Cum să-și asume poziția de bretele

Nimeni nu vrea să audă că însoțitorul de zbor vă spun să vă suportați pentru impact, dar este esențial să știți ce să faceți. Învățarea poziției corecte de bretele vă poate reasigura și vă poate proteja de vătămarea gravă. Deși însoțitorii de zbor vă vor oferi probabil o demonstrație de siguranță în zbor, puteți avea în continuare întrebări despre exact ce trebuie să faceți. Verificați răspunsurile noastre, astfel încât să vă simțiți pregătiți data viitoare când zburați.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Cum faci poziția de sprijin?
  1. Imagine intitulată presupune poziția de brățară Pasul 11
1. Împingeți bărbia în jos și îndoiți înainte. Verificați dacă centura de siguranță este înclinată și strânsă peste poală. Apoi, coborâți-vă capul, astfel încât bărbia dvs. este aproape de piept și îndoiți întregul corp înainte, pe măsură ce vă plimbați într-o minge.
  • Desenarea capului vă împiedică capul să se întoarcă brusc în timpul impactului.
  • 2. Puneți-vă mâinile pe cap și apăsați pe scaun în fața dvs. Puneți-vă mâinile pe spatele capului și vă puneți brațele aproape de părțile dvs. Puneți-vă capul pe scaunul care este în fața dvs., așa că va perna orice impact.
  • Amintiți-vă, este foarte important ca trunchiul tău să fie îndoit atât de departe cât poți merge. Nu vă așezați în scaun și îndoiți-vă capul sau vă puteți răni cu adevărat.
  • 3. Păstrați-vă picioarele pe podea cu picioarele ascunse ușor din spate. În timpul impactului, picioarele dvs. vor aluneca înainte și se mișcă chiar și odată ce avionul se oprește. Pentru a vă proteja picioarele și picioarele de la lovirea așezată în fața voastră cu mare forță, plantați picioarele plat și trageți picioarele înapoi, astfel încât picioarele dvs. să fie chiar sub genunchi.
  • Nu vă întindeți picioarele în fața dvs., chiar dacă le păstrați plat, deoarece vor lovi scaunul în fața dvs. mai devreme decât dacă vă puneți picioarele înapoi.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Există alternative la poziția de brățară?
    1. Imagine intitulată presupune poziția de brățară Pasul 10
    1. Da - mai ales dacă nu există prea mult spațiu pentru a se strânge. Dacă nu aveți un loc în fața dvs. să vă apăsați capul împotriva, nu vă faceți griji! Este, de asemenea, acceptabil să îndoiți cât mai mult posibil și să vă luați picioarele inferioare în loc să vă puneți mâinile pe spatele capului.
    • Păstrați-vă picioarele pe podea și amintiți-vă să vă puneți picioarele înapoi, astfel încât acestea nu vor aluneca mai mult.
    Întrebarea 3 din 6:
    De ce este important să presupunem poziția de brățară într-un accident?
    1. Îți păstrează membrele aproape de trunchiul tău, așa că nu se înfurie. Acest lucru nu poate suna important, dar dacă picioarele și brațele se învârte în timpul unui accident, ar putea lovi scaunul în fața dvs. sau a unui alt pasager. Deoarece acest lucru se întâmplă la un impact ridicat, ați putea fi rănit serios. Păstrarea membrele dvs. înclinate Închiderea se împiedică.
  • 2. Poziția brațului înmoaie orice impact pe care îl aveți în timpul unui accident. Dacă nu vă bateți și stați drept în sus, corpul vostru se va învârti și va lovi scaunul sau peretele în fața dvs. Îmbrățișarea vă aduce mai aproape de scaun sau de perete, astfel încât există mai puțin impuls - ceea ce înseamnă că nu veți lovi suprafața la fel de greu și nu veți fi răniți ca fiind rău.
  • Scaunele avioanelor sunt, de asemenea, proiectate pentru a absorbi șocul în cazul unui accident.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Cum stiu cand sa ma suporte pentru impact?
    1. Imagine intitulată presupune poziția de brățară Pasul 1
    1. Ascultați un anunț sau urmăriți semnul centurii de siguranță la Flash în mod repetat. În cazul în care pilotul suspectează o aterizare sau turbulență brută, un membru al echipajului de zbor va face un anunț și vă va spune să se supune impactului. În funcție de avion, puteți vedea, de asemenea, semnul de siguranță Continuați să clipeați.
    • Echipajul de zbor ar putea spune, "Intra într-o poziție de urgență," sau "Capul în jos și înclinați înainte," de exemplu.
    Întrebarea 5 din 6:
    Ar trebui să încerc să mă țin pe copilul meu sau să-i ajut să se supună?
    1. Copiii nu ar trebui să se sprijine pe cont propriu sau să fie într-un sistem de reținere aprobat. De fapt, ați pune-vă la risc pentru un prejudiciu mai mare dacă le trageți pe poală sau ajungeți și încercați să le protejați. În schimb, direcționați-vă copilul să se suporte în mod corespunzător. Dacă sunt tineri și cântăresc mai puțin de 40 de kilograme (18 kg), acestea ar trebui să fie într-un sistem de restrângere a copilului în scaunul lor.
    • Administrația Federală Aviation recomandă să vă puneți copilul mic într-un scaun de mașină în loc să le păstrați în poală.
    Întrebarea 6 din 6:
    Poate poziția de breastră să vă omoare dacă avionul se blochează?
    1. Nu - că este pur și simplu un mit. Cercetările au arătat cât de eficientă este poziția de bretele la prevenirea vătămării grave în timpul unui accident. Pur și simplu nu este adevărat că poziția de bretele este menită să vă facă rău!

    Avertizări

    Urmați întotdeauna instrucțiunile echipajului cabinei și rămâneți în poziția de susținere până când vă direcționează că este sigur să vă așezați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar