Cum se calculează valoarea unei imobile

După moartea iubită, un reprezentant personal ar putea avea nevoie să calculeze valoarea proprietății decenței în scopuri de impozitare și distribuție. Cineva poate dori, de asemenea, să calculeze valoarea proprietății sale de a-și informa deciziile cu privire la voința lor și să reducă potențial valoarea impozitelor care vor fi datorate din proprietate și moștenitorilor săi. Pentru aproape orice scop, este valoarea bunului impozabil pe care ar trebui să o calculați.

Pași

Partea 1 din 2:
Determinați modul în care se calculează valoarea imobilului
  1. Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas bun 1
1. Selectați data calculului pentru o persoană de viață. Valoarea activelor, cum ar fi o casă sau o mașină poate merge în sus și în jos în timp, deci la calcularea valorii unei imobile pe care trebuie să le oferiți o anumită dată pe care o utilizați. Elementele sunt evaluate în funcție de o valoare de piață echitabilă, care poate fi mai mare sau mai mică decât prețul plătit inițial. Dacă calculați valoarea proprietății unei persoane de viață, puteți alege orice dată de calcul doriți.
  • Imagine intitulată Calculați valoarea unei etape de proprietate 2
    2. Alegeți o dată de calcul pentru o avere decentă. Dacă proprietatea pe care o evaluați este cea a cuiva care a murit, un decendent, puteți alege să utilizați data decesului pentru calcul. Alternativ, puteți utiliza data de șase luni după data decesului ca dată de calcul. Data la șase luni de la data decesului este denumită "Data de evaluare alternativă." Dacă selectați data morții, valoare toate activele la acea dată.
  • Dacă este selectată "data evaluării alternative" și orice activ este vândut sau distribuit în primele șase luni de la data decesului, activele imobiliare sunt evaluate într-una din cele două moduri.
  • Fie, toate bunurile care nu au fost vândute sau distribuite în timpul celor șase luni de la data decesului sunt evaluate în funcție de data alternativă.
  • Sau, alternativ, toate activele vândute sau distribuite în termen de șase luni de la data decesului sunt evaluate la data vânzării sau distribuției.
  • Imaginea intitulată Calculați valoarea unei etape 3
    3. Determinați activele care contribuie la valoarea imobilului. Impozitele imobiliare sunt impuse asupra a ceea ce este cunoscut ca proprietate brută a unei persoane, înainte ca unele reduceri să fie permise și ajungeți "Estate impozabilă."Trebuie să obțineți o imagine clară a ceea ce este inclus în bunurile dvs. brut pentru a putea calcula valoarea acestuia. Proprietatea dvs. brută este egală cu tot ceea ce titularul imobiliar deține sau are anumite interese în.
  • Acestea includ imobiliare, ipoteci și orice proprietate sau bunuri deținute în comun pe care titularul imobiliar și-a păstrat un interes semnificativ.
  • Acesta include, de asemenea, valoarea conturilor bancare, a pensiilor, a economiilor și a asigurărilor de viață.
  • Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas bun 4
    4. Strângeți toate declarațiile contului financiar de la data calculului. Conturile financiare includ verificarea, economiile și conturile de credit bancare sau de credit, conturile de pensionare, cum ar fi 401 (k) și 403 (b) conturi, anumite anuite plătibile proprietății dvs. sau a moștenitorilor dvs. și tuturor stocurilor, obligațiunilor și reciproce Fonduri.
  • Numai anuități de încasat de un beneficiar, din cauza supraviețuitorului decenței, în anumite acorduri sau planuri, ar trebui incluse în evaluarea imobilului.
  • Pentru mai multe informații despre anuități, aceasta include, consultați un avocat de impozitare sau un contabil public autorizat.
  • Partea 2 din 2:
    Calculul valorii imobilului
    1. Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas bun 5
    1. Determinați valoarea conturilor financiare. Pentru a calcula bunurile brute, trebuie să adăugați împreună valorile tuturor componentelor. Începeți prin determinarea valorii conturilor financiare care pot fi atribuite imobilului. În unele cazuri, întregul echilibru al unui cont financiar nu poate fi atribuit publicului. Pentru a decide ce parte a oricărui cont financiar este atribuită imobilului, urmați aceste orientări:
    • În cazul în care contul este deținut individual, întreaga valoare a acesteia ar trebui să fie atribuită proprietății.
    • În cazul în care contul este deținut în comun cu un soț cu drepturi de supraviețuire, 50% din valoarea sa ar trebui să fie atribuită proprietății.
    • În cazul în care contul este deținut în comun cu orice parte care are drepturi de supraviețuire, altul decât un soț, 100% din valoarea sa ar trebui să fie atribuite imobilului. Acest lucru poate fi modificat dacă puteți dovedi că cealaltă parte a contribuit la mai mult de jumătate din valoarea contului.
    • Dacă sunteți în orice îndoială sau incertitudine, angajați un expert calificat în planificarea imobiliară și la lege pentru a vă ajuta să determinați ceea ce este atribuit publicului.
  • Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas bun 6
    2. Calculați valoarea tuturor bunurilor imobile la data calculului. Proprietatea imobiliară este imobiliară deținută de cea decentă sau de persoana vii a cărei valoare imobiliară pe care o calculați și include proprietatea de acasă, de afaceri sau de închiriere.Serviciul de venituri interne și majoritatea departamentelor de venituri ale statului, necesită ca valori imobiliare să fie determinate de un evaluator licențiat în scopuri fiscale.
  • Dacă există o ipotecă remarcabilă asupra proprietății, care este deductibilă ca parte a datoriilor decenței.
  • Dacă decența a fost contractată pentru a cumpăra proprietăți imobiliare și a murit înainte ca afacerea să fie închisă, această proprietate poate fi inclusă sub rezerva contractului.
  • Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas bun 7
    3. Include proprietatea deținută în comun. În cazul în care decența deținea o proprietate ca chiriașul comun cu drepturi de supraviețuire, în majoritatea cazurilor, valoarea totală a proprietății va fi inclusă în proprietate. Dacă chiriașul supraviețuitor dorește să achiziționeze în întregime casa, includerea deplină poate fi redusă cu suma pe care a contribuit la achiziție.
  • De exemplu, doi bărbați, John și Michael, au cumpărat o proprietate împreună pentru 500.000 de dolari cu Ioan, contribuind la 300.000 de dolari și Michael $ 200.000.
  • Dacă John a murit, cele 500.000 de dolari ar fi incluse în proprietatea sa, dar dacă Michael poate dovedi că a plătit 200.000 de dolari, doar 300.000 de dolari ar fi incluse în proprietatea lui Ioan.
  • Dacă celălalt proprietar este soțul / soția, doar 50% din proprietate este inclusă în proprietatea brută, indiferent de cât de mult a contribuit fiecare persoană.
  • Imagine intitulată Calculați valoarea unui pas bun 8
    4. Calculați valoarea polițelor de asigurare de viață. Politicile de asigurare de viață sunt incluse în proprietatea brută Dacă proprietatea decenței este beneficiarul politicii, ele sunt, de asemenea, incluse în cazul în care beneficiarul este obligat din punct de vedere legal să utilizeze veniturile din politica în beneficiul proprietății. Indiferent de cine deține politicile, dacă sunt plătibile proprietății, vor fi incluse. Politicile sunt, de asemenea, incluse în cazul în care decedatul posedat orice "incidente de proprietate" care ar fi putut fi exercitate la momentul morții.
  • Pentru a calcula valoarea unei politici de impozitare în scopuri de proprietate, utilizați formularul de servicii de venit intern 712, situat pe site-ul IRS la http: // IRS.Gov / PUB / IRS-PDF / F712.pdf.
  • Puteți utiliza valoarea de piață corectă a politicii dacă calculați valoarea proprietății numai pentru scopuri de estimare.
  • Asigurarea de viață plătită unui beneficiar numit (cu excepția proprietății) nu este inclusă în valoare imobiliară.
  • Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas 9
    5. Determinați valoarea tuturor celorlalte proprietăți care pot fi atribuite imobilului. Altele decât activele financiare și de proprietate, numeroase alte lucruri sunt incluse în calculul valorii imobilului. Unul dintre cele mai valoroase dintre acestea este probabil să fie vreun vehicul care sunt atribuite imobilului. Adesea puteți utiliza valoarea enumerată în Kelly Blue Book ("Blue Book") pentru vehicule. Ca și în cazul altor active, acest procent din valoarea vehiculului inclus în proprietate poate varia în funcție de proprietatea comună sau unică.
  • Dacă proprietatea este deținută individual, toată valoarea acestuia ar trebui să fie atribuită proprietății.
  • Dacă proprietatea este deținută în comun cu un soț / soție, cu drepturi de supraviețuire, jumătate din valoarea sa va fi atribuită proprietății.
  • Această proprietate ar putea include lucruri precum mobilierul de uz casnic, lucrările de artă și anuitățile.
  • Imaginea intitulată Calculați valoarea unui pas de proprietate 10
    6. Calculați toate deducerile admise. Odată ce ați calculat valoarea componentelor bunurilor brute, trebuie să țineți cont de deducerile admise utilizate pentru determinarea bunurilor impozabile. Aceste deduceri includ datoriile datorate din cauza morții decesului, care includ cheltuielile funerare, precum și taxele de judecată și orice alte taxe asociate administrației de proprietate. Deducerile includ, de asemenea,:
  • Datoriile datorate în momentul decesului sau de la data calculului. Aceasta include toate utilitățile, conturile cărților de credit, împrumuturile, ipotecile, facturile și cheltuielile medicale și orice alte conturi datorate sau suportate înainte de data decesului sau data calculului.
  • Orice deducere caritabilă. În general, aceasta este valoarea oricărei proprietăți care trece de la proprietate către Statele Unite, orice stat, o subdiviziune politică a unui stat sau orice caritate calificată pentru scopuri exclusiv caritabile.
  • Deducerea impozitului pe moarte de stat. Aceasta include toate impozitele imobiliare, moșteniri, moșteniri sau succesiuni plătite ca urmare a decesului decesului către orice stat.
  • Imagine intitulată Calculați valoarea unui pas de proprietate 11
    7. Calculați totalul total impozabil. Faceți acest lucru prin adăugarea împreună a valorii tuturor activelor care pot fi atribuite imobilului, apoi scăzând apoi deducerile totale permise. Acest lucru vă poate oferi o aproximare a valorii imobilului, dar este recomandabil să lucrăm cu un avocat imobiliar pentru a vă asigura că ați acoperit totul. Orice greșeli pot fi consumatoare de timp și potențial costisitoare pentru a rectifica. Un avocat bun de bunuri vă va ajuta să planificați înainte și să adoptați cât mai mult control asupra proprietății dvs. posibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    La calcularea valorii unei imobile pentru scopurile fiscale federale, vă rugăm să rețineți că există reguli speciale pentru decence care au decedat în 2010. Consultați un avocat sau un avocat public sau un contabil public autorizat pentru informații complete cu privire la regulile speciale.
  • Rețineți că este important să începeți calcularea valorii unei proprietăți cât mai curând posibil pentru a reduce la minimum costurile de menținere a proprietății și de a pregăti acest lucru.
  • Anumite obligațiuni de trezorerie ale Statelor Unite pot fi răscumpărate la valoarea nominală în satisfacerea impozitului imobiliar, chiar dacă valoarea de piață este mai mică. Evaluarea obligațiunilor pot fi complicate și puteți dori să vă consultați cu un avocat de proprietate sau de contabilitate publică certificată, pentru ajutor cu această sarcină.
  • Fiți conștienți de faptul că există multe modalități diferite de a organiza un titlu proprietății imobiliare și fiecare dintre aceste moduri are diferite implicații cu privire la modul în care proprietatea este impozitată atunci când cineva trece. Lucrați cu un avocat și un contabil fiscal pentru a vă asigura că respectați toate legile din statul dvs. și pentru a obține ajutor cu procesul de evaluare.
  • Avertizări

    Pentru scopurile fiscale federale, valoarea anumitor bunuri transferate în termen de trei ani înainte de data decesului decenței ar trebui inclusă în proprietatea impozabilă.
  • Dacă datoriți sau vă datorezi, impozitele federale imobiliare, verificați cu un avocat sau un avocat de impozitare sau un cont public certificat pentru informații despre ce proprietate trebuie inclusă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar