Cum se creează o propunere de listare imobiliară comercială

Agenții imobiliari comerciali cunosc importanța construirii unui inventar al înregistrărilor salvate. Agenții care se concentrează pe obținerea înregistrărilor exclusive câștigă, în general, mai mult decât agenții care lucrează în primul rând la găsirea de proprietăți pentru cumpărători și chiriași. În lumea foarte competitivă a brokerajului comercial imobiliar, crearea și prezentarea unei noi propuneri de listare aprofundate și profesionale este esențială pentru câștigarea mai multor sarcini. Cu toate acestea, există câțiva pași de bază pe care fiecare agent comercial ar trebui să îl cunoască pentru a crea și a prezenta noi propuneri de listare eficiente.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificarea propunerii
  1. Imagine intitulată Creează o propunere comercială imobiliară de proprietate Pasul 1
1. Adună informații. Primul pas în a pune împreună o propunere ar trebui să se adune cât mai multe informații ca tine. Va trebui să știți despre proprietatea însăși, dar și despre publicul dvs. țintă - oamenii care vor judeca propunerea. Încercați să vă puneți în pantofii lor. Care sunt nevoile lor? Care este situația și nivelul lor de cunoștințe? Propunerea ar trebui să se concentreze în mod direct asupra acestora și să fie cât mai personalizată posibil.
  • Încercați să obțineți informații despre proprietate de la proprietar sau proprietar. Obțineți copii ale planurilor de pardoseală, planurile site-ului, copiile contractelor de leasing anterioare, Rent Rolls, Recorduri fiscale, Declarații de venituri și cheltuieli. Verificați dacă proprietatea sa vândut recent. Dacă da, notați tendințele prețurilor. Aceste date vor fi esențiale pentru a analiza proprietății, evaluarea acesteia și apoi punerea într-o strategie de marketing.
  • Dacă răspundeți la o cerere de propunere sau RFP, studiați cu atenție cerințele cererii. Lăsați-i să vă direcționeze cercetarea, astfel încât să le puteți răspunde în propunerea dvs.
  • Imagine intitulată Creați o propunere de înregistrare imobiliară comercială Pasul 2
    2. Datele pieței de cercetare. O parte importantă a cercetării dvs. va fi să priviți pe piața locală. Cercetarea pieței vă va oferi indicatori ai valorii și ratele de închiriere, care pot fi comparate cu lista propusă. Aceste informații nu vor fi doar esențiale în prezentarea perspectivei, ci și în marketingul listării.
  • De exemplu, găsiți tranzacții similare de vânzări și leasing și luați notă de prețuri. Tranzacțiile comparabile vă vor ajuta să vă prețuiți listarea și apoi, în propunerea dvs., să justificați această valoare.
  • Imagine intitulată Creați o propunere de înregistrare imobiliară comercială Pasul 3
    3. Revizuiți și verificați toate documentele. Luați toate documentele pe care le-ați compilat și le revizuiți. Adesea, veți găsi inexactități. Dacă aceste erori ajută sau rănesc comercializarea listei, este sarcina dvs. să le rezolvăm pentru a oferi cele mai exacte informații clienților dvs. și pentru potențialii cumpărători sau chiriași.
  • Imagine intitulată Creați o propunere de înregistrare imobiliară comercială Pasul 4
    4. Scrieți o descriere detaliată. Puneți împreună o descriere a proprietății și a locației sale, evidențiind meritele de a deține sau le-a închiria. Aveți grijă de modul în care utilizați limba în descriere. Favorizează cuvintele care pictează o imagine și evită cei care pot atenua interesul unui cititor ca "vacant", "trebuie să vândă" sau "valoare."
  • Includeți fotografii atractive. Acestea sunt un ajutor vizual foarte important în pitchingul proprietății. De fapt, fotografiile sunt mai bune la transmiterea unui sentiment de proprietate decât cuvintele.
  • Au o listă de reparații de bază și verificări care vor îmbunătăți valoarea proprietății - lucruri cum ar fi pictura sau actualizarea amenajării peisajului. Acestea ar trebui să fie simple și să dea o rentabilitate bună a investiției timpului și a banilor.
  • Partea 2 din 2:
    Scrierea propunerii
    1. Imagine intitulată Crearea unei propuneri comerciale de listare imobiliară Pasul 5
    1. Compilați-vă informațiile. Luați toate datele pe care le-ați adunat în cercetarea dvs. și începeți să o puneți în ordine logică pentru propunerea dvs. Pot fi multe de gestionat. Nu te copleși. Mai degrabă, încercați să găsiți modalități de a sorta informațiile. Așezați documentele pe podea sau pe partea de sus a biroului dvs., de exemplu, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință.
    • Potențialii cumpărători sau închirieri vor fi mai interesați de anumite informații decât în ​​altele, cum ar fi prețul și evaluarea. Țineți minte cu cine vorbești - publicul tău. Pune-ți în locul lor. Având în vedere afacerea și scopurile lor, ce vor dori cel mai mult să știe? Prioritizați aceste informații.
    • De asemenea, schițează punctele de vorbire. Utilizați-le în teren, astfel încât să puteți arăta că ați făcut o lucrare amănunțită, încât înțelegeți valoarea proprietății și că sunteți cea mai bună persoană pentru listare.
  • Imagine intitulată Creați o propunere de înregistrare imobiliară comercială Pasul 6
    2. Formatați propunerea. Propunerile imobiliare au de obicei un format standard, urmând o structură cu patru părți. În general, veți dori să aveți o introducere a dvs. și a propunerii. Un rezumat al proprietății și situația acestuia urmează și apoi o descriere a ideilor dvs. și a serviciilor pe care le oferiți, inclusiv costurile și alte detalii importante. Numai după aceasta ar trebui să adăugați informații pentru a obține încrederea cititorului, cum ar fi acreditările, experiența, educația și premiile dvs.
  • Diferitele secțiuni sunt importante. Începeți cu un scurt client și proprietate. Această secțiune este scurtă și rezumă clientul și ce oferă proprietatea. Ar trebui să demonstreze că înțelegeți pe deplin ce are nevoie de clienți și cum proprietatea își poate îndeplini cerințele, pe lângă faptul că oferă o descriere exactă a proprietății, așa cum se află în prezent.
  • Pentru carnea propunerii, va trebui să reuniți toate datele și analiza dvs. Ar trebui să fi identificat acum activele și caracteristicile cheie ale proprietății. Explicați clientului dvs. Evaluarea și modul în care vă imaginați piața țintă. Cine veți comercializa proprietatea? Care este dimensiunea sa? Cum veți atrage potențialii cumpărători? Aceste recomandări ar trebui să fie specifice.
  • În cele din urmă, vorbiți despre dvs., comisioane și ceea ce puteți oferi ultima dată. Cel puțin 75% din document ar trebui să fie despre proprietate și client, nu despre tine. Asigurați-vă că comisioanele pe care le propuneți sunt cel puțin aproape de paritate cu ceea ce se percepe pe piața imobiliară locală.
  • Imagine intitulată Creați o propunere de înregistrare imobiliară comercială Pasul 7
    3. Lustruiți raportul și adăugați un "rezumat." Ultima parte a procesului este atingerea. Vizualizările vor face ca raportul dvs. să iasă în evidență și să fie ușor de înțeles. Fiecare pagină ar trebui să aibă grafice sau diagrame pentru a descompune datele în părți ușor de înțeles. Fotografiile vor ajuta, de asemenea,. Mulți clienți nu vor citi oricum întregul document, deci scăpați de cuvânt.
  • Ultima, adăugați o pagină finală de acoperire numită "rezumat."Aceasta este o prezentare scurtă, de 1 până la 2 pagini care reunește toate cele mai multe elemente cheie despre proprietate și marketingul său. Faceți-o la fel de clară și ușoară pentru ca clientul să înțeleagă. Luați în considerare utilizarea punctelor de bullet, de exemplu. Această secțiune va da prima și cea mai importantă impresie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar