Cum să solicitați un masterat de administrare a sănătății

Asistența medicală este o industrie uriașă și în creștere din întreaga lume. Puteți deschide nenumărate oportunități profesionale, făcând o diferență reală în viața oamenilor prin obținerea unui masterat în administrația de sănătate (MHA). Un program bun MHA nu numai că va dezvolta abilitățile de conducere și de luare a deciziilor, ci și vă oferă și expertiză excepțională în ceea ce privește asistența medicală. Având timp pentru a găsi școala potrivită și pentru a pune împreună cea mai puternică aplicație, puteți fi primii pași cheie pentru a începe o nouă carieră interesantă și provocatoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea programului potrivit
  1. Imagine intitulată Aplicați pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 1
1. Cercetați cele mai renumite școli. Începeți prin a afla unde ar trebui să vă gândiți la aplicarea. Cu cât este mai recunoscut și realizat programul, cu atât este mai probabil să obțineți cea mai bună educație posibilă și pentru gradul dvs. de a impresiona potențialii angajatori în viitor.
  • Veți dori să începeți acest proces cu câteva luni înainte de a vă planificați aplicarea, astfel încât să puteți lua cea mai informată decizie despre unde să aplicați și să aveți suficient timp pentru a vă pune împreună cererile.
  • U.S. Știri și raportul mondial produce un clasament anual al programelor de top MHA care merită consultanță. Scorul fiecărui școală (din 5) este determinat de către facultatea de supraveghere la instituțiile de la egal la egal, astfel încât clasamentele reflectă perspectiva insiderilor din industrie.
  • Există, de asemenea, o organizație nonprofit mhadegree.ORG care a compilat un set cuprinzător de resurse gratuite online pentru studenții care sunt interesați să urmeze grade MHA, inclusiv o listă curentă a programelor de top și un instrument de căutare care vă poate ajuta să găsiți programe MHA în zona dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o administrare de masterat de sănătate Pasul 2
    2. Aflați mai multe despre școlile care vă interesează. Odată ce vedeți ce programe sunt cele mai puternice, plătiți o vizită la fiecare dintre site-urile lor web, fie în urma legăturilor disponibile pe site-urile clasamentului, fie făcând o căutare online a gradului și a școlii. Acest lucru vă va oferi o șansă să vă familiarizați cu fiecare școală și cu diferențele de bază (cum ar fi locațiile, formatul, calendarul și costul) printre programele lor MHA.
  • Dacă nu puteți găsi ceea ce căutați online, contactați administratorul de programe pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 3
    3. Luați în considerare locația. Școlile care oferă programe MHA GRAD sunt situate pe toată hartă. Gândiți-vă la ce opțiuni oferă cele mai atractive și convenabile locuri pentru a vă urmări educația absolventă.
  • Dacă nu sunteți dispus să mutați, va trebui să selectați un program MHA care este situat fie în zona dvs. imediată, fie efectuată de la distanță. Dacă sunteți gata să vă mutați, alegeți o școală într-un loc în care doriți să trăiți.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 4
    4. Decideți ce format educațional preferați. Programele MHA sunt disponibile fie în campus, fie în formate online. În timp ce alegeți dintre cele mai bune programe de studii este întotdeauna o idee bună, doriți, de asemenea, să vă asigurați că programul pe care îl selectați se potrivește cu stilul dvs. de viață și stilul de învățare.
  • Dacă doriți integratori în persoană cu profesorii și colegii dvs. studenți și / sau prosperați în setările care oferă experiențe de învățare practică, mergeți la un program de campus MHA. Dacă preferați să nu aveți un program stabilit de clase sau ar prefera să studiați în propriul dvs. ritm de la propriul birou de acasă, ar trebui să optați pentru un program de diplomă online.
  • Programele de diplomă online sunt din ce în ce mai populare datorită accesibilității, flexibilității și costurilor de școlarizare scăzute. Chiar dacă programele de diplomă online au fost văzute ca fiind mai puțin riguroase sau reputate în trecut, veți găsi o mulțime de programe online printre gradele de top Mha.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o administrare de masterat de sănătate Pasul 5
    5. Aflați dacă funcția de cronologie a programului funcționează pentru dvs. Odată ce ați redus opțiunile dvs., luați în considerare data și durata de începere a fiecărui program. Întrebați-vă când doriți să începeți, cât de repede doriți să finalizați gradul și dacă vă puteți angaja cu normă întreagă pentru a studia sau nu.
  • Cele mai multe programe MHA vor avea câteva opțiuni anuale pentru momentul în care puteți începe. De obicei, puteți alege între pornirea în termeni de toamnă, primăvară sau de vară.
  • Programul tipic MHA durează aproximativ doi ani dacă sunteți student cu normă întreagă. Dacă doriți să vă completați mai repede gradul, aplicați un program accelerat, dar țineți cont de faptul că cerințele pentru dvs. ca student va fi mai intensivă. Dacă doriți să continuați să lucrați în timp ce vă câștigați gradul, găsiți un program care oferă o opțiune de înscriere cu fracțiune de normă. Rețineți că mergeți cu normă întreagă vă va dubla timpul în grad.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 6
    6. Comparați costurile de școlarizare, taxele și opțiunile de finanțare. Acum că v-ați gândit la ce programe ați dori să participați în mod ideal, aflați cât de mult ar trebui să plătiți pentru a face acest lucru. Suma va varia de la școală la școală. Asigurați-vă că alegeți programe care se potrivesc în bugetul dvs.
  • În mod ideal, doriți să obțineți cel mai mare bang pentru dolarul dvs. Dacă decideți între două programe, ambele potrivite nevoilor dvs., alegeți cea mai accesibilă, deoarece este o valoare mai bună.
  • Majoritatea studenților nu pot plăti pentru gradele lor în afara buzunarului. Aflați ce tipuri de Credite pentru studenți Sunteți eligibil și decideți dacă vă simțiți confortabil cu termenii de rambursare și cu cantitatea de datorie pe care o veți presupune pentru fiecare program.
  • A se vedea dacă există burse sau subvenții disponibile pentru a acoperi învățarea în fiecare program. Dacă o anumită școală oferă burse sau subvenții, ar putea fi merită să se aplice acolo de dragul reducerii costului educației.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 7
    7. Creați o listă scurtă. Utilizați toate criteriile de mai sus pentru a decide care programe pe care le veți aplica. Deoarece admiterea sunt competitive, este întotdeauna o idee bună să se aplice la mai multe programe.
  • Dacă sunteți într-un buget, restrângeți numărul de școli aplicați în funcție de ceea ce vă puteți permite să plătiți taxele de depunere. Rețineți că va trebui, de asemenea, să plătiți pentru transcrieri și orice testare standardizată necesară.
  • De asemenea, este recomandabil să includeți o serie de programe, în ceea ce privește competitivitatea acestora, pe lista dvs. De exemplu, este posibil să doriți să aplicați la cel puțin o școală de siguranță pe lista dvs. (adică un program pe care îl simțiți încrezător că veți fi admiși) și o școală Pie-in-Sky (adică , un program de vis la care este mai puțin probabil să fii admis). Acest lucru va crește șansele de a avea un rezultat de succes și satisfăcător în procesul dvs. de aplicare, deoarece aproape că sunteți garantat să intrați undeva, dar încă mai aveți șansa de a intra în alegerea dvs. de top.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea de a aplica
    1. Imagine intitulată se aplică pentru o administrare de masterat de sănătate Pasul 8
    1. Să îndeplinească condițiile prealabile necesare. Fiecare program MHA va avea un set distinct de cerințe pentru solicitanți. Asigurați-vă că vă îndepliniți pe toți înainte de a începe aplicația.
    • În timp ce condițiile prealabile vor varia de la școală la școală, majoritatea vă vor cere să aveți o diplomă de licență de la o universitate acreditată și o medie minimă a punctului de la studiile dvs. de licență (de obicei un 3.0).
    • Majoritatea programelor necesită ca această medie minimă punct de calitate să fie în cariera dvs. de licență generală - cu toate acestea, unele necesită numai GPA să fie în zona dvs. majoră de studiu sau în ultimii ani de studiu. Dacă sunteți îngrijorat, verificați pentru a vedea ce politică se aplică în cazul programului dvs.
    • Unele școli pot solicita sau prefera experiența academică sau profesională anterioară într-un domeniu asociat asistenței medicale, cum ar fi știința sănătății, administrația de sănătate sau tehnologia informației de sănătate. Dacă există o cerință pentru experiența de lucru în industria asistenței medicale, consultați administratorul absolvent pentru a vedea dacă istoricul dvs. de locuri de muncă se califică.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 9
    2. Obțineți dreptul de sincronizare. Urmăriți data scadenței pentru aplicația fiecărui program și oferiți-vă suficient timp pentru a trimite toate materialele de aplicații înainte de atunci. Odată ce ați împlinit toate condițiile prealabile, vă dați cel puțin trei luni pentru a asambla toate elementele aplicației dvs.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 10
    3. Luați toate testele standardizate necesare. Multe programe solicită să vă prezentați scorurile de la examenul de înregistrare a absolvenților (GRE), care testează abilitățile verbale, scrise și cantitative. Dacă ați luat-o deja, scorul dvs. este, în general, admisibil timp de cinci ani.
  • GRE este un test bazat pe calculator pe care trebuie să-l înregistrați pentru a lua în avans la un centru de testare desemnat. Când vă înregistrați, alegeți o dată care vă va lăsa suficient timp pentru a studia în pregătirea testului utilizând resursele pe care le oferă organizația de testare, ținând cont de faptul că durează 10-15 zile pentru ca scorurile dvs. să trimită școlilor.
  • Cel mai bine este să decideți unde aplicați în avans de testare, deoarece veți putea alege unde să vă trimiteți scorurile la completarea acesteia.
  • Dacă nu sunteți un vorbitor nativ, programul dvs. poate solicita, de asemenea, să faceți un test, cum ar fi TOEFL sau Ielts, Pentru a dovedi competența dvs. în limba de instruire.
  • Imagine intitulată se aplică pentru o administrare de masterat de sănătate Pasul 11
    4. Solicitați referințe. Cele mai multe programe necesită două-trei scrisori de recomandare Pentru aplicarea dvs. Ar trebui să întrebați oameni care au o bună cunoaștere bună a muncii dvs. și sunt susceptibile de a vă recomanda cu fermitate ca un excelent candidat pentru studiul absolvent. Cel puțin una dintre recomandările dvs. ar trebui să fie de la un profesor trecut sau de cineva în mod similar capabil să vorbească direct la aptitudinea academică și cel puțin o scrisoare ar trebui să fie de la un supraveghetor sau de cineva capabil să ofere o perspectivă personală asupra muncii dvs. în ceea ce privește industria asistenței medicale.
  • Ar trebui să cereți recomandări cu cel puțin o lună înainte de data scadenței cererii pentru a vă oferi arbitrului timp suficient pentru a planifica completarea acesteia.
  • Dacă cineva este de acord să scrie o recomandare pentru dvs., asigurați-vă că le trimiteți imediat informații despre momentul în care și cum să trimiteți referințele la fiecare program. Este, de asemenea, o idee bună să le trimiteți CV-ul dvs., astfel încât să aibă acces la munca generală și istoria academică pentru a-și completa cunoștințele personale despre munca dvs.
  • Trimiteți un memento prietenos pentru arbitrii dvs. prin e-mail cu cel puțin o săptămână înainte ca aplicațiile dvs. să se asigure că nu își amintesc să-și prezinte scrisorile. Poate fi la fel de simplu ca: "Dragă dr. Williams, trimit doar un memento rapid că cererea mea pentru programul MHA se datorează la 15 septembrie. Dați-mi voie să știu dacă aveți întrebări sau preocupări legate de trimiterea recomandării dvs. până atunci. Mulțumesc!"
  • Imagine intitulată Aplicați pentru o administrare de masterat de sănătate Pasul 12
    5. Comandați transcrierile. Toate programele vă vor solicita să trimiteți transcrieri oficiale de la orice instituție din care ați câștigat o diplomă.
  • Adresați-vă registrarului universității cât timp este în general necesar pentru a procesa o cerere de transcriere. Majoritatea școlilor oferă acum versiuni electronice și de hârtie ale transcrierilor oficiale. Dacă comandați transcrieri de hârtie, asigurați-vă că permiteți suficient timp să le trimiteți prin poștă. Versiunile electronice au, în general, un timp rapid de întoarcere de numai o săptămână sau două, dar pot fi trimise direct la programul la care aplicați.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea aplicației dvs
    1. Imaginea intitulată se aplică pentru o administrare de masterat de Administrare a Sănătății Pasul 13
    1. Scrieți declarația personală. Acesta este unul dintre cele mai importante elemente ale aplicației dvs. Este șansa ta de a face un caz convingător pentru motivul pentru care ar trebui să fii admis la programul lor. Declarația ar trebui să acopere de ce doriți să câștigați un masterat în administrarea sănătății și cum vă va ajuta Gradul să vă îndepliniți obiectivele de carieră.
    • Declarația dvs. va fi mai probabil să se evidențieze dacă introduceți o parte din personalitatea proprie în ea. Încercați să includeți un anecdote personale care ilustrează de ce sunteți angajat atât de angajat să vă informați studiile în managementul asistenței medicale. De exemplu, dacă tu sau unul dintre cei dragi a fost salvat de îngrijirea medicală bine gestionată, poate doriți să menționați cum a influențat aspirațiile dvs. de carieră. Sau, dacă sunteți în prezent o asistentă medicală, puteți explica modul în care experiențele dvs. de lucru v-au inspirat să explorați partea administrativă a asistenței medicale.
    • Au mai mult de o persoană care verifică declarația dvs. înainte de ao trimite. Ofițerii de admitere vor favoriza studenții care au abilități de comunicare scrisă fără probleme.
  • Imagine intitulată se aplică pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 14
    2. Adaptați declarația dvs. personală pentru fiecare aplicație. Dacă aplicați mai mult de un program, asigurați-vă că creați o declarație unică pentru fiecare școală. Miezul scrisorii dvs. poate fi același, dar durează ceva timp pentru a vă asigura că fiecare versiune corespunde cerințelor și vorbește cu valoarea programului specific la care este abordat.
  • Lungimile minime și maxime ale declarației dvs. personale pot varia în funcție de școală. Asigurați-vă că verificați cerințele aplicației fiecărui program și ajustați declarația dvs. în consecință.
  • Pentru fiecare declarație personală specifică școlară, explicați pe scurt motivul pentru care sunteți interesat în special de programul lor special. Puteți, de exemplu, doriți să menționați membrii facultății pe care v-ați plăcea să învățați sau elemente ale curriculumului care vă încurajează în special. Acest lucru va arăta că ați făcut temele și ați înțeles punctele forte ale programului de studii.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 15
    3. Actualizați-vă relua. Va trebui să includeți un CV curent în aplicația dvs. care oferă o imagine de ansamblu asupra experienței dvs. de educație și de lucru.
  • Din moment ce aplicați la școala de grad, puneți-vă mai întâi educația.
  • Asigurați-vă că experiența dvs. de lucru arată că sunteți un candidat bun pentru un program MHA. Evidențiați locurile de muncă și abilitățile care se referă la asistența medicală și / sau la administrarea afacerilor. De exemplu, dacă sunteți o asistentă medicală, puteți menționa familiaritatea dvs. cu politica medicală sau gestionarea unei echipe în descriere. Dacă sunteți director de resurse umane, ați putea include cunoștințele dvs. despre programele de beneficii alături de experiența dvs. de management.
  • Nu uitați să includeți altceva care vă distinge ca un candidat excelent, cum ar fi onorurile profesionale sau academice, premii, membri și afilierile profesionale sau academice. Dacă aveți o înregistrare impresionantă a lucrărilor de voluntariat, asigurați-vă că adăugați o secțiune "Service" la CV-ul dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 16
    4. Asigurați-vă că restul materialelor sunt gata să meargă. Când ați terminat declarația dvs. personală și reluați, asigurați-vă că aveți celelalte materiale în vigoare pentru a finaliza aplicația. Cerințele vor varia de la școală la școală, dar, în general, va trebui să depună scoruri din orice test standardizat necesar, scrisori de recomandare și transcrieri oficiale din orice programe postsecontare anterioare, împreună cu CV-ul și declarația personală.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un masterat de Administrare a Sănătății Pasul 17
    5. Trimiteți-vă aplicația. Majoritatea școlilor au un sistem de aplicații online care vă cere să creați un cont. Odată ce aveți un cont, conectați-vă pentru a încărca fiecare parte a aplicației dvs. Sistemul online vă va informa odată ce aplicația dvs. este completă și vă permite să apăsați Trimitere.
  • Programele vă vor informa prin e-mail atunci când au primit cererea dvs. completă și când au luat o decizie cu privire la admiterea dvs., deci asigurați-vă că introduceți adresa corectă.
  • sfaturi

    Rețineți că o înțelegere de bază a computerelor și a sistemelor de operare pe calculator este necesară pentru a participa efectiv la un program de diplomă online. Dacă vă simțiți confortabil navigarea pe Internet, trimiterea și primirea de e-mailuri și lucrați în aplicații precum Microsoft Office, ar trebui să fiți suficient de pregătiți să studiați online.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar