Cum să devii profesor de studii de gen

Un profesor de studii de gen efectuează cercetări și predă la nivel de colegiu despre sex și feminism în societate. Acesta este un câmp extrem de interdisciplinar, ceea ce înseamnă că se clasifică din multe alte studii, cum ar fi istoria, știința politică, sociologia, engleza, filozofia și altele. Ca orice domeniu academic, devenind profesor de studii de gen, necesită ani de muncă grea și educație. Dacă aveți o minte curioasă și sunteți pasionați de problemele identității de gen și egalitatea, aceasta ar putea fi cariera pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea pentru un grad avansat
  1. Imaginea intitulată Spuneți dacă o rețea de remediu de acasă sau nu pasul 7
1. Aflați despre domeniul studiilor de gen. Înainte de a vă lua primii pași pe drumul lung către un loc de muncă profesoral în studiile de gen, ar trebui să vă petreceți ceva timp să vă familiarizați cu ceea ce este vorba despre disciplina de studii de gen. Citiți munca de către cercetători proeminenți din domeniu pentru a afla mai multe despre el.
  • Studiile de gen explorează sexul ca un concept înrădăcinat în cultura și societatea noastră. Ea ridică întrebări despre sex, cum au primit modul în care sunt și cum ne influențează ca indivizi și o societate.
  • Petrecând ceva timp scufundându-vă în acest domeniu de studiu vă va oferi un sentiment mai bun dacă acest câmp este cu adevărat pentru dvs. De asemenea, vă va ajuta să vă informați mai mult despre cercetarea în această disciplină, ceea ce va fi foarte util la completarea cererilor de programe de absolvent.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă gradul dvs. de licență nu a fost într-un domeniu legat de studiile de gen. Dacă nu aveți încă o diplomă de licență, obținerea unuia în acest domeniu vă va pune pe calea cea bună.
  • Imaginea intitulată Găsiți fericirea după o leziune cerebrală traumatică Pasul 5
    2. Programe de absolvent de cercetare. Ca orice alt domeniu al studiului academic, devenind profesor de studii de gen necesită un grad avansat. Cele mai importante universități vă vor cere să aveți un doctorat, deși unele școli mai mici vă pot permite să învățați cu un maestru.Căutați în diferite școli care oferă un doctorat în domeniul conex.
  • Rețineți că unele școli vor angaja profesori cu alte grade legate, iar unii nu vor. De asemenea, este posibil să puteți asigura o poziție ca profesor de studii de gen cu o diplomă în sociologie, științe politice, istorie sau literatură engleză, dacă studiile dvs. se concentrează asupra problemelor de gen.
  • Se crede că sunt aproximativ 20 de școli care oferă un doctorat în studiile de gen.
  • La cercetarea școlilor, uitați-vă la cine este facultatea care preda acolo. Prima dvs. prioritate ar trebui să se aleagă un program în care veți avea ocazia de a lucra cu studii de genul proeminent care lucrează pe care îl găsiți interesant. Acest lucru vă va asigura un loc de muncă după absolvire.
  • Examinați alte resurse oferite de școală. Acestea oferă burse, granturi sau asistență care vă pot ajuta să vă plătiți calea?
  • Dacă este posibil, vizitați școlile pe care le considerați în mod serios aplicarea pentru a întâlni studenții și facultatea.
  • Imaginea intitulată pare a Pasul Professional 4
    3. Aplicați pentru programe. Odată ce ați cercetat programele de studii de gen în întreaga țară (sau chiar lumea), alegeți unii să se aplice. Ca regulă de bază, ar trebui să aplicați, probabil, la aproximativ cinci programe.
  • Alegeți o școală de vis, cea pe care ați dori cel mai mult să participați, dar este foarte dificil să intrați. Alegeți două școli care arată bine, și credeți că aveți o șansă decentă de a fi acceptată la. Alege doua "Siguranță" Școlile care ar putea să nu fie favoritele dvs., dar tu ești destul de sigur că poți intra.
  • Materialele dvs. de aplicare vor include în mod obișnuit o scrisoare de intenție și / sau o declarație personală, înregistrări academice din diploma de licență și un eșantion de scriere. Petreceți ceva timp de fabricare a acestor materiale și citiți online sau într-un ghid despre cum să scrieți o aplicație eficientă.
  • Performanța dvs. academică și participarea la activitățile legate de școală, ca un student, pot juca un rol important dacă veți fi acceptat, mai ales dacă diploma de licență a fost într-un domeniu conex.
  • Imaginea intitulată deveni executorul unui pas bun 2
    4. Acceptați o ofertă. Sperăm că veți primi unul sau mai multe oferte pentru a vă alătura unui program de absolvent în studiile de gen. Luați în considerare ofertele dvs. și decideți care dintre ele este mai bine pentru dvs.
  • De obicei, oferta dvs. va include nu numai acceptarea dvs. la program, ci și orice pachet de finanțare pe care școala este dispusă să vă ofere în acel moment. În acest caz, de obicei trebuie să răspundeți până la data de 15 aprilie.
  • Rețineți că cea mai bună ofertă poate fi undeva departe de locul în care locuiți în prezent. Probabil că va trebui să luați în considerare în mișcare, poate din întreaga țară, să urmați o diplomă.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea unui grad absolvent
    1. Imagine intitulată Apel un bilet de viteză Pasul 6
    1. Ia cursuri. Ca și în cazul oricărui alt program de absolvent, prima parte a programului dvs. de studii de gen va implica cursuri în (sau în legătură cu) câmpul. Veți avea de obicei un consilier care vă poate ajuta să alegeți cele mai bune cursuri pentru dvs. bazate pe locul în care vă aflați în program și ce subiecte vă interesează cel mai mult.
    • Cursurile dvs. este o oportunitate de a afla mai multe despre domeniu și de a dezvolta relații cu facultatea.
    • Când vine vorba de a alege consilierul dvs., alegeți cu atenție. Veți lucra cu această persoană îndeaproape în toată experiența școlară absolventă, deci este important să lucrați împreună.
  • Imaginea intitulată deveni executorul unui pas bun 6
    2. Învață să faci cercetări originale. Pe măsură ce vă completați cursurile, veți începe să dezvoltați abilitățile de a vă produce propriile cercetări de studii de gen. Luați cursuri în metodele de cercetare și încercați să începeți să vă dezvoltați cât mai curând posibil studiile.
  • Lucrările dvs. de termen în cursurile dvs. pot deveni adesea începutul unei depuneri la o conferință academică sau la un jurnal. Prezentările și publicațiile conferințelor sunt importante pentru asigurarea unui loc de muncă în domeniu după absolvire.
  • Imaginea intitulată apare Pasul Professional 23
    3. Dezvoltați-vă abilitățile de predare. Sperăm că programul dvs. de studii de gen vă va oferi o oportunitate de a începe să vă dezvoltați abilitățile de predare, fie ca asistent didactic, fie ca instructor al unui curs autonom sau prin cursuri de pedagogie, concepute pentru a vă învăța să învățați.
  • Experiența didactică este importantă pentru asigurarea unui loc de muncă în domeniu. Cum ar fi cercetarea, va fi o parte importantă a ceea ce faci odată ce ai devenit profesor.
  • Multe programe vor avea seminarii sau prezentări opționale pe care le puteți participa la dezvoltarea abilităților și stilului dvs. de învățământ. Profitați de aceste oportunități ori de câte ori este posibil.
  • Mulți profesori de colegiu nu au un context solid în predare. Deoarece cursurile de studii de gen sunt adesea orientate spre discuții și conversații, dezvoltarea abilităților bune de clasă este imperativă pentru succesul dvs. viitor.
  • Imaginea intitulată Fii un chimist Pasul 10
    4. Pastreaza examene complete. Cele mai multe programe de absolvent vă solicită să transmiteți examene cuprinzătoare după ce ați terminat cursurile. Aceste examene implică luni de studiu în avans, urmate de o perioadă intensivă de scriere.
  • Acest proces implică, de obicei, dezvoltarea unor citiri lungi de listă, împreună cu un comitet de profesori, care va fi împărțit în mai multe domenii de subiect. La sfârșitul perioadei de citire, veți avea câteva ore sau zile pentru a produce eseuri cu privire la întrebări legate de aceste subiecte. În funcție de programul pe care îl participați, ați putea sau să nu știți în prealabil ce vor fi întrebările.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui contract de angajare Pasul 3
    5. Scrieți o teză și / sau o disertație. Un program de studii de gen va cere să scrieți fie o teză, fie o disertație sau, în unele cazuri, atât - teză de masterat, și apoi mai târziu o disertație doctorală. Aceasta este în esență o lucrare lungă bazată pe un proiect de cercetare original.
  • Procesul de scriere a unei teze sau a unei disertații este unul colaborativ - veți lucra cu Comitetul profesorilor pentru a vă dezvolta cercetarea și scrierea.
  • Scrierea unei disertații poate dura luni sau chiar ani.
  • Disertația dvs. va fi de obicei cea mai importantă modalitate pe care școlile o vor evalua dvs. și identitatea dvs. academică atunci când solicitați locuri de muncă. Începeți să vă gândiți la acest lucru și să aveți conversații cu consilierul dvs. despre ideile dvs., cât mai curând în program, după cum puteți.
  • Imaginea intitulată deveni executorul unui pas de proprietate 24
    6. Apărați teza / disertația. Ultimul obstacol în majoritatea programelor va fi o apărare orală a disertației dvs. Procesul variază de la o școală la alta. Vi se poate cere să dați o prezentare despre disertația dvs. Apoi, veți fi interogați de profesorii de la comitetul dvs. de disertație.
  • Această apărare este, în esență, dvs "examenul final." Odată ce o transmiteți, sunteți doctor în studiile de gen!
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unui loc de muncă ca profesor de studii de gen
    1. Imagine intitulată Faceți-vă sunetul CV mai impresionant pas 1
    1. Dezvoltați-vă materialele de aplicare. Înainte de a absolvi de fapt, veți dori să începeți să căutați locuri de muncă. Un prim pas important este de a dezvolta proiecte de toate materialele dvs. de aplicație, pe care doriți să le personalizați pe baza specificului fiecărui loc de muncă pe care îl aplicați. Aceste materiale pot include oricare dintre următoarele:
    • O scrisoare de intentie
    • Curriculum Vitae (CV), care este, în principiu, o reluare academică lungă
    • O declarație a filosofiei de învățare
    • Un portofoliu de predare cu materiale pe care le-ați folosit în clase și, uneori, evaluările studenților
    • O declarație care descrie agenda dvs. de cercetare și viitoarele planuri de cercetare
    • Scrierea eșantioanelor, cum ar fi disertația și documentele de conferință sau articolele pe care le-ați publicat
    • Scrisori de recomandare de la facultate din programul dvs. de absolvent
  • Imaginea intitulată Fii un chimist Pasul 11
    2. Locuri de muncă de cercetare. La fel ca atunci când aplicați pentru școala absolventă, va trebui acum să începeți să cercetați școli la care ați putea dori să lucrați. Abordarea aici este oarecum diferită, totuși.
  • În loc să alegeți câteva școli pentru a se aplica, veți dori de obicei să aplicați pentru aproape fiecare poziție de mandatar pe care o puteți găsi în câmpul dvs., deci căutați poziții adesea și în multe locuri.
  • Există multe locuri pentru a căuta locuri de muncă în domeniul dvs., cum ar fi site-urile de asociații profesionale pe care le-ați alăturat, cum ar fi Asociația Națională de Studii Femeilor sau alte site-uri dedicate în întregime studiilor de învățământ superior.
  • Imaginea intitulată deveni executorul unei etape de proprietate 17
    3. Aplicați și interviul pentru locuri de muncă. Vizualizați cu atenție postările de locuri de muncă și asigurați-vă că materialele dvs. acoperă totul solicitat în postare. Dacă aplicația dvs. atrage atenția Comitetului de căutare, s-ar putea să fiți suficient de norocoși pentru a obține un interviu.
  • Foarte puține programe sunt susceptibile de a vă intervieva. Piața locurilor de muncă pentru cadre universitare este extrem de competitivă, deci aplicați oriunde puteți.
  • Dacă beneficiați de un interviu, de obicei, va fi de așteptat să discutați despre cercetarea dvs., bazată de obicei pe disertația dvs. Începeți să vă gândiți la discuția despre locul de muncă de îndată ce începeți să aplicați pentru locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată renunță la locul de muncă Gratic Pasul 12
    4. Acceptați o ofertă. Dacă totul merge bine, la sfârșitul acestui proces ar trebui să aveți una sau mai multe oferte de la un program de studii de gen care dorește să vă angajeze ca profesor. Acum veți avea șansa de a negocia termenii ofertei și apoi treceți (de obicei) în alt oraș pentru o nouă viață ca profesor.
  • Odată ce ați fost oferită o ofertă, vă aflați într-o poziție de o anumită putere. Nu treceți peste bord sau să fiți arogant, dar de obicei puteți cere mai mult decât ceea ce a fost oferit, în ceea ce privește salariul, fondurile pentru relocare sau alte resurse legate de locul de muncă.
  • Imagine intitulată Copiii disciplinei în clasa 13 Pasul 13
    5. Începeți cursurile de predare în toamnă. Fă o muncă bună, să-ți înveți bine studenții și să fii mândru de realizarea ta. O meriți.
  • sfaturi

    Fi activ în programul dvs. de absolvent. Să participe la comitete și să se angajeze în serviciu la departamentul dvs. cât de des puteți. Acest lucru vă va face un candidat mai atrăgător atunci când aplicați pentru locuri de muncă.
  • Păstrați CV-ul la zi. Odată ce aveți un CV, actualizați-l în mod regulat pe întregul program de absolvent. Acest lucru va face ca aplicarea locurilor de muncă mai rapidă și mai ușoară.
  • Avertizări

    Așteptați multe respingeri. Majoritatea cercetătorilor se aplică pentru zeci de locuri de muncă înainte de a obține un singur interviu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar