Cum să cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere

S-ar putea să fi găsit casa dvs. de vis, dar creditul dvs. nu este destul de mare pentru a vă califica pentru un împrumut sau nu aveți economii pentru o plată în avans. Nu vă faceți griji - un contract de închiriere cu o opțiune de a cumpăra ar putea fi perfect pentru dvs. Cu acest aranjament, plătiți chirie și aveți opțiunea de a cumpăra proprietatea după câțiva ani.Unele chirie pe care le plătiți vor merge la plata dvs. în avans și, ca un bonus, veți avea timp să vă curățați creditul înainte de a căuta o ipotecă.

Pași

Partea 1 din 4:
Găsirea unei case de închiriere de închiriat
  1. Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 1
1. Verificați casele din cartierul dvs. Proprietarii de case își promovează adesea casele ca fiind închiriate. Conduceți în jur și priviți semnele. În mod obișnuit, semnul va afirma prețul de achiziție și chiria lunară. Verificați toate cartierele pe care doriți să le trăiți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 2
    2. Cereți unui vânzător să ia în considerare un aranjament de închiriere propriu. Mulți vânzători nu s-au gândit niciodată să-și închidă casa la un potențial cumpărător. Cu toate acestea, dacă piața este lentă, ei ar putea considera acest lucru. Dacă găsiți o casă pe care o iubiți, adresați-vă vânzătorului dacă sunt deschise unui aranjament de închiriere.
  • Căutați site-urile web pentru a vedea dacă o casă a fost pe piață pentru mai mult de șase luni. Dacă da, proprietarul ar putea căuta să câștige niște bani pe el, astfel încât un aranjament de închiriere de la sine ar putea fi perfect.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 3
    3. Închiriați un agent imobiliar. Agenții știu de obicei despre listele de leasing-la-propriu. De asemenea, ar putea ști despre proprietăți care au stat pe piață pentru o lungă perioadă de timp. Găsiți un agent imobiliar online sau în agenda dvs. de telefon și programați o consultare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 4
    4. Căutați online. Site-uri precum Irenttoown și List List conține liste de leasing-propriu. Va trebui să plătiți o taxă de abonament pentru a utiliza multe dintre aceste site-uri web. Cu toate acestea, este o opțiune bună dacă nu puteți găsi nimic pe cont propriu și nu doriți să angajați un agent.
  • Partea 2 din 4:
    Cercetarea casei și a proprietarului
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 5
    1. Verificați de ce vânzarea proprietarului. Motive bune includ proprietarul a cumpărat o casă nouă și are nevoie să închirieze proprietatea actuală sau se pregătesc să se mute pentru un loc de muncă. Când te uiți la domiciliu, poți întreba într-o manieră off-mână de ce vinde.
    • Ascultați semnele Proprietarul este în necazuri financiare. De exemplu, ar putea fi vagi sau ar putea insista că trebuie să devină repede pe cineva în casă.
    • Dacă proprietarul va falimenta în timp ce vă aflați la leasing, probabil vor pierde casa și va fi, de asemenea, evacuați în același timp. Din acest motiv, veți dori un vânzător care este stabil din punct de vedere financiar.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de leasing Pasul 6
    2. Executați un control de credit. Cereți permisiunea proprietarului. Ei ar putea protesta, dar explicați preocupările dvs. și refuzați să continuați până când executați un cec. Puteți contacta Experianul, Equifax sau Transunion pentru a rula cecul.
  • Căutați o încărcătură mare de datorii, cum ar fi cardurile de credit maxed-out sau conturi în colecții. Acestea sunt semne de primejdie financiară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 7
    3. Analizați înregistrările fiscale. Puteți obține înregistrări fiscale de proprietate de la biroul evaluatorului fiscal județean. Asigurați-vă că persoana cu care lucrați este de fapt proprietarul. Uneori, fraudatorii se vor preface că dețin o casă pe care nu au mai trăit niciodată!
  • Puteți verifica dacă orice garanție fiscală au fost plasate pe proprietate. Taxele Liens sunt steaguri roșii imense, deci dacă găsiți orice, apoi plecați.
  • Căutați și alte garanții, cum ar fi garanțiile sau garanțiile mecanicului plasate pe proprietate de către cineva care a câștigat un proces împotriva proprietarului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 8
    4. Acordați atenție steagurilor roșii. Mulți fraude caută un cumpărător gullebil, deci trebuie să vă protejați. Uită-te la următoarele semne că un aranjament de închiriere este umbros:
  • Vânzătorul dorește să perceapă chirie de pe piață.
  • Vânzătorul nu dorește să verifice istoricul dvs. de credit.
  • Vi se percepe o taxă de cerere.
  • Nu puteți înțelege contractul de închiriere și vânzătorul nu dorește să răspundă la întrebările dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 9
    5. Obțineți o apreciere. Vrei să știi cât de mult merită casa, în cazul în care sunteți de acord să îl cumpărați la sfârșitul perioadei de leasing. Obțineți o trimitere la un evaluator de la agentul dvs. imobiliar. De asemenea, puteți căuta directorul Societății Americane de evaluatori.
  • Costurile variază, în funcție de locația dvs. și de dimensiunea casei. Obțineți un citat înainte de a angaja evaluatorul.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 10
    6. Au inspectat casa. Descoperiți defectele grave (sau minore) în casă acum. Ar fi o rușine de închiriat timp de doi ani și apoi să afle că casa are un defect structural major. Agentul imobiliar poate recomanda un inspector, care probabil va percepe 300-600 $ pentru o inspecție.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 11
    7. Examinați raportul de titlu. Un raport de titlu vă va spune cât timp vânzătorul a deținut casa. În mod ideal, vânzătorul va fi trăit în casă de mai mulți ani. Cineva care deținea casa de mult timp ar trebui să aibă capitalul construit în casă și probabil este mai stabil.
  • Contactați o companie de asigurări de titlu pentru a obține o copie a raportului titlului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 12
    8. Verificați dacă veți beneficia mai târziu pentru o ipotecă. Nu aveți nevoie de o ipotecă acum, în timp ce închiriați. Cu toate acestea, veți avea nevoie de una mai târziu, dacă alegeți să cumpărați casa la sfârșitul perioadei de leasing. Asigurați-vă că creditul dvs. nu este atât de rău că nu vă veți califica.
  • Un broker ipotecar vă poate examina istoricul dvs. de credit și poate prezice dacă veți beneficia de o ipotecă în câțiva ani.
  • De asemenea, ar putea avea sfaturi pentru îmbunătățirea creditului dvs. în interimare.
  • Partea 3 din 4:
    Negocierea unui contract
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă utilizând o opțiune de leasing Pasul 13
    1. Negociați prețul de achiziție. Contractul dvs. va trebui să identifice cât de mult veți plăti dacă alegeți să cumpărați casa după perioada de închiriere. În general, există două moduri în care puteți seta prețul:
    • Puteți pune prețul în acordul dvs. În mod obișnuit, veți stabili prețul puțin mai mare decât valoarea evaluată a casei pentru a ține cont de creșterea prețurilor la domiciliu. Acest lucru este riscant. Piața imobiliară ar putea să se prăbușească până când vă pregătiți să cumpărați casa, dar totuși trebuie să plătiți suma în contract.
    • Alternativ, s-ar putea să decideți să remediați un preț atunci când se încheie contractul de leasing. De exemplu, puteți avea o a doua evaluare făcută în acel moment.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 14
    2. Plătiți pentru opțiune. Opțiunea vă oferă dreptul exclusiv de a cumpăra casa în timpul opțiunii. Va trebui să plătiți pentru acest privilegiu, de obicei 3% din prețul de achiziție. De exemplu, dacă prețul de achiziție este de 150.000 $, atunci probabil veți plăti aproximativ 4.500 de dolari.
  • De obicei, suma opțiunii este deconectată împotriva prețului de achiziție. Cu toate acestea, dacă în cele din urmă scade pentru a cumpăra casa, atunci veți pierde plata opțiunii.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 15
    3. Determinați lungimea contractului de leasing. Contractele de închiriere de la propriile durează de obicei de la doi la cinci ani. Cu toate acestea, ar trebui să dureze atâta timp cât este necesar să vă îmbunătățiți istoricul de credit, astfel încât să puteți obține o ipotecă dacă alegeți să cumpărați.
  • Uită-te la istoria dvs. de credit. Unele informații negative, cum ar fi conturile de colectare, nu cad de șapte ani. Asigurați-vă că termenul de leasing nu se încheie înainte ca aceste informații negative să cadă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 16
    4. Negociați chiria lunară. Suma este de obicei mai mare decât rata de piață. Această sumă excesivă se numește "Premium de chirie" și se acumulează în timp ce închiriați. Dacă vă decideți să cumpărați casa, atunci prima dvs. de chirie este aplicată prețului de achiziție.
  • De exemplu, chiria de piață ar putea fi de 1.000 de dolari. Cu toate acestea, veți plăti $ 1.250 pe lună. Dacă extra2 de $ 250 se acumulează timp de trei ani, veți avea 9.000 de dolari pentru a aplica prețului de achiziție.
  • Dacă nu continuați și cumpărați casa, pierdeți de obicei această primă de chirie.
  • Salvați copii ale chiriilor dvs., deoarece acestea vor face ca procesul dvs. ipotecar să meargă mult mai ușor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 17
    5. Împărțiți responsabilitățile de întreținere. Ca chiriaș, nu ar trebui să fii responsabil pentru întreaga întreținere. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să fii responsabil pentru întreținerea minoră. Să fie foarte clar în contract cu privire la cine va avea grijă de ceea ce. Luați în considerare următoarele:
  • Întreținerea de rutină, cum ar fi frunzele și cosirea gazonului. De obicei, chiriașul este responsabil.
  • Reparații majore, cum ar fi fixarea unui acoperiș de scurgere sau înlocuirea unui încălzitor rupt. De obicei, proprietarul este responsabil.
  • Taxe de proprietate. De obicei, proprietarul de case ar trebui să fie responsabil.
  • Asigurare. Ar trebui să aveți asigurările de renume, iar proprietarul ar trebui să aibă asigurarea proprietarului casei.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 18
    6. Examinați contractul dvs. Vânzătorul sau cumpărătorul pot elabora contractul. Dacă sunteți responsabil, puteți utiliza un contract de probă online sau puteți închiria un avocat. Cel puțin, ar trebui să aveți un avocat privind contractul. Contactați cea mai apropiată asociație de bare pentru o trimitere la un avocat.
  • În cazul în care vânzătorul a elaborat contractul, acordă o atenție deosebită dacă acordul este o "opțiune de leasing" sau "achiziție de închiriere."Într-un acord de cumpărare de închiriere, trebuie să cumpărați casa când se încheie perioada de leasing. Vânzătorul vă poate da în judecată dacă refuzi.
  • În loc de cumpărare de închiriere, obțineți o opțiune de închiriere, care vă oferă opțiunea de a cumpăra.
  • Partea 4 din 4:
    Cumpărarea casei
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă utilizând o opțiune de închiriere Pasul 19
    1. Curățați-vă creditul. Probabil că veți avea nevoie de o ipotecă pentru a cumpăra casa, deci verificați istoricul dvs. de credit. obține Copii gratuite din rapoartele dvs. din fiecare dintre cele trei agenții naționale de raportare a creditelor și verificați-le pentru erori.De exemplu, un cont de la un fostul soț poate fi listat ca al tău.
    • Contactați agenția de raportare care are informațiile incorecte și contestată-o.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 20
    2. Verificați scorul dvs. de credit. Pentru a vă califica pentru o ipotecă convențională, aveți nevoie de un scor de aproximativ 640. Dacă scorul dvs. este prea mic, încercați să îl ridicați agresiv plata datoriilor, În anumite datorii de carduri de credit. Puteți obține o copie a scorului dvs. de credit într-unul din următoarele moduri:
  • Utilizați un site gratuit, un astfel de credit.COM.
  • Plătiți pentru scorul dvs. FICO la Myfico.COM.
  • Întâlniți cu un consilier de locuințe sau un consilier de credit, care vă poate obține scorul.
  • Verificați conturile de carduri de credit online sau declarațiile lunare de carduri.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 21
    3. Exercitați opțiunea dvs. Înainte ca perioada de închiriere să se încheie, trebuie să-i spui proprietarului dacă intenționați să cumpărați casa. Verificați contractul dvs. pentru a vedea cum trebuie să le notificați. Dacă nu sunteți încă gata de cumpărare, ar trebui să discutați cu proprietarul despre extinderea contractului de leasing.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 22
    4. Obțineți pre-aprobat pentru o ipotecă. Un creditor ipotecar va analiza finanțele (active, venituri și obligații lunare ale datoriei). Trebuie să completați o aplicație și să furnizați documentația, cum ar fi declarațiile bancare și dovada veniturilor. Dacă creditorul vă aprobă, vă vor trimite o scrisoare care să explice suma pe care o puteți împrumuta.
  • Căutați preaprobal cu două sau trei luni înainte de a intenționa să închideți casa. După 90 de zile, aprobarea nu mai este valabilă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă folosind o opțiune de închiriere Pasul 23
    5
    Închide pe noua dvs. casă. Procesul de închidere este lung. Creditorul dvs. va dori un raport de evaluare, inspecție și titlu. Va trebui să examinați orice dezvăluiri de la vânzător despre defectele din casă. Dacă totul merge bine, ar trebui să închideți aproximativ 45 de zile după ce vă exercitați opțiunea.
  • sfaturi

    Luați în considerare alte opțiuni înainte de a fi de acord cu un acord de închiriere de la sine. Întâlniți cu un consilier de locuințe certificate HUD pentru a discuta toate opțiunile posibile, inclusiv programele guvernamentale care ajută chiriașii să devină proprietari de case.
  • Faceți plăți în timp util. Cu unele contracte, pierdeți toate primele de chirie pe care le-ați acumulat dacă vă pierdeți chiar și o singură plată lunară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar