Cum să evoluați boldore

Pokémon este un joc de joc în care personajul dvs. trebuie să capteze și să evolueze creaturile cunoscute sub numele de "Pokémon," să progreseze. Boldore, un Pokémon de tip rock cu trei picioare și pietre portocalii care ies din spate și vârful picioarelor sale.A fost introdus în jocurile Pokemon Black and White (a cincea generație). Boldore poate fi identificată datorită corpului său de rocă gri-purpurie cu trei picioare. Boldore evoluează de la Roggenrola la nivelul 25.Ea evoluează din aldore la forma sa finală, Gigalith.

Pași

  1. Imaginea intitulată Evolved Boldore Pasul 1
1. Găsiți un jucător la comerț cu. Spre deosebire de alte Pokémon care evoluează prin nivelarea sau utilizarea pietrelor, Boldore evoluează numai când se tranzacționează altor jucători. Găsiți un jucător fie în zona dvs. locală, fie online pe care o puteți face cu Pokemon cu.
  • Imaginea intitulată Evolved Boldore Pasul 2
    2. Du-te într-o cameră Uniunii. Aici veți întâlni jucătorul pe care îl tranzacționați.
  • Imaginea intitulată Evoluția Boldore Pasul 3
    3. Comerț Boldore la celălalt jucător. Odată ce celălalt jucător îl primește, Boldore va evolua la Gigalith.
  • Imagine intitulată Evoluția Boldore Pasul 4
    4. Începeți o altă secvență de tranzacționare. Va trebui să faceți acest lucru pentru a obține gigalith înapoi.
  • Pentru a scurta procesul, puteți căuta un jucător care este dispus să renunțe la un îndrăzneț. Odată ce obțineți îndrăzneala lor, va evolua la Gigalith.
  • sfaturi

    Nu puteți tranzacționa Boldore la o versiune de joc Pokémon mai devreme decât generația 5 (Diamond, Pearl și alte versiuni anterioare).
  • Nu puteți tranzacționa Pokémon pe un Nintendo DS cu console inferior (jocul băiat de joc, etc.).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar