Cum să devii dezvoltator de proprietăți

Activitatea de dezvoltare a proprietății poate fi una dură pentru a intra, dar nu este în afara înțelegerii voastre, cu condiția ca sunteți răbdători, ambițioși și, mai presus de toate, inventiv. Când primiți pentru prima dată începerea dvs., cea mai importantă sarcină va fi să luați în considerare proprietățile din zona dvs. au cel mai mare potențial comercial. Veți avea nevoie de finanțare și să smulgeți proprietatea în timp ce este suficient de accesibil pentru a minimiza riscul dvs. financiar. După fixarea proprietății în sus pentru a vă potrivi viziunii, puteți decide dacă ar fi mai bine să le închiriați sau să o adăugați și să o adăugați la lista dvs. de locații lucrative.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea începerii în afaceri
  1. Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 1
1. Elaborarea unui plan de afaceri detaliat. Odată ce ați decis să încercați mâna dvs. la dezvoltarea proprietății, primul pas va fi de a evidenția cum veți pune acțiunea dvs. Stați jos și scrieți o scurtă descriere a afacerii dvs., pe măsură ce îl imaginați și cum are potențialul de a beneficia locul în care locuiți. Apoi, faceți o listă a resurselor disponibile pentru dvs., cum ar fi banii de pornire și conexiunile la proprietarii de proprietăți locale.
  • Câteva puncte importante care merită luate în considerare includ cât de mult capital aveți la dispoziție, indiferent dacă sunteți capabil să gestionați singuri mai multe proprietăți și cum probabil că veți fi dat de starea actuală a pieței imobiliare.
  • Va deveni afacerea dvs. de dezvoltare a proprietății dvs. de locuri de muncă cu normă întreagă sau va fi o întreprindere cu fracțiune de normă menită să vă diversificați venitul?
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 2
    2. Fii specific cu privire la obiectivele tale. Pentru a vă aduce un dezvoltator de proprietate, va trebui să aveți un obiectiv mai clar în minte decât "Flip o proprietate și faceți o mulțime de bani."O abordare mai bună este să începeți cu un plan modest, dar concentrat - de exemplu," Vreau să cumpăr vechea clădire Graystoke și să o transformi în locuințe la prețuri accesibile."Cu o strategie de bază în vigoare, veți avea o idee mai concretă despre ceea ce va dura pentru a face acest lucru.
  • Păstrați-vă obiectivele realiste atunci când începeți mai întâi și construiți portofoliul (și reputația dvs.) o proprietate la un moment dat. Stabilirea obiectivelor dvs. prea mari s-ar putea dovedi a fi o greșeală costisitoare.
  • Cea mai simplă modalitate de a intra în afacere este să cumpărați o casă, să o rezolvați și să o vindeți. De acolo, puteți să vă deplasați pe proprietăți mai mari și mai scumpe.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 3
    3. Luați în considerare nevoile imobiliare ale zonei dvs. Este posibil ca locuințele suburbane în afara unui centru industrial up-and-ul, este practic inexistent sau că există un deficit de restaurante de șold în jurul orașului. Oriunde este o cerere deosebită, există o oportunitate pentru o dezvoltare profitabilă. De regulă, cele mai de succes proiecte sunt cele care dau oamenilor ceea ce doresc.
  • Luați întotdeauna populația din zona pe care o dezvoltați în considerare. Este important să vă planificați proprietatea cu cumpărătorul sau chiriașul dvs. probabil în minte.
  • Dacă locuiți într-o zonă cu o mulțime de locuitori mai în vârstă, va avea mai mult sens să se construiască case ușor accesibile de case sau condos decât clădirile multi-nivel multiple, chiar dacă acestea sunt la modă în acest moment.
  • Partea 2 din 3:
    Finanțarea proiectelor dvs
    1. Imagine intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 4
    1. Aplicați pentru un împrumut de dezvoltare. După ce ați venit cu un plan fezabil pentru prima dvs. dezvoltare, vă îndreptați spre bancă și treceți peste planul dvs. cu unul dintre experții în domeniul dezvoltării proprietății din personal. Ei vor fi capabili să vă ofere o estimare corectă a tuturor costurilor de cumpărare aferente, precum și cât de multă asistență monetară vă puteți aștepta să primiți. În majoritatea cazurilor, Banca va suporta 70-80% din costurile primare de cumpărare, dar poate să nu acopere cheltuielile "moi" cum ar fi taxele de construcție și de autorizare.
    • Ca și în cazul oricărui alt tip de împrumut, este posibil să fie necesar să arătați o dovadă a creditului sau să furnizați garanții pentru a fi considerată o investiție sigură. Unele bănci vă pot cere chiar să depuneți un depozit de aproximativ 15-20% din costul total de dezvoltare proiectat.
    • Este nevoie de o mulțime de bani pentru a cumpăra și de a renova proprietățile comerciale și rezidențiale. Dacă nu aveți o sumă considerabilă în afara economiilor, probabil că veți avea nevoie să vă bazați pe finanțare externă într-o anumită măsură.
    • Puneți niște gânduri în propunerea dvs. și determinați dacă este una care are o lovitură pe care Banca le poate alege să nu aprobe cererea dvs. de finanțare dacă consideră că acestea au nevoie de prea mult.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 5
    2. Stabiliți limite financiare sigure. Veniți cu o sumă de vârf pe care o credeți că o anumită proprietate merită și rămâneți la ea. În acest fel, puteți evita să fi vorbit să acceptați oferte care vor lua în cele din urmă bani din buzunar. Bugetarea responsabilă și investițiile sunt una dintre cheile de tăiere pe termen lung.
  • Cât de mult sunteți dispuși să plătiți, depinde de lucruri precum economia, locația și valoarea proiectată a proprietății finite, deci va diferi de proiect la proiect.
  • Activitatea de dezvoltare a proprietății este foarte mult ca jocurile de noroc - este mai bine să câștigi mici, dar de multe ori să parieze întregul oală și să-l pierzi totul.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 6
    3. Decideți dacă doriți să cumpărați pentru a închiria sau vinde. Cumpărarea la închiriere este o modalitate relativ scăzută de risc pentru a transforma un profit atunci când vă stabiliți mai întâi, deoarece vă oferă șansa de a recupera ceea ce ați plătit pentru proprietatea în taxele de închiriere. În schimb, cumpărarea de a vinde vă permite să faceți îmbunătățiri și să vă deplasați pe următorul proiect fără a vă îngrijora modul în care schimbările de pe piață ar putea afecta brut proprietatea. Consultați-vă la planul inițial de afaceri și resursele disponibile pentru a determina ce opțiune are potențialul de cel mai mare randament.
  • Marea majoritate a noilor dezvoltatori preferă să cumpere la închiriere. În acest fel, au un flux constant de venit pe care ei îl pot baza, ceea ce poate fi pus la rândul său spre proiecte viitoare.
  • Când cumpărați la închiriere, vizează formarea a 10% din investiția inițială în taxele anuale de închiriere. Când cumpărați să vindeți, este mai bine să cereți cel puțin 30% din suma totală plătită pentru proprietate pentru a vă justifica cheltuielile. De exemplu, 150.000 de dolari în câștigurile anuale sunt suficiente pentru a păstra un $ 1.5 milioane de proprietăți de închiriere de plutire. Pentru o dezvoltare unică și făcută pe care ați scufundat 4 milioane de dolari, veți ieși deasupra atâta timp cât nu vindeți mai puțin de 1 USD.2 milioane.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 7
    4. Fiți conștienți de riscurile de cumpărare a proprietăților. Nu există nici o garanție că proprietățile pe care le achiziționați vor genera bani, chiar dacă se află în mijlocul unei zone care suferă un boom economic. Ca și în cazul oricărei alte afaceri de afaceri, există întotdeauna un element de șansă orb implicat. Dacă nu sunteți sigur dacă vă puteți obține în mod realist fără venituri dintr-o proprietate nouă, este posibil să fie mai înțelepți pentru o opțiune mai sigură.
  • Există nenumărați factori intangibili care pot împiedica o proprietate să producă modul în care ați așteptat-o, inclusiv schimbările în climatul economic și problemele structurale neprevăzute. Acești factori sunt adesea dificili sau imposibil de planificat.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea portofoliului de proprietăți
    1. Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 8
    1. Căutați proprietăți în locații up-and-viitoare. O regulă bună este de a identifica zonele care încep doar să prezinte semne de creștere sau au experimentat o revoluție recentă în popularitate. În acest fel, puteți smulge proprietatea la o rată scăzută și o puteți vinde la o primă, maximizând-vă profitul.
    • Păstrați un ochi pentru locații accesibile care sunt aproape de școli, afaceri proeminente, centre comerciale și alte locuri care pot atrage cumpărători.
    • O greșeală obișnuită făcută de dezvoltatorii de începători este să se uite la locurile care sunt deja înfloritoare și să încerce să stoarce acolo. Rețineți că cu atât mai mare este boom-ul, cu atât va fi mai puțin ocazia de extindere.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 9
    2. Găsiți vânzători motivați. Veți obține cele mai bune oferte de la oameni care au nevoie să facă o vânzare cât mai curând posibil. Acest lucru ar putea fi un cuplu divorțat, un proprietar de afaceri în stare de faliment sau un proprietar de case care se îndepărtează și nu a văzut prea mult interes în proprietatea lor. Acești oameni știu că, dacă nu s-au numit imediat, ei stau să-și piardă o mare bucată de investiție.
  • Luați în considerare angajarea unui agent imobiliar pentru a vă ajuta să urmăriți și să meditați cumpărătorii. Ele vor fi adesea privite la motivul vânzătorului pentru a se despărți de proprietatea lor, ceea ce vă poate oferi un avantaj când vine timpul să faceți o ofertă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 10
    3. Luați-vă timpul să cumpărați. Nu fi prea dornic să sigileze afacerea.Doriți să vă asigurați că ați făcut temele și ați evaluat atât riscurile și potențialul de câștig al fiecărei proprietăți pe care îl priviți înainte de a vă angaja să cumpărați. În caz contrar, ați putea să vă blocați mai multe resurse în ea decât ați imaginat vreodată și, în cele din urmă, faceți o pierdere la întoarcerea dvs.
  • Adresați-vă proprietarului actual întrebări pe care le puteți avea despre considerații precum zonarea, întreținerea și impozitele. Luați câteva zile pentru a dormi la decizia dvs., dacă este necesar.
  • Odată ce ați găsit proprietatea perfectă, nu ezitați să vă semnați numele la linia punctată.
  • Imaginea intitulată Deveniți un dezvoltator de proprietate Pasul 11
    4. Lucrați cu o echipă de dezvoltare pentru a vă reface proprietățile. Odată ce proprietatea este a ta, tot ce a mai rămas este să-l pregătească pentru revânzare. În funcție de tipul de proprietate, este posibil să fie nevoie să angajați un antreprenor sau o echipă de construcții, arhitecți, ingineri și decoratori de interior și designeri pentru a vă aduce viziunea la viață. Scopul principal aici este acela de a face mai bine decât atunci când l-ați cumpărat, conducând astfel valoarea lui.
  • Pentru case single și proiecte mai mici în care ar fi practic din punct de vedere financiar pentru a recruta ajutorul extern, puteți salva costurile de fixare prin efectuarea de reparații și renovări de bază.
  • Când vine vorba de timp de a vinde, prețul proprietății în mod corect în funcție de îmbunătățirile pe care le-ați făcut. Fiți dispuși să negociați în rațiune pentru a ajunge la o sumă destul de aproape de prețul dvs. de a vă cere să trăiți cu.
  • sfaturi

    Salvați cât mai mult capital posibil pentru a vă completa împrumuturile de afaceri înainte de a vă stabili planificarea primei dezvoltări. Veți fi bucuroși că ați făcut ca cheltuielile să ajungă mai mult decât ați negociat.
  • Asigurați-vă că orice îmbunătățiri pe care le faceți la proprietățile dvs. se încadrează în parametrii codurilor locale de zonare și de construcție.
  • Poate fi o idee bună să lucrați cu un manager de dezvoltare a proprietății veteran pentru primele dvs. proiecte de cuplu. Acestea vor putea oferi îndrumări valoroase și vă vor ajuta să vă ocupați de felul de capcane care tind să provoace probleme pentru dezvoltatorii de prima dată.
  • Proprietățile de cumpărare la licitație poate fi o modalitate bună de a profita de o afacere câștigătoare.
  • Cu cât câștigați mai multă experiență, cu atât va fi mai ușor să obțineți împrumuturi și să permiteți aplicații aprobate în viitor.
  • Avertizări

    Din cauza riscului său inerent, dezvoltarea proprietății nu poate fi cea mai sigură afacere pentru cei care nu au o mare parte dintr-o rețea de siguranță financiară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar