Cum să-mi cer scuze unui prieten

Ne cerem scuze prietenului dvs. poate fi chiar mai greu decât realizarea că ați acționat prost. Pentru a-ți cere scuze cu adevărat unui prieten, trebuie să fii sincer, să recunoști greșelile tale și să lași prietenul tău să știe cât de mult înseamnă pentru tine. Acest lucru poate suna mai ușor decât a fost făcut, dar dacă vă înghițiți mândria și arătați o remușcare reală, veți avea o scuză adevărată. (Plângeți dacă ajută)

Pași

Partea 1 din 3:
Roadmapping o scuză reală
  1. Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 5
1. Acceptați întreaga responsabilitate pentru evenimente. Dacă chiar vrei să-ți ceri scuze prietenului tău, atunci trebuie să accepți întreaga responsabilitate pentru ceea ce ai făcut-o sau ea. Dacă nu credeți că ar trebui să vă cereți cu adevărat, sunteți supărați de prietenul dvs. pentru a face altceva sau credeți că prietenul dvs. este supraîncărcat și a fi dramatic, atunci nici măcar nu vă deranjează. Vă cereți scuze pe deplin sau nu vă cereți scuze deloc - a primit-o?
  • Spune ceva de genul, "Știu că te-am lăsat într-adevăr când nu m-am dus la petrecerea ta de naștere. Știu cât de mult a însemnat."
  • De asemenea, puteți spune, "Îmi pare rău că ți-am sărutat zdrobi săptămâna trecută. Nu știu ce mă gândeam și m-am legat de atunci. Prietenia ta înseamnă mai mult pentru mine decât un băiat prost."
  • Dacă faci scuze în timpul scuzei, ești un prieten rău. Sfarsitul povestii. Nu spuneți, "Îmi pare rău că nu m-am dus la petrecerea ta, dar..." Oferind o scuză pentru ceea ce ați făcut este mai rău decât să nu vă cereți scuze pentru că nu înseamnă că nu sunteți atât de rău.
  • Imagine intitulată îmi cere scuze pentru un prieten pasul 6
    2. Spune-i că îți pare rău. Asta e corect. Aceasta este partea cea mai importantă. Suge-l și scuipa afară. Spune, "Îmi pare foarte rău că am făcut asta." Sau, "Îmi pare foarte rău că eu..." Face clar asta tu Îmi pare rău pentru ceva care Tu făcut pentru a vă răni prietenul. Aceasta poate fi cea mai grea sarcină, deci faceți o respirație profundă, faceți contact vizual cu prietenul dvs. și spuneți că vă pare foarte rău.
  • Nu spune ceva, "Îmi pare rău că tu au fost atât de supărați..." Aceasta este o rahat groaznic de agresiv, care îi învinovățește, nu pe tine. Ca și a face scuze, te face un prieten rău.
  • Imaginea intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 7
    3. Cere scuze pentru cum ți-ai făcut prietenul tău să se simtă. După ce vă acceptați responsabilitatea pentru ceea ce ați făcut și ați spus că vă pare rău, trebuie să recunoașteți că vă rănești cu adevărat prietenul. Arătați-le că sunteți conștienți de modul în care ați făcut prietenul dvs. să se simtă. Acest lucru va face ca prietenul dvs. să vadă că ați pus o mulțime de gândire și efort în a lua în considerare orice unghi al ceea ce ați făcut și că vă simțiți foarte groaznic în privința acțiunilor voastre.
  • Spune ceva de genul, "Nu-mi pot imagina cât de dezamăgit ai fost când nu am apărut la petrecerea de ziua ta de naștere. Ați planificat-o atât de mult timp și știu că ați vrut să fie perfectă."
  • Sau, "Știu că ai fost rănit incredibil când am sărutat Collin. Ai avut o pasiune pe el de luni de zile și trebuie să fi fost inimă."
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 8
    4. Spuneți-le că prietenia lor este mai importantă decât mândria sau greșelile voastre. Lăsați-i pe prietenul dvs. să vadă că prietenia dvs. este mai importantă decât orice altceva din lume și că știți că trebuie să vă redefiniți prioritățile în viitor. Prietenul tău ar trebui să vadă că orice ai făcut nu merita și că vrei să începi și să-ți pui mai întâi prietenul tău în minte. Fi umilit și cinstit. Acest lucru nu este timpul pentru jumătatea de adevăruri lame cum ar fi, "Știi că sunt prietenul tău." Acesta este timpul pentru "Sunt prietenul tău, dar nu am facut ca asta. Voi pleca de aici."
  • Spune, "Mi-a lipsit petrecerea de ziua de naștere. N-ar fi trebuit să fac asta. Am făcut un angajament pentru tine și am renunțat, dar nu-mi voi lua promisiunile atât de ușor din nou."
  • Spune, "Nu pot să cred ceea ce am făcut cu Collin. El nu înseamnă nimic pentru mine și vrei să spui totul pentru mine. Prietenia noastră este mai importantă pentru mine decât orice relație romantică."
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 9
    5. Găsiți o modalitate de a face acest lucru. Din nou, nu încercați să le cumpărați cu lucruri fanteziste. Lucrurile nu creează prietenii, conversațiile fac. Luați-le la cină, faceți planuri să stea în curând și să vă întoarceți la prietenie. Acesta este prietenul tău și nu ar trebui să fie greu să faci timp pentru ei dacă îți pasă cu adevărat de sentimentele lor.
  • Spune, "Nu mă voi lăsa niciodată pe tine. Nu te voi lăsa înalt și uscat în viitor. Când spun că voi fi undeva, voi fi acolo. Permiteți-mi să vă duc la o petrecere privată de naștere la filme / cină / Tag / Etichetă cu laser / etc."
  • Spune, "Nu voi încerca niciodată să flirtezi cu cineva pe care îl ai o pasiune. Știu cât de mult înseamnă zdrobirea ta și nu voi interfera din nou cu viața ta romantică."
  • Imagine intitulată își cere scuze unui prieten Pasul 10
    6. Cere iertare. După ce ați spus toate lucrurile pe care le-ați avut de spus, întrebați-vă prietenul, "Ma vei ierta?" Sperăm că prietenul tău va vedea cât de mult înseamnă prietenia ta pentru tine și te va ierta imediat. Apoi vă puteți îmbrățișa, arată cât de fericit sunteți și fiți ușurați că ați făcut-o prin scuze. Și dacă prietenul tău are nevoie de puțin timp și nu te va ierta, cel puțin îți poți spune că ai încercat. Nu mai puteți face mai mult decât să oferiți o scuză sinceră. Dacă nu o iau, asta este pe ele, nu tu, și nu ar trebui să-i împingi să te ierte - nu va funcționa.
  • Un simplu "Îi poți găsi în inima ta să mă ierți?" va însemna lumea.
  • Nimeni nu-i place să ceară iertare, asta o face atât de semnificativă când faci! Nu treceți peste acest pas doar pentru că sunteți prea mândru - este important.
  • Partea 2 din 3:
    Care prezintă remușcări sincere
    1. Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 1
    1. Întotdeauna îmi cereți scuze în persoană - înseamnă mult mai mult. Doar dacă tu și prietenul tău trăiești departe unul de celălalt, cel mai bun pariu este să-ți ceri scuze în persoană. Orice altceva ar putea fi considerat lame, și să vă facă să arătați ca un prieten lame. Trimiterea de flori sau cadouri este în regulă, dar dacă faceți acest lucru de lucru in schimb de a vorbi cu prietenul tău față în față, atunci te ascunzi în spatele cadourilor. Și florile nu vor face să conducă și să spună "Îmi pare rău." Dacă doriți scuze să sune sincer, atunci nici un cadou scump sau un buchet de ornate nu va bate o întâlnire față în față.
    • Dacă prietenul tău este cu adevărat departe, atunci sună sau skype-i. Nu este perfect, dar este mult mai bine decât ignorați lucrurile până când vă vedeți din nou.
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 2
    2. Lăsați tensiunea și temperaturile mor înainte de a vă deplasa cu o scuză. Este destul de minor, ca să nu se vadă la petrecerea prietenului tău când ai spus că vrei, sau este ceva serios, ca și cum ai fi bătut cu prietenul prietenului tău? Dacă este minor, atunci ar trebui să acționați rapid și să vă cereți scuze prietenului dvs. de îndată ce amândoi aveți timp liber. Doar o faci cu. Dacă prietenul tău are nevoie de ceva timp pentru că rănile ei să se vindece, atunci dă-i câteva zile să se calmeze - scuzele tale nu înseamnă prea mult dacă vor să bată prostiile din tine ori de câte ori te văd vorbind.
  • Ar trebui să știți mai bine prietenul tău decât majoritatea oamenilor. Este el sau ea tipul de persoană care are nevoie de mult timp să se răcească sau care să iartă destul de ușor? Cât de rău a fost ultima dată când ați atârnat?
  • Dacă știi că prietenul tău va fi sub o cantitate incredibilă de stres sau se ocupă de ceva personal, atunci doar să se răcească și să se țină. Scuze, amintiți-vă, este despre ei, nu despre tine.
  • Imagine intitulată îmi cere scuze pentru un prieten pas 3
    3. Știți exact ce vă cereți scuze pentru că doar lobind o generică "Îmi pare rău."Scuze ar trebui să fie sinceră. Dar ar trebui să bifeze și următoarele casete:
  • Luând întreaga responsabilitate pentru ceea ce ați făcut.
  • Observând cum a făcut cealaltă persoană să se simtă.
  • Inclusiv cuvintele "Îmi pare rău."
  • Arătând cât de recunoscător sunteți pentru prietenie.
  • Planificați să faceți lucrurile sau să fiți mai bine data viitoare.
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 4
    4. Propune și îmi cer scuze, nu contează cât de greu pare. Când găsiți că este timpul să vă cerem scuze, nu vă așteptați să vă așteptați ca prietenul dvs. să vă apropie. Dacă prietenul dvs. vă apropie de ceea ce ați făcut, atunci veți conduce deja riscul de a arăta ca un Wimp sau un prieten rău, deci loviți în timp ce fierul este fierbinte (dar când prietenul tău a răcit). Îți cer scuze prietenului tău o prioritate. Dacă nu-ți pasă să o faci repede, de ce chiar vrei să-ți ceri scuze?
  • Scuzele pot fi greu. Dar sunt necesare. Treceți peste temerile și mândria și amintiți-vă că răniți pe cineva pe care îl iubiți.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând mici scuze
    1. Imagine intitulată îmi cere scuze unui prieten Pasul 11
    1
    Scrieți o scrisoare prietenului tău spunând că îmi pare rău. Când vă scrieți scrisoarea, asigurați-vă că este sincer și apologetic. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o idee bună dacă sunt prea supărați să vă vadă în persoană. Asigurați-vă că totuși scrieți că doriți să le vedeți în persoană - nu vă ascundeți în spatele unei scrisori sau a unui e-mail. Trebuie să faceți această față în față mai devreme sau mai târziu.
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pasul 12
    2. Trimite flori. Aceasta este o ofertă mai dramatică de pace, dar vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și ca și cum ați făcut un efort. Includeți o cartelă mică care spune, de asemenea, îmi pare rău, astfel încât prietenul dvs. să se simtă mai special. Nu toată lumea va fi impresionată, totuși, aceasta poate fi văzută ca încercarea dvs. de a acoperi ceva ce ați făcut. Solicitarea? Nu lăsați-o să fie o acoperire - încă mai trebuie să le vezi în persoană!
  • Imagine intitulată își cere scuze pentru un prieten pas 13
    3
    Aplicați-vă prietenului dvs. la telefon. Dacă tu și prietenul tău trăiești departe, atunci cel mai bun mod de a-mi cere scuze poate fi la telefon. Doar sunați-vă prietenul, fiți sincer și faceți aceleași lucruri pe care le-ați face în persoană: Acceptați responsabilitatea, vă cereți scuze, promisiunea de a nu mai face niciodată acest lucru, cereți iertare etc. Acest lucru poate fi un pic mai greu, deoarece va fi mai dificil să-ți citești prietenul și să vezi cum se simte de fapt.
  • Rămâi pe linie când ați terminat, lăsând conversația să se întoarcă la alte subiecte, cum ar fi prietenii vechi.
  • Nu vă cereți scuze peste mesageria vocală - este doar lipicios și insinceră.
  • Dacă nu te sună înapoi, prea rău. Nu sunt pregătiți pentru scuze și trebuie să mergi în persoană.
  • Imagine intitulată își cere scuze unui prieten Pasul 14
    4. Nu spuneți niciodată rău de TXT sau FB. Dacă vă pare foarte rău pentru ceva pe care l-ați făcut, trimiteți un mesaj text sau un mesaj Facebook, nu o va tăia. Acest lucru este destul de impersonal și nu arată mult efort din partea dvs. Sigur, e mai greu să-l sugați și să-l sunați pe persoana sau să discutați cu el sau cu fața în față, dar acest lucru arată că vă pasă de prietenia. Îmi cer scuze că vă pare rău pentru greșelile dvs. - este treaba dvs., prin urmare, pentru a vă cere scuze în persoană ca un bărbat sau o femeie crescută.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dă-i ceva timp ca prietenul tău să se gândească la asta.
  • Arată emoție, emoția spune altora cum te simți.
  • Să fie 100% cinstit atunci când vă cereți scuze prietenului dvs. Chiar dacă nu credeți că ați făcut ceva greșit, ar trebui să vă cereți scuze pentru că ar trebui să-i facă pe prietenul dvs. mult mai fericit și nu-i face să sune cum îi învinuiți. Dacă vă iartă atât de mare. Aveți un prieten înapoi, dar dacă nu îl acceptați și continuați. Nu ești tu. Dă-i timp.
  • Scrieți o listă pentru ceea ce ați făcut greșit.
  • Să-i amintească amintirile tale.
  • Nu vorbi de multe ori pentru el / ea. Timpul poate vindeca uneori rupt după un timp, voi doi ar trebui să vă lipsiți reciproc și doriți ca prietenia din nou.
  • Scrieți-l / ei o notă scurtă, afirmând cum vă simțiți.
  • Avertizări

    Nu vă presupune că amândoi veți face așa. Ar putea dura ceva timp.
  • Cuvintele și chiar ofertele de pace sunt ieftine. Ofertantul este probabil să fie "Odată mușcat, de două ori timid" și să rămână neconvingători până când vă arătați.Demonstrarea schimbării prin acțiune este mai de încredere.Este, de asemenea, în perspectivă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar