Cum să intrați în școala de absolvent

Aplicarea la școala absolventă poate părea o sarcină descurajantă. Spre deosebire de liceu, când au fost disponibile consilierii de orientare pentru a vă ajuta prin acest proces, se simte ca și cum ar fi atât de multe detalii confuze ale procesului școlar absolvent! Acest ghid vă va ajuta să vă plimbați prin modul de aplicare a școlii de absolvent și să intrați în.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea în timpul gradului dvs. de licență (ani 1-3)
  1. Imagine intitulată Alegeți o diplomă pentru a deveni un actuar Pasul 8
1. Alegeți clasele potrivite. Acest lucru vine înainte de a obține note bune și poate fi, de fapt, mai important.Ar trebui să alegeți clase care vor impresiona școlile absolvente. Aceasta înseamnă alegerea claselor care sunt relevante pentru domeniul dvs. de interes și care sunt un nivel ridicat sau provocator.
  • Completați cursurile necesare cât mai curând posibil. Programele de licență au de obicei "miez" Cerințe în cadrul majorilor și unele programe de absolvent (e.G. Școala medicală) au cerințe stricte de cursuri de licență pentru a intra în. Obținerea cursurilor de bază necesare efectuate la început vor evita programul de conflicte mai târziu și vă va permite să luați cursuri mai avansate.
  • Când alegeți electives, încercați să creați o temă. Chiar dacă nu aveți un minor oficial sau dublu major (din care nici unul poate fi de ajutor!) Este bine să aveți organizație la electives. Ar trebui să puteți descrie modul în care cunoștințele pe care le câștigați în aceste clase vă vor aduce beneficii în școala absolventă. Unii oameni sfătuiesc să aleagă subiecte direct legate de electives (e.G. Un martor al informaticii ar putea lua cursuri în matematică), în timp ce alții sfătuiesc să ia ceva foarte diferit (e.G. Un motor de informatică major ar putea lua cursuri în limba engleză, astfel încât să iasă în evidență de la adresa generală a solicitantului). Lucrul important este să aveți un motiv bun pentru modul în care aceste cursuri vă vor beneficia. Având o temă generală va face mai ușor să faci asta.
  • Imagine intitulată Alegeți o diplomă pentru a deveni o actuar Pasul 7
    2. Să-ți cunoști profesorii. Acest lucru este, fără îndoială, cel mai important pas. O scrisoare bună de recomandare poate face toată diferența și acesta este pasul pe care oamenii prea des de mai multe ori pleacă până când este prea târziu. Cultivarea unei relații cu oamenii din domeniul dvs. vă va ajuta foarte mult în procesul de aplicare a școlii de absolvent. Ajungerea va fi probabil să vă îmbogățească și experiența academică (și să vă îmbunătățiți gradul!). Nu trebuie să fii acel copil care își ridică mereu mâna în clasă (fără rușine în acest sens) să aibă o relație bună cu un profesor.
  • Du-te la fiecare dintre orele de lucru ale profesorului dvs. cel puțin o dată. Dacă profesorul dvs. nu are setări de ore deschise, introduceți-vă la un moment dat după clasă. Asigurați-vă că aveți ceva de vorbit despre întrebările despre materialele cursului, posibile direcții sau cariere în domeniul dvs. sau cercetarea profesorului funcționează excelent. Nu trebuie să fie o lungă perioadă de întâlnire formală, acest lucru este doar ca ei să-și cunoască numele și fața. De asemenea, vă oferă o oportunitate de a evalua dacă acesta este cineva pe care doriți să-l mențineți o relație cu. Dacă nu, nu trebuie să vă întâlniți niciodată cu ei. Cu toate acestea, oamenii sunt adesea surprinși să găsească că profesorii par și acționează diferit într-o întâlnire unică și sunt de obicei dornici să interacționeze și să ajute studenții.
  • Implicați-vă în departament. Departamentele universitare găzduiesc adesea evenimente sau se întâlnesc cu alți studenți și profesori. Încercați cel puțin una. Este o modalitate ușoară de a ajuta oamenii să-și amintească cine sunteți și pentru ca tu să faci o impresie bună. Alte modalități de implicare ar putea fi ca un tutore sau un asistent didactic în cadrul Departamentului.
  • Când găsiți un profesor care vă place, continuați să ajungeți la ei. Puneți-le întrebări, discutați despre intențiile dvs. de a urmări școala absolventă, întrebați-le despre oportunitățile de cercetare. Și da, un pic de sucking-up poate fi de ajutor. Cu cât vă arătați mai devreme, ridicați-vă mâna și mergeți mai sus și dincolo de sarcini, cu atât mai mult vor putea să scrie în scrisorile dvs. de referință mai târziu.
  • Imagine intitulată Aplicați la Colegiul de Artă Pasul 9
    3. Lucrați pe clasele dvs. Obținerea unor grade excelente vă va pune în mod evident într-o poziție mai bună atunci când aplicați la școala absolventă. Cu toate acestea, este listat în al treilea rând, deoarece a face cele două pași de mai sus este, fără îndoială, și ambele vor îmbunătăți în mod obișnuit clasele.
  • Imagine intitulată compila un dosar pe o persoană pasul 4
    4. Încercați să obțineți poziții de cercetare sau stagii relevante pentru câmpul dvs. în timpul liber. Deseori, școlile absolvente arată în mod specific pentru experiența de cercetare. Aici vor veni relațiile dvs. cu profesorii. Cu toate acestea, dacă nu reușiți să asigurați o poziție de cercetare la un moment dat, încercați să obțineți locuri de muncă sau stagii în poziții relevante. Nu disperați dacă nu obțineți un loc de muncă competitiv în domeniul dvs. La sfârșitul zilei este vorba despre modul în care vă rotiți experiența dvs. Face o notă de abilități pe care le-ați câștigat la locuri de muncă sau de momente pe care le-ați arătat calități bune în timp ce lucrați pentru a utiliza în scrisoarea de intenție a școlii absolvente. Luați-vă munca în serios - chiar dacă este în câmpul greșit. Nu știți niciodată când veți avea nevoie de o referință bună!
  • Imaginea intitulată Câștigă un doctorat în contabilitatea pasului 9
    5. Face cel puțin o activitate extracurriculară. Procesul de admitere absolventă pune un accent mai mic pe "bine rotunjit" candidat decât procesul de admitere la un grad de admitere, dar este încă o dovadă bună că nu cheltuiți tot timpul petrecut. De asemenea, puteți să-l utilizați pentru a vă susține CV-ul și scrisoarea de intenție.
  • Partea 2 din 4:
    Planificarea, organizarea și luarea de teste (vara înainte de a vă aplica)
    1. Imaginea intitulată Câștigă un doctorat în contabilă Pasul 16
    1. Ia în considerare unde să se aplice. Decizia acest lucru devreme vă va ajuta foarte mult să rămâneți organizat și să nu pierdeți o oportunitate doar din cauza unui termen limită. O regulă bună de degetul mare pentru alegerea școlilor este de a avea două școli de rezervă (școli pe care sunteți aproape sigur că veți intra), două "pe țintă" școală (școli în care credeți că aveți dreptate la / în mijlocul criteriului de admitere) și două "ajunge la școli" (școli competitive unde, în mod realist, s-ar putea să nu faceți tăierea). Dacă preferați să luați un an de lucru sau să faceți cercetări decât să mergeți la a "nivel inferior" Școala de absolvent, puteți economisi niște bani, fără a aplica școlile de rezervă.
    • Rețineți că aplicațiile și trimiterea scorurilor de testare sunt scumpe! În acest moment, ar fi probabil o idee bună să întrebați profesorii dvs. despre școlile pe care le considerați. Ele au de obicei o idee bună despre calitatea programelor din alte școli și ce tip de experiență veți ajunge acolo. Ei pot ști lucrurile care nu sunt publicate de școală, așa cum sunt interesate doar de oamenii care doresc să intre în Academia. Ei vor avea, de asemenea, un bun simț al modului în care elevii din școala dvs. fac atunci când se aplică la școala absolventă și vă pot ajuta să faceți alegeri realiste.
  • Imaginea intitulată ia măsuri împotriva pedepsei capitale în statul dvs. Pasul 17
    2. Faceți o listă de școli bazate pe varietatea de factori importanți pentru dvs. Lucruri de luat în considerare atunci când vă luați decizia:
  • Interesele tale. Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să aplicați la un program de doctorat sau alt program bazat pe cercetare. Examinați la o lucrare care a fost produsă în ultimii ani de școlile care vă interesează, răsfoiți site-urile profesorilor și interesele acestora. Dacă nimic nu se străduiește, trebuie să te uiți în altă parte.
  • Financiare. Școala oferă finanțare sau suport pentru programul dvs? Care este costul vieții unde se află școala? Vor fi camioane?
  • Dimensiunea programului.
  • Lungimea programului.
  • Structura programului. Este toate cursurile? Cea mai mare parte cercetarea? Teza opțională? Oportunități de formare profesională?
  • Locatie geografica. Acesta este unul dintre acele lucruri pe care oamenii le diminuează uneori prea mult, dar ar trebui să fii sincer cu tine însuți despre locul unde ai fi și nu ar fi dispus să studiezi. Poate că trebuie să stați pe coasta de vest pentru a fi lângă un partener sau poate că sunteți dispus să mergeți la școală într-un oraș. Dacă programați este doar un an sau cam asa ceva, este mai recomandabil să puneți mai puțină greutate în acest sens, dar pentru un program mai lung, acest lucru ar putea fi un factor major în fericirea dvs. și, prin urmare, succesul. Pe lângă preferințele dvs., pot exista motive pentru a merge sau a evita plecarea în străinătate. De exemplu, în Canada și în alte țări este comună pentru studenții de masterat să primească finanțare - ceva nemaiauzit în SUA. Pe de altă parte, completarea unei diplome medicale în afara țării pe care intenționați să o practicați poate fi extrem de dăunătoare.
  • Cercetători sau profesori cu care ați putea dori să lucrați. Solicitanții planifică adesea prea departe cu cine vor sau nu vor lucra cu studii postuniversitare. Adevărul este că elevii constau adesea că personalitățile sfârșesc să se ciocnească în mod neașteptat sau să se schimbe propriile interese. Cu toate acestea, știind că există cel puțin 2 persoane care fac cercetări într-o zonă de interes la orice școală pe care o aplicați este importantă.
  • Prestige sau clasament al școlii / departamentului. Prea multă atenție este adesea pusă în considerare, deoarece clasamentele sunt de obicei variante și nesigure. Totuși, nimeni nu a fost vreodată rănit de absolvirea unei școli de Ivy League.
  • Imaginea intitulată Faceți cercetarea dvs. de disertație productiv Pasul 15
    3. Investighează granturile sau bursele care necesită aplicații. Mulți care doresc să se aplice la școala absolventă săriți acest pas. Unii pentru că se pare că se pare prea multă muncă suplimentară deasupra tuturor celorlalte aplicații școlare absolvente, unele, deoarece ratele de respingere sunt ridicate pentru elevii de intrare, unele pentru că nu au o propunere de cercetare gata. Cu toate acestea, chiar dacă nu câștigați un premiu, aplicarea poate fi benefică. În aplicațiile școlare postuniversitare, se întreabă întotdeauna dacă ați solicitat orice bursă. De obicei, școala face de fapt decizii de acceptare înainte de a vă auzi din aceste burse / granturi. Asta inseamna ca tot ce doresc cu adevarat sa stii sunt, ai pus in putin efort pentru a obtine finantare.
  • Finanțarea externă poate salva banii școlii sau a departamentului, făcându-vă mai valoros. Multe dintre piesele de bursă și de granturi sunt lucruri pe care trebuie să le pregătiți pentru aplicațiile școlare absolvente (e.G. CV, declarație personală, recomandări, transcriere). Chiar dacă nu aveți o propunere de cercetare stelară, veți obține cel puțin o experiență în scris o propunere.
  • Imaginea intitulată Faceți cercetarea dvs. de disertație productiv Pasul 16
    4. Organizeaza-te.Puneți toate termenele limită pentru școlile și bursele pe care le aplicați în calendarul dvs. Aceasta include că scorurile și transcrierile de testare trebuie trimise, atunci când trebuie primite recomandări și când toate materialele de aplicare finală sunt datorate.
  • Faceți o listă, organizată de școală / bursă sau materiale necesare. Există numeroase variații ale cerințelor de aplicare între școală de la lungimea și conținutul declarației personale la scorurile de testare ".
  • Imaginea intitulată obține un guvernator
    5. Luați toate testele standardizate necesare. Asigurați-vă că ați terminat cu GRE, MCAT, GMAT, LSAT, etc. Pentru unele teste, cum ar fi MCAT, se recomandă să luați testul mai devreme, înainte de al treilea an al universității. Pentru alte examene, luându-le până la sfârșitul verii înainte de a vă aplica la școala absolventă vă va oferi o mică zonă tampon în care este posibil să reluați examenul la începutul toamnei pentru a obține un scor mai bun în timp. Rețineți că locurile din aceste examene uneori umple rapid cartea bine în avans!
  • Imagine intitulată Alegeți o diplomă pentru a deveni un actuar Pasul 3
    6. Decideți cine va fi recomandările dvs. Aici vor veni acele relații cu profesorii dvs. la îndemână. Pentru majoritatea programelor de masterat și doctorat, având profesori ca recomandările dvs. sunt ideale. Pentru unele programe, cum ar fi școala de afaceri, poate fi mai benefică să aibă cel puțin o referință legată de muncă. Cel mai important lucru este că recomandările au negativ oameni care știu de fapt cine sunteți. S-ar putea să fiți un A în chimie organică, dar dacă profesorul nu vă cunoaște nici măcar numele dvs., ei nu vă pot scrie o recomandare bună.
  • Amintiți-vă că școala pe care o aplicați va primi sute de aplicații - pot spune celor generici de la cele cu personalitate. Ajută dacă recomandarea dvs. este o persoană bine cunoscută în domeniu - dar numai dacă vă cunosc și veți pune în efortul de a vă ajuta! În general, nu este recomandabil să cereți un AT sau altuia pentru o recomandare (școala absolventă nu va avea nici o idee despre cine sunt!). Dacă știți bine, dar nu profesorul, luați în considerare cererea lor să co-scrie o scrisoare cu profesorul care este semnat de ambele. Același lucru se aplică și pentru membrii facultății care nu dețin posturi profesionale - din păcate, universitatea pe care o aplicați să nu le recunoști sau să le dea credibilitate.
  • Imagine intitulată Faceți cercetarea dvs. de disertație productiv Pasul 3
    7. Cereți recomandările dvs. A face acest lucru în vară sau septembrie vă asigură că recomandările dvs. vor avea o mulțime de timp pentru a vă scrie scrisoarea și nu le veți întreba în octombrie-decembrie când mulți alți studenți vor cere probabil. Ei vor aprecia politețea și avertizarea avansată - asigurați-vă că le reamintiți ca termenele limită de apropiere. Unii profesori preferă să-i ceară studenților în persoană, deși mulți nu le pasă dacă sunt întrebați prin e-mail. Ar trebui să știți că relația dvs. cu recomandările dvs. va fi suficientă pentru a măsura, ceea ce este mai potrivit. O modalitate ușoară și naturală de a le cere este să solicite o întâlnire pentru a discuta școala absolventă. După ce a căutat sfaturi despre unde și cum să aplicați, solicitând o scrisoare este foarte simplă.
  • Nu cereți niciodată unei persoane pentru o recomandare în fața altora, le poate face neconfortabil sau le poate pune la fața locului. O modalitate politică de a cere o recomandare este "Ar fi dispus să-mi scrieți o recomandare puternică?" Exprimarea acest lucru în acest fel va oferi persoanei o opțiune de a scădea dacă nu se simte într-adevăr că vă pot scrie o recomandare puternică. O școală absolventă care primește o scrisoare de recomandare slabă sau generică va fi capabilă să vadă dreptul prin el. Nu vă faceți griji, majoritatea oamenilor sunt bucuroși să-i ajute pe elevi așa cum s-au ajutat probabil!
  • Recomandările vor aprecia că le puteți da o listă de școli și burse pe care le veți avea nevoie pentru ei să scrie recomandări pentru (deși este bine dacă acest lucru se schimbă puțin cu timpul). De asemenea, ar trebui să întrebați dacă arbitrii dvs. ar dori ceva de la dvs. Uneori doresc o listă a realizărilor sau intereselor dvs. pentru a vă ajuta să faceți scrisoarea dvs. mai personală.
  • Să ofere informații suplimentare pe care le solicită. Oferind recomandărilor dvs. CV-ul dvs. și o listă de lucruri pe care le credeți că au făcut bine în clasa lor, la locul de muncă etc. le poate ajuta să scrie o recomandare mai puternică și mai personală
  • Partea 3 din 4:
    Aplicarea (căderea înainte de aplicarea)
    1. Imagine intitulată Colectează datoria de afaceri mici Pasul 3
    1. Începeți brainstorming-ul pentru declarația dvs. personală sau scrisoarea de intenție. Este posibil să aveți nevoie de mai mult de una dintre aceste sau diferite variante, în funcție de cerințele pentru diferite școli (sau subvenții / burse).
    • Faceți câteva puncte de bullet pentru motivul pentru care doriți să mergeți la școala absolventă și de ce sunteți pasionați de câmpul în care vă aflați.
    • Faceți o listă de calități pe care le considerați că ați arătat și că credeți că școli absolvente vor fi interesate. De exemplu, greu de lucru, orientat spre țintă, independent, independent, pasionat...
    • Faceți o listă de lucruri pe care ați făcut-o în legătură cu câmpul pe care doriți să îl intrați. De la cursuri, la locuri de muncă, acest lucru va ajuta, de asemenea, la crearea CV-ului / CV-ului.
    • Faceți o listă a realizărilor dvs. Acum nu este momentul să fiți modest, gândiți-vă la fiecare premiu pe care l-ați câștigat, fiecare poziție competitivă pe care ați primit-o.
    • Faceți o listă cu alte activități sau evenimente care pot interesa un comitet de admitere.
  • Imagine intitulată Dă scrierea automată Pasul 15
    2. Scrieți declarația dvs. Există multe modalități posibile de a scrie o declarație școlară absolventă. Uită-te online pentru o anumită inspirație și pentru a avea un sentiment de diferite stiluri. Cum scrieți declarația dvs. ar trebui să depind de modul în care credeți că vă puteți scrie cel mai puternic și vă prezentați în cea mai bună lumină. Ar trebui să subliniezi primele două gloanțe de mai sus, în timp ce arătați celelalte trei. De exemplu, oamenii încep de multe ori cu a "cârlig" sau anecdote despre motivul pentru care sunt pasionați de câmp. Crearea unui A "temă" la afirmația dvs. prin alegerea unuia dintre elementele din listă în al doilea glonț, vă va ajuta să vă memorabile.
  • Scrieți un prim proiect.
  • Editați-vă singur. Imprimarea declarației și marcarea pe hârtie este adesea mai utilă decât re-citiți-o pe computerul dvs.
  • Au citit alții. Dacă universitatea dvs. are un centru de scriere pe care îl puteți căuta, faceți ajutor! Dacă nu, luați în considerare schimbările de comutare cu un alt prieten care solicită școala absolventă sau solicitând altcineva în domeniu să citească scrisoarea dvs. Audierea reacției cuiva la afirmația dvs. poate fi de neprețuit.
  • Re-citiți declarația cel puțin o dată pe săptămână până la termenul limită.
  • Imagine intitulată Fișier O plângere a drepturilor civile Pasul 17
    3. Ajungeți la profesorii la universitățile pe care le aplicați. Acest lucru este mai important pentru programele care necesită admise cu un grup de consilier sau laborator. Unele universități vă descurajează cu fermitate să ajungeți la profesori individuali. Uită-te pe site-ul web al Departamentului pentru informații pentru solicitanții de școală absolvenți pentru a vedea dacă au o politică în acest sens. Este întotdeauna o idee bună să ajungeți la persoanele cu care doriți să lucrați în viitor, dar dacă nu sunteți sigur că cine să contacteze, președintele absolvent este de obicei un pariu sigur. Ar trebui să explicați că aplicați la școala absolventă, că sunteți foarte încântat de oportunitățile disponibile la universitatea lor și să vă gândiți la câteva întrebări de întrebat.
  • În multe universități, acceptările sunt puse la vot de către facultate, astfel încât cineva deja familiarizat cu numele dvs. este benefic. Dacă trebuie să fiți acceptat unui grup de cercetare pentru admiterea programului, vor fi necesare mai multe examinări și discuții în acest stadiu.
  • Imagine intitulată acționează ca un pas de mandatar 2
    4. Organizați-vă CV-ul sau CV-ul. Asigurați-vă că este actualizată și formatată corect. Au cel puțin o altă persoană să se uite peste el pentru formatarea și posibilele greșeli.
  • Imagine intitulată acționează ca un pas 1
    5. Asigurați-vă că toate materialele și recomandările sunt prezentate de termenul limită. În mod obișnuit, o versiune PDF neoficială a transcrierii dvs. poate fi utilizată pentru aplicație, dar asigurați-vă că acest lucru este valabil pentru toate aplicațiile dvs. înainte de trimitere.
  • Partea 4 din 4:
    După cererea dvs. după cererea dvs
    1. Imagine intitulată Aplicați la Colegiul de Artă Pasul 3
    1. Vizitați școli pe care vi le-ați admiși. Acest lucru este foarte important pentru a obține un sentiment al culturii în cadrul departamentului și a structurii.
  • Imagine intitulată Alegeți o diplomă pentru a deveni un nivel actuar 9
    2. Ajungeți la studenți și profesori la școli la care sunteți recunoscuți. Elevii primesc adesea contacte în universitățile pe care le sunt acceptate, dar nu profită întotdeauna de ei. Obținerea perspectivelor din cadrul departamentului este foarte importantă, așa că nu vă fie frică să puneți multe întrebări! Unele întrebări bune pentru studenții absolvenți actuali ar putea fi:
  • Care este încărcarea cursului?
  • Cât de importantă este componenta de cercetare în primul dvs. an?
  • Sunteți prieteni cu alții în departament sau este o atmosferă competitivă?
  • Trebuie să vii cu un consilier sau un subiect de cercetare în minte?
  • Departamentul a preferuit dacă studenții rămân în mediul academic după program?
  • Imaginea intitulată Obține ajutor financiar pentru colegiu dacă sunteți un pas condamnat Pasul 9
    3. Ia o decizie! Acesta este unul dintre cele mai grele pași, mai ales dacă ajungeți cu multe opțiuni bune. Aceleași considerații ca și în decizia dvs. de a aplica la școala absolventă ar trebui să fie făcute din nou. Adesea, oamenii se simt după ce vizitează școli care unul este mai bun "potrivi" pentru ei. Continuați să discutați cu școlile și cu oamenii care v-au susținut în acest proces până când sunteți gata să luați o decizie.
  • Deși este un fel de a scădea ofertele pe care nu le considerați serios devreme pentru a permite oamenilor de pe lista de așteptare, nu vă simțiți rău pentru a vă lua timpul! Indiferent de decizia cu care ajungeți, ar trebui să vă simțiți mândri. Ai făcut
  • Imaginea denumită compila un dosar pe o persoană Pasul 16
    4. Trimiteți toate transcrierile finale și orice alte formulare (e.G. documente medicale) că școala cere. Felicitări - Ați ajuns acum la școala absolventă!
  • sfaturi

    Crearea unei teme la declarația dvs. personală vă poate face mai memorabilă comitetului de admitere, mai ales dacă acesta lasă un cuvânt pozitiv în mintea lor asociată cu dvs. Alegeți o calitate pe care doriți să o transmiteți și să vă structurați abilitățile și experiențele în jurul acestui lucru. Comitetul va citi sute de declarații care enumeră diverse realizări și activități - vrei ceva ușor de amintit de.
  • Crearea de contacte în domeniu, indiferent dacă profesori sau profesioniști, care vă puteți întoarce la sfaturi și ajutorul este incomensurabil de ajutor.
  • Oferiți o carte de mulțumire pentru oricine vă scrisă o recomandare sau vă va oferi ajutor în acest proces!
  • Avertizări

    Fă-ți cel mai bine să fii politicos pentru profesorii și colegii tăi. Toți aveam un șef sau profesor pe care îl simțim este un ticălos. Dar ele sunt jalks care pot afecta referințele și notele dvs. dacă nu sunteți atenți. Nu trebuie să-i placă pe cineva care să nu fie nepoliticos.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar