Cum de a alege o școală de drept

Devenind un avocat durează trei ani de învățământ înainte de a trece examenul de bar și practicând de fapt legea. Unde alegeți să învățați este o parte importantă de a deveni avocat. Selectarea unei școli de drept este o decizie ușoară pentru persoanele care au visat să participe la o anumită școală de drept, dar, dacă nu aveți o școală de drept, știind cum să alegeți o școală de drept este vitală, deoarece reprezintă o investiție considerabilă atât timp cât și banii.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere factorii academiciSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 1
1. Ia în considerare clasamentul școlii de drept. Există mai multe publicații online care oferă clasamente de drept. Veți dori să le citiți prin acestea și să le luați în considerare atunci când decideți la care să aplicați școala de drept, dar să aveți grijă să nu puneți prea mult accent pe aceste clasamente. În afara celor 14 școli (denumite în mod obișnuit "T14"), clasamentul se schimbă anual și nu reprezintă neapărat cea mai bună școală de drept pentru tu.
  • Fiți conștienți de faptul că o școală de drept superioară este, cu atât mai puțin probabil este să acorde ajutor financiar. Școlile de rang înalt nu au nevoie să ofere cât mai mult stimulent pentru solicitanții potențiali ca și cei mai mici.
  • De asemenea, rețineți că sursa primară și cea mai citată de clasamente de drept de drept, u.S. Știri, este o companie cu profit și, prin urmare, nu o sursă definitivă. Atunci când se uită la orice listă de clasamente, asigurați-vă că luați în considerare factorii care au făcut acest clasament.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 2
    2. Luați în considerare domeniile de specializare ale școlii de drept. Dacă știți deja ce fel de lege doriți să practicați, asigurați-vă că școala de drept oferă o cantitate bună de cursuri în domeniile în care vă interesează.
  • Cu toate acestea, nu lăsați acest lucru să fie singurul factor de a vă lua decizia, deoarece educația pe care o veți primi în școala de drept va fi generalizată, iar cea mai mare parte a formării speciale pe care le veți primi în zona dvs. aleasă va fi atinsă după școala de drept odată ce intrați forța de muncă. S-ar putea, de asemenea, să vă schimbați mintea despre tipul de lege pe care doriți să îl practicați odată ce ați fost în școala de drept de ceva timp.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 3
    3. Luați în considerare programele academice ale școlii de drept. Veți dori să cercetați ce tipuri de programe de stagiu / externship, clinici juridice, oportunități de studiu în străinătate etc., că școala de drept oferă. Cursurile școlare de drept oferă o mare prezentare a teoriei din spatele legii și cum să gândim ca un avocat. Experiența hands-on este oferită prin programe cum ar fi stagii, externshipuri și clinici.
  • Asigurați-vă că școala de drept are o ofertă robustă a acestor programe practice, astfel încât să puteți completa învățarea academică cu experiența de practică reală.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 4
    4. Luați în considerare facilitățile școlii de drept. Veți dori să cercetați singuri facilitățile actuale ale școlii de drept pentru a determina dacă școala vă va oferi educația de calitate pe care o căutați. Asigurați-vă că are o bibliotecă bună cu o mulțime de resurse juridice și personal competent pentru a vă ajuta în cercetarea dvs. De asemenea, verificați dacă există spații adecvate pentru a studia și că sălile de clasă și facilitățile de predare sunt de bună calitate (tehnologie integrată, scaune confortabile etc.).
  • Este, de asemenea, o idee bună de a lua în considerare cât de importantă este școala de drept în legătură cu universitatea ca întreg. Cu cât este mai important programul juridic al Universității din care este parte, cu atât mai mulți bani vor fi alocați programului juridic, ceea ce duce la o calitate superioară.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 5
    5. Luați în considerare facultatea. Este important să examinăm, de asemenea, calitatea facultății care vă va învăța legea. Uită-te la ceea ce profesorii dvs. potențiali au realizat în trecut, unde au lucrat / au predat înainte, indiferent dacă publică sau nu în mod regulat și, dacă da, unde au fost publicate.
  • Asigurați-vă că aveți, de asemenea, un sentiment de cât de accesibile vor fi profesorii dvs., astfel încât să vă poată ajuta în afara sălii de clasă. Dacă aceștia sunt implicați într-o mulțime de lucruri în afara rolului lor de profesor, ați putea fi greu să programați un singur timp cu ei pentru a discuta despre probleme sau pentru a căuta mentorat.
  • Întrebați-vă cât de multe clase profesorii predau în fiecare an. Cele mai puține clase Fiecare profesor este responsabilă într-un anumit an academic, cu atât mai mult timp și eforturile pe care le pot permite fiecare.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 6
    6. Luați în considerare dimensiunea clasei. Clasele mai mici sunt bune pentru interacțiune și discuții extinse între studenți și profesori, permițând o înțelegere mai profundă a subiectelor particulare acoperite. Clasele mai mari sunt bune pentru a fi expuse unei diverse varietăți de opinii și raționamente, permițând expunerea la opiniile sau metodele diferite de a ajunge la o anumită concluzie juridică.
  • Veți dori, probabil, un amestec de ambele, deci verificați pentru a vedea ce oferă școala de drept.
  • Acordați atenție raportului student-facultate, deoarece doriți să vă asigurați că școala de drept are suficienți profesori la îndemână pentru a vă asigura că fiecare student primește cea mai bună educație juridică posibilă.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere factorii non-academiciSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 7
    1. Luați în considerare locația. Acesta este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare la alegerea unei școli de drept. Locația școlii vă va determina costul de trai, clima în care veți trăi timp de trei ani, indiferent dacă veți fi într-un cadru urban sau rural și cât de departe veți fi acasă. Veți dori, de asemenea, să vă acordați atenție ceea ce locația oferă în afara școlii, deoarece veți avea timp liber și va dori să-i cheltuiți să faceți lucruri pe care le doriți.
    • Fiți conștienți de faptul că școlile de drept public favorizează rezidenții statului în care se află în timpul procesului de admitere.
    • Majoritatea absolvenților de drept iau examenul de bar și devin licențiați în statul în care au mers la școala de drept. Aceasta înseamnă că probabil veți lucra în statul în care frecventați școala de drept.
    • De asemenea, rețineți că reputația unei școli de drept este cea mai puternică în zona în care este situată. Contactele Centrului de carieră ale școlii de drept sunt, de asemenea, disponibile locale.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 8
    2. Luați în considerare costul. Acesta este, de asemenea, un factor incredibil de important de luat în considerare, deoarece costul unei educații juridice este foarte mare. În timp ce împrumuturile sunt disponibile, veți dori să vă păstrați costurile cât mai puțin posibil, deci cântăresc costul unei anumite școli de drept împotriva burselor pe care le-ați putea primi pentru a determina dacă este în bugetul dvs. să participe la bugetul dvs.
  • Dacă vă uitați la o universitate publică și sunteți rezident al statului în care se află Universitatea, veți primi o școlarizare în stare, ceea ce este considerabil mai puțin decât ceea ce un student în afara statului ar plăti. Dacă sunteți un student în afara statului, întrebați despre posibilitatea de a realiza statutul de stat în scopuri de școlarizare, lucrând pentru școală într-o anumită capacitate, cum ar fi un asistent de cercetare pentru unul dintre profesorii dvs.
  • Căutați procentul de studenți care primesc ajutor financiar din partea școlii de drept și, de asemenea, cercetarea valorii medii a ajutorului financiar acordat pentru studenții care participă la acea școală.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 9
    3. Luați în considerare celelalte facilități ale Universității. Școala de drept nu va exista într-un vid și, prin urmare, veți avea acces la facilitățile universității în general. Deci, verificați pentru a vedea ce feluri de facilități oferite de universitatea părintească a școlii de drept (e.G., Sală de gimnastică, terenuri sportive, bazine etc.).
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 10
    4. Luați în considerare ofertele extracurriculare ale școlii de drept. Veți avea timp liber în școala de drept și astfel veți dori să vă asigurați că școala oferă activități în care elevii pot participa și se cunosc reciproc în afara clasei. Căutați lucruri precum organizațiile studențești, jurnalele de drept și oportunitățile de judecată.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 11
    5. Ia în considerare perspectivele de angajare. Acesta este motivul pentru care ați făcut la școala de drept - pentru a găsi un loc de muncă. Uită-te la locul în care școala își plasează absolvenții, pe care angajatorii îl recrutează la școală, rata de trecere a studenților absolvenți și procentul de studenți capabili să găsească locuri de muncă în domeniul juridic după absolvire. Acest lucru vă va ajuta să obțineți un sentiment dacă cei trei ani de școală și de investiții financiare considerabile vor merita.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea școlii de dreptSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 12
    1. Ecarta-ți probabilitatea de admitere la fiecare școală. Pe măsură ce cercetați diferite școli de drept, comparați scorurile GPA și LSAT la cele ale studenților recent recunoscuți pentru a obține un sentiment de a vă admite în diferite școli. În timp ce alți factori sunt importanți în timpul experienței de muncă asemănătoare procesului de admitere, activităților extracurriculare, experienței de conducere etc.- Aceste numere sunt cel mai important predictor al admiterii.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 13
    2. Faceți o listă de școli de drept. Odată ce ați analizat cu atenție criteriile de mai sus, faceți o listă între 6 și 12 școli care se potrivesc matriței a ceea ce căutați într-o școală. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți opțiunile și să faceți procesul de aplicare mai gustos.
  • Una sau două dintre școlile din lista dvs. ar trebui să fie "a ajunge" școli (școli pe care doriți să le participați, dar ale căror numere de admitere sunt mai mari decât ale dvs.) și una sau două ar trebui să fie "Siguranță" școli (școli ale căror numere sunt mai mici decât ale dvs. și la care probabil vor fi admise). Restul ar trebui să fie în par cu numerele dvs. astfel încât aveți o șansă rezonabilă de a fi acceptat.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 14
    3. Vizitați școlile de drept din partea de sus a listei dvs. Odată ce aveți o idee despre școlile la care veți fi aplicați, este mai bine să luați ceva timp și să vizitați școlile care vă interesează cel mai mult. În timp ce sunteți acolo, discutați cu studenții, profesorii și personalul administrativ. De asemenea, asigurați-vă că explorați campusul și localizarea înconjurătoare pentru a vă simți un sentiment pentru locul pe care îl veți petrece în următorii trei ani.
  • Corpul elevului la unele școli de drept este extrem de competitiv, în timp ce la alții este mai colaborat și de susținere. Obțineți un sentiment al atitudinii campusului vorbind cu oamenii din jurul școlii de drept atunci când vizitați și decideți dacă acest mediu este potrivit pentru dvs.
  • Dacă puteți sta într-o clasă, faceți acest lucru. Acest lucru vă va oferi o idee minunată despre cum vă veți petrece cea mai mare parte a timpului în următorii trei ani.
  • Imagine intitulată Alegeți o școală de drept Pasul 15
    4. Aplicați școlilor alese. După ce ați decis în cele din urmă care școli de drept doriți să participați, este timpul să de fapt aplica. Apoi tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca scrisorile dvs. de acceptare. Mult noroc!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Vorbește cu oamenii pe care îi cunoști cine au mers la școala de drept. Experiența lor va fi foarte utilă nu numai în determinarea dacă școala de drept este potrivită pentru dvs., dar și ce școală de drept ar fi cea mai bună potrivire pentru dvs.
  • Profitați de resursele de licență dacă aveți încă acces la acestea. Întâlniți cu consilierul dvs., vizitați Centrul de carieră și întâlniți cu reprezentanții școlii de drept în campus. Cu cât aveți mai multe informații, cu atât mai bine.
  • Luați în considerare faptul că ar fi mai bine să absolviți în clasa dvs. la o școală de rang înalt, apoi scăzută în clasa dvs. la o școală de rang înalt. În picioare este întotdeauna mai bine când vine vorba de perspectivele de angajare.
  • Avertizări

    Nu aplicați școlilor de drept în locuri unde nu aveți niciun interes în practicarea legii. O școală de drept oferă clinici de drept local care vă oferă oportunități de rețea cu alți avocați și potențiali clienți, deci dacă intenționați să practicați într-o altă locație decât în ​​cazul în care ați fost la școala de drept, aceste contacte vor fi puține utilizări.
  • Dacă o școală care vă interesează participarea nu este acreditată / aprobată de Asociația Baroului American, este posibil să aveți dificultăți în ședința barului și în cele din urmă găsirea muncii ca avocat. Asigurați-vă că studiați orice limitări privind admiterea barelor pentru acest tip de școală.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar