Cum să cumpărați o casă de vacanță

Dacă descoperiți că călătoriți la un loc pentru vacanțe Anul după an, vă recomandăm să vă gândiți să cumpărați o casă de vacanță acolo. Pe termen lung, cumpărarea unei case de vacanță ar putea să nu vă reducă numai costurile de vacanță, dar poate servi drept o investiție bună. Dacă doriți să cumpărați o casă de vacanță, trebuie să luați în considerare cea mai bună locație, prețul pe care îl puteți permite să plătiți și intențiile viitoare pentru proprietate. Atunci trebuie să treceți prin pașii obișnuiți pentru găsirea și cumpărarea unei proprietăți.

Pași

Partea 1 din 4:
Selectarea unei case de vacanță
  1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 1
1. Decideți unde doriți cel mai mult în concediu. Dacă cumpărați oa doua casă, veți avea nevoie să vă aflați într-o locație optimă. Selectați un loc unde locuința va primi cea mai mare utilizare. S-ar putea să-l puteți închiria atunci când nu o folosiți singur, dar nu puteți. Dacă locul dvs. preferat de vacanță este un pic de pe pista bătută, este posibil să nu puteți câștiga nici un venit. Asigurați-vă că locația este potrivită pentru dvs.
  • Luați în considerare cât de departe doriți să călătoriți. Ca regulă generală a degetului mare, pentru a obține cea mai mare utilizare a casei dvs. de vacanță, nu ar trebui să fie mai mult de o mașină de două până la trei ore din casa dvs. primară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o vacanță acasă Pasul 2
    2. Să cunoască zona. Dacă cumpărați oa doua casă, veți deveni membru al comunității. Acest lucru este diferit de simpla vacanță la o stațiune sau un hotel pentru una sau două săptămâni pe an. Ar avea sens să viziteze de multe ori suficient pentru a cunoaște zona, comunitatea, oamenii. Dacă aveți copii, poate doriți să aflați despre școlile din vecinătate. Uită-te la locația prin ochii unui rezident și nu un vacantor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 3
    3. Planificați securitatea casei când nu sunteți acolo. Dacă veți vizita temporar această proprietate, atunci securitatea va fi o problemă. Ia în considerare siguranța cartierului. Selectați o locație care este probabil să fie în siguranță sau să vă gândiți să investiți într-un serviciu de monitorizare a securității care poate viziona casa în timp ce sunteți departe.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 4
    4. Determinați care facilități sunt cele mai importante pentru dvs. Petreceți o mulțime de timp de vacanță în zona în care doriți să cumpărați o casă pentru a vă afla locația ideală. Prioritizați facilitățile zonei, apoi uitați-vă în cartierele care se potrivesc cel mai bine primelor dvs. pick-uri. Luați în considerare ușurința transportului către și de pe aeroport sau de pe autostrăzile majore și dacă doriți sau nu să puteți călători cu ușurință în alte locale.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 5
    5. Planificați motivul pentru achiziția dvs. Căutați să cumpărați o casă pe care întreaga dvs. familie o va folosi în mod regulat chiar acum și apoi se poate revinde în câțiva ani? Sau doriți un loc mai mic în care vă puteți retrage? Este acest loc în care doriți în primul rând să trăiți sau este în principal o proprietate de investiții? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să ghideze tipul de proprietate pe care ar trebui să o luați în considerare cumpărarea.
  • Dacă aveți în vedere acest lucru ca o investiție, ar trebui să luați în considerare viitoarele sale valori de revânzare. Ceea ce face o a doua casă accesibilă astăzi ar putea fi mai dificil de a vinde mâine. Gândiți-vă la linii de putere inestetice, zgomot rutier sau un cartier de rulare. Imaginați-vă ce vor vedea cumpărătorii de acasă viitori. Ce va arăta această parte a orașului în cinci până la 20 de ani? Iar calitatea școlilor locale este întotdeauna importantă, dacă nu cumpărați într-o comunitate de pensionare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o vacanță acasă Pasul 6
    6. Decideți dacă doriți sau nu să închiriați casa atunci când nu o utilizați. Dacă casa este mobilată și într-o locație populară, cererea nu va fi o problemă dacă doriți să o închiriați. Dar țineți cont de faptul că cineva trebuie să comercializeze proprietatea, să gestioneze calendarul de rezervare, să curețe unitatea între chiriași, colectează taxele și multe altele. Asigurați-vă că sunteți dispus să faceți lucrarea sau dispuși să plătiți o companie de management al proprietății de închiriere pentru a face acest lucru pentru dvs.
  • Dacă sperați să închiriați proprietatea în timp ce sunteți departe, ar trebui să investigați cerințele locale de zonare sau alte reglementări privind locuințele. Acest lucru nu poate fi permis în toate domeniile.
  • Sfat de experți

    Este mult mai bine să cumpărați o locuință low-cost cu un potențial ridicat de venituri de închiriere decât este de a închiria o casă de vacanță.

    Parcul Hannah

    Parcul Hannah

    Real Estate Agenthannah Park este un agent imobiliar licențiat care operează în Los Angeles, California și face parte din Keller Williams, Larchmont. A primit certificarea imobiliară în 2018 de la Biroul de Imobiliare din California și acum este specializat ca agent al cumpărătorului și agent de listare.
    Parcul Hannah
    Parcul Hannah
    Agent imobiliar
    Partea 2 din 4:
    Vânătoare pentru o casă de vacanță
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 7
    1. Utilizați un agent imobiliar local. În timp ce internetul permite cumpărătorilor să facă o mare parte a casei de vânătoare pe cont propriu, un agent imobiliar experimentat în locația în care doriți ca a doua casă să fie foarte valoroasă. Un agent local poate viziona piața pentru dvs. și vă informează când sunt disponibile proprietăți. Un agent local va cunoaște comunitatea și vă poate ajuta să vă sfătuiască cu selecția vecinelor, siguranța și securitatea și considerațiile de revânzare.
    • Când selectați un agent pentru a vă ajuta să cumpărați o proprietate, veți dori pe cineva cu experiență și conexiuni în comunitate. Întrebați cât timp a fost agentul sau agenția în afaceri în acea locație. Întrebați despre implicarea proprie a agentului în grupurile comunitare sau în alte organizații.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 8
    2. Căutați site-uri imobiliare pe Internet. Există numeroase site-uri de internet care ajută la căutarea imobilului de cumpărare. Folosind aceste site-uri, puteți selecta o locație specifică și puteți restrânge căutarea după dimensiunea proprietății, valoarea aproximativă și chiar și anumite facilități pe care le doriți. Când executați o căutare pe unul dintre aceste site-uri, veți obține o listă de proprietăți care îndeplinesc specificațiile dvs. Fiecare listă vă va oferi informațiile de contact ale proprietarului sau vă va vinde agentul imobiliar. Apoi, puteți să le contactați pentru a face o întâlnire pentru a vizita și a vedea proprietatea. Unele dintre cele mai comune, situsuri fiabile sunt Zillow.com și MLS.COM.
  • Imagine intitulată Cumpărați o vacanță acasă Pasul 9
    3. Verificați ziarul local pentru afișări. Mai ales dacă sunteți în căutarea unei case de vacanță într-o zonă mică, rurală, puteți găsi cele mai bune informații într-un ziar local sau regional. Lucrarea ar putea avea chiar o secțiune separată pentru proprietățile de vacanță, fie spre vânzare, fie spre închiriere.
  • Multe ziare de imprimare, unde ați putea începe căutarea dvs., vă vor permite, de asemenea, accesul la o caracteristică de căutare online. De exemplu, dacă sunteți în căutarea în zona Mare din New York, puteți să vă uitați în New York Times sau să utilizați funcțiile online.
  • Un alt ziar de imprimare care încorporează o caracteristică de căutare online este Los Angeles Times
  • Imagine intitulată Cumpărați o vacanță acasă Pasul 10
    4. Conduceți în jurul orașului. O modalitate de a vă familiariza cu cartierul, în timp ce faceți o vânătoare de casă, pur și simplu să conduceți în jurul comunității. Puteți cunoaște cartierul în timp ce vizionați semnele "de vânzare" în același timp.
  • Partea 3 din 4:
    Planificarea finanțelor
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 11
    1. Determinați prețul de achiziție pe care îl puteți permite. Cumpărarea unei a doua căi este o investiție foarte mare. Primul cost pe care trebuie să-l planificați este prețul de achiziție al casei în sine. Va trebui să vă revizuiți propriile cheltuieli lunare și cheltuielile lunare curente. Acest lucru ar trebui să vă ofere o idee despre numerarul disponibil pe care îl aveți pe care îl puteți pune spre o casă de vacanță. Dacă aveți luxul de a putea cumpăra proprietatea în mod obișnuit, este minunat. Dacă nu, va trebui să planificați pentru o ipotecă și plățile lunare suplimentare.
    • Prețul mediu pentru casele de vacanță în 2013 a fost de 168.700 USD. Aceasta este o medie națională, astfel încât prețul poate fluctua pe scară largă, în funcție de locația selectată.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 12
    2. Planificați costurile de furnizare a unei a doua case. Când vă aflați în vacanță la un hotel sau la un stațiune, astfel de feluri de mâncare, argintărie, mâncare, prosoape, săpun de spălătorie și alte necesități de uz casnic sunt oferite pentru dvs. Dar când vă cumpărați propria casă de vacanță, trebuie să luați în considerare costul de a oferi toate acestea pentru dvs. Acest lucru poate fi mic în comparație cu costul total al casei, dar toate elementele mici pot fi adăugate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 13
    3. Estimați cheltuielile de menținere a casei. În plus față de prețul de achiziție și costurile suplimentare de a vă asigura în casă, există numeroase costuri legate de deținerea oricărei case. Va trebui să le cercetați pentru zona în care este localizată casa dvs. de vacanță potențială și să le adăugați la estimările costurilor:
  • Impozitul pe proprietate. Puteți cerceta acest lucru la Primărie sau puteți cere un agent imobiliar local pentru unele estimări.
  • Asigurarea proprietarului casei. Propriei companii de asigurări, dacă face afaceri în statul în care se află casa dvs. de vacanță, ar trebui să vă ajute cu acest lucru.
  • Utilități, apă și gunoi. Chiar dacă nu locuiți în proprietate pe tot parcursul anului, probabil că veți fi responsabili pentru aceste costuri pe tot parcursul anului.
  • Winterizare. Dacă casa de vacanță se află într-o zonă care se răcește sau îngheață și primește zăpadă, va trebui să investiți niște bani în asigurați că conductele dvs. de apă sunt sigure. De asemenea, este posibil să fie obligat să plătiți pentru eliminarea zăpezii, chiar dacă nu sunteți prezenți.
  • Monitorizarea securității.
  • Amenajarea teritoriului sau întreținerea proprietății.
  • Asociația proprietarului proprietarului sau taxele de condominiu, dacă este cazul.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 14
    4. Planul pentru costul articolelor de vacanță. Dacă intenționați să utilizați în mod regulat această casă de vacanță, probabil că veți încheia achiziții suplimentare de articole pentru a vă ajuta să vă bucurați de vacanță. Aceasta poate include toate sau unele dintre următoarele:
  • Ski sau costuri de ridicare
  • Kayak, Canoe sau alte consumabile de navigație
  • Admiterea la atracțiile zonelor
  • Partea 4 din 4:
    Efectuarea unei oferte și achiziționarea casei de vacanță
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 15
    1. Investigați valoarea imobilului echitabil. După ce ați selectat o vacanță potențială, va trebui să decideți un preț de achiziție echitabil. Un agent imobiliar local ar trebui să vă poată ajuta cu informații despre vânzările recente de proprietăți comparabile în zonă. În plus, puteți căuta valori de proprietate pe site-urile imobiliare pe Internet, cum ar fi Zillow.com și MLS.COM.
    • De exemplu, dacă vizitați Zillow.com, veți vedea un bar în centrul ecranului cu patru opțiuni. Selectați "Zestimați."Veți fi solicitat să introduceți adresa de proprietate. Veți fi apoi redirecționat pe un ecran care afișează locația de proprietate și vă oferă o estimare a valorii sale justă. De asemenea, arată informațiile de vânzări estimate pentru proprietăți similare în acel oraș sau oraș în ultimii ani.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 16
    2. Lucrați cu brokerul pentru a trimite o ofertă. Dacă credeți că prețul solicitat este rezonabil, atunci este posibil să doriți să trimiteți o ofertă apropiată de prețul cerut. Dacă nu, atunci puteți oferi un preț mai mic și vă așteptați să negociați pentru a ajunge la un preț în mijloc. La trimiterea ofertei dvs., luați în considerare cererea de proprietăți în zonă. Dacă sunteți în căutarea într-o locație cu o cerere ridicată, este posibil să fie nevoie să trimiteți o ofertă aproape de prețul cerut.
  • Ar trebui să puteți afla cât timp a fost proprietatea pe piață. Dacă este o listă nouă, atunci cumpărătorul poate aștepta să obțină o ofertă aproape de prețul lor de solicitare. Dacă a fost pe piață de ceva timp, s-ar putea să puteți oferi scăzut și să obțineți o afacere.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 17
    3. Negocia un preț final. Cu excepția cazului în care faceți o ofertă pentru prețul deplin cere, vânzătorul este probabil să vă întoarcă la dvs. cu un fel de contradicator. Puteți răspunde apoi la acea contrafidă. Această procedură poate continua pentru mai multe runde până la dvs. și vânzătorul să ajungă la un acord. În această negociere, puteți dori, de asemenea, să solicitați anumiți termeni sau condiții ca parte a ofertei dvs .:
  • Costurile de închidere.
  • Timpul de finanțare.
  • Plata vânzătorului a impozitelor imobiliare.
  • Protring Condo sau Taxele casei de case.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de vacanță Pasul 18
    4. Finalizați achiziția. Când tu și vânzătorul sunteți de acord cu un preț și termenii de vânzare, brokerul imobiliar ar trebui să se ocupe de majoritatea detaliilor achiziției. Va trebui să vă asigurați propria dvs. finanțare, cu excepția cazului în care aveți resursele de a plăti numerar pentru proprietate. Acest proces durează, în general, câteva săptămâni înainte de a putea avea închiderea. În acel moment, păstrați în contact regulat cu brokerul pentru a vă asigura că nu apar surprize care ar putea schimba achiziționarea casei.
  • În funcție de proprietate, de banca de creditare și de nivelul dvs. de interes, puteți dori sau chiar să fiți obligați să efectuați o inspecție la domiciliu. Veți dori să vă asigurați că toate utilitățile funcționează, că casa este în stare solidă și că orice defecte sunt menționate corespunzător. Dacă găsiți deficiențe grave, acestea ar putea duce la o renegociere a prețului de vânzare.
  • Pentru mai multe informații despre achiziția finală a proprietății, vizitați Faceți propria dvs. închidere imobiliară sau A cumpara o casa.
  • sfaturi

    Dacă cumpărați o casă de vacanță este prea scumpă, atunci puteți lua în considerare Cumpărarea unui număr de timp in schimb.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar