Cum să devii un cercetaș de baseball

Un cercetaș de baseball este un evaluator instruit de talent care călătorește exclusiv pentru a viziona jucătorii de baseball. Cercetătorii de baseball determină dacă abilitățile și talentele jucătorilor reprezintă ceea ce este necesar de către organizația pe care scoutul îl reprezintă. Un cercetaș de baseball ar trebui să fie agresiv, organizat, pasionat de baseball și dispus să-și petreacă ore lungi pe drum. Dacă doriți să deveniți un cercetaș de baseball, urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățați despre locul de muncă
  1. Imagine intitulată câștiga un joc de baseball Pasul 28
1. Ceas de baseball cu un ochi de cercetași. În primul rând, actualizați-vă cunoștințele despre jocul de baseball, dacă este necesar. Trebuie să aveți o înțelegere puternică a strategiilor și mecanicii jocului. Este valoroasă pentru un cercetar asociat să știe cât mai mult posibil despre jocul de baseball, astfel încât să se poată referi la perspectivele..
  • Baseball este în unele privințe un sport foarte tehnic, ceea ce înseamnă că cercetașii de baseball trebuie să aibă un ochi dornic și o atenție meticuloasă la detalii. Când vizionați un joc, practicați felul de cercetători de comportament, acordând atenție lucrurilor cum ar fi mediile de batere, viteze de alergare și tehnicile de pitching.
  • Dacă îl considerați util, citiți, atât cu cărți, cât și online, cu privire la strategiile și mecanismele de baseball, precum și statisticile și atributele care intră în determinarea a ceea ce separă un bun jucător de la un mare jucător.
  • Imagine intitulată Play Baseball Pasul 19
    2. Joaca baseball. Deși există o mulțime de cercetași care au puțină experiență, de fapt, jucând jocul, poate ajuta cu siguranță. Redarea de baseball vă oferă o experiență de primă mână cu modul în care jocul este jucat și ceea ce face un jucător bun pe care nu-l puteți obține de la urmărire. Orice experiență cu jocul din perspectiva jucătorului vă va oferi un picior în sus atunci când vine vorba de analiza lor de cealaltă parte.
  • Nu aveți nevoie de ani de experiență semi-profesională sau o carieră de baseball de colegiu. Căutați un grup de baseball de agrement în orașul dvs. sau puneți-vă singuri unul împreună.
  • Imagine cu denumirea mânerului Fame Pasul 11
    3. Luați un curs pe Cercetare. Există cursuri pe care cineva le poate lua pe care le-a învățat fundațiile cum să fie un cercetaș. Acestea sunt programe de formare concepute special pentru un cercetași aspiranți. Căutați online pentru a găsi cursuri de scout în apropierea dvs.
  • MLB are propria școală oficială Scout, dar fiți conștienți de faptul că ei dețin doar programe în câteva state, iar pozițiile sunt limitate.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 32
    4. Înțelegeți cum este să fiți un cercetaș. Cercetarea de baseball nu este o slujbă deosebit de plin de farmec. Aceasta implică călătoria constantă, perioade lungi de timp departe de casă, trezindu-se mai devreme și o cantitate obositoare de muncă. Scouts au o mulțime de informații în capul lor atunci când sunt la locul de muncă, totul de la numele antrenorilor și jucătorii din zona lor de a bate medii și viteze de pitching. Ca scout, veți vedea camere de hotel fără sfârșit, jocuri de liceu și colegiu, zboruri de avion și mașini de închiriat. Instrumentele dvs. nu sunt altceva decât un pistol radar, un notepad și o bogăție de cunoștințe despre detaliile minime ale ceea ce face un jucător de baseball grozav.
  • Imagine intitulată câștiga un joc de baseball Pasul 12
    5. Cunoașteți diferențele dintre cercetarea diferitelor ligi. Cea mai importantă diferență dintre jucătorii de liceu de cercetare și cercetașii de cercetători este că, cu jucători de liceu, un cercetaș trebuie să-și poată proiecta abilitățile mai departe în viitor. Jucătorii colegiului i-au îmbunătățit deja viteza, puterea și priceperea, datorită atât mai multor experiențe, cât și unei mașini mai bune și mai specializate. Acestea fiind spuse, cercetarea de liceu este mai importantă dintre cele două, deoarece jucătorii pe care îi vei viziona în colegiu vor fi cei pe care i-ai identificat ca merită să te uiți la liceu.
  • Partea 2 din 3:
    A deveni un cercetător asociat
    1. Imagine intitulată câștiga un joc de baseball Pasul 29
    1. Găsiți un stagiu cu o echipă. Mulți directori de înaltă în MLB au fost o dată cercetași, iar mulți au început ca stagiari neplătiți înainte de asta. Stagiile neplătite necesită de obicei puțin fără nici o experiență, ceea ce le face un prim pas ideal într-o organizație ca MLB.
    • Puteți căuta internships online sau prin pur și simplu intrarea în birourile echipelor din apropiere și întrebarea dacă doresc să completeze pozițiile.
  • Imagine intitulată câștiga un joc de baseball Pasul 20
    2. Aflați despre locul de muncă de la un cercetaș de baseball. Găsiți un cercetaș de baseball la jocurile locale de baseball. De obicei, dețin un pistol radar, care este folosit pentru a măsura cât de repede este aruncat un baseball și de a transporta articole cum ar fi clipboard sau lianți cu logo-ul angajatorului lor profesional de baseball pe ele. Abordați-le și discutați aspirațiile dvs.
  • Intrați în obiceiul de a merge la jocuri locale în ligi pe care cercetașii îl vor uita, cum ar fi ligile amatori, ligile semi-profesionale și baseball-ul colegiului.
  • Evitați să veniți pe puternică. Când încercați să faceți o conexiune cu un cercetaș de baseball, fiți conștienți de faptul că toată lumea este diferită, iar unii oameni nu se vor deschide pentru a ajuta un cercetaș aspirant. Va trebui să fiți ieșind și prietenos și să știți când să vă tăiați pierderile.
  • Imagine intitulată Trick Cineva Pasul 6
    3. Căutați deschideri Associate Scout. Pe măsură ce cercetașul asociat este o poziție neplătită care raportează unui cercetaș de baseball. Cercetarea asociată este responsabilă pentru furnizarea de informații cu informații în mod regulat cu privire la jucătorii de baseball într-o zonă geografică desemnată. Cercetătorii asociați lucrează în mod obișnuit în zonele în care trăiesc.
  • MLB proprii oportunități de căutare motor de căutare pe site-ul lor oficial. Verificați acest lucru în mod regulat pentru a vedea dacă există poziții asociate cercetați în apropierea dvs. pop-up.
  • O altă opțiune este să cunoașteți cercetașii din zona dvs., fie că mergeți la jocuri și lovind conversații cu ei sau făcând conexiuni și rețele de la stagiul dvs. cu o organizație. Dacă îți faci dorința de a deveni un cercetător asociat clar și ești un muncitor greu, vei fi observat în cele din urmă.
  • Partea 3 din 3:
    Avansându-vă cariera
    1. Imaginea intitulată calcula pasul de război de baseball 5
    1. Lucrați la abilitățile de evaluare a jucătorilor. Ca cercetător asociat, va trebui să recunoașteți jucătorii care au abilitățile necesare pentru baseball profesional. Acordați atenție sfatului de la supravegherea dvs. Scout și citiți cărți despre evaluarea jucătorului. Abilitățile de evaluare a jucătorilor se vor îmbunătăți în cea mai mare parte prin practica pură. Văzând aluatul după aluat, pitcher după pitcher, și catcher după capturare, veți obține încet mai bine la notificarea diferențelor minime dintre tehnicile, abilitățile și rezultatele lor.
    • Un cercetaș nu trebuie să știe cum să evalueze abilitățile actuale ale unui jucător, dar mai important, cum să vedeți potențialul în jucător și proiectul în care abilitățile lor vor ajunge. Pentru a face acest lucru, cercetașii judecători de judecători în cinci zone de bază, cunoscute sub numele de cele cinci instrumente. Un jucător care este minunat în toate cele cinci instrumente este considerat un jucător de cinci instrumente și este un vis de scout. Aceste instrumente sunt:
    • Lovitura medie, care se referă la modul în care un jucător poate lovi mingea și a lovit cu precizie.
    • Lovirea puterii, care se referă la cât de mare și de departe un jucător poate lovi mingea.
    • Fielding, care se referă la eficacitatea unui jucător pe teren, agilitatea, forța de muncă și timpul de reacție rapidă.
    • Forța brațului, care se referă la puterea unui jucător atunci când aruncați o minge.
    • Viteza, care se referă la viteza de funcționare a unui jucător.
  • Atunci când cercetașii scoici, cercetașii stau întotdeauna în spatele plăcii de acasă, astfel încât ei pot obține o vedere bună asupra plăcii din perspectiva aluatului și a lui Pitcher. Ei caută o viteză mai întâi și comanda mingea secundă, pentru că, de obicei, comanda poate fi îmbunătățită prin antrenament mult mai departe decât viteza poate.
  • Imaginea intitulată ia măsuri pentru a opri încălcările drepturilor omului Pasul 6
    2. Îmbunătățiți-vă abilitățile de raportare. Cercetătorii asociați trebuie să raporteze modul în care jucătorii progresează și descriu abilitățile noilor perspective în timp util. Va trebui să cunoașteți sistemul de rating pentru jucătorii din interior și în afara. Scouts oferă două numere pentru fiecare categorie în rapoartele lor, una pentru evaluarea lor actuală și una pentru ratingul lor viitoare potențial. Unele dintre categoriile Raportează informații despre lovirea puterii, vitezei de pitching, capacitatea de teren și viteza de funcționare.
  • Scouts utilizează o scară de 20-80 pentru a evalua jucătorii pe cele cinci instrumente. Cincizeci și mai sus este statutul major al ligii. Cercetătorii caută în general jucători care sunt deasupra statutului principal al ligii în cel puțin două dintre cele cinci instrumente.
  • Pentru pitchers, cercetașii ratează viteza jucătorului cu fiecare dintre zonele lor, cu Fastballul fiind cel mai important. Acest lucru se datorează faptului că abilitatea de Fastball este mult mai înnăscută, în timp ce se poate îmbunătăți abilitățile cu o curvă sau o schimbare. În plus, Scout a măsurat comanda unui jucător a mingii și controlul lor. Comanda este abilitatea lor de a pune mingea unde dorește-o pe capcana. Controlul este capacitatea lor de a atinge în mod constant zona de grevă.
  • Imaginea intitulată ia măsuri pentru a ajuta la oprirea încălcărilor drepturilor omului Pasul 8
    3. Promovați-vă la un cercetător de zonă. Arătați cercetarea dvs. de supraveghere și organizarea pe care o lucrează pentru că aveți ceea ce este nevoie pentru a fi un cercetător profesionist. Fiind bun la luarea deciziilor, vorbind cu oamenii, săpunând informații și fiind organizate și agresive ar putea deschide o poziție plătită ca o zonă de scout.
  • Să înțeleagă că ar putea dura mai mulți ani pentru a fi promovat într-o zonă scout, deoarece pozițiile deschise sporadic. În această poziție, sunteți responsabil pentru revizuirea tuturor jucătorilor de baseball amatori într-o regiune geografică, cum ar fi Oklahoma și Kansas sau Northern Florida și Georgia.
  • Imagine intitulată câștiga un joc de baseball Pasul 24
    4. Progresul în cariera dvs. ca cercetător de baseball. Odată ce deveniți oficial un cercetaș, există loc pentru avansare. Dacă continuați să vă perfecționați abilitatea de a alege vedete de baseball luminoase, tinere, următoarea dvs. promoție ar putea fi la supraveghetorul zonei și, în cele din urmă, checker-ul național. Cheile de succes includ capacitatea dvs. ca un cercetaș, pasiunea pentru slujbă, cât de bine faceți legături în industrie și ambiția dvs. de avansare.
  • sfaturi

    Cunoașteți antrenorii de baseball în zona dvs. desemnată. La orice nivel de cercetarea, cunoașterea antrenorului este important. Antrenorii oferă informații necesare pentru abilitățile, atitudinile și condiționarea jucătorilor.
  • A deveni un cercetător este o provocare. Majoritatea cercetătorilor de baseball au conexiuni. Mulți au servit ca manageri sau jucători în ligi profesioniști înainte de a deveni cercetași. Dacă nu aveți experiență cu o ligă profesională de baseball, poate fi mai greu să devii un cercetaș de baseball, dar nu imposibil.
  • Dacă aveți cunoștințe și experiență aprofundată cu jocul, dar nu sunteți sigur că veți deveni un cercetaș, ați putea lua în considerare și o carieră ca un anunțator de baseball sau arbitru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar