Cum să intrați în școala de economie din londra

Școala de Economie și Politică din Londra (LSE) este o universitate prestigioasă și foarte selectivă situată în inima Londrei. Obținerea acceptată nu este ușoară, dar o aplicație bine artizanală vă va face un candidat mai competitiv. Calificările excelente sunt importante, dar LSE evaluează solicitanții pe baza unei game largi de criterii. De la cercetarea programelor de studiu pentru a vă scrie declarația personală, oferiți-vă mult timp pentru a crea o aplicație atentă care vă arată realizările dvs. academice.

Pași

Metoda 1 din 4:
În afara mulțimiiSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 1
1. Formează relații cu mentori familiarizat cu LSE sau pe câmpul dvs. Rețelele de rețea vă poate ajuta să vă puneți un pas înaintea altor solicitanți. Ajungeți la profesori cu expertiză la subiecții care vă interesează cel mai mult. Întrebați-le despre căile de carieră, programe de studiu și sfaturi despre alegerea și aplicarea universităților.
  • De exemplu, dacă sunteți interesat de politică, discutați cu instructorul dvs. contemporan sau instructor de politică. Spuneți-le că sunteți interesați de o carieră în politică și întrebați-le despre aplicațiile practice care implică interesele dvs.
  • Dacă știți pe cineva care a mers la LSE, cum ar fi un profesor sau un prieten de familie, alegeți creierul lor despre procesul de cultură și aplicație al universității.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 2
    2. Încercați să formați obiective de carieră pe termen lung. Nu trebuie să accentuați să vă planificați întreaga viață atunci când sunteți încă adolescenți. Cu toate acestea, ajută la a avea o idee despre ceea ce doriți să faceți și care programe de studiu vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Reflectați asupra intereselor dvs., întrebați-vă mentorii pentru sfaturi și alegeți opțiunile de carieră legate de pasiunile dvs.
  • Să presupunem că sunteți interesat de economie și istorie și iubiți voluntariat studenților tineri tineri. Ați putea specializa în istoria economică sau un program similar, urmăriți studii de absolvent și deveniți profesor de colegiu.
  • Image denumită intra în școala de economie din Londra Pasul 3
    3. Cercetare și programe potențiale cât mai mult posibil. Fiecare universitate are o cultură unică, iar fiecare departament de admitere are propriul set de standarde. Săpa adânc în site-ul web al LSE pentru a afla despre viața acolo și ce fel de studenți acceptă. Petreceți cât mai mult timp posibil despre programele de studiu LSE, fiecare având un site ambalat cu informații.
  • Veți aplica la un anumit program la LSE și va trebui să vă demonstrați cunoștințele despre acest program în declarația dvs. personală. Cu cât studiați mai mult acest program, cu atât mai bine șansa dvs. de a crea o declarație personală competitivă.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 4
    4. Participați la activități care vă raportează interesele academice. Activitățile extracurriculare vă pot face un solicitant mai rotunjit. LSE acordă prioritate activităților care ajută la abilitățile de perfecționare relevante pentru programul dvs. destinat de studiu sau obiectivelor de carieră pe termen lung. Rolurile de conducere, cum ar fi președintele unui club sau guvernul studenților, vă pot ajuta, de asemenea, să vă dea un avantaj față de alți candidați.
  • Dacă sunteți interesat de relațiile internaționale, modelul ONU ar fi o mare activitate. Un club viitor al liderilor de afaceri, club de matematică, echipa de dezbatere și tutoringul altor studenți sunt toate activitățile care arată grozav pe aplicații.
  • Metoda 2 din 4:
    Trimiterea unei cereri de licențăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 5
    1. Să îndeplinească sau să depășească cerințele academice ale LSE. Standardele academice ale lui LSE sunt rigide. În mod obișnuit, solicitanții de succes câștigă o categorie de certificat general de învățământ (GCE) un program de diplomă de bacalaureat internațional (IB). LSE evaluează candidații bazați pe o serie de alte criterii, deci păstrați-vă în minte că note excelente nu vor garanta intrarea.
    • Dacă sunteți un student internațional, LSE oferă cerințe academice specifice națiunii.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 6
    2. Alegeți un program de studiu. Când completați aplicația UCAS (Universități și College Admites Service), va trebui să introduceți programul dvs. LSE intenționat. Alegeți o specializare care vă motivează și faceți timp pentru ao cerceta amănunțit. În declarația dvs. personală, va trebui să explicați de ce doriți să vă înscrieți în acest program la LSE.
  • Programul dvs. ar putea avea cerințe suplimentare de aplicare, cum ar fi un eșantion de scriere. Verificați site-ul dvs. de program al programului dvs. pentru cerințe specifice.
  • De la istoria economică la politică și filosofie, există 40 de programe de licență la LSE. Găsiți o listă completă de programe de licență aici: http: // LSE.AC.Marea Britanie / Programe / Cursuri de cautare?Query & F.Studiu + tip% 7Ctype = licență.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 7
    3. Craft A declarație personală care convoacă pasiunea pentru programul dvs. Veți introduce declarația dvs. personală într-un câmp din aplicația UCAS. Cel puțin 80% din declarația dvs. ar trebui să se concentreze asupra intereselor dvs. academice și de ce ați ales programul dvs. de studiu. Fiți specifici, clar și demonstrați că aveți cunoștințe despre câmpul dvs. și modul în care funcționează programul dvs. ales.
  • De exemplu, nu scrieți ", întotdeauna a fost visul meu de a studia la LSE. Îmi place istoria și am vrut întotdeauna să devin istoric. Îmi place mai ales Roma antică."Acest exemplu este informal, nu este specific, iar LSE nu are un program antic de istorie.
  • O declarație personală bine artizanală ar putea include declarații precum, "Fascinația mea cu sisteme complexe a pus bazele deciziei mele de a se specializa în analiza economică modernă. În timpul stagiului meu cu HSBC, am asistat la prima dată cum interacțiunea dintre variabilele multiple țese țesăturile tapistriei noastre economice globale."
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 8
    4
    Alegeți o referință care este familiarizat cu realizările dvs. academice și personale. Veți introduce adresa de e-mail profesională a referințelor pe aplicația UCAS și vor fi rugați să vă scrie o recomandare. Referința dvs. ar trebui să fie un tutore sau un profesor care vă cunoaște academic și personal. Asigurați-vă că le întrebați înainte de a vă trimite informațiile despre UCAS.
  • Ei vor trebui să descrie realizările dvs. academice și să articuleze că sunteți în stare să depășiți standardele riguroase ale lui LSE.
  • Este bine să fii nervos despre a cere ca cineva să fie referința ta. Cel mai important lucru este să oferiți o mulțime de timp pentru a elabora o recomandare. Întrebați-le cu cel puțin o lună înainte de a vă trimite cererea.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 9
    5. Înregistrați-vă cu UCAS și trimiteți cererea înainte de termenul limită. Va trebui să introduceți detaliile dvs. personale, istoricul educației, referința, declarația personală și alte informații despre aplicația UCAS. LSE nu acceptă aplicații de licență trimise la școală. Termenul limită pentru intrarea din 2018 este 15 ianuarie 2018 - Termenul limită pentru 2019 este 15 ianuarie 2019.
  • Evitați să așteptați până în ultimul minut. Încercați să trimiteți cererea cât mai curând posibil. Înregistrați și trimiteți cererea dvs. aici: https: // UCAS.COM / UCAS / Universitatea / Registrul.
  • Image denumită intra în școala de economie din Londra Pasul 10
    6. Urmăriți cererea dvs. și așteptați aproximativ 8 săptămâni pentru o decizie. După trimiterea cererii dvs., vă puteți urmări statutul pe site-ul web UCAS. Veți fi informat despre o decizie până la data de 31 martie a anului pe care l-ați aplicat.
  • Dacă nu faceți acest lucru prin evaluarea inițială, veți primi o notificare în decurs de 2 până la 3 săptămâni.
  • Image denumită intra în școala de economie din Londra Pasul 11
    7. Luați UGAA, dacă este necesar. Studenții competitivi cu calificări neconvenționale, cum ar fi anumite diplome internaționale, sunt rugate să stabilească o evaluare a admiterilor de licență (UGAA). Este de obicei folosit pentru a evalua studenții care nu au scoruri standard de testare standardizate.
  • LSE vă va permite să cunoașteți locația celui mai apropiat centru de testare autorizat. Testul este necesar pentru oricine a cerut să-l ia. Un grad de trecere nu garantează intrarea.
  • Metoda 3 din 4:
    Aplicând la un program de absolventSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 12
    1. Trimiteți aplicația și documentele de susținere pe site-ul LSE. Aplicațiile de absolvent sunt procesate prin intermediul paginii de studii postuniversitare de pe site-ul LSE. Veți introduce informațiile dvs. personale în formularul de solicitare și veți încărca documentele de susținere prin portalul web.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 13
    2. Încărcați o copie scanată a transcrierii oficiale. Obțineți o copie oficială a transcrierii dvs. de licență de la Alma Mater. Scanați-l și încărcați copia digitală pe portalul aplicației.
  • Standardele pentru mărcile de licență sunt ridicate. Dacă ați studiat în Statele Unite, veți avea nevoie de un GPA între 3.5 și 4.0 din 4.0.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 14
    3. Alegeți 2 referințe academice. Referințele dvs. ar trebui să fie profesori care sunt bine-versați în performanța academică de licență. Opțiunile bune includ scaunul tezei sau consilierul academic. Întrebați-i înainte de timp, apoi trimiteți adresele de e-mail profesionale cu privire la cererea absolventă.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 15
    4. Scrieți o declarație personală clară, concisă și specifică. Similar cu o aplicație de licență, declarația dvs. de absolvent personală ar trebui să se concentreze asupra programului dvs. de studiu. Cu toate acestea, trebuie să fie și mai specific. Trebuie să demonstrați că aveți o bază solidă în câmpul ales și știți exact ce va fi cercetarea dvs. cuprinde.
  • Găsiți o listă de programe de absolvent aici: http: // LSE.AC.Regatul Unit / Studiu-AT-LSE / Absolvent / Programe disponibile.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 16
    5. Rezumați experiența dvs. profesională într-o CV. Veți încărca o copie digitală a CV-ului dvs. pe portalul aplicației. Un CV competitiv (Curriculum Vitae) include istoricul muncii care se referă la programul dvs. de interes. Stagiile relevante și alte experiențe vă pot ajuta să vă puneți în fața jocului.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 17
    6. Trimiteți orice documente justificative solicitate de programul dvs. Programul dvs. ar putea necesita scoruri GRE sau GMAT, o propunere de cercetare, un eșantion de lucrări scrise sau alte documente suplimentare. Verificați site-ul ales al programului dvs. pentru orientări. În continuare veți trimite documente suplimentare pe portalul aplicației absolvent.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 18
    7. Urmăriți cererea dvs. și așteptați o decizie. Aplicațiile sunt acceptate pe bază de rulare, deci nu există termen limită specific. Veți putea urmări aplicația pe site-ul LSE după trimiterea acestuia. Ar trebui să vă luați decizia în termen de 6 luni.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicând ca student internaționalSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 19
    1. Verificați cerințele educaționale ale LSE pentru națiunea dvs. LSE oferă cerințe pentru națiunile din întreaga lume. Găsiți calificările educaționale necesare pentru națiunea dvs.: http: // LSE.AC.Marea Britanie / STUDIU / INFORMAȚIONAREAFORTERNATIONSTANTS / Countryregion / Home.ASPX
    • De exemplu, numai o diplomă a Statelor Unite nu este suficientă. Ar trebui să completați 5 cursuri AP pentru a satisface cerințele de educație ale LSE.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 20
    2. Faceți cunoștință cu cerințele lingvistice în limba engleză. Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, va trebui să vă demonstrați fluența engleză. LSE acceptă mai multe calificări, inclusiv bacalaureatele internaționale și europene, GSCE în limba engleză și testul TOEFL.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 21
    3. Asigurați-vă că referința dvs. atestă capacitatea dvs. de a trăi în străinătate. În plus față de discutarea acreditărilor dvs. academice, trimiterea dvs. trebuie să transmită, de asemenea, că vă puteți adapta la viață într-o altă țară. Cereți referința dvs. pentru a include aceste informații în recomandarea lor.
  • Spuneți-vă referința despre experiențele care v-au pregătit pentru viață în străinătate, cum ar fi excursii pe care le-ați luat singur sau un program de școală de vară pe care l-ați completat într-o altă țară.
  • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, referința dvs. ar trebui să menționeze și fluența dvs. în limba engleză.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 22
    4. Asamblați-vă UCAS sau aplicația absolventă. Elevii internaționali completează aplicații de licență și absolvent, la fel ca rezidenții din Regatul Unit. Fișier o aplicație de licență prin UCAS și trimiteți o cerere de absolvent prin intermediul site-ului LSE. Includeți toate documentele justificative necesare și, dacă este cazul, trimiteți cererea înainte de termenul limită.
  • Imaginea intitulată intra în școala de economie din Londra Pasul 23
    5. Aplicați pentru o viză de nivel 4 la acceptare. Veți avea nevoie de oferta dvs. de acceptare pentru a aplica pentru o viză de student. Fișier aplicația dvs. pe site-ul Visa din Marea Britanie: https: // Visa4uk.FCO.Gov.Marea Britanie / Home / Bine ați venit. Veți rezerva o întâlnire pentru a trimite cererea dvs. la un centru de viză autorizat.
  • Exemple de declarații personale

    Declarația personală a LSE

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    LSE Absolvent declarație personală

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Nu fi greu pentru tine dacă nu ești acceptat. Mii de solicitanți concurează pentru un număr limitat de pete, iar chiar studenții cu grade perfecte sunt respinse.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar