Cum să evitați greșelile comune de reluare

Efectuarea de resumé în afara unei mulțimi poate însemna diferența dintre obținerea unui interviu și obținerea unui mesaj "mulțumire, dar fără mulțumiri". Acest document este prima dvs. impresie, deci este important să puneți cel mai bun picior înainte în conținut și la aspect. Prin evitarea câtorva greșeli comune, vă puteți evidenția abilitățile și calificările pe măsură ce aplicați pentru următoarea dvs. mișcare de carieră.

Pași

Metoda 1 din 2:
Conţinut
  1. Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 1
1. Includeți cuvinte cheie relevante pentru acel loc de muncă specific. O mulțime de companii folosesc programe de calculator pentru a vă scana rezumatul și pentru a le verifica pentru informații. Dacă vedeți cuvinte în descrierea postului care pare super importantă (verificați secțiunea de calificări pentru unele bune), asigurați-vă că le presați pe tot parcursul resimțiunii.
  • De exemplu, un loc de muncă poate dori să aveți "abilități de gestionare a timpului", "atenție la detalii" sau "Fii un jucător de echipă."Puteți adăuga cele în secțiunea dvs. de" abilități "sau le puteți pune într-o descriere a postului.
  • Trimiterea aceleiași rezumi la fiecare angajator este prea generică, deci va trebui să o personalizați pentru fiecare loc de muncă pe care îl aplicați.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 2
    2. Nu utilizați pronumele de primă persoană. Aceasta include "eu", "eu", "eu însumi" și "a mea."În schimb, evitați pronumele împreună. Managerul de angajare va înțelege că toate informațiile sunt despre tine.
  • De exemplu, în loc să spunem: "La slujba mea ca manager de retail, am fost responsabil de 12 alți angajați."Încercați să spuneți:" Managerul de retail: Schimbările angajaților programați, acțiunile comandate și asistate în serviciul clienți."
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 3
    3. Stai departe de cuvintele Buzz sau de jargon confuz. Fraze precum "sinergia", "gândiți-vă în afara casetei", iar "Oamenii plănuiți" s-ar părea bine, dar nu înseamnă nimic. Încercați să vă completați rezumatul cu un conținut real care vă descrie în schimb.
  • De asemenea, ar trebui să stați departe de acronime, cu excepția cazului în care acestea sunt deosebit de comune în domeniul dvs. de lucru. Dacă managerul de angajare este confuz în citește rezumatul dvs., nu este posibil să obțineți un apel înapoi.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Reluate comune Pasul 4
    4. Lipiți de fapte și nu vă înfrumusețește propriile abilități. Poate fi tentant să vă simțiți un pic mai experimentat sau mai calificat decât de fapt. Cu toate acestea, acest lucru vă poate răni pe termen lung și ar putea duce la o experiență de interviu ciudată.
  • Ar trebui să fiți întotdeauna pregătiți să răspundeți la întrebări despre informațiile despre rezumatul dvs. Dacă nu puteți, nu puneți-o înăuntru!
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 5
    5. Nu includeți informații despre viața personală. Acest lucru ar fi fost bine pentru rezumii în trecut, dar în zilele noastre nu este foarte comun. Cu excepția cazului în care hobby-urile dvs. se potrivesc bine cu descrierea postului, nu vă faceți griji cu privire la potențialul dvs. angajator ce faceți în timpul liber.
  • În plus, poate fi de fapt ilegal pentru angajatorul dvs. să ceară lucruri despre dvs., cum ar fi vârsta dvs. sau religia dvs. Când aveți îndoieli, lăsați-o afară.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 6
    6. Corecți înainte de ao trimite. Gramatica și erorile de ortografie sunt o modalitate de siguranță pentru a vă arunca resulța. Înainte de a lovi "Trimiteți", dați-vă rezumatul o singură dată pentru a verifica erorile.
  • Ar putea fi util să aveți un prieten sau un membru al familiei o dată, de asemenea. O pereche proaspătă de ochi poate prinde lucruri pe care le-ați pierdut.
  • Asigurați-vă că scrieți și numele companiei!
  • Metoda 2 din 2:
    Layout
    1. Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 7
    1. Stick la 2 pagini cel mult. S-ar putea să fi auzit o "regulă" despre potrivirea rezumată a dvs. în o pagină, dar asta nu este neapărat cazul. Încercați să potriviți toate informațiile dvs. pe o singură pagină, dar utilizați al doilea dacă aveți nevoie. Dacă rezumatul dvs. depășește 2 pagini, este timpul să luați câteva informații.
    • Majoritatea managerilor de angajare petrec mai puțin de 20 de secunde, uitându-vă peste rezumatul tău. Dacă nu pot să-l scape în această perioadă de timp, ei nu pot citi deloc.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile Reluate comune Pasul 8
    2. Lăsați spațiul alb în marginea rezumată a dvs. Poate fi tentant să utilizați întreaga pagină și să obțineți cât mai multe informații în jos posibil. Cu toate acestea, care se poate simți copleșitoare, și nu este foarte util. Asigurați-vă că documentul dvs. pare ușor de citit și poate fi degresat pentru informații.
  • În general, 1 din (2.5 cm) marginea de pe ambele părți este perfectă.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 9
    3. Alegeți un font de dimensiune 10, astfel încât nu este greu de citit. Literele mici sunt iritante pentru a citi, iar managerul de angajare ar putea să nu ia timp la timp. Stick la o dimensiune 10 sau 12 font, astfel încât potențialul dvs. angajator nu trebuie să se uite la citirea despre dvs.
  • Chiar dacă aveți multe informații pentru a se potrivi, un mic font nu este calea de a merge.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 10
    4. Utilizați fonturi simple și ușor de citit. Calibri și Times New Roman sunt atât de bază cât și de aspect profesional. Stai departe de fonturi cursive fanteziste, care ar putea fi greu de citit.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 11
    5. Nu includeți un logo sau o fotografie. Doar dacă nu sunteți un designer grafic, un logo sau o imagine va avea doar spațiu. Intervievatorul dvs. nu trebuie să știe cum arăți când aplicați pentru slujbă.
  • Dacă sunteți actor, inclusiv un headshot este o practică obișnuită, dar este separată de rezumația însăși.
  • Imagine intitulată Evitați greșelile de reluare comune Pasul 12
    6. Salvați rezumatul dvs. ca un PDF. Dacă un angajator nu vă poate deschide documentul, ei nu vor putea să o citească. Nu fiecare computer are același sistem de documente, astfel încât să vă salvați rezumatul în format greșit vă poate bate visele profesionale. Încercați să salvați documentul ca PDF și să o încărcați astfel de a păstra aspectul și aspectul informațiilor dvs.
  • Puteți numi reunește ceva de genul "FirstnameLastNameResume.PDF "
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Personalizați-vă rezumatul pentru fiecare loc de muncă pe care îl aplicați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar