Cum să solicitați un doctorat în sua

Obținerea unui doctorat este o întreprindere provocatoare care necesită ani pentru a realiza. De asemenea, poate fi o experiență incredibil de recompensare: veți deveni un adevărat expert în domeniul dvs. și veți putea să aplicați pentru o serie de locuri de muncă interesante, inclusiv cele academice. Dacă luați în considerare un doctorat, începeți să vă imaginați care programe se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. (ele nu pot fi întotdeauna cele din cele mai mari sau mai prestigioase școli). Odată ce știți ce sunt aceste programe, vă puteți adapta materialele în consecință și puteți pune împreună cele mai bune pachete de aplicații posibile.

Pași

Partea 1 din 4:
Cercetarea școlilor și a programelor
  1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în Statele Unite Pasul 1
1. Identificați interesele dvs. de cercetare. Ia ceva timp pentru a reflecta asupra muncii dvs. academice anterioare și pentru a vă gândi la interesele dvs. actuale de cercetare. Ce tip de doctorat doriți să urmați? Ce doriți să cercetați în căutarea unui doctorat?
  • Rețineți că nu este necesar să aveți un subiect de disertație deja ales sau chiar să aveți o concentrare extrem de specifică de cercetare. În acest stadiu, ar trebui să aveți doar o idee generală despre ceea ce doriți să studiați și de ce. De exemplu, dacă aveți în vedere un doctorat în limba engleză, atunci ar trebui să aveți cel puțin o idee despre perioada literară pe care doriți să o concentrați.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 2 a SUA
    2. Căutați programe care se potrivesc nevoilor dvs. Înainte de a începe să aplicați la programe, ar trebui să aveți timp să cercetați temeinic școlile și să găsiți programe care să vă sprijine interesele de cercetare. Căutați școli cu programe care vă vor permite să faceți tipul de cercetare pe care doriți să o faceți.
  • De exemplu, dacă intenționați să urmăriți un doctorat în chimie, atunci ar trebui să aflați mai multe despre facilitățile de laborator de la Universitatea pe care le aveți în vedere.
  • Încercați să identificați cât mai multe școli potențiale cum puteți. Școala de absolvent este competitivă și veți avea șanse mai mari de a fi acceptat dacă trimiteți mai multe aplicații.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 3
    3. Identificați profesorii ale căror cercetări vă interesează. Unele școli necesită sau cel puțin așteaptă să identificați profesorii cu care doriți să lucrați. S-ar putea să aveți deja o idee despre unii profesori care vă pot ajuta cu cercetarea pe baza cercetării pe care ați terminat-o în timpul programului dvs. BA sau MA.
  • Rețineți că ați putea lucra îndeaproape cu profesorul (profesor) pe care îl identificați, deci este important să selectați profesorii pe care îi admirați cu adevărat și al căror cercetare vă interesează cu adevărat.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 4
    4. Căutați oportunități de finanțare. Școala de absolvent este scumpă, în special pentru studenții internaționali. Prin urmare, este important să căutați cât mai multe posibilități de finanțare potențiale cum puteți. Majoritatea școlilor oferă asistență tehnică, asistență de cercetare și alte tipuri de oportunități de finanțare care vă vor renunța la curs de școlarizare, precum și vă vor oferi o mică bursă.
  • Rețineți că oportunitățile de finanțare sunt competitive. Prezentarea unei aplicații puternice vă poate crește șansele de a obține finanțare, dar nu există garanții.
  • 5. Aflați despre ratele de plasare a programelor potențiale ". Nici un program nu poate garanta că veți pleca cu locul de muncă pe care îl doriți, dar veți dori să identificați departamentele care vor face acest rezultat cel mai probabil. Dacă inima dvs. este pusă pe o profesorie de mandatate, de exemplu, aflați câți dintre foștii studenți au reușit să aterizeze aceste locuri de muncă. Multe departamente publică aceste informații - altele vă vor oferi acest lucru dacă cereți.
    Sfat de experți

    "Chiar și atunci aveți nevoie de un plan de back-up (sau două sau trei) înainte de a comite ani de viață la un doctorat."

    Carrie Adkins, dr

    Carrie Adkins, dr

    Doctorat în istoria americană, Universitatea din Oregonarrie Adkins și-a completat doctoratul în istoria americană la Universitatea din Oregon în 2013 și a gestionat conținut la din 2014. În timpul ei la Universitatea din Oregon, a câștigat numeroase granturi de cercetare competitivă, predarea părtășilor și scrierea de premii. La , Carrie coordonează echipele de scriitori, editori, recenzori de articole și manageri de proiect. Scopul ei este de a produce conținut care este bine cercetat, explicat clar și la fel de util posibil pentru cititorii lui .
    Carrie Adkins, dr
    Carrie Adkins, dr
    PhD în istoria americană, Universitatea din Oregon
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 5 din SUA
    6. Luați în considerare alți factori. În timp ce mult mai puțin important ca programul caracteristice și finanțare disponibile, ar trebui să luați și ceva timp pentru a lua în considerare aspectele practice ale școlilor pe care le aveți în vedere. Unii factori suplimentari care trebuie luați în considerare includ:
  • Locație. Dacă intenționați să vă întoarceți în țara dvs. de origine în timpul pauzelor, atunci unele școli pot face călătoria acasă mai puțin consumatoare de timp decât altele. De exemplu, dacă veți zbura înapoi în India la sfârșitul fiecărui an școlar, alegerea unei școli mai aproape de una dintre coastele americane va face călătoria mai ușoară decât zborul din Midwest. Rețineți că nu este o idee bună să selectați o școală bazată exclusiv pe locație. Acest lucru vă va limita grav alegerile.
  • Costul de trai. Unele orașe ale colegiului american pot fi destul de scumpe, ceea ce poate face dificilă obținerea de către studenți. Examinați costul mediu al locuințelor, alimentelor și altor cheltuieli în zonele universitare în care intenționați să aplicați.
  • Oportunități extracurriculare. Cluburile pot face alte tipuri de grupuri să facă o tranziție la o universitate americană puțin mai ușoară. Multe școli au cluburi pentru oameni din anumite țări, care vorbesc anumite limbi sau care împărtășesc alte interese.Verificați oportunitățile extracurriculare disponibile la universitățile pe care le aveți în vedere.
  • Partea 2 din 4:
    Întâlnirea cerințelor de bază
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 6
    1. Obțineți gradele corespunzătoare. O diplomă de licență este necesară pentru toate aplicațiile programului de doctorat și poate fi necesară o diplomă de masterat pentru unele programe de doctorat.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 7 din SUA
    2. Luați gramada. GRE (examen de absolvire a înregistrărilor) sunt adesea necesare pentru admiterea în programele de doctorat în SUA, deci este o idee bună să luați GRE înainte de a putea aplica. Este nevoie de câteva luni pentru a obține scorurile înapoi, deci asigurați-vă că luați GRE cu mult înainte de începerea procesului de aplicare.
  • Luând GRE de trei până la șase luni în avans este o idee bună. Puteți chiar să doriți să o luați cu an înainte de a vă planificați să aplicați, doar în cazul în care nu obțineți un scor bun și trebuie să-l reluați.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 8 din SUA
    3. Luați TOEFL sau IELTS. Dacă sunteți dintr-o țară în care limba engleză nu este limba oficială, atunci va trebui să luați TOEFL (testul limbii engleze ca limbă străină sau Ielts (sistem internațional de testare a limbii engleze). Aceste teste evaluează abilitățile de limbă engleză și ajută școlile să stabilească dacă sunteți sau nu pregătiți să participați la școala de absolvent la o universitate de limbă engleză. Ca și GRE, ar trebui să luați unul dintre aceste teste cu mult înainte de începerea cererilor.
  • Cerințele de scor variază de către universitate, deci verificați cu fiecare universitate pentru a afla cerințele de scor înainte de a aplica. Pentru TOEFL, trebuie să aveți cel puțin un 600 pe testul bazat pe hârtie sau mai mult de 95 până la 100 de pe testarea bazată pe Internet.Pentru IELTS, trebuie să aveți peste 7.0 la 7.5.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 9
    4. Asigurați-vă că vă puteți permite comisioanele. Taxele pentru aplicațiile internaționale de doctorat pot fi destul de mari, cum ar fi aproximativ 100 de dolari SUA pe cerere. Deoarece probabil că va trebui să se aplice în mai multe școli pentru a avea o șansă la un loc de muncă, asigurați-vă că vă puteți permite taxele înainte de a începe procesul.
  • De exemplu, dacă intenționați să aplicați la 20 de programe diferite, atunci va trebui să vă asigurați că aveți aproximativ 2.000 de dolari pentru taxele de aplicare.
  • Rețineți că taxele pot varia drastic în rândul școlilor. Mai multe școli de prestigiu pot percepe taxe mai mari de aplicare decât școlile mai puțin prestigioase.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 10 din SUA
    5. Comparați cerințele speciale pentru diferite școli. Fiecare școală va avea propriul proces de aplicare, iar unele școli au, de asemenea, cerințe speciale. Pentru cea mai bună șansă de a obține o scrisoare de acceptare, asigurați-vă că citiți cu atenție instrucțiunile de aplicare pentru fiecare școală pe care intenționați să o aplicați. Identificați orice cerințe speciale pe care trebuie să le îndepliniți înainte de a aplica.
  • De exemplu, unele programe solicită solicitanților să răspundă la o întrebare specifică sau un set de întrebări în situația scopului.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 11 din SUA
    6. Cereți scrisori de recomandare. Având câteva scrisori de recomandare strălucitoare de la profesori și / sau administratori de învățământ superior vă vor îmbunătăți șansele de a fi acceptat și la un program de doctorat. Cereți profesorilor care vă cunosc bine și cine vă pot evalua capacitatea de a face o muncă doctorală.
  • De exemplu, ar fi mai bine să întrebați un profesor în disciplina dvs. decât cineva care a învățat o clasă electivă pe care ați dat-o.
  • Având o scrisoare de recomandare de la un administrator sau angajator poate fi utilă pentru a arăta o perspectivă diferită a obiectivelor dvs. academice. De exemplu, ați putea cere președintelui departamentului dvs., unul dintre decanii universității sau un sef curent sau fostul. Ca și în cazul profesorilor pe care îi cereți, administratorul care vă recomandă să fiți cineva care vă va oferi o recomandare strălucitoare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 12 din SUA
    7. Comandați transcrierile. Transcrierile sunt necesare pentru aplicația dvs., deci asigurați-vă că cunoașteți procedura de solicitare a acestora de la universitatea dvs. și puneți-vă solicitările cât mai curând posibil. Deoarece aplicațiile dvs. vor călători prin poștă internațională, este important să permiteți o mulțime de timp să ajungă.
  • Rețineți că majoritatea școlilor necesită transcrieri oficiale.
  • Trimiterea transcrierilor poate sau nu vă poate solicita să plătiți taxe, în funcție de politicile universității dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 13 din SUA
    8. Alegeți un eșantion de scriere (dacă este necesar). Unele tipuri de programe solicită solicitanților să prezinte un eșantion de scriere ca parte a cererii. Acest eșantion ar trebui să fie ceva care să reflecte interesele dvs. de cercetare și să demonstreze abilitățile dvs. de scriere și cercetare. Alegeți ceva despre care sunteți mândru.
  • Dacă aveți o piesă care a fost publicată, atunci aceasta este o alegere deosebit de mare pentru eșantionul de scriere, dar piesele nepublicate sunt bine, de asemenea.
  • Partea 3 din 4:
    Scrierea declarației dvs. de scop
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 14 din SUA
    1. Verificați cerințele speciale înainte de a începe să scrieți. Unele universități au întrebări speciale sau modalități de formatare a declarației dvs. de scop (POS) pe care va trebui să le respectați. Asigurați-vă că verificați cerințele SOP pentru fiecare universitate la care aplicați înainte de a începe să scrieți.
    • Poate doriți să scrieți un SOP "de bază" și apoi să modificați sau să adăugați la acesta după cum este necesar pe baza cerințelor speciale ale fiecărei universități.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 15
    2. Oferi un pic de fundal. Prima parte a declarației de scop este de obicei un paragraf intro în care vorbești puțin despre tine și interesele tale. Acest paragraf ar trebui să ofere o perspectivă asupra fundalului dvs. academic, mai degrabă decât hobby-urile pe care le aveți, cum ar fi gătitul sau colectarea rocilor.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul "de când eram copil, am avut o pasiune pentru lumea naturală, iar această pasiune ma condus la dorința mea de a deveni biolog."
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 16 din SUA
    3. Vorbește despre pregătirea dvs. pentru un program de doctorat. Următorul lucru pe care ar trebui să-l menționați în POS este pregătirea dvs. pentru studii de doctorat. În această secțiune, ar trebui să descrieți cursurile până acum, proiecte speciale pe care le-ați completat ca student de licență și de masterat, precum și orice conferințe pe care le-ați prezentat sau articole pe care le-ați publicat.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul ", ca un subteran, am participat la Expos de cercetare la campus și chiar am participat la o conferință locală. Apoi, în timpul programului meu MA, am avut un articol acceptat trimestrial al biologiei și prezentat la o conferință națională."
  • De asemenea, puteți vorbi despre cursuri specifice pe care le-ați luat, profesorii care și-au supravegheat munca și cercetarea pe care ați efectuat-o în timpul programelor dvs. BA și MA.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 17 din SUA
    4. Explicați tipurile de contribuții pe care doriți să le faceți. După ce ați vorbit despre ceea ce ați făcut până acum, va trebui să vă explicați ceea ce sperați să faceți în viitor. Care sunt obiectivele tale? Ce sperați să contribuiți la disciplina dvs?
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Sper să dezvolt un nou proces pentru creșterea porumbului."
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în Statele Unite Pasul 18
    5. Menționați profesorii cu care doriți să lucrați și explicați de ce. De asemenea, este important să menționăm profesorii cu care doriți să lucrați. Unii dintre acești profesori pot chiar să aibă un cuvânt de spus dacă veți fi sau nu la program, deci este important să vă familiarizați cu cercetarea profesorilor.
  • Încercați să citiți biografia fiecărui profesor pe site-ul universității. De asemenea, puteți lua în considerare citirea uneia dintre publicațiile acestor profesori, cum ar fi un articol sau o carte.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Sper să lucrez cu profesorul Jones pentru că ea și cu mine împărtășim un interes similar pentru botanică."
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 19 din SUA
    6. Utilizați exemple pentru a ilustra punctele dvs. Pentru fiecare secțiune din SOP, este important să creați copii de siguranță a ceea ce aveți de spus. De exemplu, nu doar spune: "Sunt dedicat acestei discipline", arătați-o prin furnizarea de exemple de participare la disciplină de-a lungul anilor. Sau, dacă vorbiți despre un profesor pe care îl admirați, fiți specific de ce. Desenați un citat de la unul dintre articolele sale sau să indicați la o realizare specifică pe care o admirați.
  • Asigurați-vă că includeți exemple în întregul dvs. POS.
  • Partea 4 din 4:
    Trimiteți pachetele de aplicații
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 20 din SUA
    1. Componentele complete de aplicații online. Cele mai multe universități necesită trimiterea unor detalii de bază utilizând o aplicație online. Aceste detalii pot include lucruri precum numele dvs., adresa, școlile la care au participat etc. Completați această parte a aplicației dvs. înainte de a face altceva.
    • Unele școli necesită, de asemenea, scrisori de recomandare prin intermediul unui sistem online. Este posibil să fie necesar să trimiteți adresele de e-mail recomandări, astfel încât aceștia să poată accesa acest sistem.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 21 din SUA
    2. Pregătiți-vă elementele de aplicare către poștă. Aplicațiile dvs. vor include, de asemenea, unele elemente de hârtie, cum ar fi situația dvs. de scop, transcrieri oficiale, eșantioane de scriere sau alte materiale necesare. Colectați aceste elemente și sigilați-le într-un plic mare. Asigurați-vă că vă dați o mulțime de timp pentru a vă trimite pachetele astfel încât să ajungă înainte de termenul limită.
  • Adresați pachetele. Asigurați-vă că verificați dublu adresele pentru fiecare pachet pentru a vă asigura că acestea vor fi livrate în locația corectă.
  • Plătiți pentru poștă. Postația internațională poate fi destul de scumpă, deci asigurați-vă că rezervați niște bani pentru a plăti pentru acest cost. Plătiți poșta pentru fiecare pachet și trimiteți-le.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 22 din SUA
    3. Așteptați răspunsurile. Așteptarea pentru a auzi din școală poate fi cea mai dificilă parte a procesului. Poate dura câteva săptămâni sau chiar luni pentru comitetele de aplicații de doctorat pentru a-și face selecțiile. Multe școli avertizează solicitanții unei acceptări sau respingere prin e-mail, precum și cu o scrisoare de hârtie, deci păstrați un ochi pe ambele căsuțe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Chiar dacă o universitate nu vă poate oferi o finanțare directă sau o bursă, pot exista alte oportunități pentru a câștiga un venit în timp ce sunteți acolo, cum ar fi asistentele de cercetare.Examinați acest lucru înainte de a întoarce o ofertă de la o universitate, altfel doriți să participați.
  • Odată ce ați terminat cu totul, nu uitați să vă mulțumiți tuturor celor care v-au ajutat, în special arbitrii care au scris scrisori de recomandare.
  • Câștigând un fel de experiență sau experiență de lucru în domeniul pe care intenționați să-l aplicați pentru a vă îmbunătăți considerabil șansele de admitere.
  • Avertizări

    Păstrați adresa dvs. consistentă pe tot parcursul - nu abreviați sau introduceți variații. Acest lucru face ca atât mai dificil pentru biroul absolvent să depună documentele.
  • Utilizați un serviciu de curierat fiabil pentru a trimite documente universităților - FedEx, DHL, UPS etc. Nu utilizați un serviciu pentru care nu vă puteți urmări pachetul.
  • Reia WikiChows

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar