Cum să devii un jucător mai bun de rugby

Odată ce ați aflat elementele de bază ale rugby-ului, orice pare posibil pe teren. Tot ce vă puteți imagina se sparge printr-o mare abordare, lovind lovitura de joc, sau zdrobirea unui adversar chiar în timp ce prinde mingea, dar abilitățile tale nu pot să vă prindă imaginația. Cu toate acestea, dacă continuați să lucrați la abilitățile de bază, precum și să vă ascuțiți "creier de rugby," Veți fi un jucător de rugby mai bun în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Redarea mai inteligentă
  1. Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de rugby Pasul 1
1. Stați la poziția dvs. în loc să comutați frecvent (cu excepția cazului în care sunteți nou pentru că aveți nevoie pentru a găsi mai întâi poziția potrivită). Nu veți face niciodată un jucător bun dacă brusc vă mutați de la Prop la Centru. Fiecare poziție are propriile cerințe și nevoi și nu veți deveni un jucător mai bun dacă comutați poziții la fel cum învățați unul dintre ei bine.
  • Totuși, ar trebui să aveți o înțelegere de bază a fiecăruia dintre pozițiile echipei tale. Rugby este un joc fluid, rapid, și puteți să vă suportați cel mai bine colegii de echipă dacă știți ce încearcă să facă.
  • Dacă sunteți incomod cu rolul dvs. pe teren, verificați diagramele fiecărei poziții și rolul său.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 2
    2. Jucați ca unitate, nu ca un superstar sau un erou. Nu încercați să fiți un erou, jucați jocul și faceți ceea ce este proiectat poziția dvs. să facă. Există 30 de jucători pe teren în orice moment într-un joc de rugby - făcând aproape imposibil ca un jucător să încerce să câștige jocul pe cont propriu. Echipele de rugby de succes sunt pline de jucători care își cunosc rolul și se lipesc.
  • Fiecare poziție este concepută pentru a complimenta pe ceilalți. Dacă vă decideți că doriți să începeți să începeți să vă rugați ca o jumătate de scrum, puteți câștiga câteva bile mai mult. Zgolul dvs. de zbor, totuși, va pierde conexiunea care-i face mingea, distrugând în mod eficient infracțiunea.
  • Toată lumea va părăsi o poziție ocazional pentru o abordare sau de a alerga. Cheia se aleagă cu înțelepciune - veți pune echipa dvs. într-un dezavantaj scăzând?
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 3
    3. Sprijiniți rulațiile echipei dvs. rămânând în diagonală în spatele transportatorului cu bile. Dacă coechipierul dvs. este pe o fugă, cel mai bun loc pentru a fi la câțiva metri în spatele lor și la câțiva metri de partea lor. Acest lucru vă face o țintă viabilă, legală de trecere în orice moment. Dacă cineva este deja acolo, înființat alături de ei, oferind o ieșire de trecere rapidă, ar trebui să obțină mingea. Cele mai bune echipe au configurat aproape instantaneu aceste mici linii de trecere diagonală.
  • Dacă există deja o mică linie de jucători, stați chiar în spatele lor, gata să rup dacă cineva coboară sau să ia o scurtă trecere de descărcare pe măsură ce se încadrează.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de rugby Pasul 4
    4. Păstrați-vă capul în sus și scanați în orice moment, chiar și în abordare. Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți inteligența pe teren este de a păstra filele pe tot. Sunteți în concordanță cu colegii de echipă? Sunt adversarii supraîncărcând mai mulți oameni pe o parte a câmpului pentru un atac? Ar trebui să vă păstrați și capul pe abordare - vizionați contactul cu tot timpul pentru a vă plasa în siguranță capul și ajustați apărătorilor.
  • Apucați orice minge liberă pe care o vedeți sau cădeți-o și plasați-o pentru un rupt.
  • Ești în pas cu colegii tăi? Asigurați-vă că liniile dvs. sunt strânse și nu există găuri.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 5
    5. Faceți posesia minge Prima prioritate. În rugby, orice echipă poate apuca posesia aproape de orice moment, iar infracțiunea comută la apărare în zbor. Acest lucru face mult mai crucial să țineți mingea, obositoare cealaltă echipă la apărare până când apare o ocazie bună de notare. În timp ce toate echipele bune iau riscuri ocazionale, majoritatea eforturilor lor sunt cheltuite păstrând mingea.
  • Dacă nu aveți niciun sprijin, încetiniți și așteptați-o. Puteți păstra mingea în rupt puțin mai mult timp în timp ce echipa dvs. ajunge în sus, sau săriți pe o alergare riscantă până când aveți pe cineva să treacă sau să vă ruk.
  • Face doar treceri pe care le cunoașteți se va conecta. Dacă nu aveți o trecere bună, pur și simplu intrați în contact, lăsați coechipierii dvs. Ruck și resetați.
  • Nu vă îngrijorați dacă mergeți 3-4 piese fără a câștiga o mulțime de teren. Fiind în apărare este mult mai obositor decât infracțiunea, și veți expune o gaură în cele din urmă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de rugby Pasul 6
    6. Știți când să vă angajați la un rupt și când să vă înființați în afara. Începătorii de multe ori nu sunt siguri când ar trebui să se alăture ruck-ului și vor apărea adesea în fiecare rupt pe care îl găsesc sau nu se vor alătura deloc. Știind când să le obligați și să ajute echipa dvs. poate fi dificilă de a decide, dar există câteva linii directoare:
  • Dacă câștigi un rupt ca o echipă, nu vă alăturați. În mod similar, dacă ați pierdut deja sau aproape că ați pierdut un ruck, ieșiți de acolo și apărați restul câmpului.
  • Dacă vedeți că un coechipier este abordat, există mai mulți apărători decât coechipierii, treceți repede pentru a apăra posesia.
  • Dacă sunteți lângă un rub de înveliș, aruncați-vă pentru a transforma valul.
  • Scădite și jumătăți de zbor, cu câteva excepții (pierderea unui ruck crucial, singurul jucător apropiat de a se alătura) ar trebui să rămână din cele mai multe ruturi - ele sunt prea esențiale pentru organizarea infracțiunii și a apărării pentru a fi rugați.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 7
    7. Se angajează la fiecare rupt, aborda și să se joace cu toată încrederea. Cel mai mare obstacol pentru majoritatea jucătorilor de rugby începători nu este o abilitate, idee sau truc - este încrederea. În timp ce factorii de încredere în toate sporturile, în rugby, cunoștințele pe care le puteți face o lovitură (sau loviți un adversar) și să fiți bine nu este ceva ce se naște toată lumea. Este nevoie de timp pentru a vă obișnui cu fizicitatea rugby. Cu toate acestea, capacitatea de a da totul dvs. și nu să încetinească sau să se liniștească înainte de a fi contactați, vă va face mai sigure pe termen lung.
  • Obțineți încredere prin loviturile de a face în practică. Începeți la viteză de 50% sau prin abordarea din genunchi și lucrați treptat până la contactul complet.
  • Gândiți-vă să treceți printr-un adversar, nu la el. Păstrați-vă picioarele în mișcare în orice moment pentru a conduce prin lupte și ruturi cu ușurință.
  • Pregătiți-vă mental pentru jocuri și hit-uri. Amintiți-vă că ați făcut acest lucru înainte, iar că jucând moale sau încercarea de a evita contactul va duce doar la mai multe vătămări.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 8
    8. Urmăriți rugby-ul profesional, concentrându-vă pe poziția dvs. Urmăriți orice echipă care vă place, de la cele mai bune echipe din lume, cum ar fi Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă la echipele Premier Club din Anglia, Franța, Noua Zeelandă și Australia. Aveți grijă de mai multe lucruri, în special:
  • Unde este poziția dvs. în apărare? Unde sunt în infracțiune?
  • Cum dictează fiecare echipă ritmul jocului? Când atacă, se îndreaptă larg sau jam jucători mari în sus?
  • Când și unde sunt momentele potrivite pentru a lovi cu piciorul?
  • Când este mai bine să încercați o trecere de ultima minut și când este mai bine să mergeți în jos?
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea abilităților tale
    1. Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 9
    1. Păstrați coloana vertebrală dreaptă pe ruturi, abordări și scrumuri. Una dintre cele mai mari îmbunătățiri pe care le puteți face Rugby este tehnica ta. Cei mai buni jucători își folosesc în mod eficient corpurile, stingând fiecare uncie de energie pentru a obține un avantaj față de adversar. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face, în aproape orice situație, vă aplatizează spatele. Nu numai că este o coloană vertebrală curbată periculoasă, îți taie puterea în mod semnificativ. Există mai multe modalități de a lucra la tehnica corectă a spatelui:
    • Țineți fundul în jos prin îndoire la genunchi și talie, nu prin spatele tău.
    • Nu lăsați niciodată capul și umerii să se scufunde sub șolduri.
    • Faceți o rupere cu cheie scăzută sau scrummarea, apoi blocați-vă în dvs "conducere" poziţie. Rămâi în loc și au un coleg de echipă o minge orizontal pe micul tău din spate. Nu ar trebui să se rostogolească.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 10
    2. Învață să fugi eficient cu mingea oriunde pe teren. Rugby este mult mai fluid decât fotbalul, deci nu doriți să păstrați mingea închisă sub braț ca o întoarcere înapoi. În schimb, trebuie să vă adaptați în funcție de situație:
  • Jocul general: Țineți mingea cu vârful degetelor chiar lângă centrul pieptului, cu punctul în sus. Acest lucru vă permite să treceți rapid, să falsificați sau să loviți în orice direcție.
  • Sub presiune / abordare: Prinde mingea orizontal cu ambele mâini și antebrațe. Antebrațul stâng se află pe partea de sus a minge, mâna stângă prinsând capătul drept, iar antebrațul dvs. drept este în partea de jos a mingii, cu mâna dreaptă prin prinderea punctului stâng. Aceasta este pentru moment că știți că veți fi abordat sau cineva încearcă să fure mingea și este de obicei folosit de înainte.
  • Câmp deschis: Puneți mingea în cocoșul cotului, prindeți-l cu o singură mână. Acest lucru vă oferă o mulțime de viteză și mobilitate pentru o alergare unică sau deschisă. Pe măsură ce vă abordați, vă puneți cealaltă mână peste minge pentru ao proteja, întoarcerea de la Tackler.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 11
    3. Aflați cum să vă abordați. Cu tot concentrarea asupra "hit-uri uriașe" și cea mai bună formă de abordare, mulți jucători uită cât de des aceștia sunt loviți. Învățând să faceți o confruntare, vă ajută echipa să câștige mai multe rufuri, vă ajută să câștigați terenul pe un apărător și vă protejează de răniri.
  • Întoarceți mingea de la apărător. Pe măsură ce vă apropiați, alegeți o parte pentru a alerga și întoarceți-vă mingea, coborând ușor umărul spre adversar.
  • Continuați să vă mișcați picioarele înainte. Acest lucru ar putea părea terifiant, dar vrei ta Momentum care trece prin el, nu invers. Jucătorul care se usucă sau încetinește este aproape întotdeauna cel care devine rănit.
  • Toamna "pentru a." Ar trebui să loviți mai întâi la sol cu ​​genunchii, apoi pe șolduri, apoi umerii pentru a vă distribui greutatea atunci când cădeți.
  • Plasați mingea înapoi spre echipa dvs. Aveți 1-2 secunde după ce ați coborât pentru a plasa mingea, așa că faceți echipa dvs. un solid și ajungeți înapoi. Amintiți-vă că orice apărător va avea nevoie să treacă peste tine pentru a obține mingea, astfel încât plasarea de departe înapoi dă echipei tale cruciale timp de a alerga.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 12
    4. Asigurați-vă că puteți arunca cu exactitate pe ambele părți. Doriți, cel puțin să faceți o trecere de 10 curte la fiecare parte a dvs., lovind coechipierul dvs. în piept de fiecare dată. Singura modalitate de a ajunge acolo este de a practica, deci asigurați-vă că vă petreceți timp în fiecare zi aruncând o minge de rugby pe ambele părți.
  • Passele spirale sau de filare sunt minunate, dar dacă nu sunteți corect, frumusețea spinului dvs. nu contează.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de rugby Pasul 13
    5. Executați descărcări perfecte pe măsură ce luați abordări. Încărcarea este atunci când afișați mingea până la coechipier, pe măsură ce mergeți în jos, permițându-i să-i ducă la abordarea dvs. și să continue să alerge. Cei mai mulți începători li se spune să nu se descărcă, și pentru un motiv bun: este foarte ușor să faci o trecere teribilă în timp ce ești tras violent la pământ. Cu toate acestea, pe măsură ce vă faceți mai bine, veți observa cât de des ar fi descărcarea profesională, menținând o alergare în viață și încetând încet apărarea. Pentru a perfecționa descărcarea--
  • Asigurați-vă că coechipierul dvs. este pregătit pentru minge de contact vizual cu ei.
  • Nu rotiți mingea, este prea dificilă sub presiune. În schimb, utilizați o curte scurtă, rapidă 1-3 "pop" pentru a arunca mingea la ei.
  • Dacă aveți îndoieli, intrați în contact. Dacă nu credeți că puteți scoate trecerea, sau dacă vine un al doilea apărător, luați doar lupta. Amintiți-vă - posesia este mai importantă decât pe o alergare bună.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 14
    6. Ori de câte ori este posibil, primiți și aruncați mingea în timp ce mergeți înainte. Nu vrei să fii prins în picioare în rugby, deoarece acesta este cel mai simplu mod de a se aprinde cu o lovitură uriașă. Vrei ca trecerile tale să-ți conducă colegii de echipă, astfel încât să-și păstreze impulsul în timp ce ele prind și vrei să fii în plină deplină când vei prinde mingea. Acest lucru păstrează apărarea de a ghici mișcarea dvs., vă face mai dureroasă pentru a aborda și vă ajută să câștigați rapid echipa. Odată ce puteți trece cu exactitate, trebuie să învățați să treceți cu exactitate pe fugă. O linie de 4 jucători, alergând și trecerea simultan, este foarte dificil de a conține, mai ales dacă puteți "leagăn" mingea de la o trecere la cealaltă.
  • Ajustați mânerul pe minge pe măsură ce îl prindeți.
  • Aruncați mingea spre înălțimea normală a șoldului pentru o aruncare.
  • Deschideți șoldurile spre direcția pe care o treceți.
  • Swing mingea peste corpul tău, arătând cu șoldurile tale.
  • Urmați cu ambele mâini îndreptate spre țintă.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 15
    7. Practicați-vă abilitățile specifice poziției în timpul dvs. după practică. Fiecare poziție este diferită, iar cei mai buni jucători de rugby sculptam timp suplimentar pentru a obține mai bine la specialitatea lor. Petreceți 10-15 minute după practică, lucrați la abilitățile dvs. Dacă nu știți ce să lucrați, adresați-vă antrenorului.
  • Kickers ar trebui să atingă penalitățile timp de cel puțin 10 minute în fiecare zi, din toate punctele de pe teren.
  • Înainte poate lovi sania de scrum, concentrându-se pe tehnica lor scrum, ruck și de abordare.
  • Pedele de zbor și spatele ar trebui să lucreze la lovitura și capturarea punții.
  • Metoda 3 din 3:
    Instruirea pentru un meci de rugby
    1. Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 16
    1. Împingeți-vă cât mai tare posibil în exercițiu, scrimmages și practică. Rugby necesită o forță completă a corpului, iar cea mai bună modalitate de a vă dezvolta puterea este pur și simplu jucând rugby. Acest lucru vă activează mușchii așa cum trebuie să activeze într-un joc, dar nu veți obține beneficiile dacă acordați doar 50% în practică. Practica de rugby ar trebui să fie fitness în fiecare zi când te duci și ar trebui să fii pregătit să-i dai toate fiecare burghiu pentru a crește mai puternic.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 17
    2. Știți cum să vă antrenați pentru poziția dvs. Fiecare jucător de pe teren are nevoie de un set de instrumente ușor diferit pentru a reuși. În timp ce fiecare jucător ar trebui să poată rula timp de cel puțin 80 de minute și să aibă o masă musculară globală bună, instruirea pentru a juca proporție este foarte diferită de formarea pentru a juca aripa. Deși fiecare poziție are propriile nevoi, în general, puteți grupa programe de formare prin backs și înainte:
  • Toți jucătorii: Exerciții de bază, formare de anduranță, quad-uri puternice, fund și spate.
  • Spate: Ar trebui să se concentreze pe antrenamentul Sprint, fiind capabil să ruleze aproape de viteza maximă, chiar și spre capetele de jocuri. Formarea forței este imperativă, dar nu atât de mult încât pierdeți viteza și mobilitatea.
  • Înainte: Trebuie să se concentreze asupra forței și a masei. Oamenii mai mari fac un impact mai mare în scrum și pe ruturi și sunt mai greu de luat sau de a trece prin. Mai mult de un timp înainte va fi în camera de greutate decât spatele.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător de rugby mai bun Pasul 18
    3
    Concentrați-vă pe formarea intervalului pentru a construi rezistența. Un joc de rugby este un EBB constant și debit - sprint, jog, ruck, odihnă, jog, plimbare, recuperare (apel de pedeapsă!), scrum, etc. În timp ce cursele de 3-5 mile sunt bune pentru rezistența generală, jucătorii de rugby vor obține mai mult din formarea intervalului. Intervalele sunt atunci când alternezi sprinturi scurte, de înaltă energie cu jogging și mers pe jos. Unele rutine bune pentru a începe cu ar putea fi:
  • Sprintați linia de încercare, apoi joggând-o pe margine la celălalt capăt. Sprint acea linie de încercare și repetați 5x. Odihniți-vă și faceți-o încă o dată. Adăugați o mulțime suplimentară în fiecare zi vă antrenați sau adăugați liniile de jumătate de câmp sau 22 de metri în amestec.
  • Rulați la viteza maximă de 80% timp de 30 de secunde, apoi faceți jogging pentru un minut. Repetați de 10 ori. Pe măsură ce vă îmbunătățiți, scădeți timpul de jogging până când vă aflați la doar 30 de secunde.
  • Rulați un set de scări, apoi faceți clic ușor. Odihniți timp de 10 secunde la TheBottom, apoi repetați.
  • Se amestecă în push-up-uri, sit-up-uri, mufe de sărituri și burpees (un push-up urmat imediat de o mufă de sărituri) în timpul jogurilor. Opriți, efectuați exercițiul timp de 30 de secunde, apoi păstrați imediat jogging-ul.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 19
    4. Dezvoltați un program de ridicare a greutății corporale totale. Rularea, abordarea, conducerea, săriturile, aruncarea, scufundări - un jucător de rugby trebuie să fie suficient de puternic pentru aproape orice activitate fizică imaginabilă. Acest lucru face ca forța să pregătească o parte importantă a oricărui grafic al jucătorului de rugby. În timp ce ar trebui să lucrați cu un antrenor sau un antrenor pentru a dezvolta o rutină pentru dvs. și poziția dvs. (o jumătate de scrum, la urma urmei, nu ar trebui să fie la fel de voluminoasă ca o propunere), există câteva exerciții pe care fiecare jucător de rugby ar trebui să le facă. Toate aceste exerciții activează mai multe mușchi, ceea ce înseamnă că puteți chiar să le faceți 1-2 pe săptămână în sezon pentru a rămâne puternici.
  • Squats
  • Deadlifts
  • Bench Press
  • Presa militară
  • Puterea curată
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 20
    5
    Adăugați Plyometrics și exerciții de greutate corporală la antrenamentele dvs. pentru viteza și puterea explozivă. Plyometrics sunt delimitate, sărituri și alte antrenamente explozive. De obicei, le faceți cu repetări, obținându-vă corpul obișnuit cu tipurile de mișcări pe care le-ar face într-un joc. Mai mult, puteți face adesea aceste antrenamente fără ajutorul unei sală de gimnastică. Concentrați-vă pe realizarea unor repetări suficiente, astfel încât ultimele 5 din fiecare set sunt dificile - atunci când faceți cele mai multe câștiguri.
  • Încercați limita, ceea ce este atunci când tu "alerga" 30 de metri în timp ce vă păstrați în aer (ambele picioare de pe pământ) pentru cât mai mult timp posibil.
  • Box Salts
  • Tracțiuni la bară
  • Chin-up
  • Flotări.
  • Exerciții de bază.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun de rugby Pasul 21
    6. Utilizați scânduri și corpul deține pentru a vă întări miezul. Miezul dvs. este locul în care transferați energia din partea de sus pe jumătate în partea de jos și acest tip de putere este esențială pentru a roti unitatea picioarelor într-un atac de succes cu brațele dvs. Încearcă:
  • Scânduri.
  • Abdominal deține.
  • Imaginea intitulată deveni un jucător mai bun de rugby Pasul 22
    7. Tren cu alte sporturi pentru a construi un mușchi total de corp. Echipa națională de Rugby Național are lupte și antrenori de judo pe personal, deoarece sportul ajută la dezvoltarea în siguranță a puterii de luptă necesare în mauls, rucs și abordări. Încearcă:
  • Sporturi de înot, cum ar fi poloul de apă. Înotul folosește întregul corp cu o presiune minimă asupra articulațiilor dvs.
  • Ciclism și alergare. Ele sunt esențiale pentru rezistența totală, iar sprinturile de la Hill construiesc mușchii valoroși și quad-urile necesare pentru a conduce adversarii.
  • Alpinism. Scabling eficient într-un perete necesită coordonare, control al motorului fină și o forță gravă a piciorului și a antebrațului, care vă va face mai eficiente pe fugă și abordări.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă lăudați despre succesul dvs., oamenii urăsc asta.
  • Fiți potriviți și jocul dvs. se va îmbunătăți automat. Nu vă bazați doar pe formarea de fitness pentru clubul dvs., mergeți la o jogging în fiecare zi, cel puțin, vă va ajuta.
  • Nu vă îngrijorați să nu obțineți mingea de multe ori dacă sunteți un înainte. Dacă vă mențineți posesia mingelor în joc, sunteți la fel de important ca și transportatorii de bile.
  • Nu fiți lacomi pentru că mingea arată lângă dumneavoastră pentru că există întotdeauna un jucător într-o poziție mai bună, vă așteptați să treceți mingea.
  • Avertizări

    Protejați-vă de răniri, în special la cap, luându-vă și căutați asistență medicală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar