Cum să fii sârguincios

Fiind diligent vă poate ajuta să vă îndepliniți obiectivele și să deveniți mai reușite, dar cum deveniți exact o persoană mai diligentă? Există de fapt o mulțime de schimbări simple pe care le puteți face pentru rutina zilnică și modul în care lucrați care vă va face mai diligent și vă vom arăta cum! Acest articol vă va duce prin modul în care puteți cultiva mai multă diligență în școală, la locul de muncă și viața în general.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind diligent în școală
  1. Imaginea intitulată să fie diligentă Pasul 1
1. Păstrați un planificator. Un planificator vă ajută să vă organizați ziua și să mențineți diligența. Va trebui să scrieți toate examenele majore și datorită datelor pentru un semestru sau termen dat. Ar trebui să includeți momente alocate pentru a studia și a le lipi. Veți fi bucuroși că ați studiat tot semestrul, astfel încât să nu trebuiască să vă grăbiți pentru examene.
  • Imaginea intitulată BE DILEGENT PASUL 2
    2. Nu vă supraexpuneți cu cursuri și activități extra-curriculare. În timp ce toată lumea care dorește să profite la maximum de colegiu vor dori să-și ia cursurile de bani și să participe la unele activități extra-curriculare, asigurați-vă că nu vă supraîncărcați cu obligații. Dacă vă înscrieți la mai mult decât minimul de credite (sau chiar să luați maximul) și să participați la mai multe cluburi decât puteți urmări, este posibil să aveți nevoie să faceți stoc și să vă diminuați programul astfel încât să puteți fi sârguincios În toate activitățile voastre.
  • Veți dori să vizionați perioade de drop / adăugați pentru a vă asigura că puteți scădea o clasă dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată BE DILEGENT PASUL 3
    3. Obțineți un început timpuriu pe proiecte. Așteptare până la sfârșitul semestrului pentru a lucra pe un proiect mare vă va face mai stresat decât trebuie să fiți, mai ales când studiați și pentru examene. În schimb, discutați cu profesorul dvs. devreme pentru a obține o idee despre ceea ce implică proiectul și ce pași puteți face când. Obținerea unui început timpuriu va lua o încărcătură când sunteți înfășurat cu studiile pentru examene.
  • Nu este o idee bună să începeți un proiect înainte de a obține fișa de atribuire sau ați vorbit cu profesorul. Puteți pierde o mulțime de timp făcând altceva decât ceea ce este cu adevărat atribuirea.
  • Răspândiți-vă și munca dvs. la proiect. Nu încercați să faceți totul la o dată mai devreme. Planificați sesiuni periodice de lucru scurte în timp și încercați să găsiți o modalitate de a genera o curiozitate naturală cu privire la sarcina de a vă ajuta să vă motivați.
  • Imaginea intitulată Be Diligent Pasul 4
    4. Învață să fii flexibil. Uneori intervine viața și face dificilă sau imposibilă atingerea unui obiectiv atunci când doriți sau pentru a termina un proiect la timp. Este posibil să trebuiască să re-programați, să re-lucrați și să vă reevaluați obiectivele. Acest lucru este în regulă și o parte normală a progresului. Nu este nevoie să fii greu pentru tine când se întâmplă acest lucru.
  • Cu toate acestea, nu confunda motive reale (ca o boală severă bruscă în familie sau pierderea unui loc de muncă) cu scuze (prietenul tău a sunat și vrea să stea când ai un termen limită).
  • Asigurați-vă că comunicați cu profesorii și profesorii când se întâmplă acest lucru. S-ar putea chiar să doriți să contactați consilierul dvs. academic sau consilierul de îndrumare.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind diligent la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată Be Silgegent Pasul 5
    1. Îndepărtați distragerile. Prea mult timp pe Internet, telefonul dvs. sau în fața televizorului vă poate distrage atenția de la obiectivele dvs. Este ușor să renunțați la sarcină dacă telefonul dvs. se oprește sau aveți fila Media Social Deschideți pe computerul dvs. în timp ce lucrați.
    • Există chiar aplicații care vă ajută să eliminați distragerile pentru anumite perioade de timp.
    • Puteți dezactiva notificările pe telefon sau puteți porni "nu deranja" Mod.
  • Imaginea intitulată Be Diligent Pasul 6
    2. Păstrați-vă organizat cu liste de sarcini. Puteți face liste separate pentru sarcini urgente, cu prioritate și cu prioritate scăzută. Sau puteți face liste după dată. De exemplu, puteți să enumerați toate sarcinile care trebuie făcute astăzi într-o singură listă și toate lucrurile care trebuie să fie mâine pe o altă listă. Prin cunoașterea a ceea ce doriți să realizați, puteți obține mult mai mult. Ruperea sarcinilor mai mari în pași mai mici vă poate ajuta să vedeți timpul în ansamblu, o sarcină va dura și complexitatea sa potențială. Puteți programa timp pentru fiecare sarcină sau subtascare. Păstrarea listei la trei elemente vă poate ajuta să vă concentrați și să faceți lucrurile.
  • Imaginea intitulată Be Silgegent Pasul 7
    3. Prioritiza. Împingând alte lucruri de importanță mai mică vă poate ajuta să vă concentrați asupra sarcinii care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Termenele limită vă pot ajuta să determinați ceea ce este important, precum și impactul completării sau de a nu completa o sarcină va avea asupra dvs. și a angajatorului dvs.
  • De exemplu, puteți aștepta să răspundeți unui e-mail non-urgent unui prieten pe care îl vedeți în mod regulat atunci când lucrați la un proiect de lucru.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să vă prioritizați, adresați-vă managerului sau șefului.
  • Imaginea intitulată BE DILEGENT PASUL 8
    4. Utilizați timp eficient. Efectuarea unui A programa și având un plan pentru această zi vă va ajuta să vedeți cum vă folosiți timpul. Aici puteți seta termene, faceți întâlniri și pauze de programare. Amintiți-vă să vă dați suficient timp pentru fiecare sarcină.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind diligent în viață
    1. Imaginea intitulată BE DILIGENT PASUL 9
    1. Concentrați-vă energia asupra obiectivului dvs. Lipirea de plan vă poate ajuta să vă puneți energia în atingerea obiectivelor dvs. Amintiți-vă de obiectivele dvs. și de ce vă concentrați asupra sarcinii la îndemână. Uneori devotamentul va părea ușor și alteori va trebui să vă împingeți să o mențineți.
    • Efectuarea și repetarea unei mantre ca "Pot să pierd greutatea" sau "pot obține bucătăria remodelată de Ziua Recunostintei" vă poate ajuta să vă păstrați obiectivele în minte atunci când sunteți tentați să le lăsați să alunece.
  • 2
    Dezvoltați-vă conștiința de sine. Fiind conștienți de sine vă va permite să recunoașteți când luați prea mult sau dacă aveți nevoie să schimbați ceva despre obiectivele dvs. Faceți stocul de modul în care lucrurile merg pentru dvs. în mod regulat pentru a determina când ceva nu funcționează și ar putea avea nevoie de o ajustare.
  • De exemplu, dacă observați că vă simțiți copleșiți în ultima vreme, atunci puteți beneficia de returnarea încărcării dvs. de lucru sau luați o vacanță scurtă.
  • Fi în căutarea cuiva ars de asemenea. Dacă începeți să observați că vă simțiți emoțional sau fizic epuizat, cinic sau decomandat, ineficient, sau ca și cum nu realizați nimic, atunci vă puteți experimenta Burnout.
  • Imaginea intitulată BE DILEGENT PASUL 10
    3. Recompensați-vă pentru a stimula motivația. Tipul de recompensă va depinde de piatra de hotă pe care ați atins-o și de tipul de obiectiv pe care îl urmăriți. Dacă intenționați să pierdeți în greutate, nu vă recompensați cu o pizza extra-mare când pierdeți o lire. Nu vrei să recompensați orice lucru mic, deoarece recompensele vor pierde semnificația lor. Mai degrabă, concentrați-vă pe recompensarea progreselor reale prin înființarea de subgoale și recompensarea dvs. odată ce ați îndeplinit aceste obiective.
  • Imaginea intitulată Be Diligent Pasul 11
    4. Realizați valoarea muncii grele. Când realizați un scop, înainte de a vă deplasa la următoarea, asigurați-vă că vă faceți timp pentru a vă aprecia realizările. Fiecare pas se bazează, de obicei, pe cele anterioare. Cu timpul, veți vedea cum a fost plătită munca ta grea.
  • Imaginea intitulată BE DILEGENT PASUL 12
    5. Găsiți un partener sau un grup de responsabilitate. Aceasta ar trebui să fie o persoană care te cunoaște destul de bine pentru a ști ce ar putea intra în calea ta. Ei vor fi de ajutor în a vă motiva să faceți progrese în obiectivele dvs. Uneori, tot ce aveți nevoie este cineva care lucrează la aceleași obiective ca tine. De exemplu, dacă încercați să pierdeți în greutate, ați putea încerca un grup de pierdere în greutate.
  • Imaginea intitulată Be Diligent Pasul 13
    6. Fi realist. Este posibil să trebuiască să re-prioritizați uneori. Puteți realiza după câteva săptămâni sau luni de a urmări un scop pe care aveți nevoie mai mult timp, uneori mult mai mult timp. Nu fi prea greu pentru tine când se întâmplă acest lucru. Aveți grijă să nu pierdeți inima când ați ajuns la un obstacol în calea scopului dvs.
  • Imaginea intitulată BE DILEGENT PASUL 14
    7. Realizați când să renunțați. Acest lucru nu este un pas care să fie luat ușor. Unele obiective cum ar fi pierderea în greutate sau obținerea unei creșteri sunt total accesibile pentru majoritatea oamenilor. Alte scopuri, pe de altă parte, cum ar fi câștigarea unei medalii de aur, devenind președintele Statelor Unite, sau deținerea unei corporații multi-naționale pot fi atinse doar de câțiva oameni. Acest lucru nu trebuie să spui că nu ar trebui să încerci, dar recunoașterea când să lași un gol să meargă și să înceapă ceva nou poate fi împuternicit atunci când un scop nu mai este atins.
  • Întrebându-vă dacă unitatea dvs. de a urmări un anumit scop este influențat negativ relațiile cu oamenii pe care îi iubești vă poate ajuta să determinați dacă doriți să renunțați la un scop pe un scop.
  • sfaturi

    Utilizați aceste tehnici cu exerciții, studiind, gătit și curățenie.
  • Echilibrați-vă stilul de viață. Dedicați timp la sănătatea emoțională și fizică, de asemenea. Luați timp să vă relaxați și să vă distrați.
  • Nu obseda.Da tot timpul necesar.Nu vă dedicați-vă la sport și neglijați studiile.
  • Dacă aveți ceva de făcut, încercați să vă distrați, ca un joc. Recompensați-vă când faceți lucrurile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar