Cum să devii un asistent de cercetare

Rolul unui asistent de cercetare este de a ajuta un profesionist să obțină cunoștințe, să organizeze informații sau să mențină înregistrări pentru un proiect. Există multe tipuri de asistenți de cercetare. Asistenții de cercetare găsesc muncă în laboratoare, birouri de avocatură, instanțe, companii de publicare și medii academice cum ar fi colegii și universități. Urmărirea unei poziții asistent de cercetare este similară în multe moduri de a căuta orice alt tip de loc de muncă, cu câteva specificații suplimentare.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea tipului de asistent de cercetare pe care doriți să îl fiți
  1. Imaginea intitulată deveni un asistent administrativ bazat pe domiciliu Pasul 2
1. Alegeți un câmp sau o industrie pentru a vă concentra pe.Există o serie de domenii care necesită asistenți de cercetare, deci va trebui să o restrângeți în zonele pe care sunteți interesat și calificați pentru.Acest lucru este, de obicei, destul de simplu, deoarece ar trebui să se refere direct la ceea ce participați sau la școala de a studia.
  • Câmpurile stem aproape întotdeauna au nevoie de asistenți de cercetare.Stem reprezintă știință, tehnologie, inginerie și matematică.
  • Psihologia, antropologia și chiar istoria sunt alte domenii minunate pe care le puteți găsi ca asistent de cercetare în.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent administrativ bazat pe domiciliu Pasul 5
    2. Identificați abilitățile și trăsăturile necesare.Există câteva abilități pe care toți asistenții de cercetare ar trebui să o dețină pentru a avea succes.În funcție de câmpul în care lucrați, există unele abilități sau trăsături diferite pe care doriți să le aveți care sunt potrivite în mod specific pentru câmpul dvs.
  • Va trebui să aveți abilități puternice de înțelegere a citirii pentru a efectua cercetări și a transmite informațiile pe care le găsiți.
  • Majoritatea asistenților de cercetare sunt de așteptat să fie relativ Savvy de calculator, cu experiență în aplicațiile comune de birou, precum și introducerea datelor sau alte software-uri specifice specifice.
  • Va trebui să fii auto-motivat, deoarece asistenții de cercetare sunt adesea de așteptat să lucreze independent și cu o supraveghere limitată.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent de laborator Pasul 2
    3. Alegeți o poziție de cercetare academică.Există poziții asistente de cercetare care există exclusiv în lumea academică și vă pot oferi chiar și credite colegiului.Aceste poziții pot oferi plăți și vă pot ajuta să dezvoltați abilități care pot duce la o carieră în educația la nivel de colegiu.
  • Asistenții academici de cercetare sunt adesea absolvenți care au câștigat deja diploma de licență în domeniul pe care îl studiază și acum urmăresc o diplomă ulterioară.
  • Cercetarea academică vă poate ajuta să începeți o carieră în educație.Lucrul ca asistent de cercetare poate duce la a deveni un coleg de cercetare care este adesea un pas spre a deveni profesor asociat, si in cele din urma un profesor.
  • Fiind un asistent de cercetare academică implică asistarea educatorilor de rang înalt în activitatea lor, ceea ce poate include pregătirea pentru clase sau a contribui la avansarea activităților academice extra-curriculare.
  • Elevii de liceu pot fi eligibili pentru anumite poziții asistent de cercetare la colegii sau universități locale.Aceste poziții vă pot ajuta să intrați într-un colegiu bun și sunt modalități excelente de a dezvolta abilități care vă vor ajuta în educația și viața profesională viitoare.
  • Imaginea intitulată deveni un asistent de terapeut fizic Pasul 6
    4. Luați în considerare o poziție profesională a asistentului de cercetare.Fiind un asistent de cercetare într-un cadru profesional poate fi destul de diferit de a face acest lucru pentru un colegiu sau universitate.De obicei, asistenții de cercetare ajută cercetătorii de nivel înalt, oamenii de știință sau experții să-și prezinte activitatea făcând o lucrare clericală, cercetarea materialelor conexe și servirea ca asistent profesional.
  • Asistenții profesioniști de cercetare trebuie să îndeplinească cerințele minime pentru această funcție, dar de obicei nu sunt obligate să urmărească educația ulterioară.
  • Fiind un asistent de cercetare într-un cadru profesional înseamnă a lucra într-un mediu de profit care ar putea fi mai mult rezultat și competitiv decât cercetarea academică.
  • Calea de carieră a asistentului profesional de cercetare pot duce la supravegherea propriilor proiecte și vă pot ajuta să treceți într-o operațiune sau o poziție managerială în domeniul cercetării.
  • Imagine intitulată Găsiți asistenții administrativi Pasul 2
    5. Determinați dacă respectați calificările necesare.Există diferite tipuri de asistenți de cercetare care au responsabilități diferite pe baza nivelului lor de calificări.Pentru a ști ce fel de locuri de muncă asistent de cercetare trebuie să solicite, trebuie să determinați ceea ce sunteți calificat.Majoritatea pozițiilor asistente de cercetare din mediul academic și sectorul privat vor necesita o diplomă de patru ani în domeniul specific de studiu.
  • Asistenții profesioniști de cercetare sunt de așteptat să fie adepți la utilizarea software-ului comun de birouri, cum ar fi Microsoft Office sau Apache Open Office.De asemenea, va fi de așteptat să înțelegeți și să respectați procedurile comune de siguranță pentru domeniul dvs.
  • Studenții absolvenți pot lucra ca asistenți de cercetare care fac muncă diferită, deoarece acestea urmăresc o diplomă de masterat sau doctorat.
  • Asigurați-vă că gradul dvs. vă califică să lucrați în domeniul interesului dvs.Va trebui să fie direct legată de poziția pe care o aplicați.
  • Lucrul ca asistent de cercetare la școală poate servi drept o calificare excelentă pentru a obține un loc de muncă ca asistent de cercetare profesional.
  • Partea 2 din 3:
    Căutați poziții asistent de cercetare
    1. Imagine intitulată de lucru de la domiciliu ca asistent administrativ Pasul 1
    1. Vorbiți profesorilor sau administratorilor școlari.Multe școli au programe asistent de cercetare care vă pot ajuta să identificați pozițiile pe care doriți să le solicitați.Vorbiți profesorilor dvs. pentru a vedea dacă știu despre orice poziție sau au acel astfel încât ei caută să umple.
    • Școlile au adesea birouri de plasare de locuri de muncă care vă pot ajuta să localizați o poziție asistentă de cercetare în mediul academic, fie în sectorul privat.
    • Profesorii pe care îi studiați, de multe ori, vor fi conștienți de nevoile asistentului de cercetare în cadrul departamentelor lor.
  • Imagine intitulată lucrează de la domiciliu ca asistent administrativ Pasul 3
    2. Contactați alte școli din zona dvs.Dacă nu puteți găsi orice deschideri de asistent de cercetare care par drept pentru tine la școala dvs., luați în considerare extinderea căutării în alte școli din zonă.Unele școli vă vor lăsa să lucrați pentru un credit școlar la o altă instituție acreditată.
  • Pozițiile asistentului de cercetare pot număra uneori ca stagii în cazul în care programul dvs. de studii necesită unul.
  • Vorbiți consilierului școlii cu privire la oportunitățile de a obține credite de transfer lucrez ca asistent de cercetare la o școală din apropiere.
  • Contactați Departamentul de interes la alte colegii și universități locale pentru a întreba orice deschideri asistent de cercetare.
  • Imagine intitulată Căutați site-urile de locuri de muncă tehnologice Pasul 1
    3. Utilizați panouri de angajare pentru a căuta deschideri de locuri de muncă asistent de cercetare.Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă asistent de cercetare în sectorul privat, un loc minunat de a începe să căutați deschideri este pe site-urile de bord de locuri de muncă cum ar fi Monster.com sau într-adevăr.COM.
  • Căutarea unor posturi de asistent de cercetare în sectorul privat nu este diferit de căutarea oricăror altor Job Online.
  • Utilizați termenii de căutare care sunt specifice domeniului pe care doriți să îl lucrați, precum și expresia "asistent de cercetare" pentru cele mai bune rezultate.
  • Imagine intitulată Găsiți o stagiu de activitate biotehnologie Pasul 9
    4. Utilizați media socială pentru a vă extinde căutarea.Platformele media sociale precum LinkedIn pot fi o modalitate excelentă de a căuta poziții deschise, precum și de a conecta cu oameni care lucrează deja în câmpul pe care doriți să îl găsiți în poziția.
  • Începeți prin crearea unui Contul LinkedIn.
  • Căutați poziții deschise și ajungeți la alții în câmpul care vă interesează pentru a vă ajuta să identificați pozițiile asistentului de cercetare deschisă.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă la UPS Pasul 18
    5. Subliniați-vă abilitățile de birou.Asistenții de cercetare trebuie adesea să servească ca a "factotum" Datorită activității variate care pot fi necesare în întreaga dvs. cercetare.Din acest motiv, găsirea unei poziții profesionale de asistent de cercetare va cere probabil să puteți demonstra competența cu computerele, precum și o înțelegere a modului de a face diferența între sursele credibile și necredibile.
  • Asistenții profesioniști de cercetare vor fi de așteptat să poată menține foi de calcul și să aibă abilități puternice de comunicare scrisă și verbală.
  • Este important ca să puteți determina rapid nivelul de credibilitate a unei surse în timp ce cercetați.Asigurați-vă că sunteți confortabil Evaluarea credibilității surselor academice.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea pentru o poziție asistent de cercetare
    1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți obiectivul dvs. Reluare Pasul 5
    1. Creați un CAPSUMÉ.Va trebui să puneți împreună un CVSumé cu calificările profesionale sau academice.Un bun CAPSUMÉ vă poate ajuta să vă aterizeze un interviu pentru o poziție asistentă de cercetare.Dacă nu aveți experiență profesională relevantă, nu vă faceți griji, un Résumé academic va fi suficient pentru majoritatea pozițiilor asistentului de cercetare.
    • Va trebui să puneți împreună un aspect profesional relua.
    • Este posibil să vă ajutați ușor de la CV-ul pentru a se potrivi mai bine cerințelor stabilite în deschiderea pe care doriți să o aplicați.
  • Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (adolescentă) Pasul 4
    2. Identificați procedurile de aplicare ale școlii dvs.Majoritatea școlilor au poziții asistente de cercetare pe care le completează intern cu studenții care urmăresc o diplomă în acest domeniu.Fiecare școală va avea proceduri puțin diferite pentru modul de aplicare și interviuri pentru pozițiile menționate.
  • Vorbiți profesorului dvs. despre ceea ce trebuie să faceți pentru a solicita o poziție asistent de cercetare în conformitate cu liniile directoare ale școlii.
  • Ajustați CV-ul dvs. pentru a se potrivi cu cerințele stabilite de școala dvs., apoi trimiteți-l cu cererea dvs. în modul în care dictează.
  • Imagine intitulată Ace Un interviu de angajare (adolescentă) Pasul 12
    3. Vorbiți profesorului pentru care ați lucra.Școala dvs. poate să nu solicite un proces de interviu pentru a asigura o poziție ca asistent de cercetare dacă face parte din planul tău de studii.Asta nu înseamnă că ar trebui să săriți în întregime pasul.Poate doriți să vă întâlniți cu profesorul cu care ați lucra pentru a vă asigura că este ceva ce doriți să faceți.
  • Întâlniți cu profesorul pentru a vă asigura că sunt cineva cu care puteți lucra și că este un mediu în care vă veți confortabil.
  • Profesorul vă poate oferi o idee mai bună despre ce să vă așteptați în timp ce lucrați ca asistent de cercetare.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un loc de muncă în Persoana Pasul 13
    4. Conduce interviul.Dacă solicitați o poziție asistent de cercetare în sectorul privat, probabil că va fi obligat să efectuați un interviu.Multe școli necesită același lucru și pentru pozițiile academice.Asigurați-vă că ajungeți la timp și fiți pregătiți să faceți o mare impresie mare.
  • Asigurați-vă că sunteți îmbrăcat corespunzător Pentru un interviu de angajare.
  • Amintiți-vă că prima dvs. impresie este importantă la interviurile de angajare, așa că încercați din greu face unul bun.
  • Periați-vă cum au un mare interviu Înainte de a merge să te duci în mentalitatea corectă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar