Cum să devii un astronom

Astronomia este studiul stelelor, planetelor și galaxiilor care alcătuiesc universul nostru. Poate fi o carieră provocatoare și plină de satisfacții care ar putea duce la descoperiri uimitoare despre modul în care funcționează spațiul. Dacă aveți o pasiune pentru cerul de noapte, puteți traduce că într-o carieră ca un astronom obținând grade bune în fizică și matematică. Ar trebui să dezvoltați apoi abilitățile și experiența necesară pentru a ateriza o poziție profesională bună ca astronom la un observator sau chiar o agenție spațială ca NASA.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un astronom pas 1
1. Obțineți grade bune în liceu fizică, Matematică și chimie. Luați cursuri regulate și avansate în aceste subiecte. Lucrați din greu și câștigați semne înalte în aceste clase, deoarece acest lucru vă va oferi o bază bună pentru studiul astronomiei.
  • Dacă vă luptați să faceți bine în aceste subiecte, puteți angaja un tutore pentru a vă ajuta să obțineți grade mai bune. De asemenea, vă puteți alătura unui grup de studiu pentru a vă ajuta să câștigați semne mai bune în aceste subiecte.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom pas 2
    2. Câștigați o diplomă de licență în știință, cu accent pe astronomie sau fizică. Luați o diplomă de patru ani în știință, specializată în astronomie sau fizică. Acest grad vă va învăța abilitățile cheie și vă va pregăti pentru o carieră ca un astronom.
  • Unele universități vor oferi o specializare de gradul în astrofizică, care este un amestec de astronomie și fizică.
  • Vorbiți unui consilier academic pentru sfaturi despre care universitățile să se aplice. Vă puteți adresa universității sau colegiului local. Sau puteți câștiga gradul dvs. într-o universitate care nu este de stat sau într-un alt oraș.
  • Alegeți o universitate care oferă un bun program de licență în domeniul științei și un ajutor financiar bun.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom pas 3
    3. Obțineți o diplomă de masterat în știință. Majoritatea astronomilor au o diplomă de masterat în știință, precum și o diplomă de licență. Acest grad poate dura cel puțin doi ani pentru a finaliza. Obținerea unei diplome de masterat vă va permite să luați cursuri specializate pe astronomie, fizică și matematică. Veți primi, de asemenea, o șansă de a face cercetări în domeniu.
  • Ca parte a masteratului dvs., veți scrie, de asemenea, o teză de masterat care explorează un anumit subiect sau o idee în astronomie.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom Pasul 4
    4. Urmărește un doctorat.D într-o anumită zonă de astronomie. Făcând un doctorat.D vă oferă posibilitatea de a studia o anumită zonă de astronomie, cum ar fi radio, solare, cosmos sau astronomie galactică. Va trebui să luați cursuri care acoperă o anumită zonă de astronomie. Acest grad poate dura patru până la cinci ani pentru a finaliza.
  • Există multe domenii diferite de astronomie pe care le puteți studia la pH.D Nivelul. Luați timp să vă dați seama ce vă interesează, cum ar fi planetele și lunile, cosmosul sau galaxiile.
  • Ca parte a pH-ului.D, de obicei, ați dat ocazia de a face stagii și burse de cercetare în domeniul dvs. de studiu. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga experiență de muncă în domeniu.
  • Imaginea intitulată deveniți un astronom Pasul 5
    5. Completați-vă Ph.D disertație și luați examenele de calificare. Pentru a obține pH-ul.D, va trebui să creați o propunere de disertație. Disertația dvs. ar trebui să furnizeze un studiu profund al unui anumit subiect în domeniul astronomiei. Va trebui să scrieți disertația, care poate varia de la 80 la 100 de pagini. De asemenea, va trebui să luați examene de calificare pentru absolvire cu un pH.D.
  • Examenele de calificare vor varia în funcție de programul în care vă aflați. De obicei trebuie să scrieți o hârtie și să faceți o prezentare orală pentru a trece examenele.
  • Exemple de posibile subiecte de disertație includ explorarea formațiunilor de stele, examinând planete de masă ridicate și analizând pulsarii radio.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea abilităților și experienței
    1. Imaginea intitulată deveni un astronom pas 6
    1. Studiați universul cu un telescop. Obțineți un telescop cu o diafragmă mare și o gamă largă de măriri, astfel încât să puteți vedea stelele, luna și galaxiile din univers. Studiați universul cu telescopul în mod regulat, astfel încât să vă familiarizați cu numeroasele corpuri celeste din cer.
    • Cumpărați un telescop care se potrivește cu bugetul și nevoile dvs. Telescoapele pot fi scumpe, astfel încât să puteți lucra până la tipul pe care îl doriți.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom pas 7
    2. Alăturați-vă unui club de astronomie sau unei societăți. Aflați mai multe despre astronomie prin aderarea la un club de astronomie la școala dvs. sau o societate de astronomie din zona dvs. Acest lucru vă va permite să vă întâlniți pe alții interesați de astronomie și să vă concentrați mai mult pe obiectivul dvs. de a deveni un astronom.
  • Adresați-vă consilierului școlar pentru mai multe informații despre Clubul de astronomie de la școala dvs.
  • Căutați cluburi de astronomie online, unde discutați cu alții online despre astronomie.
  • Dacă nu găsiți un club local de astronomie, începeți-vă cu unii prieteni sau colegi.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom pas 8
    3. Aflați cum să utilizați programe software legate de știință. Luați o clasă în programele software de chimie, fizică sau matematică, astfel încât să puteți deveni competent la utilizarea lor. De asemenea, puteți descărca programe software legate de știință pe computerul dvs. de acasă și vă puteți învăța cum să le utilizați.
  • De exemplu, puteți învăța cum să utilizați software-ul fizicii ca AIDA, Orbit-Vis sau Sistemul de modelare atmosferică regională MARS.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom pas 9
    4. Fii mai bine să lucrezi într-o echipă. Participați la discuțiile de clasă la școală sau creați un grup de studiu în care vă întâlniți și lucrați ca o echipă pe misiuni. Ați putea chiar să vă alăturați unei echipe sportive la școală sau să faceți parte dintr-un grup de dans după școală. Va trebui să puteți funcționa bine într-o echipă care să fie un astronom, deoarece astronomii lucrează adesea cu colegii lor și cu alți oameni de știință pe proiecte din domeniu.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom Pasul 10
    5. Îmbunătățiți-vă abilitățile de scriere și de vorbire publică. Astronomii fac mai mult decât să privească pe cer toată ziua. Ei își comunică, de asemenea, ideile și descoperirile lor cu colegii lor și publicul larg. Va trebui să scrieți despre studiile dvs. și să vă confruntați cu publicul despre public, de asemenea. Asigurați-vă că faceți bine în clasele dvs. de limba engleză și de comunicații.
  • De asemenea, puteți lua o clasă de vorbire publică, astfel încât să vă simțiți mai mult în ușurință vorbind cu străinii sau grupurilor mari de oameni.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unei poziții ca astronomer
    1. Imaginea intitulată deveni un astronom pas 11
    1. Căutați o părtășie postdoctorală pentru a fi un candidat la locul de muncă competitiv. Dacă câștigi pH-ul tău.D În astronomie, vă puteți califica pentru posturile de cercetare la o universitate. Aceste poziții vă permit să obțineți experiență de lucru și să vă concentrați asupra zonei dvs. de expertiză în astronomie. De asemenea, puteți încerca să transformați poziția dvs. de cercetare într-o poziție cu normă întreagă.
    • Este posibil să trebuiască să vă deplasați în funcție de locul în care vă aterizați o poziție de cercetare. Va trebui să fii flexibil și adaptabil, dispus să se miște după cum este necesar.
    • Aceasta este o opțiune bună dacă doriți să intrați în mediul academic și deveniți profesor de astronomie.
  • Imaginea intitulată devine un astronomer Pasul 12
    2. Obțineți o poziție didactică la o universitate. Deveniți profesor de astronomie la nivelul universitar sau absolvent. Căutați poziții deschise la universitatea locală sau la universitățile din starea dvs. Veți avea nevoie de cel puțin o diplomă de masterat sau un pH.D în astronomie pentru a se califica pentru a preda.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom Pasul 13
    3. Aplicați pentru poziții deschise la un observator. O altă opțiune este să se aplice la locul de muncă la un observator ca astronomul rezident. Lucrul la un observator vă permite să interacționați cu publicul. De asemenea, puteți curata exponatele pe astronomie și puteți scrie cărți despre anumite zone de astronomie ca parte a locului de muncă.
  • Căutați observatoare locale în zona dvs. De asemenea, puteți căuta observatoare în locuri pe care doriți să le trăiți.
  • Imaginea intitulată deveni un astronom
    4. Căutați poziții în industria aerospațială sau informatică. Unii oameni care studiază pentru a fi un astronom se termină să lucreze în aceste zone, mai ales dacă nu vor să lucreze în mediul academic. Aceste poziții pot fi, de asemenea, ideale dacă preferați să lucrați direct cu alți astronomi și oameni de știință pe proiecte.
  • Asigurați-vă că vă accentuați școala, experiența dvs. de lucru și domeniul dvs. special de studiu atunci când aplicați aceste poziții. De asemenea, puteți observa cum ați contribui la industria aerospațială sau informatică ca angajat.
  • Imaginea intitulată devine un astronom Pasul 15
    5. Aplicați pentru poziții la o agenție spațială. Lucrul pentru o agenție spațială poate fi ideal dacă doriți să colaborați cu alți astronomi și oameni de știință din studiul Universului. Cea mai mare agenție spațială din Statele Unite este NASA. Puteți aplica pentru poziții la NASA, concentrându-vă pe zona dvs. de expertiză în astronomie.
  • Ar trebui să vă concentrați asupra pasiunii dvs. pentru astronomie, precum și pe gradele și marcajele voastre înalte. De asemenea, trebuie să rețineți cum ați face o contribuție pozitivă la NASA ca astronom.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar