Cum să fii profesor de economie la domiciliu (sua și canada)

Economia la domiciliu, familia și științele consumatorilor, este studiul gestionării unei case, a unei cariere și a unei familii, precum și a vieții de zi cu zi. Subiectele din economia de origine includ planificarea meniului, managementul banilor, alimentația și nutriția și dezvoltarea copilului. Economia de origine este, în general, predată la nivelul liceului, dar există școli mijlocii și universități care predau și acest subiect. Câștigând o diplomă de licență, finalizând certificarea profesorilor necesară și luând pașii finali pentru a vă asigura un loc de muncă, puteți fi un profesor de economie la domiciliu.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea gradului de licență
  1. Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 1
1. Absolvent al liceului / liceu. Înainte de a vă putea înscrie în orice colegiu sau universitate de 4 ani, trebuie să absolviți liceul / liceul secundar. Cu cât este mai bine GPA-ul dvs., cu atât mai multe opțiuni de colegiu vor fi disponibile pentru dvs. Cu toate acestea, cel mai important lucru este pur și simplu pentru a absolvi cu succes.
  • Dacă economia acasă este oferită la liceul dvs., asigurați-vă că o luați.
  • Alte cursuri care vă pot ajuta, includ: Sociologie, Sală de Sănătate, Familie și Consumatori și Chimie.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 2
    2. Uită-te la programele de licență în familia și știința consumatorilor. Există o serie de școli din Statele Unite și Canada care oferă specializări în domeniul științelor familiale și ale consumatorilor sau al economiei la domiciliu. O diplomă de licență în domeniul științei familiei și a consumatorilor este cel mai bun fundal pentru a deveni profesor de economie la domiciliu.
  • În SUA, acestea includ: Universitatea de Stat Ball, Antelope Valley College, Universitatea Baylor și multe altele.
  • În Canada, acestea includ: Universitatea din Prince Edward Island, Universitatea Carleton și alții.
  • Selectați cea mai bună școală pentru dvs. vorbind cu studenții și profesorii actuali, analizând cataloagele de curs op-la zi și citirea despre clase și având în vedere costul de școlarizare (și disponibilitatea ajutorului financiar).
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 3
    3. Înscrieți-vă într-un program de licență. O diplomă de patru ani, cu un major în economia de familie, științele familiei și ale consumatorilor sau alte specializări, cum ar fi psihologia, sociologia sau științele nutriționale, sunt alegeri bune pentru a fi un profesor de economie la domiciliu. Alternativ, puteți căuta programe de predare de licență care oferă specializări în economia de origine la nivelul școlii secundare.
  • Înainte de a selecta un program de licență, vizitați mai multe campusuri pentru a găsi cea potrivită pentru dvs.
  • Vorbiți cu președintele fiecărui departament, vă gândiți să vă simțiți pentru program. Întrebați despre ratele de plasare a locurilor de muncă pentru absolvenții fiecărui program.
  • Va trebui să verificați pentru a vă asigura că programul didactic este aprobat de statul sau provincia dvs. să fie eligibil pentru certificarea de stat.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 4
    4. Câștigați-vă diplomă de licență. O piatră de hotar majoră pe drumul spre a deveni profesor de economie la domiciliu este de a câștiga gradul de licență. Pentru a face acest lucru, va trebui să fie organizată și condusă în toate cele patru ani de colegiu. Va trebui să vă echilibrați studiile cu viața dvs. socială și să faceți bine pe misiuni și examene. Dacă stați concentrat, veți câștiga cu succes gradul dvs. de licență.
  • Luați în considerare un minor într-un domeniu conex, cum ar fi psihologia, sociologia sau științele nutriționale.
  • Căutați oportunități extra-curriculare, cum ar fi voluntariatul cu un liceu local sau care lucrează ca asistent de cercetare pentru un profesor universitar.
  • Partea 2 din 3:
    Devenind certificat
    1. Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 5
    1. Căutați cerințele de certificare a cadrelor didactice de către statul / provincia dvs. În majoritatea statelor și provincii, va trebui să câștigați o certificare de predare în plus față de gradul de licență. Căutați cerințele de certificare a cadrelor didactice din statul dvs. sau provincie pentru a ști cum ar trebui să procedați.
    • Puteți cerceta cerințele pentru profesorii americani pe stat pe site-ul Colegiului din Marea Britanie.
    • Puteți cerceta cerințele pentru profesorii canadieni pe site-ul de rețea educațional din Canada.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 6
    2. Determinați ce tip de certificare veți căuta. Dacă gradul dvs. de licență a fost în educație, este posibil să fi câștigat deja certificarea. În unele locații, este posibil să trebuiască să treci o serie de examene pentru a obține certificarea. În alte locații, este posibil să aveți nevoie să vă înscrieți într-un program de certificare. În zonele care sunt foarte scurte asupra cadrelor didactice (cum ar fi regiunile cu venituri mici), pot fi renunțate cerințele de certificare.
  • Rețineți că într-o bună zi doriți să schimbați locațiile.
  • În plus, certificările care depășesc minimul goale vă pot face un candidat la locul de muncă mai atractiv.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 7
    3. Completați cerințele pentru certificarea cadrelor didactice. Odată ce ați determinat cerințele pentru regiunea dvs., luați pașii necesari pentru a le atinge. Aceste pași pot include:
  • Plata taxelor și / sau a taxelor necesare.
  • Participarea la clasa.
  • Studierea și completarea misiunilor.
  • Trecerea examenelor necesare.
  • Partea 3 din 3:
    Luând pașii finali pentru ocuparea forței de muncă
    1. Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 8
    1. Luați în considerare o diplomă de masterat sau pH.D. În familia și știința consumatorilor. Dacă doriți să predați la nivel universitar, va fi necesară o educație suplimentară. Chiar dacă intenționați să predați la nivelul liceului, poate fi de dorit o educație suplimentară. Luați în considerare urmărirea unui masterat sau a pH-ului.D. În familia și știința consumatorilor.
    • De multe ori, profesorii vor continua să urmărească educația ulterioară prin școala de noapte în timp ce ei predau.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 9
    2. Alăturați-vă unei asociații profesionale pentru profesorii de economie la domiciliu. Ca parte a dezvoltării profesionale, vă puteți alătura unei asociații profesionale pentru profesorii de economie la domiciliu. Aceste asociații vă pot oferi sprijin și vă pot ajuta, de asemenea, să rămâneți la curent în ultimele știri și tendințe în domeniul educației economice la domiciliu. Calitatea de membru într-o astfel de organizație vă poate oferi informații despre deschiderile de locuri de muncă, oportunitățile pentru continuarea educației și eligibilitatea de a participa la conferințe și convenții de economie la domiciliu.
  • Acestea includ organizații bazate pe stat sau provincie, cum ar fi Hetac (Asociația profesorilor de la domiciliu din California) sau Oheea (Asociația Economică la domiciliu Ontario).
  • Acestea includ, de asemenea, organizații naționale, cum ar fi AAFC (Asociația Americană de Familie și Științe ale Consumatorilor).
  • Efectuați o căutare pe Internet pentru organizații din zona dvs. și completați o aplicație online.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 10
    3. Căutați deschideri de locuri de muncă. Pasul final de a deveni într-un profesor de economie de origine este de a găsi un loc de muncă. Uită-te la ziarele dvs. locale, site-urile școlare și panourile de certificare a cadrelor didactice pentru informații despre deschiderile de locuri de muncă din zona dvs. Nu uitați să verificați, de asemenea, cu prietenii dvs. care sunt profesori și colegi de la Colegiul Profesor, care vă pot oferi, de asemenea, informații despre predarea deschiderilor de locuri de muncă în economia de origine sau în familia și știința consumatorilor.
  • Imagine intitulată Fii un profesor de economie la domiciliu (SUA și Canada) Pasul 11
    4. Pregătiți-vă materialele de aplicare. Examinați fiecare apel de lucru foarte atent și începeți să puneți împreună materialele necesare. Adesea, acest lucru va include lucruri cum ar fi: o scrisoare de intenție, un CV (sau CV), evaluări didactice (dacă aveți experiență de experiență), eșantioane materiale didactice și scrisori de recomandare. Adaptați materialele dvs. pentru a se potrivi fiecărui apel individual de muncă și trimiteți fiecare pachet de materiale înainte de fiecare dată de închidere.
  • Dacă vă deplasați la nivelul următor, probabil că veți participa la un interviu telefonic și apoi un interviu în persoană.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar