Cum se ajustează așezarea în poziția corectă în timp ce conduceți

Conducerea cu scaunul ajustat corespunzător vă va face mai confortabile și mai sigure. Există modalități diferite pe care le puteți ajusta scaunul, cum ar fi mutați-l spre sau departe de volan, schimbând înclinarea spătarului și deplasarea cuțitului în sus și în jos. Odată ce scaunul dvs. este ajustat pentru confort și siguranță, asigurați-vă că stați în ea corect. Amintiți-vă să purtați întotdeauna centura de siguranță!

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind controalele scaunului
  1. Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 1
1. Glisați scaunul până când genunchii sunt ușor îndoiți când apăsați gazul. Mutați scaunul înainte dacă picioarele sunt complet extinse atunci când apăsați pedala de gaz. Mutați scaunul înapoi dacă picioarele sunt îndoite prea mult. Păstrați genunchii ușor îndoiți în timp ce conduceți va împiedica durerea genunchiului.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 2
    2. Stați așa că există un decalaj 2 degete între spatele genunchiului și scaunului. Puneți 2 degete între marginea scaunului și spatele genunchiului. Dacă nu vă puteți potrivi ambele degete în gol, glisați scaunul înapoi până când veți putea.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 3
    3. Ridicați-vă scaunul până când șoldurile sunt la nivelul genunchilor. Ridicați scaunul mai mare dacă nu puteți vedea în mod clar parbrizul sau ferestrele. Nu conduceți cu șoldurile mai mici decât genunchii.
  • Dacă mașina dvs. nu are un control pentru a regla înălțimea scaunului, stați pe o pernă pentru a vă ajuta să păstrați nivelul șoldurilor cu genunchii. Asigurați-vă că nu sunteți înălțați prea mult sau va trebui să vă îndoiți pentru a privi parbrizul sau ferestrele.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 4
    4. Ajustați spătarul astfel încât să fie reinresat la un unghi de 100 de grade. Ședința reinresată la acest unghi va reduce presiunea asupra spatelui dvs. inferior, deci sunteți mai confortabil. Dacă umerii dvs. se ridică de la spătar atunci când rotiți volanul, scaunul dvs. este înclinat prea mult. Deplasați spătarul mai mult dacă sunteți Hunched înainte când conduceți. Când spătarul se află în poziția corectă, ar trebui să fiți ușor să ajungeți la roată, iar coatele trebuie să fie ușor îndoite.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți Pasul 5
    5. Mișcați tetiera, astfel încât partea din spate a capului tău să fie centrată în mijloc. Dacă capul tău este deasupra tetierei când stai în scaun, mutați testarea în sus. Dacă partea din spate a capului dvs. este expusă sub tetiere, mutați testarea în jos. În mod ideal, partea de sus a capului dvs. ar trebui să fie la nivel înalt cu partea superioară a tetierei.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 6
    6. Ajustați suportul lombar astfel încât să se potrivească în curba spatelui inferior. Suportul lombar este porțiunea ridicată a spătarului inferior. În primul rând, ajustați înălțimea suportului lombar, astfel încât marginea inferioară este la nivelul taliei. Apoi ajustați adâncimea suportului, astfel încât acesta umple complet curba spatelui inferior.
  • Dacă scaunul nu are suport lombar, rotiți un prosop și puneți-l în curba din spate în timp ce conduceți.
  • De asemenea, puteți cumpăra un suport de spumă atașabil pentru a fi utilizat în locul suportului lombar dacă scaunul dvs. nu o are.
  • Sfat de experți
    Ibrahim onerli

    Ibrahim onerli

    Conducerea InstructoruluiIbrahim Onerli este partenerul și managerul Școlii de conducere Revolution, o școală de șofer din New York, cu o misiune de a face lumea un loc mai bun prin dirijarea în condiții de siguranță. Ibrahim trenuri și gestionează o echipă de peste 8 instructori de conducere și este specializată în conducerea defensivă și în mișcare.
    Ibrahim onerli
    Ibrahim onerli
    Instructor de conducere

    Încercați să apăsați pedala de frână pentru a vă asigura că este confortabil. Apăsați frâna tot drumul în jos și acordați atenție dacă vine călcâiul dvs. Dacă se întâmplă, scaunul dvs. trebuie să fie mai aproape. De asemenea, reglați volanul, astfel încât există aproximativ 10 centimetri de la piept la roată.

    Metoda 2 din 2:
    Ședința în scaunul tău în mod corespunzător
    1. Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 7
    1. Stați cu corpul dvs. tot drumul înapoi în scaun. Spatele dvs. ar trebui să fie apăsat împotriva spătarului, iar fundul tău ar trebui să fie cât mai departe în scaunul tău posibil. Evitați conducerea cu corpul ars înainte - dacă nu puteți ajunge la pedale sau volan, ajustați scaunul, nu corpul dvs.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți Pasul 8
    2. Țineți volanul la o poziție "9 și 3". Imaginați-vă că volanul este chipul unui ceas. Plasați mâna stângă în cazul în care ora 9 ar fi pe ceas. Plasați mâna dreaptă în cazul în care ora 3 ar fi pe ceas. Menținerea acestei prindere vă va oferi cel mai mult control asupra roții.
  • Întotdeauna conduceți cu ambele mâini pe roată. Conducerea cu o singură mână răsucește coloana vertebrală, care poate duce la dureri de spate.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 9
    3. Păstrați piciorul stâng pe picioare când nu îl utilizați. Dacă conduceți o mașină manuală, mutați doar piciorul stâng atunci când utilizați ambreiajul. Dacă conduceți un automat, nu ar trebui să vă mișcați niciodată piciorul stâng de la picioare. Păstrarea piciorului stâng pe picioare va ajuta la susținerea spatelui și pelvisului în timp ce conduceți.
  • Imagine intitulată Reglați seama în poziția corectă în timp ce conduceți pasul 10
    4. Purtați centura de siguranță, astfel încât cureaua să intre pe pelvis. Nu purtați cureaua care se întinde peste poală peste stomac. În caz de accident, doriți ca cureaua să prindă osul pelvian, nu pe stomac.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar