Cum de a refuza un interviu de angajare

Având o mulțime de interviuri de locuri de muncă aliniate este o problemă bună de a avea. Dar dacă aveți prea multe interviuri sau dacă aveți un interviu cu o companie pe care nu doriți să o păstrați, este posibil să trebuiască să refuzați un interviu. Înainte de a refuza un interviu de angajare, ar trebui să vă asigurați că doriți cu adevărat să o refuzați. Dacă vă decideți să refuzați interviul, puteți face acest lucru urmând câțiva pași simpli. Continuați să citiți pentru a afla cum să refuzați un interviu de angajare.

Pași

Partea 1 din 2:
Determinarea dacă ar trebui să refuzați un interviu de angajare
  1. Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 1
1. Identificați motivele pentru care doriți să refuzați interviul. Dacă vă gândiți să scăpați un interviu de angajare, atunci probabil că aveți unul sau mai multe motive care vă influențează. Totuși, este o idee bună să identificați acele motive și să vă gândiți dacă doriți sau nu cu adevărat să refuzați interviul. Unele motive comune pentru a renunța la un interviu de locuri de muncă includ:
  • Primirea unei oferte de locuri de muncă de la o altă companie
  • Având preocupări cu privire la navetă, salarizare sau management
  • Senzația ca compania nu este o potrivire bună pentru tine
  • Auzind lucruri rele despre mediul de lucru
  • După ce a lucrat pentru companie înainte și nu dorește să se întoarcă
  • Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 2
    2. Luați în considerare mediul de lucru și alți factori care contribuie în decizia dvs. Dacă sunteți pe gard despre acceptarea unui interviu de angajare, luați timp pentru a cântări pe toți factorii care influențează decizia de a accepta sau de a refuza interviul. O modalitate de a determina dacă un loc de muncă este o potrivire bună pentru dvs. este de a face o listă de argumente pro și contra.
  • Pentru a cântări argumentele pro și contra, enumerați toate aspectele potențial pozitive ale muncii pentru companie, alături de toate aspectele potențial negative. Determinați dacă profesioniștii depășesc Contra. Dacă nu, atunci ar trebui să refuzi probabil interviul.
  • Rețineți că puteți adesea negocia lucrurile cum ar fi salariul, orele și alte aspecte ale locului de muncă care nu sunt destul de în concordanță cu nevoile dvs.
  • Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 3
    3. Crede în instinctele tale. Dacă, după toate căutarea sufletului, încă mai credeți că această slujbă nu este pentru dvs. și doriți să refuzați interviul, faceți-o. Șansele sunt că instinctul dvs. intestin la o companie, manager sau poziție sunt corecte. Singura excepție ar fi dacă instinctele voastre vă spun să refuzați interviul deoarece vă este frică de a fi respins sau dacă sunteți doar nervos cu privire la interviurile de muncă. În acest caz, ar trebui să vă împingeți pentru a finaliza interviul de angajare.
  • Partea 2 din 2:
    Încărcarea unui interviu de angajare
    1. Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 4
    1. Utilizați cea mai potrivită metodă de comunicare pentru situația dvs. Dacă angajatorul a contactat prin e-mail, atunci trebuie să trimiteți mesajul prin e-mail, de asemenea. Dacă angajatorul te-a contactat telefonic, atunci trebuie să luați telefonul pentru a vă trimite mesajul. Nu trimiteți un fax sau o scrisoare prin poștă cu melc decât dacă ați fost contactat de către angajator utilizând aceste metode.
  • Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 5
    2. Scrieți-vă mesajul. Indiferent dacă veți trimite mesajul dvs. sau livrați-l prin telefon, ar trebui să scrieți mesajul dvs. Asigurați-vă că includeți următoarele elemente în mesajul dvs. pentru a refuza o ofertă de interviuri de angajare:
  • Un salut cum ar fi "Dragi ____", "
  • Recunoștință pentru ofertă, cum ar fi "Vă mulțumim că mi-ați oferit ocazia de a afla mai multe despre _______poziția la organizația dvs."
  • O scurtă explicație a motivului pentru care refuzi interviul, cum ar fi "În acest moment regret că trebuie să refuz pentru că am acceptat o poziție cu o altă companie."Dacă ați fi avut o situație personală, spuneți asta. Poți chiar să spui că nu simți că poziția ar fi potrivirea potrivită pentru tine.
  • O solicitare de confirmare a primii de mesaje, cum ar fi "Vă rugăm să răspundeți / sunați înapoi, astfel încât știu că ați primit mesajul meu."
  • Un mesaj scurt de închidere, cum ar fi "Vă mulțumim pentru timpul și luarea în considerare."
  • Imagine intitulată Declin Un interviu de angajare Pasul 6
    3. Declinați interviul cât mai curând posibil. În timp ce este posibil să nu doriți ca poziția, există probabil mulți alți candidați eligibili care vor fi încântați să vă ia locul. Asigurați-vă că răspundeți companiei într-un mod în timp util, astfel încât recrutorul să poată aranja pe altcineva să intervieveze în locul dvs.
  • Este important să fiți prompt cu răspunsul dvs. dacă intenționați să refuzați un interviu. Răspunsul dvs. prompt va fi apreciat de recrutor, care vă va ajuta să mențineți o bună reputație cu compania. Dacă decideți că doriți să interviu pentru o poziție cu această companie în viitor, o bună reputație va fi crucială.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii cinstit și politicos atunci când scade un interviu de angajare. Este important să nu ardeți nici o poduri atunci când căutați un loc de muncă, chiar dacă nu vă place compania. Reputația dvs. poate fi deteriorată de un răspuns necinstit sau nelegiuit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar