Cum să devii avocat pentru drepturile omului

Avocații pentru drepturile omului susțin în numele persoanelor care suferă de persecuție, abuz și încălcări ale drepturilor civile în fiecare țară a lumii. Folosind guvernele și instanțele judecătorești ca forumuri pentru a căuta justiție victimelor, avocații pentru drepturile omului sunt atât profesioniști juridici, cât și activiști. Puteți lucra cu agenții non-profit, cum ar fi Centrul de Drept al Sărăciei Europei, ceasurile cu drepturile omului, sau Amnesty International- sau Alăturați-vă unei firme de avocatură privată orientată spre drepturi. Oportunitățile sunt la nivel mondial, dar Statele Unite sunt un loc bun pentru a vă primi educația și pentru a începe cariera.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru cariera legală
  1. Imagine intitulată Passport 5
1. Aplicați pentru un pașaport. Legea privind drepturile omului vă poate duce la colțurile îndepărtate ale globului. Chiar dacă vă petreceți cariera mai aproape de casă, studiile dvs. vă vor oferi oportunitatea de studii internaționale, stagii și conferințe. Obținerea unui pașaport poate dura până la câteva luni. Aplicați în timp ce începeți colegiul și fiți gata să profitați de oportunități atunci când apar.
  • Imaginea intitulată Obține o viză TN pentru a lucra în Statele Unite Pasul 3
    2. Participați la colegiu și câștigați o diplomă de licență. Un medic Juris este un grad absolvent. Înainte de a putea participa la școala de drept, trebuie să aveți o diplomă de licență. Asociația Baroului American nu necesită sau nu recomandă niciun domeniu special de studiu pentru a vă pregăti pentru școala de drept. O diplomă de arte liberale, cu un domeniu divers de studiu, inclusiv istoria, filozofia, sociologia și literatura, vă va oferi o bază solidă pentru o carieră în legislația privind drepturile omului.
  • Admiterea școlii de drept, mai ales la școlile de elită, este puternic dependentă de media punctului dvs. Concentrați-vă pe un câmp de studiu în cazul în care veți excela.
  • Dacă doriți o carieră în domeniul drepturilor omului în afara Statelor Unite, ar trebui să luați în considerare adăugarea unor clase de limbă străină la curriculum-ul dvs. Învățarea de a vorbi franceză și spaniolă vă va lărgi abilitățile și vă va face competitivi pentru stagii și ocuparea forței de muncă în organizațiile de drept privind drepturile omului.
  • Dacă studiați în afara Statelor Unite și intenționați să mergeți la o școală de drept intern, veți trimite transcrierile dvs. prin serviciul de Adunare LSAC de Adunare pentru evaluarea creditelor pentru aplicarea la școala de drept.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 12
    3. Creați un plan de ajutor financiar. În timp ce vă aflați în colegiu, trebuie să vă gândiți cum vă veți finanța educația juridică. Școala de drept poate costa cu ușurință între 50.000 de dolari și 150.000 de dolari pentru gradul de trei ani.
  • Aflați despre resursele de ajutor financiar pentru studenții absolvenți. Majoritatea studenților își finanțează diploma de drept cu împrumuturi. Aceasta nu este o opțiune de a se angaja ușor. Aflați despre opțiunile de împrumut și despre planurile de rambursare disponibile pentru dvs. Creditele studențești federale includ planuri de rambursare bazate pe venituri. Avocații de interes public pot fi, de asemenea, eligibili pentru iertarea creditelor, pe baza căii dvs. de carieră.
  • Excelarea în studiile dvs. de licență vă pune într-o poziție bună pentru bursele școlare de drept.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 4
    4. Luați testul de admitere la școala de drept (LSAT). LSAT este una dintre elementele școlilor de drept lege în evaluarea solicitanților. Testul este oferit de mai multe ori pe an și testează abilitățile de bază care ajută la măsurarea probabilității de succes în școala de drept. Veți fi testat în citirea înțelegerii, a raționamentului analitic și a logicii. Există, de asemenea, un eșantion de scriere care este supus școlilor de drept cu scorurile dvs. de testare.
  • Metoda 2 din 3:
    La școala de drept
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 13
    1. Școlile de drept de cercetare cu programe puternice privind drepturile omului. Oricare dintre cele 200 de școli de drept acreditate de Asociația Baroului American vă va califica să stați la examenul de bar în toate statele. Cu toate acestea, alegerea unei școli cu o concentrație puternică în domeniul drepturilor omului și a dreptului internațional vă va ajuta să vă perfecționați interesele, să câștigați experiență și să faceți legături pentru cariera viitoare.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 1
    2. Aplicați la școala de drept. Majoritatea școlilor de drept au o taxă de depunere de 20 până la 50 de dolari. Din cauza acestei cheltuieli, trebuie să vă prioritizați resursele și să selectați școli care se potrivesc cu interesele dvs., acreditările (scorurile GPA / LSAT), resursele financiare și ratele de acceptare. Deoarece o carieră în domeniul drepturilor omului vă poate duce oriunde în lume, unde mergeți la școală este mai puțin important decât o potrivire bună.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 2
    3. Câștigați diploma de doctor Juris. Un j.D. Gradul este atribuit după finalizarea cu succes a unui program școlar de drept de trei ani. Școala dvs. va avea propriile cerințe pentru numărul de credite și GPA. Majoritatea studenților au nevoie de trei ani, dar majoritatea școlilor oferă programe part-time pentru studenții de lucru și opțiuni accelerate pentru absolvire în 2 1/2 ani.
  • Alăturați-vă organizațiilor studențești interesate de drepturile civile și ale omului. Asociația studenților internaționali este un loc bun pentru a se întâlni cu colegii de clasă asemănători.
  • Profitați din plin de programele școlare de drept. Participați la clinici și programe cu drepturi civile și activități pentru drepturile omului.
  • Căutați stagii de vară cu organizațiile drepturilor civile. Chiar dacă mergeți la școală într-o zonă care nu are o prezență internațională, puteți obține experiență cu organizațiile care lucrează pentru drepturile civile, drepturile de vot, violența domestică și justiția economică.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 18
    4. Luați în considerare un program de studiu în străinătate. Școala dvs. de drept va avea probabil programe care vă permit să studiați în străinătate pentru o vară, un semestru sau un an. Aceasta este o șansă excelentă pentru dvs. să lucrați la abilitățile lingvistice, să vă extindeți experiențele culturale și să faceți contacte pentru cariera viitoare.
  • Imagine intitulată trece examenul bar Pasul 9
    5. Să treacă examenul de bare și să fie admis la un bar de stat. Odată ce absolviți gradul dvs. de drept, sunteți eligibil să stați pentru examenul de bare. Examinarea este dată de două ori pe an și este obligată să practice legea în Statele Unite.
  • Admiterea barei include un control de fond pentru a vedea dacă solicitantul prezintă caracterul și fitness necesar pentru practica legii.
  • Elevii din școlile de drept internațional pot fi capabile să solicite admiterea în practică în Statele Unite. Contactați examinatorul barelor de stat pentru instrucțiuni.
  • Examenul de bare variază oarecum de stat la stat, dar este general de două până la trei zile și include examenul de competențe multi-stat, examenul eseu și examenul de etică multi-stat.
  • După trecerea cu succes a examenului de bar, veți lua jurământul avocatului și veți fi gata să practicați legea.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea muncii în domeniul drepturilor omului
    1. Imagine intitulată Setare Obiective pentru viață Pasul 15
    1. Listează organizațiile pentru drepturile omului care vă interesează. Domeniul drepturilor omului poate varia de la sprijinirea convingerilor greșite pentru a ajuta femeile să caute refugiu de violență. Aruncați o rețea largă și colectați informațiile de contact pentru cât mai multe organizații care se potrivesc intereselor dvs.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 30
    2. Firmele de drept de cercetare care lucrează în drepturile omului. Folosind informațiile pe care le-ați adunat în școala de drept și prin căutări online, creați o listă de firme de avocatură care practică în specialitatea dvs. a drepturilor omului. Acest lucru poate varia de la organizații precum Centrul de Drept din Sărăcia de Sud, la marile firme internaționale care lucrează la cazurile de justiție economică din întreaga lume.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 22
    3. Aranjați interviuri informaționale. O modalitate excelentă de a afla dacă o organizație este o bună potrivire pentru dvs. și construirea unei rețele în drepturile omului este de a efectua interviuri de informare. Aranja să se întâlnească cu persoanele care lucrează în organizațiile pentru drepturile omului, ONG-uri sau firme de avocatură.
  • Imagine intitulată UK
    4. Luați în considerare lucrul în Regatul Unit. Londra este un centru al mișcării globale a drepturilor omului. Multe companii, firme de avocatură și organizații neguvernamentale au birouri în și în jurul Londrei. Există oportunități pentru avocați să practice legea americană în timp ce se adună abilitățile necesare pentru a se califica pentru admiterea instanțelor engleze.
  • Imaginea intitulată înțelege diferența dintre un CV și un pas cu CV 15
    5. Construiți-vă CV-ul. Centrul de carieră al școlii dvs. de drept ar putea avea asistență cu reluarea scrisului. Ca absolvent nou, este posibil să nu aveți o mulțime de experiență profesională. Listează toată educația, organizațiile dvs. de studenți, clinici, stagii și realizările academice.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student colegiu Pasul 21
    6. Luați în considerare aplicarea pentru stagii. Multe organizații au programe de stagiu. Cele mai multe sunt plătite sau plătite scăzute. Cu toate acestea, experiența și contactele pot fi de neprețuit. Stagii cu organizații de înaltă profil sunt foarte competitive și ar trebui să aplicați cât mai curând posibil.
  • Dacă aparțineți unei biserici, verificați oportunitățile de misiune și stagiu cu caritatea sau brațul juridic al Bisericii.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 31
    7. Solicitați locurile de muncă cu organizații și firme de avocatură. Indiferent dacă vă aterizați un stagiu sau căutați ocuparea forței de muncă intermediare, începeți să căutați o poziție permanentă. Majoritatea organizațiilor și firmele de avocatură au proceduri de aplicare online.
  • Creați o adresă de e-mail dedicată cu numele dvs., ca în [FirstMiddlelastname] @mailservice.COM. Puteți utiliza site-uri gratuite cum ar fi Gmail care poate fi accesat de pe orice computer sau smartphone. Nu utilizați a "drăguţ" adresa de e-mail ca "FunnyMonkynky @ Mailservice.COM" pentru corespondența profesională
  • Nu vă bazați pe a "Telefonul mesajului." Chiar dacă utilizați un serviciu preplătit, trebuie să aveți propriul număr de telefon cu mesagerie vocală.
  • Urmați instrucțiunile de pe site la scrisoare. Trimiteți documentele dvs. exact așa cum ați solicitat. Nu atașați fișierele la un e-mail decât dacă este indicat.
  • Denumiți fișierele de documente, astfel încât să vă identifice. Nu creați "Mycoolresume.pdf." Denumiți fișierele [Nume de familie] [Resume / Letter].tip fișier.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 11
    8. Căutați o zonă largă. Majoritatea organizațiilor privind drepturile omului sunt cu sediul central pe coasta de est sau în orașele mari. Cu toate acestea, alte organizații mai mici care lucrează pentru totul, de la drepturile de vot la violența domestică, sunt situate în zonele mai puțin populate. Un avantaj aici poate fi un cost mai mic de viață în timp ce câștigi experiență. Potriviți interesele dvs. față de organizație, nu doar o locație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar