Cum să decoreze o casă de închiriere

Fiind confortabil în casa ta este importantă, chiar dacă închiriați. În timp ce nu puteți face schimbări structurale la domiciliu, există și alte modalități pe care le puteți actualiza și de a upgrade decorul. Pentru a decora o casă de închiriere, ar trebui să luați în considerare toate alegerile dvs. de proiectare înainte de a începe. Apoi, odată ce aveți o idee despre culorile și tema pe care o faceți, puteți începe să decorați pereții și să utilizați accesorii pentru a adăuga un aspect unic la casa dvs. de casă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Având în vedere alegerile de proiectare
  1. Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 1
1. Alegeți o culoare cu perete îndrăzneață pentru a face o declarație. Culori neutre ca gri, alb și negru, vor da apartamentului dvs. un aspect curat și elegant. Sau, puteți merge și pentru un aspect mai colorat, cu blues, verdeață, roșii și portocale. Determinați ce fel de decor doriți și rămâneți la această temă de-a lungul casei dvs., astfel încât decorul dvs. pare coerent.
  • Roșu, portocale și galben vor face o cameră să se simtă cald, în timp ce gri, verdele și blues va face o cameră să arate cool.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 2
    2. Utilizați 3-4 culori gratuite de-a lungul casei dvs. pentru coeziune. Culorile care se aflau pe partea opusă a roții de culoare sunt culori complementare. Limitarea decorului la 3-4 culori va aduce diferite elemente împreună în fiecare cameră.
  • Galben și violet, albastru și portocaliu, verde și roșu sunt toate culorile complementare.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 3
    3. Proiectați-vă casa astfel încât camerele să curgă unul cu celălalt. Dacă decorul dintr-o cameră diferă de alta, tranziția ar putea să arate jarring. Asigurați-vă că camerele adiacente au un decor, o temă sau culori similare, astfel încât acestea să curgă.
  • De exemplu, dacă mergeți la un aspect neutru, asigurați-vă că camerele adiacente arată neutru.
  • Dacă vă dați un aspect rustic, adăugarea de camere moderne va răni coeziunea designului dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 4
    4. Alege un Design minimalist Pentru a face mai ușor să se miște. Un design minimalist este unul care utilizează esențialele goale și utilizează spațiul deschis ca aspect al decorului. Lipsa de aglomerație face ca camerele să pară curate și elegante. Deoarece personalizarea ar putea fi limitată în închirierea dvs., este posibil să doriți să luați în considerare un design minimalist. Acest lucru va reduce cât de mult trebuie să decorați și veți face mai ușor atunci când trebuie să vă mutați.
  • Designul minimalist utilizează de obicei culori neutre, cum ar fi alb, negru și gri.
  • Designul minimalist ar putea face o casă de închiriere mai mică să apară mai mare.
  • Mobilierul voluminos și culorile fluorescente îndrăznețe nu sunt de obicei parte dintr-un design minimalist.
  • Metoda 2 din 4:
    Styling pereții
    1. Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 5
    1. Adresați-vă proprietarului dacă puteți picta sau faceți alte modificări. Unele contracte de leasing permit chiriașilor să facă mai multe schimbări în spațiu decât altele. Sunați-vă proprietarul și întrebați-le ce aveți permisiunea de a face în închirierea dvs. Este posibil să puteți schimba corpurile sau butoanele, vopsea pereții sau aplicați tapet.
    • Dacă proprietarul dvs. nu dorește să faceți schimbări, puteți încerca să le convingeți explicând că încercați să ridicați valoarea proprietății.
    • De asemenea, le puteți spune că veți repune pereții înainte de a vă deplasa.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 6
    2
    Vopsiți-vă pereții Dacă vi se permite. Obțineți swatches de la magazinul de vopsea și țineți-le pe pereți pentru a vă ajuta să determinați dacă culoarea este potrivită pentru decorul pe care doriți să îl atingeți. Apoi, achiziționați vopseaua dintr-un magazin hardware sau vopsea. Pentru a vă picta pereții, așezați cârpe de cădere și aplicați un strat de grund cu o perie la perete. Apoi, utilizați o rolă sau o perie și aplicați vopsea în curse lungi mari pe perete până când este acoperit de vopsea. Poate doriți să aplicați mai multe straturi, în funcție de cât de întuneric doriți ca peretele să fie.
  • De asemenea, puteți picta un singur zid de accent în loc să le pictați pe toți.
  • Odată ce ați decis pe o culoare, asigurați-vă că trimiteți proprietarul dvs. un swatch pentru a obține aprobarea înainte de a începe pictura.
  • Gândiți-vă la ce fel de paletă doriți și mergeți la o culoare care complimentează mobilierul și obiectele pe care le aveți deja în apartamentul dvs.
  • Camerele care au o mulțime de lumină naturală arată mai bine cu culori mai ușoare, în timp ce camerele mai întunecate, cum ar fi subsolurile, arată mai bine cu ziduri colorate mai întunecate.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 7
    3. Aplicați tapetul temporar în pereții dvs. în loc de pictura. Unele imagini de fundal speciale au un adeziv temporar care vă permite să mutați sau să scoateți tapetul fără a deteriora peretele. Brandurile populare includ Chasing Hârtie, Graham & Brown și Spoonflower. Căutați tapet temporar care se potrivește cu decorul dvs. existent și ia în considerare achiziționarea și aplicarea acesteia la pereții dvs. Pentru a aplica tapetul, îndepărtați spatele hârtiei și neteziți-l peste pereții în foi.
  • Unele imagini de fundal temporare pot necesita amestecarea unui adeziv slab.
  • Dacă nu doriți să tapet toate pereții, puteți încadra camere cu tapet prin aplicarea numai la marginile peretelui.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 8
    4
    Hang poze și arta pe pereți pentru a adăuga interes. Picturi, postere și fotografii de familie sunt modalități excelente de a adăuga ceva la zidurile goale. Alegeți piesele de artă sau fotografiile care curg cu restul camerei. Înșurubați cârligele în perete și atârnați de artă sau fotografii.
  • De exemplu, dacă utilizați culori neutre, fotografiile alb-negru ar putea arăta bine.
  • Dacă aveți camere colorate, ar trebui să aveți fotografii colorate sau lucrări de artă.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 9
    5
    Instalați rafturi Pe pereți pentru a evidenția decorul și a crea depozitare. Raftul atașat la pereții dvs. nu numai că va crea spațiu de stocare, dar ar putea adăuga la decor. Puneți bucăți din China sau alte obiecte de decor, cum ar fi figurine, artă, coșuri sau borcane deasupra rafturii pentru a adăuga o privire diferită într-o cameră. Achiziționați rafturi sau creați-l singur și înșurubați paranteze pentru a le atașa în siguranță la perete.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 10
    6
    Hang oglinzile în jurul casei dvs. pentru a face ca spațiul să pară mai mare. Agățat o oglindă într-o cameră care nu numai că o face mai mare, poate contribui, de asemenea, la decorul camerei. Căutați oglinzi care au cadre la modă sau elaborate.
  • Puteți să atârnați oglinzile în holuri înguste sau în scări.
  • De asemenea, puteți face o oglindă un punct focal, înclinându-l pe un perete, mai degrabă decât să-l agățați.
  • Metoda 3 din 4:
    Decorarea cu mobilier
    1. Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 11
    1. Achiziționați bucăți versatile de mobilier, astfel încât să le puteți folosi mai târziu. Obținerea mobilierului care se poate potrivi într-o varietate de spații diferite vă va permite să o reutilizați când vă mutați din închiriere. Mobila ca canapele modulare și mesele pliante sunt excelente pentru închirieri.
    • Evitați achiziționarea de mobilier pentru a se potrivi spațiilor specifice în casa dvs. de închiriere sau în bucăți care sunt prea greoaie.
    • Decorați-vă spațiul cu mobilier care se poate dubla ca spațiu de depozitare, cum ar fi rafturile și dulapurile.
    • Puteți plasa articole de uz casnic în partea de sus a spațiului dvs. de stocare pentru a adăuga la decorul spațiului dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 12
    2
    Vopsiți mobilierul Pentru a adăuga pops de culoare. Înainte de a vă picta mobilierul, asigurați-vă că tu Strângeți-l și nisipului pentru a elimina vechea vopsea sau finisare. Apoi, aruncați o privire la celelalte culori și accesorii din camera dvs. și alegeți o culoare care curge cu restul decorului.
  • Dacă mergeți la un design mai colorat, puteți picta mobilierul cu culori strălucitoare cum ar fi roz, purpuriu sau verde deschis.
  • Dacă doriți un decor rustic, poate doriți să utilizați un finisaj de lemn pe mobilierul dvs. pentru a se potrivi cu restul locului.
  • Negru, alb și gri sunt culori minunate pentru un design mai modern.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 13
    3
    Utilizați șabloane Pentru a crea modele unice pe mobilierul dvs. În loc să pictați mobilierul dvs. o culoare solidă, luați în considerare colorarea în șabloane pentru a crea modele unice și interesante pe ea. Proiectele de stencil pot adăuga culori într-o cameră și fac o bucată de mobilier pop.
  • Puteți achiziționa șabloane de vopsea la magazinele de artă și meșteșuguri sau online.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 14
    4. Adăugați designerul de scaune pentru a prinde ochiul oamenilor. Dacă vă aflați pentru un aspect îndrăzneț și colorat, scaunele de plastic colorate sau scaunele de bebeluș pot lucra în locul dvs. Barstools sau mobilier de răchită pot adăuga un sentiment rustic la decorul dvs. interior. Dacă vă aflați la un design modern, rămâneți la scaunul tapițat alb sau negru pentru casa dvs. Amintiți-vă să coordonați culorile scaunelor dvs., astfel încât să se amestece în decorul casei dvs.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 15
    5. Obțineți alergători sau centre pentru mesele dvs. pentru a le îmbrăca. Lucrurile cum ar fi flori sau lumanari pot acționa ca o centrală centrală a ochilor pentru masa de cafea sau de mese. Dacă doriți să adăugați mai mult stil pe suprafețele dvs., puteți cumpăra alergători pentru a se drape peste tabelele dvs. Stilul și culoarea feței dvs. de masă ar trebui, de asemenea, să semene cu restul decorului.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind accesorii
    1. Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 16
    1. Instalați lămpi elegante pentru a adăuga funcționalitate și interes. Uită-te la iluminatul din jurul casei dvs. și găsiți oportunități de a înlocui luminile plictisitoare. Puteți upgrade lămpi cu bucăți care se potrivesc esteticul spațiului dvs. sau pot înlocui corpurile dulci cu cele mai elegante. De asemenea, puteți obține lămpi de masă interesante sau de podea pentru a adăuga mai multe iluminare într-o cameră.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 17
    2. Adăugați tratamente de ferestre noi pentru a crea un punct focal. Înlocuiți tratamentele de fereastră existente cu cele noi. Decideți ce fel de decor încercați să mergeți și obțineți tratamente care curg cu restul casei dvs. Căutați online sau la un magazin de departament pentru perdele sau draperii care se potrivesc decorului pe care încercați să îl atingeți.
  • Dacă mergeți la un design rustic, perdele lungi se potrivesc de obicei cu decorul.
  • Dacă te duci la un design mai minimalist, ai putea obține perdele din lemn sau jaluzele venețiene.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 18
    3. Așezați covoare pentru a vă proteja podelele și adăugați culoarea. Covoarele pot schimba aspectul podelelor din lemn de esență tare. Cumpărați covoare pentru camerele din casa dvs. Obțineți un covor care se potrivește cu una dintre culorile primare din cameră. Dacă selectați covorul drept, acesta va curge cu restul camerei și nu va ieși afară când vă uitați în cameră.
  • Dacă mobilierul din cameră este modelat, mergeți la un covor colorat solid.
  • Dacă mobilierul este culorile solide, mergeți la un covor cu un model.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 19
    4. Afișați houseplanturile pentru a vă împrăștia casa. Proprietații sunt o modalitate excelentă de a-ți împrospăta aspectul decorului tău și de a adăuga o culoare la casa ta. Tufișuri, ferigi și copaci mici pot injecta o anumită personalitate într-o cameră. De asemenea, puteți lua în considerare plantarea ierburilor proaspete în bucătăria dvs. pentru utilizare dublă, sau o oală de flori pentru a adăuga o culoare de culoare în camerele din casa dvs.
  • Dacă doriți un aspect sofisticat, plantele ca un flutură, topiarul, suculentul sau ferigă stagnorn vă vor complimenta decorul.
  • Pot că planta ta trăiește ar trebui să-ți complimenteze decorul.
  • Imagine intitulată Decorează o casă de închiriere Pasul 20
    5. Selectați lenjerie decorativă și foi pentru o atingere elegantă. Lenjeria colorată reprezintă o modalitate temporară excelentă de a schimba aspectul unei camere. Du-te online sau la un magazin de departament și găsiți paturi, prosoape sau pături care vor adăuga un anumit stil în dormitor.
  • Dacă doriți un aspect modern elegant, mergeți la lenjerie de pat alb, negru sau gri.
  • Dacă doriți un aspect mai rustic, cumpărați lenjerie marină sau lenjerie de pat cu o imprimare colorată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar