Cum să găsești o casă de închiriere

Indiferent dacă întâmpinați dificultăți în a cumpăra o casă chiar acum, nu doriți să vă angajați să trăiți undeva pe termen lung sau să aveți nevoie doar de un loc temporar pentru a rămâne, este posibil să căutați să găsiți o casă de închiriere pentru a vă deplasa. Deși este puțin intimidat despre perspectiva de a găsi o proprietate de închiriere, puteți să vă sunați la domiciliu, este de fapt un proces destul de ușor. Determinați parametrii căutării dvs., aflați ce tip de casă este cel mai bun pentru dvs., apoi utilizați Internetul, imprimați anunțurile și cuvântul de gură pentru a găsi case în bugetul dvs. Vanatoare placuta!

Pași

Metoda 1 din 4:
Imaginați parametrii căutării dvs
  1. Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 1
1. Elaborați un buget și calculați cât de mult puteți plăti în chirie. Potrivit lui U.S. Census Biroul, chiria lunară nu ar trebui să fie niciodată mai mare de 20% -30% din venitul dvs. lunar. Astfel, înainte de a găsi proprietatea potrivită pentru dvs., trebuie să calculați ce gama de preț vă puteți permite de fapt în chirie.
  • De exemplu, dacă venitul dvs. este de 2.000 de dolari pe lună, nu ar trebui să plătiți mai mult de 400- $ 600 în chirie.
  • Suma pe care vă puteți permite să plătiți pentru chirie poate varia în funcție de situația financiară personală. De exemplu, dacă câștigi 2.000 de dolari pe lună, dar nu cheltuiți niciodată mai mult de 1.000 de dolari pe facturi și cheltuieli de trai, atunci vă puteți permite teoretic până la 1.000 de dolari în chirie lunară.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriere Pasul 2
    2. Căutați închirieri în apropierea muncii dvs. sau unde puteți petrece mult timp. Veți dori ca locuința dvs. de închiriat să fie localizată undeva, care este convenabilă pentru slujba dvs., școala dvs., unde vă cumpărați mâncarea și unde vă place să vă petreceți timpul liber. Deși nu ar trebui să închiriați neapărat o proprietate care este situată ideal, dar prea scumpă, ar trebui să vă străduiți să găsiți o casă de închiriere cât mai aproape de această locație ideală posibil.
  • Dacă nu veți putea să umblați peste tot și nu dețineți o mașină, ar trebui, de asemenea, să luați în considerare unde se află cea mai apropiată oprire publică de tranzit public.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriere Pasul 3
    3. Evitați să căutați case de închiriere în cartierele nesigure. Deși proprietățile din aceste zone pot fi mult mai ieftine, nu va merita pe termen lung dacă vă simțiți în mod constant nesigură să mergeți și din casa dvs. de închiriere. Contactați brokerii imobiliari sau departamentul de poliție locală pentru a obține un sentiment dacă un cartier este relativ sigur sau nu.
  • Dacă este posibil, încercați să "inspectați" un cartier prospectiv în toate timpurile zilei. Uită-te pentru a vedea cât de ocupat cartierul sau zona este în timpul zilei și verifică ce fel de iluminare stradală este disponibilă pe timp de noapte.
  • Metoda 2 din 4:
    Localizarea chiriilor disponibile
    1. Imaginea intitulată Găsiți o casă de închiriere Pasul 4
    1. Începeți căutarea online pentru a obține un sentiment de valori ale proprietății în zonă. Există o mulțime de motoare de căutare diferite de închiriere online, care vă permit să restrângeți căutarea pe baza prețului, dimensiunii, locației și altor factori. Utilizați aceste site-uri web pentru a privi la proprietățile din zona pe care doriți să o închiriați și pentru a vedea ce este gama tipică de preț.
    • Unele dintre cele mai populare site-uri folosite pentru a căuta proprietăți de închiriere includ Abodo, Apartments.com, craigslist, hotpads, imobiliar.com, trulia și zillow.
    • Nu vă bazați exclusiv pe Internet pentru a vă găsi proprietatea de închiriere. În timp ce este o modalitate utilă de a obține informații generale despre casele disponibile din zonă, utilizarea acestor motoare de căutare nu vă va spune tot ceea ce doriți să știți despre un anumit cartier, cum ar fi aspectul și simțul acesteia.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 5
    2. Lucrați cu un broker imobiliar sau un imobiliar pentru a-și folosi expertiza. După ce ați avut un sentiment de ceea ce sunt proprietățile disponibile într-o zonă, atrageți un broker imobiliar sau a unui imobiliar pentru a vă ajuta să localizați cele mai bune proprietăți pentru dvs. Mulți agenți imobiliari vor efectua gratuit acest serviciu și vor fi, de asemenea, mai bine echipate pentru găsirea unei proprietăți care îndeplinește criteriile dvs. specifice.
  • Asigurați-vă că lucrați cu un imobiliar care este specializat în proprietăți de închiriere, mai degrabă decât vânzările la domiciliu, pentru a obține cea mai bună asistență pentru situația dvs.
  • Cu excepția cazului în care nu vă confortabil să găsiți propriile proprietăți, nu plătiți un agent imobiliar pentru a vă ajuta să găsiți o casă de închiriere. Există câteva metode gratuite pentru a face acest lucru, inclusiv colaborarea cu alți agenți imobiliari care nu vă vor percepe.
  • Imaginea intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 6
    3. Uită-te la Media de imprimare dacă sunteți în principal interesat de proprietățile locale de închiriere. Ziarele, de exemplu, au adesea liste care includ atât proprietățile "de închiriat de către proprietar", cât și proprietățile pe care agenții imobiliari sunt publicitate. Buletinele de știri și publicațiile de marketing au adesea proprietăți enumerate în ele, deși selecția dvs. va fi probabil destul de mică.
  • De asemenea, puteți să priviți pe site-ul unui ziar pentru lista de proprietăți, dacă nu aveți acces la hârtia fizică.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 7
    4. Contactați Asociația de Asistență pentru Asociație. Dacă v-ați restricționat căutarea într-un anumit cartier, Asociația de vecinătate poate ști despre unele case care sunt fie disponibile pentru chirie, fie vor fi disponibile în curând. Chiar dacă nu vă pot găsi neapărat o casă de închiriere în cartierul lor, probabil că vor cunoaște zona suficient de bine pentru a vă oferi niște indicii pentru a găsi o proprietate în apropiere.
  • Dacă nu știți unde se află biroul Asociației, căutați numele cartierului online cu cuvintele "Asociația de vecinătate" sau "Asociația proprietarilor de case" pentru a-și găsi informațiile de contact.
  • Imaginea intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 8
    5. Evitați escrocile care vă cer să plătiți o taxă în față. Nu trebuie să faceți niciodată nici un fel de plată în avans sau să plătiți o taxă în avans pentru găsirea sau privirea proprietăților de închiriere. Abțineți de la a da oricine informațiile despre cartea dvs. de credit înainte de a vă decide de fapt o proprietate de închiriere, de asemenea.
  • Metoda 3 din 4:
    Determinarea ce tip de închiriere este potrivit pentru dvs
    1. Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 9
    1. Optați pentru închirierea unui apartament dacă doriți ca o casă localizată central. Dacă vă deplasați într-o zonă urbană și doriți să trăiți în centrul orașului, majoritatea proprietăților de închiriere disponibile vor fi probabil apartamente. În timp ce aceste locații vă vor oferi cea mai convenabilă locație, probabil vor fi și cele mai scumpe proprietăți de închiriere.
    • Dacă vă uitați la proprietățile de închiriere într-un oraș major cu o piață imobiliară competitivă, cum ar fi New York, probabil că veți avea nevoie să angajați un broker imobiliar doar pentru a vă oferi o întâlnire pentru a vedea locațiile disponibile.
  • Imaginea intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 10
    2. Mergeți cu o casă de casă sau o singură familie, dacă doriți o mulțime de spațiu. Aceste tipuri de proprietăți de închiriere tind să fie mult mai ieftine decât apartamentele localizate central și sunt mai spațioase, atât în ​​ceea ce privește imaginile pătrate, cât și uneori în termeni de spațiu de curte. Cu toate acestea, aceste proprietăți sunt adesea mai greu de găsit anunțuri, deci luați în considerare angajarea unui broker imobiliar pentru a vă ajuta să le localizați și să vă asigurați o întâlnire.
  • Dacă închiriați o casă sau o casă direct de la proprietar, puteți găsi, de asemenea, întreținerea pentru a fi imprevizibilă sau că proprietarul este lent să răspundă la problemele de întreținere.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 11
    3. Decideți ce caracteristici trebuie să aveți în închirierea dvs. Acestea ar trebui să fie caracteristici ale chiriei dvs. care sunt absolut necesare pentru standardul dvs. de viață. De exemplu, este posibil să cereți ca locuința dvs. de închiriere să aibă un anumit număr de dormitoare sau băi, încât să fie la câțiva pași de locul de muncă sau că acesta se află într-o zonă cu crimă redusă. Indiferent de parametrii pe care le-ați stabilit, asigurați-vă că acestea sunt cerințele pentru casa dvs. de închiriere și nu numai caracteristicile pe care doriți să le aveți.
  • De exemplu, în timp ce poate fi frumos să aveți o curte din față de o anumită dimensiune, probabil că nu ar trebui să fie ceva ce urmează să aibă absolut ceva de închiriat.
  • Metoda 4 din 4:
    Trecând prin procesul de închiriere
    1. Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriat Pasul 12
    1. Salvați suficienți bani pentru chiria și depozitul de securitate din prima lună. O mulțime de proprietari vor cere să faceți o plată în avans înainte de a putea închiria de fapt de la ei. Această plată ia de obicei forma chiriei de prima lună și un depozit de securitate, pe care îl veți primi de obicei la sfârșitul contractului de leasing.
    • Valoarea depozitului de securitate variază de la proprietarul la proprietar, deși este adesea egal cu chiria primei luni.
    • Nu va trebui să plătiți de fapt acești bani proprietarului până când nu ați semnat contractul de închiriere, dar cu siguranță ar trebui să vă asigurați că aveți banii înainte de a semna ceva.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriere Pasul 13
    2. Asigurați-vă că creditul dvs. este bun înainte de a vă trimite cererea. Majoritatea proprietarilor solicită solicitanților lor să aibă un scor de credit relativ bun, deoarece sunt mult mai probabil să poată plăti chiria pe termen lung. Poti Verificați scorul dvs. de credit gratuit folosind anumite site-uri gratuite sau plătiți pentru a vedea scorul dvs. FICO.
  • Cel mai bun site gratuit de utilizat este anualCreditreport.com, care vă permite să vă vedeți scorul de credit gratuit o dată pe an.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriere Pasul 14
    3. Aduceți documente de identificare și documente financiare atunci când mergeți să aplicați. Ar trebui să aduceți o scrisoare de angajare care arată că sunteți angajat cu bunăvoință, cele mai recente stuburi de plată indicând venitul dvs. lunar și permisul de conducere al șoferului dvs. Dacă aveți scrisori de referință de la proprietarii anteriori, aduceți aceste lucruri.
  • Dacă nu aveți aceste scrisori de referință, întrebați-vă proprietarii curenți sau foștii pentru ei! Ele vă pot întări cu adevărat aplicația de închiriere cu viitoare proprietari, în special Dacă aveți credit rău.
  • Imagine intitulată Găsiți o casă de închiriere Pasul 15
    4. Umblați prin închiriere și inspectați-o înainte de a semna contractul de închiriere. Veți dori să vă asigurați că toate luminile, robinetele și alte corpuri de lucru sunt în stare bună de funcționare și că nu există un semn evident de daune. Acest lucru nu numai că vă asigură că vă deplasați într-o casă bună, dar vă împiedică, de asemenea, că vă pierdeți depozitul de securitate atunci când mergeți să vă mutați, deoarece managementul vă poate da vina dacă aceste corpuri încă nu funcționează până atunci.
  • Nu semnați un contract de închiriere pentru un apartament fără a fi capabil să meargă mai întâi.
  • Aduceți un încărcător de telefon mobil și utilizați-l pentru a vă asigura că toate punctele de vânzare funcționează. Dacă închirierea vine cu orice aparate, întoarceți toate acestea pentru a vă asigura că funcționează și ei.
  • sfaturi

    Faceți o postare (sau mai multe postări) pe mass-media socială vorbind despre căutarea dvs. pentru o casă de închiriere. Cotele sunt, cineva care sunteți prieten cu o cunoaștere disponibilă, fie va cunoaște pe cineva care vă poate ajuta în căutarea dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar