Cum să devii economist

Un economist poate lucra la nivel individual și de afaceri sau chiar cu guverne și economii la scară largă. Ei studiază, cercetă, prezice și evaluează tendințele de afaceri și venituri în fiecare industrie de astăzi. Ele sunt persoane inteligente cu o capacitate naturală de a rezolva problema și de a identifica detalii semnificative. Sunt minunate cu puzzle-uri și cu quandară și dragoste găsind modele și tendințe. Dacă sună ca tine, fiind un economist ar putea fi cariera pe care o cauți.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea calificată
  1. Imaginea intitulată deveni o etapă de economist 01
1. Luați cursuri de matematică, statistici și economie în liceu. Pentru a face colegiul atât mai ușor, începeți să vă stabiliți acum pentru succes. Luați cursuri introductive în liceu, care vă vor da o aderență pe ceea ce vă veți înfrunta în colegiu. Fiți familiarizați cu subiectele la îndemână, rămâneți la curent cu evenimentele politice și economice actuale și începeți să faceți planul unui viitor pentru viitorul dvs.
  • Dacă nu știți prea multe despre această zonă, începeți să citiți și să urmăriți televizorul. Freakonomia, economistul fotoliu și economistul gol sunt toate cărțile minunate care fac interesul lor interesant. De asemenea, ar trebui să vă uitați la economist și la Wall Street Journal pentru mai multe informații curente. Când vine vorba de televizor, urmăriți o varietate de canale pentru a obține perspective economice și politice diferite.
  • Imaginea intitulată deveni un Economist Pasul 02
    2. Obțineți diploma de licență. Este o idee bună să majorez în economie, managementul afacerilor sau un domeniu de matematică, cum ar fi statisticile. Diferența chiar în clase, cum ar fi microeconomia, macroeconomia, econometria și gândirea și teoria economică. De asemenea, veți avea nevoie de clase în marketing, finanțe și contabilitate.
  • Nu uitați și clasele în politică și industrie. Aceste sectoare sunt strâns legate de economiile locale și globale și vă pot ajuta să vă specializați cunoștințele și să vă aterizeze locuri de muncă în viitor.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de economist 03
    3. Luați în considerare obținerea unui masterat. Cei mai de succes economiști au o educație dincolo de cea a unui burlac. Outlook-ul de locuri de muncă este mai bun și mai multă educație pe care o ai și tu. Deși este posibil să obțineți un loc de muncă într-un domeniu conex cu doar o diplomă de licență, luați în considerare obținerea principalului dvs. pentru a vă ridica potențialul de carieră.
  • Dacă vă opriți la nivel de licență, puteți găsi un asistent de cercetare, analist financiar, analist de cercetare de piață sau alte poziții similare în afaceri, finanțe și consultanță.
  • Mulți aleg să obțină un loc de muncă cu fracțiune de normă într-un domeniu conex pentru a obține experiență de lucru și apoi urmărirea învățământului superior simultan pentru a urca pe scara de carieră cât mai eficient posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un Economist Pasul 04
    4. Obțineți un stagiu. Candidații de masterat (și doctorat) primesc adesea stagii în timpul lor la colegiu, colaborând cu un profesor sau o companie privată care asistă la cercetare. Acest lucru pare grozav pe un CV și poate fi la fața locului în lumea academică sau profesională a economiei. Domeniul de aplicare oportunitățile dvs. în timpul studiilor dvs. pentru a vă completa educația.
  • Pentru a obține un echilibru de experiență înainte de gradul dvs., încercați să lucrați în sectorul privat, cu guvernul și faceți cercetări. Acest lucru vă va oferi un gust al posibilelor rute din fața dvs. și vă va ajuta să luați o decizie mai târziu.
  • Imaginea intitulată deveni un Economist Pasul 05
    5. Uită-te la obținerea doctoratului. Din nou, cu mai multă educație vine mai multe oportunități de angajare (și un salariu mai mare). Dacă obțineți doctoratul dvs., ați putea învăța sau lucra doar oriunde. Acest lucru durează câțiva ani și include completarea unor cercetări detaliate într-un domeniu de specialitate. Este o diplomă bazată pe cercetare care se concentrează asupra înțelegerii la nivel superior a analizei cantitative.
  • Ce vă puteți specializa? Organizarea industrială, teoria jocurilor, economia internațională, distribuția veniturilor și econometrii sunt doar câteva subiecte elevii de grad aleg să urmărească individual.
  • Alăturați-vă unei organizații profesionale. Dacă aveți o diplomă avansată într-o anumită zonă, este posibil ca o organizație profesională să vă puteți alătura pentru a se întâlni și a rețelei cu alți colegi economiști - două exemple sunt Asociația pentru Economie Socială și Asociația Națională pentru Economiști de Afaceri. Acest lucru poate duce la conexiuni mari și la oportunități de angajare în viitor.
  • Partea 2 din 3:
    Începeți în cariera dvs
    1. Imaginea intitulată deveni o etapă de economist 06
    1. Găsiți un loc de muncă la o firmă de consultanță sau o companie științifică și tehnică. La inceput, orice Job va face. Majoritatea economiștilor nu încep ca economiști cu drepturi depline. Va fi mai ușor să aterizați un concert ca cercetător financiar, un contabil sau ca asistent al unui economist. Puteți apoi să vă deplasați în companie în companie.
    • Dacă aveți combinația potrivită de educație și experiență, puteți, de asemenea, să examinați lucrul pentru organizațiile de afaceri, de cercetare sau internaționale.
  • Imaginea intitulată deveni un Economist Pasul 07
    2. Luați în considerare predarea part-time. O mulțime de economiști cu grade mai mari, învață, de asemenea, cu jumătate de normă pentru a-și completa veniturile și pentru a ține la curent și participă la cercetare. În timpul necesar pentru a lucra pe scară, învățătura poate fi un concert foarte convenabil pentru a vă menține pasiunile în viață.
  • Cu un masterat, puteți învăța în colegii comunitare și în licee. Va lua un doctorat pentru a preda la nivel universitar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de economist 08
    3. Lucrează pentru guvern. Mulți economiști și economiști plini de speranță au încheiat lucrul pentru guvern. Odată cu multitudinea de poziții de care au nevoie umplute, acest lucru nu este exact surprinzător. Dacă lucrările din sectorul privat nu pare pentru dvs., considerați acest lucru ca o alternativă valabilă.
  • Cele mai multe poziții guvernamentale acceptă cele cu diplomele de licență, dar mai multă educație vă va asigura o poziție mai mare plătită, mai mare-on-totem.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de economist 09
    4. Fiți răbdători în urcarea pe scara de carieră. U.S. Biroul de Muncă și Statistică declară că perspectivele locului de muncă pentru economiști până în 2020 va fi mai lentă decât media. Guvernul sau sectorul privat poate fi cea mai bună șansă pentru ocuparea forței de muncă. Dacă trebuie să începeți ca un contabil sau asistent de cercetare, luați în considerare că plătiți taxele dvs. Veți crește în cele din urmă în cele din urmă.
  • Luați în considerare un loc de muncă în orice afacere conexă un pas în direcția cea bună. Multe companii angajează din interior și cu calificările potrivite, ați putea deveni cu ușurință în linie. În această carieră, este important să se rostogolească cu loviturile de a rămâne pe lângă jocul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de economist 10
    1. Perfecționați abilitățile analitice. Economiștii colectează constant și examinează chiar și cei mai mici biți de informații. Vei fi un cercetător, un analist, și un prognoză. Veți căuta tendințe și modele și, în esență, să fie un solver de probleme. Este ușor să vedem că abilitățile analitice sunt o necesitate, chiar și pentru a-ți face treaba la un nivel de bază.
    • Dacă vă place puzzle-uri, abilitățile dvs. analitice probabil că sunt naturale pentru dvs. Dacă rotiți un joc bun Sudoku și bucurați-vă de site-uri precum lumozitatea, păstrați-l. Pentru a fi o scânteie în industria economiei, mintea ta trebuie să tragă pe toate pistoanele.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de economist 11
    2. Rămâneți curentul. Economiștii se uită în mod constant la tendințele trecute și actuale pentru a prezice viitorul. Ele se află pe frontiera climatului politic și sunt întotdeauna un pas înaintea curbei. Pentru a vă asigura că sunteți pe vârf (și pentru a rămâne angajat), va trebui să rămâneți curenți cu evenimente și tendințe politice și internaționale.
  • Asigurați-vă că ați citit știrile locale, regionale și internaționale. Familiarizați-vă cu viitoarele proiecții făcute de alți analiști economici și urmați tendințele politice. Ar trebui să citiți în mod constant (fie că este o carte sau pe Internet) pentru a putea analiza situațiile din mai multe unghiuri.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de economist 12
    3. Lucrează și la abilitățile dvs. sociale. Economiștii trebuie să-i convingă în mod constant pe alții cu privire la constatările lor. Ei fac prezentări și dau discursuri, prognozează viitorul, miturile de disperare și găsirea modelelor pentru a-și ajuta angajatorul să reușească și să țină cont de mâine. Trebuie să puteți identifica informațiile relevante în plus față de transmiterea acesteia la diferite tipuri de persoane.
  • Mulți economiști se află în câmpuri ușor diferite, cum ar fi scrierea unei coloane despre cunoștințele lor, făcând specialități de televiziune sau de a oferi seminarii. Din cauza gamei largi de opțiuni care pot păianjeni din această carieră, este mai bine să fie cât mai echilibrat posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de economist 13
    4. Scufundați în abilitățile dvs. de gândire critice. În fiecare zi veți fi confruntați cu probleme complexe și trebuie să utilizați raționamentul și logica la nivel superior. Va trebui să luați datele din fața dvs. și să vă gândiți la el în afara casetei, cum se aplică situațiilor diferite și ce înseamnă pentru viitor.
  • Fiecare detaliu contează și vă poate schimba gândirea. Va trebui să fii nit-pretențios și să se concentreze pentru a fi exacte. Va fi nevoie de diligență și o meticulozitate care nu este văzută în multe alte cariere. Este o muncă grea, dar poate fi foarte plină de satisfacții.
  • sfaturi

    Institutul American Enterprise este o sursă bună de idei economice conservatoare, iar Paul Krugman din New York Times este un început bun pentru înțelegerea perspectivei liberale.
  • Dacă luați traseul profesional, ar trebui să încercați să luați econometrie. O competență de matematică puternică și utilizarea matematicii aplicate la nivel înalt vă pot ajuta să câștigați respectul și să vă sprijiniți ideile.
  • Avertizări

    Obținerea unui loc de muncă în economie este dificilă. Dacă obțineți o diplomă în inginerie, probabil că veți fi inginer. Economia nu funcționează așa. Economia ar putea să vă aducă o diplomă în afaceri, bancare sau o întreagă serie de alte industrii. Dacă doriți să deveniți un economist, va trebui să faceți un efort de a face acest lucru în afara unei importante în ea în colegiu.
  • Economia este un domeniu în care există o mulțime de opinii diferite. În unele probleme, nu există o opinie corectă. Oamenii vor susține cu forța că au dreptate, iar acei oameni ar putea să nu fie de acord cu tine. Dacă nu aveți o piele groasă sau abilitatea de a tolera oamenii care gândesc diferit de dvs., economia ar putea să nu fie câmpul potrivit pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar