestată cu succes de chiriaș.
    • Dacă alegeți să continuați cu acest proces, depuneți următoarele documente cu Curtea:
    • O copie a contractului de închiriere
    • Plângerea deținătorului ilegal
    • O copie a anunțului de 3 zile
    • Dovada serviciului de notificare de 3 zile
  • Pot fi necesare alte forme juridice. Căutați consultanță juridică de la un profesionist sau verificați dacă sunt disponibile sfaturi gratuite la instanța de judecată înainte de a continua.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 8
    2. Permiteți chiriașului 5 zile să eliberăm proprietatea. Chiriașul va fi servit o citație (o cerință de răspuns la Curte) de către un server de proces înregistrat. Dacă documentul este livrat personal, chiriașul are cinci zile pentru a elibera proprietatea sau pentru a răspunde la citație. Dacă chiriașul a fost servit într-un alt mod, ei pot avea 10 până la 15 zile pentru a răspunde.
  • Dacă chiriașul eliberează proprietatea sau altfel nu conține evacuarea, avocatul dvs. poate apoi să caute o hotărâre implicită de posesie din partea Curții, ceea ce înseamnă că chiriașul este acum evacuat.
  • Imaginea intitulată evacuează un chiriaș comercial în California Pasul 9
    3. Ia problema la proces. Dacă chiriașul răspunde la citații contestă evacuarea, avocatul dvs. (dacă aveți unul) și avocatul chiriașilor (dacă au unul) va încerca să stabilească o dată de judecată pentru proces. Acest lucru este de obicei în termen de 30 de zile de la răspunsul chiriașului.
  • În cazul în care cazul este luată în proces, este foarte recomandabil să angajați un avocat pentru a vă apăra. Chiriașul poate avea apărare juridică puternică și vă poate da în judecată pentru taxe legale dacă câștigă cazul.
  • Dacă dvs. (proprietarul) câștigă procesul, veți primi chiria neplătită și orice alte pierderi, după cum se specifică în contractul de închiriere. Chiriașul poate cere până la 41 de zile suplimentare la proprietate dacă pierd, dar va fi forțat să plătească suma corespunzătoare de chirie în față.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 10
    4. Au servi șeriful local a "Anunț de 5 zile pentru a elibera" la chiriașul. Dacă chiriașul pierde cazul, biroul șerifului va acorda dreptul de a efectua evacuarea.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 11
    5. Au loc șeriful o încuietoare pe ușă la proprietatea de închiriere. În a șasea zi, șeriful are dreptul să elimine fizic chiriașul dacă sunt încă prezente pe proprietate. În acest moment, o primire a posesiei proprietății este dată proprietarului și pot alege să schimbe încuietorile pe proprietate.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 12
    6. Luați chiriașul să revendice posesiunile rămase. Chiriașul are la 15 zile după blocare pentru a pretinde orice proprietate rămasă în incintă. Sau, în cazul în care chiriașul a plecat înainte de blocare, permiteți 18 zile după trimiterea unui mesaj "Aviz de credință de abandon" la ultima lor adresă cunoscută. Această notificare trebuie să specifice proprietatea rămasă și orice costuri de depozitare.
  • Proprietatea chiriașului trebuie să fie stocată în siguranță în acest timp. Este o idee bună să fotografiați proprietatea pentru a evita taxele de distrugere neglijentă a proprietății.
  • Imaginea intitulată evacuați un chiriaș comercial în California Pasul 13
    7. Scapă de posesiunile chiriașului. Proprietatea nerevendică poate fi vândută sau eliminată de proprietar. Aceasta variază municipalitatea mea. Consultați site-ul instanței locale sau căutați consultanță juridică pentru mai multe informații.
  • sfaturi

    Dacă preferați asistență profesională, închiriați un avocat care este familiarizat cu legea chiriașului în zona dvs.

    Avertizări

    Acest articol nu este menit să înlocuiască consilierul juridic profesional sau să constituie consultanță juridică. Dacă aveți îndoieli, căutați ajutor legal pentru procesul de evacuare.
  • Punctele rămase la spații nu pot fi folosite ca garanție pentru a asigura plata banilor acordată de instanță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar