Cum să deveniți un jucător profesional de fotbal

Fotbal (sau fotbal Așa cum este cunoscut în Canada, Statele Unite și Australia) este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Oamenii iubesc vizionarea sportivilor profesioniști lovi cu piciorul mingea în jur. Dacă doriți să deveniți un jucător profesionist, trebuie să aveți o aventură de dragoste cu mingea. Acest lucru înseamnă că jucați în mod constant fotbal sau lovind mingea în jur de unul singur. Această pasiune și unitate de joc este cel mai important lucru pentru a deveni un profesionist. Să înțeleagă ce altceva este necesar și se așteaptă la provocări de-a lungul drumului.

Pași

Partea 1 din 3:
Să te angajezi la joc
  1. Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesional de fotbal Pasul 1
1. Dedicați-vă la fotbal. Este această dragoste pentru jocul care vă va conduce să deveniți un jucător profesionist de fotbal. Pasiunea vă va ajuta să împingeți momentele negative și provocatoare. Fotbalul profesionist trebuie să fie ceva pe care doriți să-l faceți. Nu o faceți pentru că se așteaptă de la tine sau pentru că este visul altcuiva.
  • Dacă doriți să fiți un jucător profesionist în piața de astăzi, trebuie să fiți comise pe deplin. Fiecare centimetru dintre ființa ta trebuie să fie determinată să joace. Dacă vă acoperiți pariurile, nu veți fi la fel de bine de un jucător așa cum puteți fi.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 2
    2. Cunoașteți sportul din afară. Aflați mai multe despre fotbal cum puteți. Citiți cărți, vizionați meciuri și DVD-uri și discutați cu marele jucători de fotbal. Întreabă-le despre tactica lor și despre ceea ce au găsit de ajutor pe măsură ce au urcat pe rânduri.
  • Au o înțelegere solidă a ceea ce au făcut jucători faimoși de fotbal pentru a reuși, iar semnătura lor se mișcă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal pas 3
    3. Antrenează mult și vă îmbunătățiți ca un jucător de fotbal, atât fizic cât și mental. Trenul de zi cu zi, și dacă nu vă puteți antrena în fiecare zi, pregătiți cât de mult puteți, pentru că la sfârșitul zilei veți obține doar o singură lovitură.
  • Puteți îmbunătăți abilitățile și reflexul dvs. dribling văzându-vă ca singura speranță pe un teren de joc și făcând un jucător să dribble în imaginația dvs. - apoi să folosiți mișcările dvs. preferate în Dribbling Fundașul dvs. imaginar. 
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesional de fotbal Pasul 4
    4. Începeți să jucați fotbal la o vârstă fragedă. Nu vă faceți griji atât de mult să jucați pe o echipă timpurie. Ia-ți prietenii și părinții să joace fotbal cu tine cât mai mult posibil de la o vârstă fragedă. Trecerea la joc în echipe organizate de tineret ceva timp între vârstele de 5 și 14 ani.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesional de fotbal Pasul 5
    5. Tren în mod regulat. Participați la taberele de instruire cât mai curând posibil. Dacă clubul sau Asociația Cluburilor oferă tabere de antrenament, tabere de vară etc., utilizați aceste. Veți hrăni entuziasmul și competitivitatea altor jucători. Veți învăța, de asemenea, o mulțime într-o perioadă intensă și scurtă de timp.
  • Implicați-vă în jocurile organizate cât mai curând posibil. Încercați să intrați în meciuri și turnee care reprezintă școala, regiunea, statul sau țara la nivelul tineretului.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 6
    6. Practica prin trecerea la niveluri graduale. Alegeți o echipă școlară, un club local sau o echipă de district pe care le puteți participa în mod regulat și care are un antrenor bun. Cea mai bună opțiune ar fi o academie, cunoscută pentru îngrijirea jucătorilor tineri pentru a deveni profesioniști. Continuați cu echipele de tineret în fiecare an, progresând la mai multe echipe competitive și selective de fiecare dată când vă ridicați.
  • În cele din urmă, treceți de la echipele de tineret la echipele școlare și colegiale. Apoi treceți la echipe și cluburi de nivel amator și semi-profesionale. Urcați treptat, fiind sigur că jucați împotriva jucătorilor senior. Dacă sunteți în SUA, încercați să intrați într-un colegiu care are un program de fotbal de top.
  • Partea 2 din 3:
    Satisfacerea provocărilor
    1. Imaginea intitulată deveni un jucător profesionist de fotbal Pasul 7
    1. Muncesc din greu și practică foarte mult. Concentrați-vă complet pe instruire pentru a deveni un profesionist. Va trebui să practici aproape în fiecare zi, indiferent de vreme. De asemenea, va trebui să echilibrați practica cu studiile dvs. sau chiar cu lucrările cu fracțiune de normă. Este practica și dedicarea zilnică care vă va dezvolta talentul și vă va perfecționa abilitățile.
    • Dacă sunteți părinte al unui copil care încearcă să devină un jucător profesionist, nivelul propriu de dedicare trebuie să fie enorm. Este posibil să aveți nevoie să vă transportați copilul la jocuri, să cumpărați unelte de fotbal și taxe de membru, să discutați cu antrenori, să vă ajutați cu sesiunile de practică informală sau să vă măriți moralul copilului. S-ar putea chiar să antrenați fotbalul pentru tineri.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesional de fotbal Pasul 8
    2. Fii răbdător. Acceptați că transformarea profesională este un proces gradual. Veți continua să învățați, să vă construiți abilitățile tehnice, să învățați cunoștințele de fotbal și să faceți contacte bune cu alte persoane.
  • Căutați programe de dezvoltare profesională și vedeți cum puteți deveni parte din acestea. Adresați-vă antrenorului sau mentorilor clubului pentru sfaturi despre ceea ce este disponibil.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 9
    3. Evaluați-vă ca pe un jucător. După ce ați jucat pentru o vreme, vă uitați serios la abilitățile dvs. Descoperi ce poziție abilitățile tale înnăscute sunt cele mai potrivite. Când lucrați afară, nu vă gândiți doar la voi înșivă. Gândiți-vă la modul în care abilitățile dvs. se hrănește în munca în echipă și cum se potrivesc punctele forte în joc ca un întreg. Este important să fiți excepțional la ceea ce faceți pentru că există o mulțime de concurență pentru o anumită poziție.
  • Căutați opinia sinceră a antrenorului dvs. cu privire la punctele forte și șansele voastre. Aflați din sugestiile antrenorului dvs. cu privire la modalitățile posibile de a vă îmbunătăți sau de a vă perfecționa talentul natural.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 10
    4. Se străduiesc să fie cel mai bun la nivelul dvs. Dacă nu sunteți, faceți o evaluare onestă despre modul în care vă puteți îmbunătăți abilitățile sau dacă trebuie să treceți la o poziție diferită. De asemenea, ar trebui să puteți dovedi că sunteți bine în jocuri. Fiți în mod consecvent bun și arătați că puteți livra în fiecare săptămână, nu doar o dată într-o vreme.
  • Dacă sunteți jucătorul remarcabil al săptămânii în fiecare săptămână, sunteți pe drumul cel bun.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 11
    5. Comunica. Fotbal este un sport de echipă și o bună comunicare este vitală. Dovediți în orice moment că sunteți buni la comunicarea. Foloseste-ti maniere, Exprimați-vă clar, evitați comportamentul necorespunzător sau furios pe câmp și fii un jucător de echipă.
  • Un jucător care este prea mult dintr-un jucător individual sau refuză să comunice în mod corespunzător, este o răspundere pentru o echipă și nu este probabil să meargă departe. În cazul în care antrenorul dvs. observă acest lucru, cel mai probabil vă va da. Dacă vă aflați într-o încercare, acest lucru este deosebit de neapărat pentru cercetători, indiferent de abilitățile dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 12
    6. Intrați în formă. Nivelurile dvs. de fitness contează în fotbal. Exercitați în mod regulat, mâncați o dietă sănătoasă și evitați substanțele care pot afecta performanța dvs., cum ar fi alcoolul sau drogurile. Dormi suficient in fiecare noapte. De asemenea, este important să învățați cum să încercați să rămâneți fără răni. Aflați cum să jucați bine de la început și cum să păstrați în formă fizică bună prin întindere și exerciții.
  • Partea 3 din 3:
    Pregătirea pentru a deveni un fotbal profesionist
    1. Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 13
    1. Continuați să vă antrenați individual. Chiar și atunci când nu sunteți la club, practicați-vă abilitățile singure sau cu prietenii și membrii familiei. Încercați să obțineți o experiență bună cu jucătorii mai în vârstă cât mai des posibil. Scopul de a vă îmbunătăți abilitățile tehnice în orice moment. Lucrați cu mingea până când tot ceea ce faceți cu ea pare a fi a doua natură. Lucrați și pe abilitățile dvs. mai slabe, cum ar fi piciorul dvs. slab, pentru a vă întări abilitățile și adaptabilitatea.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 14
    2
    Fi puternic mental. Redarea fotbalului profesional este incertă și instabilă. Pregătiți-vă pentru contracte pe termen scurt, riscurile de rănire, îmbătrânirea inevitabilă, timpul mic de joc și pierderea abilităților. Aceste realități pot crea sentimente de nesiguranță și arsuri. Expunerea publică poate fi copleșitoare dacă o faci în partea de sus. Acest lucru poate fi obositor și chiar duce la depresie, deoarece oamenii se așteaptă ca un jucător de top să joace în mod constant.
  • Luați în considerare vizitarea unui psiholog sportiv sau sportiv sportiv pentru a dezvolta strategii de coping dacă nu aveți deja aceste abilități în loc. Aflați mai devreme că este bine să vorbiți lucrurile cu cineva în care aveți încredere mai degrabă decât să vă îngrijorați îngrijorările în interior.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 15
    3. Utilizați clubul dvs. Cluburile ar putea deține procese sau zile de talente. Ei au tendința de a se baza pe rețeaua pe care o au pentru a observa cei mai buni jucători și pentru a se referi la jucătorii remarcabili.Implicați-vă în toate încercările importante. Profitați la maximum de aceste oportunități, întâlnindu-se cât mai mulți oameni, schimbul de detalii și urmărirea conducerii.
  • Întrebați despre cum sau dacă clubul dvs. încurajează cercetașii de talente să viziteze clubul dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 16
    4. Știți ce caută un scout de talent. Un cercetaș ar putea apărea în orice moment pentru a verifica echipa dvs. Un cercetaș va urmări întreaga atitudine, nu doar jocul tău. Veți fi urmărit caracter la fel de mult ca talentul. Arătați-vă spiritul de echipă ajutându-vă colegii de echipă. Arătați ambiția și competitivitatea, dar nu fiți medie.
  • De asemenea, ar trebui să arătați că puteți fi calm și concentrat sub presiune. Amintiți-vă să vă jucați cel mai bine în orice moment. Niciodată nu știi cine e în mulțime.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător profesionist de fotbal Pasul 17
    5. Fi pregătit să se miște de multe ori. Cluburile și agenții se vor aștepta să vă deplasați rapid pentru a vă întâlni cu dorințele lor, fără a vă îngriji de viața personală sau a perspectivelor pe termen lung pentru cariera dvs. Fiți complet pregătiți pentru acest lucru și continuați să vă concentrați asupra abilităților dvs. de fotbal.
  • Înainte de a vă deplasa, luați în considerare: Cât de des veți juca, dacă vorbiți limba în care veți fi mutat, dacă salariul este adecvat, dacă clubul este o provocare și are o bună reputație și dacă există un bun medic tratament dacă suferiți un prejudiciu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii fara frica. Nu lăsați gândurile sau nervozitatea să ajungă în calea-dribble și să tragi mingea ca și cum ați juca un joc competitiv cu un prieten.
  • Păstrați-vă capul în joc și dedicați-vă timpul pentru a vă gândi doar la fotbal. Aveți o mulțime de timp pentru a discuta despre alte lucruri înainte și după jocuri.
  • Nu vă descurajați niciodată. Abilitățile și abilitățile sunt subiective și un antrenor ar putea spune că nu sunteți suficient de bun, în timp ce un alt antrenor ar putea crede că sunteți minunat. Ai nevoie doar de un antrenor pentru a crede în tine.
  • Obțineți o mulțime de practici. Nu lăsați slăbiciunile dvs. să ajungă în cale. De exemplu, dacă aveți dreptate, încercați să fotografiați cu piciorul stâng sau în altă direcție.
  • Este important să împărtășiți speranțele și dedicarea cu familia și prietenii, astfel încât să vă pot sprijini și să vă faciliteze formarea. Cercetătorii de talente vor dori adesea să se întâlnească cu familia dacă sunteți încă tineri. Acest lucru le oferă o idee despre fundalul dvs. și nivelul de sprijin al familiei dvs.
  • Există baze de date online pentru înregistrarea dvs. ca jucător. În acest fel, cercetașii și alții vă pot căuta. Folosind un motor de căutare, faceți o căutare "Recrutarea online de fotbal". Există, de asemenea, site-uri web unde puteți posta evidențiază. Repere sunt foarte atrăgătoare pentru antrenori în determinarea abilităților unui jucător și vă pot îmbunătăți șansele să devină un profesionist.
  • Practicați-vă slăbiciunile în joc, cum ar fi împușcarea sau trecerea cu stânga dacă aveți dreptate și invers dacă sunteți lăsați la picioare. Fiind la stânga, în special, este un mare avantaj, deoarece va fi greu pentru fotbaliștii drept pentru a vă aborda și puteți fi de asemenea implementați pe ambele părți ale unui pas.
  • Avertizări

    Păstrați distanța de la alcool și de droguri. Va face ca o va dori doar mai mult si va reduce probabil performanta in cariera ta.
  • Vătămarea este o realitate tot mai mare cu sporturi profesionale. Faceți tot posibilul pentru a evita rănirea, dar așteptați și solicitați consultanță adecvată de asigurare și sănătate. Cei mai probabil jucători vă vor aborda și veți fi răniți.
  • Fii atent cu ceea ce postezi pe social media. Odată ce ați ajuns la nivel profesional, puteți fi amendat pentru a face anumite tipuri de postări sau comentarii care pot fi considerate inacceptabile. Odată ce ați ajuns la un anumit nivel de faimă, haters pot veni, de asemenea, pe pagina dvs. și trebuie să vă păstrați capul în verificarea pentru a evita să vă pună jos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar