Cum să fii un jucător mai bun de softball

Îmbunătățirea abilităților dvs. de a deveni un jucător mai bun de softball necesită practică, focalizare și învățare continuă. De asemenea, este vorba despre menținerea unei atitudini bune față de antrenorul, echipa și pierderile.

Pași

Metoda 1 din 6:
Înțelegerea jocului
  1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 1
1. Știți ce este jocul.
  • Softball este un joc de repetiție și duritate mentală. Pentru a deveni mai bun, practica, practica, practica.
  • Softball este totul despre reguli. Asigurați-vă că cunoașteți regulile, deoarece cu cunoașterea regulilor, pașii de a deveni un jucător mai bun de softball vor fi mult mai ușor.
Metoda 2 din 6:
Îmbunătățirea abilităților jocului
  1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 2
1. Îmbunătățiți-vă prinderea. Obișnuiți-vă pentru a păstra o prindere fermă pe minge, închizându-l strâns în mănușă. Softball-ul în sine este mult mai mare decât baseball-ul. Dacă nu țineți mingea strâns, va cădea din mănuși.

Determinarea poziției dvs

  1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 3
    1. Concentrați-vă pe o poziție principală, când începeți. Fiți confortabil cu acest lucru înainte de a trece la comutatori între poziții.
  2. Dacă aveți o aruncare lungă, cele mai bune opțiuni sunt prima bază și a treia bază, împreună cu Catcher.
  3. Dacă aruncarea dvs. este scurtă, scurtă este chemarea dvs.
  4. Dacă puteți să prindeți și să aveți un braț bun, Catcher este poziția dvs.
  5. Dacă puteți rula rapid și captura, împreună cu un braț bun, în afara dvs. ar trebui să fie în mintea ta.
Metoda 3 din 6:
Îmbunătățirea abilităților de împingere
  1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 4
1. Obțineți asistență pentru a învăța să se bazeze bine. Pitching-ul este ceva care ar trebui să fie antrenat, împreună cu încercarea pe cont propriu. Dacă vă arătați interesul, aduceți-l la un antrenor și lucrați cu un pitcher și încercați să obțineți lecții.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 5
    2. Păstrați controlul asupra brațului dvs. de pitching. La pitching, nu vă mișcați brațul ca nebun. Leagăn brațul într-un cerc rapid, dar numai după ce învățați cum să controlați pasul. Dacă începeți doar, nu încercați nimic. Doar pitch și ține minte în orice moment că punctul tău de lansare este la baza șoldului tău.
  • Când aruncați mingea, scoateți-o de la capătul degetelor. Va da viteza mingea și puteți arunca mai departe.
  • La pitching, nu te concentrezi pe accent pe acuratețe.
  • Învățarea corectă a BAT

    1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 6
      1. Explorați stilul de bătăi. Batting este foarte important atât în ​​baseball, cât și în softball. Există multe tehnici care funcționează pentru baterii individuale. Nu există o abordare universală mare, deși toți sunt la fel.
    2. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 7
      2. Utilizați o poziție bună în bătaie. Asigurați-vă că poziția dvs. este o lungime de umăr în afară pentru a obține o bază constantă împreună cu genunchii îndoiți. Ține-ți brațele în spatele umărului tău.
    3. Ar trebui să vă conduceți mâinile și cotul la minge și să veniți împreună cu o urmărire deplină.
    4. Ține-ți capul în jos la minge. Aducerea capului dvs. poate provoca o schimbare completă a bătăi.
    5. Dacă aveți nevoie de un stimulent de încredere, puneți-vă mâna în sus și ieșiți din cutie înainte ca pitcherul să arunce. Apoi puteți respira adânc și vă puteți concentra pe leagăn și urmăriți ceilalți jucători pentru o secundă și reveniți în cutie.
    6. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 8
      3. Prinde ferm. Când bateți, prindeți bine bara. Purtați mănuși de bătăi, astfel încât dacă l-ați lovit la capătul bâtului sau prea aproape de degete, nu se va stinge.
    7. Când vă bateți, țineți-vă ochii pe șoldul lui Pitcher. Acesta este punctul ei de lansare. Când ea lasă să meargă la minge, aici vine, așa că vei avea automat ochii pe minge pentru a lovi.
    8. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 9
      4. Leagăn greu și deliberat, cu ochii pe minge. Softball trebuie să fie lovit din greu. Au o atitudine când pasi până la farfurie. Este softball, pentru a plânge cu voce tare, nu o concurs de frumusețe. Obțineți spittle nebun, dar nu prea supărat că este nesportiv.
    9. Urmați întotdeauna cu leagăn.Dacă opriți bâtul la punctul de coliziune, ați avut de fapt a trebuit să încetinească în mod semnificativ bâtul înainte de a ajunge vreodată la minge, ceea ce ia o mulțime de putere din leagăn.
    Metoda 4 din 6:
    Practicând în mod regulat
    1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 10
    1. Practicați acasă, ori de câte ori puteți.Du-te în plus, veți vedea o mare îmbunătățire.
    • Doar aruncarea timp de 15 minute pe zi cu un partener (partener) va avea o astfel de îmbunătățire atât de mare asupra nivelului dvs. de calificare.
    • Împreună cu aruncarea, BAT cât de des puteți. Mulți jucători profesioniști folosesc încă teșe. Utilizați un tee împotriva unui perete, gard, net, etc. Doar asigurați-vă că obțineți timp cât mai des posibil.
    Metoda 5 din 6:
    Creșterea nivelului de confort și de încredere
    1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 11
    1. Păstrați-vă părul într-o panglică sau la o coadă, deci este de pe gât. Veți fi fierbinte dacă nu este.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 12
    2. Rămân dureroase. Trebuie să aveți încredere în domeniu. Păstrați o atitudine pozitivă. De mai sus, softball-ul este menționat ca fiind un joc mental. Nu poți da cealaltă echipă minții tale.
  • Asigurați-vă că vă vedeți că faceți tot ce faceți într-un joc.
  • Respirați adânc și nu vă subliniați peste o singură greșeală, pentru că se poate transforma în șase și așa mai departe.
  • Concentrați, indiferent cine urmărește sau ce spune cineva.
  • Recunoașteți ceea ce este eroarea dvs. atunci când dvs. nu vă împachetați sau jucați bine. Cu cât recunoașteți mai repede și fixați erorile fără a le sublinia, cu atât veți deveni mai bine. (atâta timp cât practicați frecvent)
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 13
    3. Fii puternic si nu renunta niciodată. Indiferent de ce, nu vă pierdeți încrederea. Veți avea zile rele, jocuri, terenuri și stări de spirit. Nici unul dintre acestea nu este un motiv pentru a uita toate zilele bune, jocuri bune, terenuri bune și dispoziții minunate! Încercați să rămâneți chiar și chei și să vedeți pierderi ca experiențe de învățare pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Metoda 6 din 6:
    Obținerea antrenorului dvs. pentru a vă observa
    1. Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 14
    1. Întrebați și învățați. Dacă nu știți cum să faceți ceva, întrebați un antrenor sau unui membru al echipei. Antrenorul dvs. vă va ajuta dacă vă întrebați, dar probabil va fi foarte supărat dacă vă presupuneți să știți totul, dar doar o facem în timp ce mergeți.
    • Când antrenorii încearcă să vorbească cu dvs., lăsați-i. Ei vă pot învăța ceva care ar putea ajuta foarte mult. Ei vor observa cu siguranță dacă nu doriți să ascultați și să învățați - că poate fi un semn de a fi un jucător de echipă săracă.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun softball Pasul 15
    2. Fi gata să joace. Chiar când pasi pe câmpul de softball, este timpul de joc! Hustle pe și în afara câmpului.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 16
    3. Păstrați o atitudine pozitivă.Având o atitudine pozitivă sau negativă vă va afecta, echipa și antrenorul dvs. Scăzând pozitiv, chiar și atunci când jetoanele sunt în jos, contribuie pozitiv la echipa dvs.
  • Dacă antrenorii văd că lucrați cu adevărat greu, vor avea o atitudine pozitivă despre dvs.
  • Dacă vedeți pe altcineva în jos, le înveseliți și sunteți cineva pe care oamenii îl privesc.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător mai bun de softball Pasul 17
    4. Nu loviți în căutarea unui pas perfect! Cel puțin obțineți cele trei tăieturi și leagăn bâtul.
  • sfaturi

    Pentru caderii, când un alergător este pornit mai întâi, deschideți picioarele într-un unghi în care piciorul drept este ușor intitulat, așa că atunci când fură, le puteți arunca rapid.
  • Frecați petrolul jeleu în mănușă înainte de fiecare sezon. Care o face mai moale, iar bilele sunt mult mai probabil să rămână acolo.
  • Întotdeauna păstrați ochiul pe minge și terenuri, chiar și atunci când nu sunteți la BAT. În acest fel, veți avea o șansă bună de a ști ce aruncă pitcherul.
  • Un alt sfat pentru catchers, este să știți ghivecele. Dacă pitcherul tinde să arunce cu precizie direct în mijloc, păstrați mănușa la nivel mediu. Dacă pitcherul tău tinde să arunce mare, puneți mănușile mai mult la genunchi. Dacă pitcherul dvs. aruncă prea scăzut, nu uitați să vă păstrați mănușa la un nivel puțin mai înalt.
  • Când jucați pe prima bază, asigurați-vă că ați eliminat piciorul de pe bază după ce ați prins mingea. Fotografiile sunt greșeli foarte frecvente. Singura dată când ar trebui să fiți etichetarea la prima bază, este când o minge de zbor este prinsă și o persoană la al doilea se întoarce la început.
  • Când bateți, țineți-vă knuckele de batere aliniate în timp ce strângeți liliatul. Vă ajută să vă strângeți mâinile mai mult și oferă o mulțime de putere. Lucrul care vă oferă o putere suplimentară este atunci când vă prindeți sau răsuciți șoldurile chiar atunci când sunteți în mișcare de lovire a mingea.
  • Când bătăile tale așteaptă ca mingea să nu grăbească nimic și îți vei da seama că mingea călătorește mai încet decât crezi cineva.
  • În zilele fierbinți, puneți nisip sau cretă pe mâini. Transpirația dvs. vă poate împiedica prinderea și aruncarea.
  • Nu vă fie frică de minge! Îți face rău când vei fi lovit, dar doare mult mai mult când faci o eroare simplă. Pentru că influteri stau cu mingea. Nu intri in fata asta. (Backhands și fronthands), dar ar trebui să-l urmăriți pe tot drumul. Dacă este un backhand, nasul ar trebui să se îndrepte spre mănușă când o primești. Același lucru pentru forehand. Du-te să ia mingea nu ezita de teama de a fi lovit.
  • Nu pierdeți niciodată încrederea. Nu lăsați cealaltă echipă să intre în cap și să te facă să simți că nu ești bun la ceea ce faci!
  • Cunoașteți colegii de echipă. Deveni o familie. Mângâiați-le dacă sunt răniți, fizic sau mental și nu pierdeți niciodată speranța. Chiar dacă pierdeți, este întotdeauna timpul să vă îmbunătățiți.
  • Dacă echipa este negativă, performanța dvs. merge în jos. Încercați să obțineți echipa la care ați aruncat-o dacă aveți nevoie, deoarece încrederea este cheia în softball.
  • Nu vă mișcați niciodată la minge dacă nu vă simțiți confortabil, este mai bine să aveți o lovitură în loc de o lovitură rea.
  • Dacă antrenorul tău vă susține, nu vă supărați sau nu aveți o atitudine. Încercați mai mult data viitoare și dovediți-vă antrenorului pe care îl meritați să jucați.
  • Avertizări

    Nu veți câștiga întotdeauna. O parte a unui jucător de softball este capabilă să ia o pierdere fără plâns. Aflați din erorile dvs. în joc și fixați-le.
  • Nu vă fie frică de minge. Ține-ți ochii pe el. Trebuie să vrei mingea!
  • Dacă un pitcher se aruncă în mod repetat în interiorul dvs., este de obicei să vă faceți înapoi de la placă. Trebuie să vă amintiți să rămâneți în caseta Batters, stați acolo.

    • Nu discutați cu arbitrul. Poate că nu-ți place atitudinea ta și fii mai dur.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O minge de practică
    • Un liliac
    • O pălărie de vizită / baseball
    • O mănușă
    • Cleats
    • O gura - acest lucru este important, astfel încât să nu vă distrugeți dinții
    • O mască de față - nu doriți chirurgie față
    • O gardă de inimă - dacă mingea te lovește în inimă, ai putea muri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar