Cum să devii un jucător de golf profesional

A deveni un jucător de golf profesionist necesită timp, dedicație și perseverență. Va trebui să vă dezvoltați abilitățile prin lecții și o practică consecventă. Găsirea unui partener de golf de încredere sau aderarea la un club de golf local vă poate ajuta să obțineți experiența de care aveți nevoie pentru a merge pro. Odată ce v-ați gândit abilitățile, va trebui să participați și să excelezi atât în ​​turneele amatori cât și profesionale pentru a deveni un jucător de golf profesional.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea abilităților tale
  1. Imaginea intitulată deveni o pasaj profesional de golf 1
1. Începeți să jucați cât mai curând posibil. Dacă tu sau cineva știi că are vise de a deveni un jucător de golf profesional, este important să începeți cât mai curând posibil. Dacă sunteți un copil sau adolescent, nu așteptați până când nu sunteți un adult pentru a vă îndeplini visele. Dacă sunteți adult, începeți să jucați astăzi.
  • Cu cât începeți mai devreme să jucați golf, cu atât mai repede vă puteți atinge obiectivul de a deveni un jucător de golf profesional.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă profesională de golf 2
    2. Luați lecții de golf. Chiar dacă ați jucat golf de ani de zile, puteți beneficia în continuare de lecții de golf. Lecțiile oferă o oportunitate de a-și perfecționa anumite abilități și de a obține feedback de la instructorul dvs. Încercați să luați lecții de golf la terenul de golf local sau chiar să vă înscrieți pentru o clasă prin intermediul liceului sau al colegiului local.
  • Adresați-vă prietenilor, familiei și altor jucătorilor de golf pentru sugestii despre instructorii de golf excelent.
  • Check out ce tipuri de lecții Clubul dvs. de țară locală sau oferta de teren de golf.
  • Imaginea intitulată deveniți o etapă profesională de golf 3
    3. Să dezvolte o rutină consistentă pentru practicarea terenului de golf. Pentru a deveni un jucător de golf profesional, trebuie să jucați golf în mod regulat. Dedicați timp pentru a vă practica jocul scurt și punerea dvs., precum și lovirea calea ferată și verdeață.
  • Începeți prin dedicarea a 10 ore pe săptămână, jucând golf pe un teren de golf, într-o varietate de setări.
  • Lucrați până la 20 de ore pe săptămână de practică de golf.
  • Imaginea intitulată deveni un pas profesionist de golf 4
    4. Master multiple abilități. Pentru a deveni un jucător de golf profesional, va trebui să lucrați la abilități specifice care vă vor ajuta să ajungeți la vârful performanței dvs. Va trebui să stăpânești să faci, buncăr, plină desfășurare, cip, pas, lob, și abordează abilitățile de wedge.
  • Încercați să lucrați la fiecare abilitate individuală în timpul lecțiilor de golf, încorporarea feedback-ului de la instructorul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o Pasul de Golfer Professional 5
    5. Dedicați timp suficient pentru fiecare abilitate de golf. Deși este important să cheltuiți cât mai mult timp pe terenul de golf posibil, este la fel de important să vă dedicați timp fiecărei abilități specifice. Acest lucru vă va asigura că ați dezvoltat o gamă largă de abilități la cel mai mare potențial.
  • Stabiliți timp egal în fiecare săptămână pentru a lucra la punere, buncăr, leagăn plin, cip, pitch, lob și abordare abilități de wedge.
  • Începeți cu dedicarea unei săptămâni săptămânale la fiecare abilitate specifică și lucrați până la 3 ore pe săptămână pe îndemânare.
  • Imaginea intitulată deveni o Pasul de Golfer Professional 6
    6. Construiți-vă abilitățile mentale. A deveni un jucător de golf profesional înseamnă a lucra la abilitățile mentale, precum și cele fizice. Îmbrățișați provocările pe care le întâlniți și rămâi concentrat în acest proces, mai degrabă decât rezultatul. Rămâneți în prezent când sunteți pe terenul de golf și nu fiți prea greu pentru tine când faceți o greșeală.
  • Cel mai important, trebuie să crezi pe deplin în tine și la abilitatea ta de a stăpâni jocul.
  • Lasa-ti încredere Ghidați-vă jocul.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea oportunităților de jucat
    1. Imaginea intitulată deveni o etapă profesională de golf 7
    1. Găsiți un partener de golf de încredere. A deveni un profesionist înseamnă că trebuie să vă perfecționați abilitățile prin efort individual, precum și prin concurență cu alții. Găsirea unei persoane pe care le puteți juca Golf cu regularitate vă va ajuta să deveniți un jucător de golf mai bun și să vă accelerați călătoria pe calea profesională.
    • Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei dacă vor dedica timp în fiecare săptămână pentru a juca golf cu dvs.
    • De asemenea, puteți posta în forumuri online sau utilizați o aplicație ca GolfMatch pentru a găsi un partener local
  • Imaginea intitulată devenind o etapă profesională de golf 8
    2. Alăturați-vă clubului local de golf. Există multe beneficii pentru a se alătura unui club local de golf. În plus față de a obține experiență, veți face legături cu alți jucători de golf din zona dvs. Alăturarea unui club local poate duce, de asemenea, la invitații de participare la programul de turneu al Clubului, oferindu-vă oportunități de a concura în turneele locale și regionale.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă profesională de golf 9
    3. Joacă Golf în colegiu. Jucând golf în timp ce sunteți un student colegiu vă va oferi o experiență neprețuită. De asemenea, poate ajuta să plătiți pentru educația dvs. prin burse. Dacă nu puteți juca la echipa dvs. universitară sau colegiu, luați în considerare jocul intramural sau club de golf ca student colegiu.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă profesională de golf 10
    4. Concurează în turnee amatori. Profitați de oportunitățile de jucat în turnee de golf amatori locale, regionale și naționale. Aceste turnee vă vor oferi o experiență competitivă. Redarea în turneele Amatori vă va oferi, de asemenea, o oportunitate de a deveni cunoscută în anumite circuite de golf, care vor veni la îndemână pe măsură ce progresează cariera dvs. de golf.
  • Unele turnee amatori să ia în considerare includ campionatul USGA amatori și Campionatul Public USGA amator.
  • Metoda 3 din 3:
    Mergând pro
    1. Imaginea intitulată devenind o etapă profesională de golf 11
    1. Concurează în mai multe turnee profesionale de golf. Încercați să jucați în mai multe turnee profesionale, deoarece bugetul și programul dvs. permit. Acest lucru vă va oferi experiență, precum și expunerea la alți jucători profesioniști și potențiali sponsori. Unele turnee care trebuie luate în considerare includ turneul Moonlight, Turul NGA Pro Golf și Tour Professional Egolf.
  • Imaginea intitulată devenind o etapă profesională de golf 12
    2. Joacă în turneul de calificare PGA. Acest turneu, cunoscut și sub numele de școală calificată sau școală, este jucat în 4 etape secvențiale. Jucătorii se califică pentru etapele secvențial, cu doar 144 de jucători care o fac în etapa finală. După etapa finală, primii 25 de jucători se vor califica pentru web.Com tur.
  • Puteți găsi informații despre procesele de turism de calificare și înregistrarea aici: https: // calificare.Pgatourhq.COM /.
  • Imaginea intitulată devine un pas profesionist de golf 13
    3. Câștigați cartea dvs. de turneu PGA. După ce vă calificați pentru web.COM Tour prin intermediul școlii de calificare, va trebui să câștigați cartea dvs. de turneu PGA pentru a deveni un adevărat jucător profesionist profesional. Puteți face acest lucru câștigând orice 3 evenimente de pe web.Com tur. De asemenea, puteți câștiga cartea prin finisarea în top 25 în câștigurile totale pentru sezonul regulat de web.COM.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar