Cum de a alege un colegiu

Încercând să aleagă un colegiu se poate simți descurajantă, mai ales cu atât de multe decizii majore de făcut. Unde te duci la facultate va afecta tipul de educație pe care îl obțineți, oamenii pe care îi întâlniți și oportunitățile pe care le aveți acces la. Care pare foarte mult, dar nu vă faceți griji! Indiferent dacă încercați să vă dați seama unde să aplicați sau să alegeți între colegii, ați fost acceptat, puteți ușura acest proces făcând o cercetare amplă pe cont propriu și apoi să ajungeți la alții pentru a afla dacă faceți cea mai bună decizie Pentru dumneavoastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Efectuarea unei liste de școli
  1. Imagine intitulată Du-te la colegiu fără pasul de bani 4
1. Aflați ce sunt prioritățile dvs. atunci când căutați o școală. Există atât de mulți factori diferiți de luat în considerare atunci când alegeți un colegiu. Cei pe care ar trebui să vă concentrați cel mai mult sunt dimensiunea școlii, programele de gradul pe care le oferă, costul, distanța de la domiciliu și tipul de zonă din jurul școlii.
  • Au o idee despre ceea ce vrei să studiezi și să începi prin căutarea școlilor care sunt puternice în acest domeniu. Acesta este un prim pas ușor în căutarea colegiilor.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 1
    2. Utilizați un Finder Online College pentru a explora colegii potențiale. Există mai mulți instructori de colegiu online care vă vor permite să introduceți preferințele dvs. (Școala mare vs. Școala mică, Urban vs. zona rurală, public vs. privat) și vizualizați profiluri ale școlilor care se potrivesc cu ceea ce doriți.
  • Colegiu navigator: pentru u.S. Colegiile, acest Finder College este sponsorizat de Centrul Național de Statistică pentru Educație. Există o varietate de opțiuni de căutare utile, inclusiv distanța de la domiciliu și ratele de acceptare:https: // nces.ed.gov / colegenvigator /.
  • BigFuture de către bordul colegiului: BigFuture este un motor de căutare cuprinzător care vă permite să efectuați o căutare foarte personalizată pentru colegii, ajustarea unei varietăți de filtre. De asemenea, puteți ajusta importanța fiecărui filtru, variind de la "Nu-mi pasă" la "trebuie să aibă."Școlile internaționale pot fi incluse și în rezultatele căutării: https: // bigfuture.Consiliul colegial.Org / College-căutare.
  • Cappex: Cappex este limitat la u.S. Școli, dar are o caracteristică potrivită care vă permite să completați un profil și să vă potriviți cu școlile pe baza preferințelor dvs. De asemenea, vă permite să vedeți cu ușurință ce materiale de aplicare sunt necesare pentru fiecare școală:https: // Cappex.COM /.
  • Collegetata: Din nou, acest Finder lucreaza doar pentru școlile americane, dar oferă defecțiuni financiare utile pentru fiecare școală: https: // Collegetata.COM / CS / Căutare / College / College_Search_Tmpl.Jhtml
  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 6
    3. Participa la un târg de colegiu. Târgurile de colegiu sunt adunări ale reprezentanților colegiilor care doresc să atragă elevii să se aplice instituțiilor lor. Ele sunt de obicei ținute la școli, centre de conferințe sau centre comunitare. Adresați-vă consilierului de liceu despre orice târguri de colegiu viitoare din apropierea dvs. Aceste evenimente pot fi modalități excelente de a obține un punct de contact la o școală care vă interesează și obțineți informații mai detaliate despre o școală.
  • La participarea la un târg de colegiu, este bine să aveți o listă a școlilor pe care doriți să le vorbiți în prealabil. Cu toate acestea, nu vă fie frică să mergeți la școli pe care nu le-ați auzit și să învățați despre ei. S-ar putea să vă împiedicați o școală care este o potrivire excelentă pentru dvs!
  • Partea 2 din 3:
    Restrângeți lista dvs
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 4
    1. Determinați care școlile vă puteți permite să participați. Căutați pachetul mediu de ajutor financiar pentru fiecare școală care vă interesează. Apoi, dați seama cât de mult vă va putea oferi asistență financiară familia dvs. pe an. Dacă familia dvs. nu își poate permite să acopere costul de participare, este posibil să trebuiască să lucrați în timpul școlii, să solicitați burse externe sau să luați împrumuturi.
    • Finanțele ar trebui să fie o parte imensă a deciziei dvs. de colegiu. Ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a evita sfârșitul colegiului cu mii de dolari în datorii. Absolventul mediu american american a avut 37.000 de datorie de împrumut pentru studenți în 2016. Vizualizați împrumuturile studenților ca o ultimă soluție.
    • Dacă locuiți în u.S. Sau Canada, puteți găsi contribuția familiei așteptate de familie utilizând calculatorul EFC al colegiului: https: // bigfuture.Consiliul colegial.Org / Pay-for-College / Paying-dvs.-Share / Așteptat-Family-Contribution-Calculator. Acest lucru vă va spune - în medie - cât de multe colegii se vor aștepta ca familia dvs. să contribuie la educația dvs.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 10
    2. Cercetarea reputației programelor de diplomă individuală vă interesează. Căutați cât timp a existat departamentul și citiți despre facultatea care predă în ea pentru a obține un bun simț al calității instruirii. Fiecare colegiu are puncte forte diferite, și veți dori să aplicați celor care au departamente academice puternice în domeniile dvs. de interes.
  • De exemplu, probabil că nu doriți să aplicați la o școală politehnică dacă sunteți interesat de umanități.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 19
    3. Cercetați facilitățile și resursele disponibile la fiecare școală. Gândiți-vă la care facilitățile și resursele sunt cele mai importante pentru dvs. și aflați dacă școlile care vă interesează oferă aceste. Unele școli sunt mai echipate pentru a oferi sprijin pentru unii studenți decât alții.
  • Căutați locuințe și cazare de mese oferite de școală. Dacă sunteți cu handicap sau aveți nevoi dietetice specifice, luați-le în considerare specială și ajungeți la Oficiul de Servicii Studenți dacă aveți întrebări.
  • Căutați dacă Colegiul are centre comunitare sau grupuri pentru minorități, primele generații, venituri mici sau studenți de identificare LGBTQ. Acest lucru vă va ajuta să evaluați cât de mult salută școala diversitatea și sprijină studenții care sunt diferiți.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un doctorat în etapa 3
    4. Citiți online despre experiențele altor studenți la fiecare școală. Există multe site-uri web și forumuri online, unde studenții curenți de la o universitate pot posta despre experiențele lor, iar acestea pot oferi informații utile în viața studenților (i.E. Comentarii privind scena socială, accesul la profesori, nivelul de competitivitate în clase) pe care nu l-ați găsi pe un site de birou de admitere. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că experiența fiecăruia la o universitate va fi unică.
  • Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    5. Cercetarea prezenței vieții grecești în campus. Încercați să aflați ce procent din corpul elevului este implicat în organizațiile grecești și ce apreciază fiecare organizație. Organizațiile grecești (fraternități și sororități) au adesea un mare efect asupra vieții sociale a școlilor. Școlile cu organizații grecești mari tind să aibă scene de partid viu, dar ele pot, de asemenea, să se simtă un pic de excludere studenților care nu se alătură unei fraternități sau unei sororitate.
  • Imaginea intitulată Ajungeți la masele Pasul 3
    6. Școli potențiale ale turului, dacă este posibil. Dacă aveți capacitatea financiară de a vizita școli sunteți interesați, planificați o excursie pentru a vedea campusurile. Înscrieți-vă pentru a lua un tur al campusului oficial pentru a vedea principalele puncte de interes din campus și a afla despre modul în care se prezintă școala. Nu fi timid să vă întrebați ghidul dvs. de turneu orice întrebări pe care le puteți avea. Dacă aveți timp, umblați în jurul campusului neînsoțit și încercați să vă imaginați ca student acolo.
  • În mod alternativ, dacă sunteți un vârf de liceu în creștere Căutăm să vizitați școli, multe școli bogate vor oferi programe "Fly-in" complet finanțate, unde plătesc pentru a aduce elevilor de liceu că sunt interesați să-și petreacă timpul în campus să cunoască școala. Faceți unele cercetări online pentru a vedea dacă școala vă interesează oferă unul dintre aceste programe - mai ales dacă nu vă puteți permite să finanțezi un campus vizitați-vă.
  • Mulți solicitanți colegi vor vorbi despre un "sentiment intestinal" pe care îl simt atunci când vizitează campusul școlii, cel mai bine pentru ei. Fiți conștienți de acest lucru, dar încercați să păstrați în minte alți factori.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă într-un alt pas 2
    7. Alegeți o școală într-o locație care va fi avantajoasă pentru calea carierei dvs. Vor fi mai multe oportunități de a lucra și de a avea experiențe valoroase de vară în locuri care au populații mai mari și sunt puternice în industriile pe care vă interesează. Multe programe de diplomă, cum ar fi afacerile, tehnologia sau medicina, sunt îmbogățite semnificativ de experiențele de muncă din lumea reală.
  • Majorurile de afaceri, de exemplu, vor beneficia de alegerea școlilor în orașele mari, unde pot stabili cu ușurință stagii sau se vor familiariza cu medii în care pot obține locuri de muncă după absolvire.
  • Studenții medicali vor dori să fie aproape de spitale majore (o varietate, dacă este posibil, să experimenteze diferite specialități).
  • Știința informatică și studenții de inginerie ar trebui să caute școli apropiate de întreprinderi și companii pe care le-ar plăcea să le lucreze.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 5
    8. Nu lăsați temerile despre prestigiu să vă împiedice să aplicați la școli. S-ar putea să simțiți o mulțime de presiuni pentru a aplica la școlile destul de competitive și este complet bine dacă intenționați să faceți acest lucru. Reputația generală a unei școli, totuși, nu ar trebui să fie un motiv pentru care aplicați sau nu se aplică unei școli.
  • Nu lăsați pe nimeni în jos dacă nu participi la o școală de top. Experiența dvs. de colegiu va fi ceea ce faceți și puteți avea experiențe fantastice și semnificative la școli care sunt percepute ca "mai puțin prestigioase" decât altele.
  • Partea 3 din 3:
    Ajungând la alții
    1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 10
    1. Faceți cunoștință cu profesorii la colegii de care vă interesează. Email sau sunați la șeful departamentului de care vă interesează. S-ar putea să vă conecteze cu alți profesori care vă pot spune mai multe despre program. Acest lucru vă va permite să vedeți dacă acestea par a fi oameni pe care îi veți bucura să învățați și să vă oferiți o perspectivă asupra tipurilor de lucruri pe care le veți studia.
    • Puteți solicita un catalog de cursuri sau chiar puteți să solicitați să stați într-o clasă, dacă școala este în apropiere sau veți vizita în timpul perioadei corecte a anului.
  • Imaginea intitulată are un interviu bun de angajare Pasul 8
    2. Discutați cu studenții actuali despre experiențele lor. Dacă vizitați un campus, apropiați-vă studenții actuali și întrebați politicos dacă ar fi dispuși să vă vorbească despre experiența lor la școală. De asemenea, puteți privi legătura cu studenții actuali online.
  • Cel mai bine este să ajungeți la cineva care are un fundal similar ca tine, ceea ce înseamnă că au interese similare, vin din aceeași regiune sau au un fundal socio-economic similar.
  • Să fiți întotdeauna atenți atunci când ajungeți la persoanele pe care nu le cunoașteți. Poate că nu vor să vorbească cu dvs. și asta este perfect în regulă.
  • Imagine intitulată Aflați o limbă Pasul 5
    3. Consultați cu indivizii de încredere. Vorbește despre opțiunile dvs. cu prietenii, familia și consilierii de carieră sau colegiu. Luați cuvântul anumitor angajați colegi cu un bob de sare. Biroul de admitere este biroul lor de vânzări, deci faceți tot posibilul pentru a obține sfaturi de la oamenii din viața voastră care vă cunosc bine și veți fi mai puțin părtinitoare.
  • Părinții dvs. pot fi mari resurse în acest proces, mai ales dacă au participat la colegiu. Ele sunt probabil în rândul oamenilor care vă cunosc cele mai bune, astfel încât să vă poată ajuta să vă dați seama ce aveți nevoie de un colegiu.
  • Imagine intitulată Du-te la colegiu fără pasul de bani 8
    4. Cereți oamenilor care au succes în câmpurile care vă interesează. Dacă ați identificat câteva interese de carieră, întrebați fie managerul într-un loc pe care l-ați aspirat să lucrați, fie pe cineva cu o mare cantitate de experiență în domeniul dvs. ales despre locul în care au mers la școală. Ar trebui să vă poată spune despre școli sau programe bune pentru a obține locurile de muncă pe care le doriți, precum și vă oferă sfaturi generale pentru pregătirea pentru acea cale de carieră.
  • Imagine intitulată Du-te la colegiu fără bani Pasul 19
    5. Faceți o listă cu 6-10 școli pentru a aplica. Dacă treceți prin procesul de aplicare, după ce ați făcut o mulțime de cercetări și discutați, alegeți aproximativ 6-10 școli pentru a aplica! Puteți aplica mai mult sau mai puțin, dar asigurați-vă că aveți suficient timp să vă dedicați fiecărei aplicații și suficienți bani pentru a plăti pentru toate taxele de aplicare.
  • Uneori, scutirea de taxe de cerere sunt disponibile pentru studenții cu venituri mici. Adresați-vă consilierului academic dacă credeți că vă puteți califica.
  • Alegeți cel puțin 2 școli "REACH" că nu sunteți sigur că veți intra și cel puțin 2 școli "de siguranță" că sunteți destul de sigur că veți fi acceptat. Restul școlilor sunt cele pe care le estimezi că ai o lovitură de 50/50 de a intra.
  • Din nou, asigurați-vă că toate școlile pe care le alegeți să le aplicați sunt cele pe care le-ați fi bucuroase să participați dacă ați fost acceptați!
  • Imagine intitulată Du-te la colegiu fără pasul de bani 5
    6. Acceptați o ofertă de admitere și să fiți mândri de tine! În schimb, dacă ați trecut deja prin procesul de aplicare și încercați să decideți între școlile, ați fost acceptați, spuneți da la cel pe care îl simțiți cel mai mult. Apoi, ia ceva timp pentru a fi mândru de realizările tale! Este nevoie de o mulțime de muncă grea pentru a fi acceptată în colegiu și ați făcut-o.
  • Dacă ați primit mai multe acceptări, amintiți-vă să răspundeți, de asemenea, la ofertele din școlile pe care le refuzi. Acest lucru eliberează pete pentru alți studenți care sunt probabil pe o listă de așteptare.
  • Resurse pentru a ajuta la alegerea unui colegiu

    Graficul de comparare a colegiului

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Lucruri de a ține cont de alegerea unui colegiu

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    În unele cazuri, este mai ușor să intrați în anumite școli ca a "moștenire, "Înțeles că puteți avea o șansă mai mare de admitere într-o școală dacă unul dintre părinții dvs. au absolvit acest lucru.

    Avertizări

    Nu accentuați prea mult despre procesul de aplicare a colegiului! Veți putea avea succes și fericiți, indiferent unde mergeți.
  • Colegii au "termenele de răspuns" - datează când vor să audă de la dvs. despre decizia dvs. de a participa sau de a nu. Verificați dublu datele pentru fiecare acceptare pe care o aveți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar