Cum să fii un jucător mai bun de fotbal

Soccer este un sport distractiv pentru toate vârstele de a vă bucura. Indiferent dacă jucați pentru o echipă școlară sau doar pentru distracția acestuia, puteți lucra întotdeauna pentru a vă îmbunătăți abilitățile. De la stabilirea unui program de practică pentru a fi un mare jucător de echipă, puteți deveni un jucător mai bun. Cu practică, învățare și comunicare veți câștiga abilitățile de avansare.

Pași

Partea 1 din 3:
Devocarea timpului de practică și instruire
  1. Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 1
1. Stabiliți un program de practică. Unii jucători au un talent mai natural decât alții. Dar toată lumea trebuie să practice eficient și să se antreneze în mod corespunzător pentru a deveni mai bine la fotbal. Setați un program detaliat pentru practicarea că puteți urma.
  • Planificați ce veți lucra înainte de a vă practica. Dacă practica dvs. este neorganizată și trageți doar mingea în jurul sau treceți și dribble, nu vă veți îmbunătăți. Gândiți-vă la ce trebuie să vă îmbunătățiți.
  • Stabiliți un timp dedicat instruirii. S-ar putea să vă permiteți o oră în fiecare zi pentru a vă antrena. În acea oră, blocați timpul specific pentru a lucra la o anumită abilitate. De exemplu, puteți decide să petreceți 20 de minute pe controlul mingelor cu piciorul de pe jos.
  • Fiind specifice și stabilirea obiectivelor vă va permite să avansați într-un ritm mai rapid decât atunci când jucați în jur.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de fotbal Pasul 2
    2. Efectuați exerciții de bază. Fotografiile avansate de dribling și finețe sunt distractive. Dar nu veți putea niciodată să efectuați aceste mișcări avansate dacă nu ați stăpânit elementele de bază.
  • Messi nu ar fi capabil să poată țese în și din apărători cu ușurință dacă nu a stăpânit niciodată driblingul de bază și trecerea. Ronaldo nu ar fi capabil să curbeze mingea chiar sub bara transversală dacă nu a stăpânit niciodată tehnica de fotografiere corespunzătoare.
  • Pentru a fi un jucător mai bun de fotbal, trebuie să deveniți mai întâi un mare jucător când vine vorba de elementele de bază. Blocurile de construcție nu pot fi la fel de distractive pentru a învăța sau practica, dar fără aceste instrumente, nu veți dezvolta niciodată capacitatea de a efectua mișcările avansate.
  • Practicați trecerea simplă, primirea, fotografiere, dribling etc. Mulți jucători nu stăpânesc niciodată aceste abilități de bază și, prin urmare, nici măcar nu știu cum să apere împotriva celui mai simplu atac. Odată ce puteți efectua abilități de bază fără să vă gândiți chiar, veți fi gata să vă avansați pregătirea și abilitățile. Veți fi, de asemenea, uimit de câți alți jucători care au omorât peste elementele de bază nu pot ține pasul cu dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 3
    3. Exercitați întregul corp. Uită-te la jucătorii profesioniști de fotbal și veți observa forma incredibilă pe care acești jucători sunt în. Forma pe care acești jucători este în mod exclusiv datorită practicării, a jocului și a alerga în sus și în jos pe câmp. Se datorează unei diete stricte și exerciții care beneficiază de tot corpul.
  • În timp ce picioarele dvs. fac o mulțime de lucruri, trebuie să vă exercitați și să vă antrenați întregul corp, astfel încât să vă puteți sprijini picioarele. Exercitarea corespunzătoare vă va ajuta, de asemenea, să preveniți rănirea.
  • Un jucător de fotbal de elită va funcționa de obicei 6-10 mile în timpul unui meci. Deci, trebuie să puteți rula fără a fi înfășurat. Dar, veți observa că o mare parte din alergarea dvs. este în exploziile și sprinturile mai scurte. Nu vă veți antrena pentru fotbal la fel ca și pentru un maraton. În loc să alerge doar distanțe lungi, formarea intervalului.
  • Faceți antrenamentele de sprint care vă fac corpul obișnuit să lucreze din greu pentru perioade mai scurte de timp. S-ar putea să puteți conduce la 10 mile într-un ritm constant, dar în timpul unui joc, găsiți-vă lichidând după câteva minute de explozii și sprinturi. Asta pentru că corpul tău nu este obișnuit cu acest tip de funcționare.
  • De asemenea, trebuie să vă întăriți mușchii. Ridicarea greutăților pentru a construi mușchii în picioare, înapoi și regiunea abdominală vă va aduce beneficii și vă vor permite să vă îmbunătățiți. Începeți cu repetări mai mari la greutăți mai mici pentru a construi mușchiul slab. Squats, Deadlifts și AB antrenamente vă vor ajuta pe teren.
  • Instruirea intervalului de înaltă intensitate vă va ajuta cu forța, rezistența și agilitatea. Acest tip de antrenament implică lucrul corpului dumneavoastră greu pentru perioade mai scurte de timp, luând respensele scurte și apoi lucrați o altă zonă a corpului.
  • De exemplu, pentru a vă îmbunătăți viteza și rezistența dvs. exploziv, puteți să vă antrenați în intervale de 17 minute. Alternați între sprint timp de 15 secunde și apoi mers pe jos timp de 45 de secunde. Acest tip de formare vă va ajuta organismul să funcționeze în timpul unui joc fără a obține ca oboseală.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 4
    4. Păstrați o dietă sănătoasă. Jucătorii de elită pot arde între 1500-3000 de calorii într-un joc de 90 de minute. Asta înseamnă că nu aveți nevoie doar de o dietă adecvată pentru a vă menține energizat pentru un joc. De asemenea, aveți nevoie să vă ajutați și forța de antrenament și de rezistență.
  • Nu veți deveni un jucător mai bun dacă nu aveți grijă de corpul și mintea voastră. O dietă adecvată vă va permite să rămâneți energizați, concentrați și veți reduce riscul de rănire.
  • Unele sfaturi de bază pentru o dietă a unui jucător de fotbal includ consumul de alimente cel mai puțin procesate pe care le puteți obține. Astfel de alimente ca fructe, legume, boabe întregi și carbohidrați cu fibre mari vă vor oferi nutrienți adecvați pentru a rămâne în formă excelentă.
  • Mănâncă fructe și legume care sunt colorate. Alimentele cu culori naturale oferă o mulțime de substanțe nutritive. Proteine ​​slabe, cum ar fi pește, pui, și chiar o mică carne de porc va construi mușchi slabi. Grăsimi sănătoase în ulei de măsline, piulițe, pește și avocado sunt minunate pentru restaurarea corpului după o activitate intensă.
  • În plus, consumul de mic dejun și mesele mai mici pe tot parcursul zilei va primi metabolismul dvs. și vă va menține energizați și concentrat. După antrenament sau de lucru, mânca o masă de recuperare post-antrenament plină de carbohidrați și proteine ​​sănătoase.
  • După un meci sau un antrenament intens, mâncați o masă sănătoasă de post-joc pentru a vă asigura că corpul dvs. se recuperează corect. Încercați să consumați trei cești de paste de cereale integrale cu o ceașcă de sos de roșii cu ciuperci. De asemenea, puteți adăuga un pic de brânză de parmezan pentru aromă. Iaurtul grec cu căpșuni sau alte fructe poate fi un mare desert.
  • Stai hidratat. Tot ce alergați și antrenamentul vă face să transpirați foarte mult. Cu cât ești mai deshidratat, cu atât mai rău faci. Bea multa apa. În cele din urmă, obțineți suficientă odihnă. Mintea și corpul vostru au nevoie de timp să vă relaxați și să vă recuperați. Dacă nu obțineți o medie de opt ore pe noapte, corpul dvs. nu se va regenera și nu se va efectua.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind un jucător de echipă
    1. Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 5
    1. Redați corect în poziția dvs. Adesea, la niveluri inferioare, jucătorii vor agita împreună și nu vor juca pozițiile corecte. Dar dacă doriți să fiți un jucător mai bun, va trebui să învățați cum să jucați cel mai bine în poziția dvs. atribuită.
    • Aflați rolurile poziției dvs., unde limitele imaginare sunt pe teren. De exemplu, dacă sunteți un drept înainte, zona dvs. este partea dreaptă a celui de-al treilea atac. Trebuie să stați în această zonă a câmpului, astfel încât să puteți primi treceri și bile libere. Când vă aflați în infracțiune, veți fi responsabili pentru a vă folosi poziția pentru a avansa mingea și eventual scor. În apărare, vă veți întoarce la cercul central sau în apropierea liniei centrale.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 6
    2. Dezvoltați viziunea câmpului. Având un mare sentiment de unde se întâmplă acțiunea pe teren și în cazul în care mingea va merge în continuare este o abilitate necesară.
  • Când jucați și practicați, ar trebui să învățați că nu numai că fiecare jucător este, de asemenea, calea cea mai probabilă a mingea. Chiar și atunci când nu sunteți aproape de ea.
  • Când nu aveți mingea, trebuie să fiți activi. Nu doar vizionați jocul ca și cum ați fi fost un spectator. Practicați care prezintă ce fel de treceri se vor întâmpla, pe care jucătorii o vor lua în urmă și cum acești jucători se vor mișca într-o nouă poziție.
  • Fiind capabil să prezică următoarea acțiune și plasarea mingelor și jucătorii vă vor oferi o viziune minunată a jocului. Vă va permite să vă poziționați în locul potrivit pentru a obține mingea, blocați un atacator și sprijin. Fiind un mare jucător de fotbal nu este doar despre punctajele de notare. Este vorba de a fi gata în orice moment pentru a vă ajuta echipa.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 7
    3. Sprijiniți colegii de echipă. Sprijinirea colegilor dvs. înseamnă mai mult decât să oferim încurajarea. Trebuie să vă sprijiniți fizic și echipa dvs.
  • Pe măsură ce progresați, veți descoperi că excelează la anumite abilități mai mult decât altele. Recunoașteți unde sunteți cel mai valoros și folosiți-vă abilitățile pentru a ajuta echipa, nu pe voi înșivă.
  • Dacă sunteți calificat la dribling și mutați mingea pe teren, dar nu aveți capacitatea de fotografiere, puteți să vă sprijiniți cu ușurință echipa. Veți suporta cel mai bine echipa dvs. prin obținerea mingea în apropierea obiectivului și trecerea la un atacant.
  • Discutați cu colegii de echipă și de pe teren pentru a construi un raport. În timpul unui joc, ar trebui să vă ajutați colegii de echipă prin încurajarea, precum și alertarea jucătorilor pentru a deschide treceri sau fotografii, chiar dacă nu trimiteți mingea pentru dvs. Apelați-vă cu voce tare mingea și folosiți-vă mâinile pentru a semnala.
  • Nu porniți mingea. Coechipierii tăi nu vă vor transmite mingea dacă nu o transmiteți niciodată înapoi. De asemenea, colegii dvs. de echipă nu vă vor da mingea dacă pierdeți întotdeauna o lovitură sau pierdeți-o pe o alergare. Amintiți-vă că nu sunteți o stea și nu puteți câștiga singur. Face să treacă inteligent și să învețe să scape de minge când trebuie să. Dacă nu porniți mingea, și în loc să învățați să treceți, probabil că veți ajunge să vă întoarceți mai des.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 8
    4. Învață să joci orice rol. În funcție de nivelul dvs., puteți juca mai multe poziții sau doar câteva. Dar ar trebui să puteți juca eficient oriunde. Știind ce să facă în orice poziție vă va informa cum funcționează jocul și vă ajută în poziția dvs. primară.
  • Trebuie să puteți reacționa rapid și să vă schimbați mentalitatea în timpul unui joc. De exemplu, dacă sunteți un atacator și pierdeți mingea, deveniți primul apărător. Treaba ta este acum pentru a apăra și a lua mingea înapoi.
  • Redarea oricărui rol depășește poziția dvs. De asemenea, va trebui să fii lider, suporter, majoretă și antrenor în timpul meciurilor tale. Uneori rolul dvs. va fi să vă înveselească în echipa dvs., deoarece mingea avansează spre obiectivul adversarului. Alteori va fi treaba dvs. să dictați un set de mișcări și să ghidați jucătorii și mingea în cele mai bune poziții de avansare.
  • Partea 3 din 3:
    Avansându-vă abilitățile și cunoștințele
    1. Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 9
    1. Urmăriți profesioniștii și luați note. Vizionarea meciurilor de fotbal este o modalitate excelentă de a obține mai bine. Este ca și cum ați studia pentru un test școlar. Trebuie să aflați cum funcționează jocul în ansamblu, astfel încât atunci când știți ce să faceți.
    • Urmăriți modul în care jucătorii se mișcă și ia note. Observați modul în care profesioniștii nu conferă întotdeauna mingea spre scopul adversarului, dar iau timp să treacă mingea. De multe ori jucătorii vor trece mingea lateral și înapoi pentru a găsi un jucător deschis înainte de avansare.
    • Fiți atenți la modul în care jucătorii se mișcă unul pe celălalt și unde sunt limitele imaginare pentru fiecare poziție. Dacă urmăriți îndeaproape, veți începe să vedeți modele de trecere și în mișcare.
    • De multe ori jucătorii se mișcă într-o formare triunghi, trecând mingea ca o unitate înainte și înapoi. Când mingea ajunge într-o zonă lângă obiectiv, jucătorii de pe aripi traversează de obicei mingea spre centru pentru un antet. Ia note despre modul în care jucătorii ajung în poziții de notare.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 10
    2. Practicați exercițiile și controlul mingea cu ambele picioare. Cel mai probabil că aveți un picior dominant pe care îl treceți și trageți cu. Dar pentru a avansa abilitățile dvs., va trebui să puteți gestiona mingea cu ambele.
  • Fiind capabil să se ocupe de mingea cu ambele picioare, vă va deschide foarte mult capacitatea de a trece, de a muta și de a înscrie. O mulțime de jucători sunt la dreapta, fiind capabili să-ți folosească piciorul opus, va arunca oponentul.
  • De asemenea, vă puteți găsi într-o poziție în care utilizarea piciorului dvs. este singura modalitate de a păstra mingea, trecerea sau chiar trage și scor. Fiind confortabil cu ambele picioare vă va oferi încredere și vă va permite să reușiți în orice situație.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de fotbal Pasul 11
    3. Tratați jocul ca șahul. Fotbalul nu este diferit de un joc de șah. Piesele se deplasează peste bord în mai multe moduri diferite. Gândiți întotdeauna trei pași înainte.
  • Când urmăriți meciurile, observați modelele din mișcări și formațiuni. Aflați diferitele tipuri de formațiuni și știți care dintre antrenorul dvs. vă pune în mod obișnuit echipa.
  • Posibilitatea de a prezice mișcările următoare este importantă pentru viziunea câmpului și a fi un mare jucător. Dacă vedeți că coechipierul dvs. va trebui să treacă mingea, puteți intra în poziție pentru ao primi. În același timp, știind unde puteți trece mingea vă va ajuta să fiți un mare jucător de echipă.
  • Urmăriți modelele și puneți-vă în poziția corectă. De exemplu, dacă vedeți un jucător care se deplasează mingea în sus și lângă un colț știți că jucătorul va traversa cel mai probabil mingea spre centru. Dacă sunteți un înainte, este treaba dvs. să fiți acolo când mingea este trecută.
  • Imagine intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 12
    4. Practicați finețea mișcă și învățați tactici de trecere. Trecerea efectiv este cea mai bună modalitate de a muta mingea înainte. Dar trecerea înainte nu este întotdeauna cea mai bună modalitate de a vă apropia de obiectivul adversarului. În plus, când ați făcut corect, mișcările Finesse vă va permite să vă bateți adversarul și să apăsați pe.
  • Înclinați diferitele tipuri de treceri și când să utilizați fiecare. De asemenea, va trebui să învățați cum să primiți în mod eficient fiecare tip de trecere.
  • Rulați exerciții în care practicați trecerea și primirea. Fiți atenți la plasarea dvs. de picior și care părți ale piciorului dvs. atingeți mingea. Ca regulă generală, ar trebui să treceți și să primiți cu interiorul piciorului, nu cu degetele de la picioare. Interiorul vă oferă un control mai mare.
  • Învață să utilizați trecerile corecte pentru a obține cel mai bun rezultat. Puteți face o scurtă trecere pentru a vă face coechipierul să se grăbească la minge pentru a crea spațiu. Sau, va trebui să faceți o minge lungă, astfel încât coechipierul dvs. care funcționează înainte poate să întâlnească mingea fără a opri.
  • Mișcările de finețe sunt distractiv, dar greu de retras. Cu toate acestea, învățarea câtorva odată ce ați ajuns bine la dribling și trecerea vă poate pune ligi înainte de alți jucători. Trebuie să învățați să vindeți mișcarea. Nu numai că vă mișcați picioarele, dar trebuie să vă folosiți corpul pentru a înșela și apărătorul. Practicați tăierea și tăierea în timp ce țineți corpul în sus și pătrat astfel încât să nu vă dați mișcarea.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de fotbal mai bun Pasul 13
    5. Jucați împotriva adversarilor care sunt mai buni decât tine. Jucând împotriva oamenilor care sunt mai calificați decât vă veți face să lucrați mai greu de câștigat. De asemenea, veți putea vedea cum mișcările, trecerea, fotografiere etc., se fac corect.
  • Dacă jucați doar împotriva oamenilor la nivelul dvs. de calificare sau o abilitate mai mică, veți avea un timp greu trecerea și obținerea mai bună. Când jucați împotriva jucătorilor superiori, nu veți avea ocazia să fiți leneși.
  • O adversarii mai buni vor putea, de asemenea, să vă arate cum să obțineți rezultatele dorite. Tratați jucători mai buni ca un profesor sau antrenor și folosiți ocazia de a învăța.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de fotbal Pasul 14
    6. Să fii întotdeauna amabil și să ai o atitudine bună. Fiind un mare jucător de echipă nu este doar calea cea bună de a fi, dar vă va face valoroși echipei.
  • Chiar dacă pierdeți, întotdeauna să vă încurajați și să susțineți. Nu verificați doar pentru că credeți că jocul sa terminat. Oferă suport și continuați să încercați până la sfârșitul real al jocului. Să fie un ratat politicos și un câștigător grațios.
  • Cu cât vă oferiți mai mult sprijin pe teren, cu atât mai mulți oameni vă vor dori. Dacă nu sunteți cel mai bun jucător, dar întotdeauna faceți sprijinul dvs. și oferirea de asistență, veți avea mai multe oportunități de a juca și de a practica.
  • În cele din urmă, distrați-vă! Nu te prinde prea bine la câștig. Fotbalul ar trebui să fie un sport distractiv. Jucați pentru că vă place jocul. Așa că amintiți-vă că ar trebui să vă distrați. Și că, chiar dacă pierzi, încă mai faci mai bine pentru că ai acordat atenție și învățat din joc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practică în fiecare zi, chiar dacă este de zece minute. Coerența vă va ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Urmăriți fotbal sau chiar Joacă jocuri ca FIFA. Puteți vedea cum să vă deplasați pe câmp și când anumite tactici pot fi valoroase pentru dvs.
  • Fi întotdeauna un jucător de echipă. Este mai probabil să vă îmbunătățiți dacă vă placeți. Oamenii vă vor dori și vă vor prețui abilitățile.
  • Vizionați videoclipuri pe YouTube care vă învață finețea mișcărilor și trecerea modelelor de a învăța.
  • Cereți altor jucători să vă ajute cu abilitățile pe care le lipsești. Și oferă pentru a ajuta acei jucători cu abilități, sunteți buni la faptul că acești alți jucători au nevoie de ajutor.
  • Purtați unelte de protecție în orice moment. S-ar putea să nu-ți placă gardienii tăi, dar vei fi recunoscător când o minge merge în rahaturile tale. Reducerea riscului la vătămare asigură că puteți continua să jucați și să vă îmbunătățiți.
  • Avertizări

    Lăsați discuția de gunoi acasă. Valoarea de gunoi este o practică proastă și dacă o resping o vede, el vă poate da un cartonaș galben.
  • Nu discutați niciodată cu arbitrul. Acest lucru îl va face mai puțin probabil să fie de partea voastră. Și ați putea chiar să ieșiți din meci.
  • Nu greșești pe nimeni în mod intenționat. Acest lucru ar putea duce la lovituri libere și loviturile de pedeapsă care ar putea duce la scorul celeilalte echipe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar