Cum să cumpărați teren în florida

Florida a fost una dintre cele mai afectate stări ale SUA după recesiune, și, ca rezultat, este o zonă atrăgătoare pe care investitorii imobiliari se uită din nou.

Terenul se ridică istoric în sus și în jos în valoare, la o rată relativ mai semnificativă. Prin urmare, unele dintre cele mai bune chilipiruri care vor fi găsite sunt de a cumpăra terenul în sine și de a se ține pe ea până la creșterea prețurilor la proprietate - făcând terenul semnificativ mai valoros, deoarece va exista o cerere mult mai mare pentru locuințe noi.

Achiziționarea terenurilor nu trebuie să fie pur și simplu o investiție. Mulți oameni le place ideea de a-și construi propria casă unică în Florida, iar acest lucru este deosebit de atrăgător din perspectivă britanică, deoarece costurile sunt relativ mai mici, iar permisiunea de planificare este ușor de obținut în Florida comparativ cu Marea Britanie.

Înainte de a investi în orice țară din Florida, este important să faceți o mulțime de cercetări în broker / vânzător, zona în care doriți să cumpărați și ce servicii sunt incluse în teren.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Florida Pasul 1
1. Decideți care sunt motivele pentru cumpărarea de terenuri în Florida. Va fi pentru construirea casei tale de vis? Sau vrei doar să investești?
  • Imagine intitulată cumpăra teren la licitație Pasul 7
    2. Dacă sunteți în căutarea de a trăi în Florida, care domenii aveți în vedere? Există mai multe regiuni principale, care au diferite culturi, atracții și vremii.
  • Imagine intitulată Cumpărați obligațiuni fără taxe Pasul 10
    3. Faceți cercetarea dvs. asupra vânzătorului / brokerului. Se recomandă să faceți o cercetare amănunțită în complotul în sine și zona în care cumpărați.
  • Imaginea intitulată Obțineți casa dvs. evaluată pasul 17
    4. Asigurați-vă că ați cercetat zona locală pentru facilități, atracții și școli, deoarece acest lucru va avea un impact asupra valorii terenului sau a proprietății dvs. dacă vă veți construi pe ea.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă cu prietenii Pasul 18
    5. Cumpărați un teren în Florida. Din perspectiva britanică, este important să înțelegem diferențele de cumpărare a proprietății / terenurilor în SUA în comparație cu Marea Britanie. Este recomandabil să căutați consultanță juridică în Marea Britanie și Florida înainte de a vă angaja la orice achiziție. Este posibilă completarea unei achiziții de teren fără a acționa printr-un avocat / avocat, dar mulți oameni se simt mai confortabili prin intermediul unui avocat pentru a finaliza procesul. Ar trebui să căutați cel puțin sfatul juridic pentru a trece prin documentele contractuale dacă nu sunteți sigur. Un vânzător / broker de terenuri ar trebui să vă poată sfătui cu privire la modul de construire și de unde să găsiți un antreprenor bun pentru tipul de construcție pe care îl solicitați.
  • Imagine intitulată Manipulați un DUI agravat pe Azona Navajo Nation Land Pasul 10
    6. Utilizați întotdeauna o companie de titlu pentru a achiziționa, în special contul lor de escrow. Aceasta înseamnă că orice banii pe care îi plătiți este sigur într-un cont terț.
  • Imagine intitulată Scrieți un acord de vânzare cumpărare Pasul 19
    7. Pentru a finaliza achiziția, va trebui să semnați un contract care este apoi contrasemnat de vânzător. Odată ce acest lucru este finalizat, acesta va fi transmis unui agent de titlu, care va începe procesul de transfer al actului de titlu. Acest lucru poate dura câteva săptămâni pentru a procesa.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Dubai Pasul 12
    8. Odată ce fapta de titlu a fost transferată, achiziția este completă. Agentul de titlu ar trebui să trimită titlul final de titlu cumpărătorului, iar apoi, oferind echilibrul, cumpărătorul devine proprietarul legal al terenului.
  • Imagine intitulată Rulați o afacere de peisaj de amenajare a teritoriului 9
    9. Dacă doriți să țineți terenul ca o investiție, există puține cheltuieli de întreținere. Va trebui să plătiți în fiecare an o taxă relativ mică a terenurilor, precum și să plătiți pentru a menține complotul - cum ar fi păstrarea tăierii de iarbă etc.
  • Imagine intitulată Cumpărați proprietatea în Florida Pasul 17
    10. Dacă vă decideți să construiți pe parcelă, precum și costul proiectului de construcție, puteți suporta alte costuri, cum ar fi taxele de impact - o taxă care merge spre comunitatea locală, servicii de finanțare, cum ar fi școlile locale și serviciul de pompieri.
  • Imaginea intitulată Căutați case pentru a flip pasul 7
    11. Construirea unei proprietăți în Florida poate fi diferită de clădirea din Marea Britanie, deoarece multe case sunt făcute cu ajutorul cadrului de lemn. De asemenea, este popular în Florida pentru a construi case modulare. Cu toate acestea, există încă multe case construite în Florida folosind mai multe metode tradiționale de construcție la fața locului. Oricare metodă va costa același lucru, de la 80.000 de dolari - 150.000 de dolari pentru o casă de 3/4 pat, în funcție de specificațiile dvs. individuale. Deși acest cost poate fi mai mare pentru mai multe specificații de lux.
  • sfaturi

    Căutați zone care sunt în apropiere de zonele construite, deoarece Florida (ca multe state americane) se întinde în mod semnificativ comparativ cu Marea Britanie, altfel ați aflat că nu există supermarketuri etc. pentru miles. Un exemplu ar fi Orlando - Orlando are numeroase orașe și orașe care se află la distanță de distanța spre Disney Land și multe alte atracții, deci este un centru economic care asigură de dorit zonele din apropiere.
  • Faceți cercetarea dvs. în zonă, iar vânzătorul - de ce vindeți?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar