Cum să devii inginer robotics

Inginerii roboticii sunt responsabili pentru proiectarea, crearea și testarea roboților utilizați în viața de zi cu zi. Aceasta poate fi o carieră extrem de plină de satisfacții, dar necesită ani de pregătire pentru ao face la un nivel profesional. Nu vă descurajați, totuși, ca inginer de robotică, este obținut prin dezvoltarea abilităților dvs., urmărirea unui burlac de știință sau tehnologie, câștigând experiență în lumea reală și personalizarea căutării dvs. de locuri de muncă.

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea abilităților tale
  1. Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 1
1. Luați cursuri avansate de matematică și știință în liceu. Luând cursuri avansate în domenii precum algebra, trigonometria și știința informaticii, precum și fizica vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o diplomă în robotică.
  • Dacă nu sunt oferite cursuri avansate de plasare, luați cele mai înalte niveluri disponibile în matematică și fizică.
  • Având o înțelegere puternică de algebră și geometrie sunt esențiale pentru a urmări o carieră în ingineria roboticii.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 2
    2. Participați la cluburile de robotică prin școala sau comunitatea dvs. Angajarea în aceste activități extracurriculare vă va oferi o experiență care se referă direct la zona dvs. de studiu în colegiu. De asemenea, va ajuta birourile de admitere colegiu să vă recunoască interesul față de acest domeniu.
  • Activitățile extra curriculare sunt întotdeauna utile atunci când vine vorba de aplicarea pentru colegiu. Încercați să găsiți cluburi și alte organizații care se referă direct la domeniul de studiu pe care intenționați să îl urmăriți. De asemenea, vă va ajuta să explorați ce aspecte ale roboticii vă interesează cel mai mult.
  • Dacă nu aveți un club de robotică la școala dvs., uitați-vă să vă alăturați la o liceu din apropiere sau mai bine, discutați cu administrația dvs. despre începerea propriului Club Robotics.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer robotică Pasul 3
    3. Intrați în competiții de robotică pentru a câștiga experiență. Aceasta este o mare oportunitate care vă va permite să vă exersați abilitățile prin experiență practică. Acesta vă va ajuta, de asemenea, cu admiterea colegiului, deoarece văd că sunteți implicați în mod activ în câmpul dorit.
  • Școlile care participă la cluburile de robotică pot avea, de asemenea, elevii lor să intre în competiții. Cu toate acestea, în cazul în care școala dvs. are un program de robotică, examinând programe, cum ar fi competiția Robotică Vex vă poate ajuta să găsiți competiții în zona dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Urmărirea învățământului superior
    1. Imaginea intitulată Deveniți un inginer de robotică Pasul 4
    1. Obțineți un burlac de știință sau tehnologie. Când alegeți o concentrare, căutați programe de diplomă în inginerie mecanică, electrică sau industrială. Programele de inginerie mecanică și electrică sunt oferite pe scară largă pe colegii și universități. Aceste programe vă vor învăța fundamentele ingineriei în aproape orice domeniu de interes, inclusiv, compuși electronici, computere și sisteme pneumatice.
    • Pentru ingineria mecanică, asigurați-vă că ați asigurat programe care au fost aprobate de consiliul de acreditare pentru inginerie și tehnologie.
    • Dacă școala dvs. de alegere nu oferă robotică ca majoră, căutați un program care vă permite să adăugați robotică ca concentrare.
    • Pentru o listă de colegii care oferă programe în ingineria Robotică, vizitați site-ul NASA la https: // robotică.NASA.gov / studenți / robo_u.php.
  • Imaginea intitulată Deveniți un inginer de robotică Pasul 5
    2. Explorați toate căile de robotică în timpul colegiului. Încercând mâna dvs. în ingineria mecanică, electrică și informatică, nu numai că vă va ajuta să vă stabiliți în zona dvs. de pasiune, dar vă va oferi o experiență necesară în alte zone ale roboticii. Deoarece lumea robotică se schimbă vreodată, mulți sunt capabili să intre în cariera lor prin diferite căi.
  • Fiind bine-versat în procesele de inginerie ale creierului, sistemul nervos sau corpul vă va permite să intrați în câmpul de robotică prin intermediul unor căi alternative, deschizând mai multe oportunități atunci când căutați un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 6
    3. Urmăriți o diplomă de masterat în ingineria robotică pentru a vă face să ieșiți în evidență. Deși o diplomă de masterat nu este necesară pentru multe domenii de inginerie robotică, acest lucru vă va oferi un picior în competiție. Aceste programe oferă o varietate de cursuri care vă vor construi abilitățile în ingineria mecanică, electrică sau de calculator.
  • Fiți conștienți de faptul că multe programe de absolvent din Robotics vă vor cere să finalizați un proiect de capstone sau de cercetare detaliată.
  • Partea 3 din 4:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 7
    1. Ia an stagiu Pentru a explora câmpul și rețeaua dvs. în industrie. Participarea la stagii este cheia pentru obținerea poziției dorite. Nu numai că vă va oferi experiențe practice, dar și vă va permite să cunoașteți pe alții în câmpul dvs. în timp ce vă conectați cu cei care vă pot ajuta să obțineți un loc de muncă în viitor.
    • Pentru a găsi cu succes un stagiu, discutați cu consilierii școlii dvs. De asemenea, vă puteți alătura forumurilor online create de companiile de pornire. Aceasta este o modalitate ușoară de a posta calificările dvs. online și de a vă conecta la o companie care este o potrivire excelentă pentru interesele dvs.
    • Există, de asemenea, organizații guvernamentale cu care vă puteți conecta pentru a găsi cel mai bun stagiu. Va trebui să mergeți direct prin aceste site-uri pentru a încărca informațiile și documentele dvs. privind carierele lor sau paginile oportunităților de angajare.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 8
    2. Obțineți experiență practică prin programe de formare. Aceasta este o opțiune excelentă dacă, din anumite motive, nu puteți găsi un stagiu. Există multe instituții de renume care oferă programe de formare în timpul verii și pauzelor de iarnă pentru a ajuta inginerii de înmatriculare să aibă practică practică.
  • Aceste instituții vor permite, de asemenea, alegerea unui program care vă interesează cel mai mult sau direct în câmpul dvs. În acest fel știți că primiți experiența, nu numai că sunteți obligat de domeniul dvs., ci în zona dvs. de interes.
  • De asemenea, vă puteți îmbunătăți abilitățile prin găsirea unor cursuri de proiecte de construcție online sau construirea propriului proiect utilizând cea mai recentă tehnologie. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți portofoliul prin adăugarea de noi abilități și obținerea practicii de aplicare a hands-on.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 9
    3. Găsiți un mentor care lucrează în industrie. Deoarece există multe domenii specifice de robotică pe care le puteți introduce, este important să identificați mai întâi ce va fi calea dvs. ideală de carieră. Având un scop clar pentru dvs. vă va ajuta să alegeți cel mai bun mentor pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul general.
  • Încercați să găsiți un mentor care este în prezent sau a lucrat recent în zona dvs. aleasă. Multe companii vă pot conecta cu mentorii prin intermediul departamentului lor de resurse umane.
  • Dacă un mentor prin resurse umane nu este o opțiune pentru dvs., ajungeți la alții din domeniul dvs. pe care l-ați conectat și cereți trimiteri și sugestii de mentori pe care le-au folosit. De asemenea, încercați să vă întrebați pe deplin în câmpul dvs. dacă ar fi interesați să vă îndrumați.
  • Dacă nu puteți găsi un mentor prin oricare dintre aceste surse, întoarceți-vă la Internet. Există multe atracții precum LinkedIn, pe care le puteți utiliza pentru a vă conecta cu mentorii și alții din câmpul dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 10
    1. Tine-ti relua și scrisoare de intenție la zi. CV-ul dvs. ar trebui să includă orice informații care vă vor stimula poziția în procesul de aplicare. Utilizați scrisoarea de intenție pentru a explica companiei pe care o aplicați, modul în care abilitățile și experiența dvs. vor beneficia de ele și ceea ce veți aduce la masă.
    • Asigurați-vă că includeți educația, acreditările, anumite abilități pe care le posedați, care vor beneficia de compania lor și o experiență practică, inclusiv proiecte de construcție.
    • Includeți întotdeauna abilitățile cheie găsite în postarea de locuri de muncă a angajatorului în CV-ul și scrisoarea de intenție. Căutați modalități de a încorpora obiectivele și obiectivele lor pentru a fi mutat în partea de sus a graniței solicitantului.
  • Imaginea denumită devine un inginer de robotică Pasul 11
    2. Căutați un loc de muncă lângă dvs. Una dintre cele mai bune resurse pentru a vă ajuta să începeți cu căutarea dvs. de locuri de muncă este Asociația Robotot Industries. Aceste site-uri și alte site-uri, vă vor conecta cu o mare varietate de angajatori, făcând căutarea dvs. de locuri de muncă puțin mai ușoară și mai condensată.
  • Deși poate dura puțin timp, trecerea prin site-uri ca acestea, este o modalitate excelentă de a afla ce angajatorii caută în candidații lor și care sunt abilitățile pe care le apreciază cel mai mult.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de robotică Pasul 12
    3. Pregătiți-vă pentru interviul înainte de timp. Asigurați-vă că pregătiți răspunsurile pentru a vă vinde abilitățile către intervievatori. Luați tot ce ați învățat și ați practicat-o și relaționați, în special pentru acest angajator obiectiv pentru compania lor.
  • Amintiți-vă că acestea vor fi adesea mai multe interviuri tehnice. Intervievatorul nu numai că încearcă să obțină o idee pentru abilitățile dvs., dar și pentru a vă identifica specialitatea.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar