Cum să vă concentrați pe școală și nu pe băieți

Școala poate părea atât de plictisitoare în comparație cu băieții, dar este o parte importantă a vieții voastre. Zdrobirea sau prietenii pot face concentrarea pe temele dvs. dificile, ceea ce vă poate face școala de teamă. Făcând schimbări practice la domiciliu, concentrându-se la școală, și planificarea înainte, puteți străluci în clasă chiar și atunci când băieții vă distrag atenția.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând schimbări practice la domiciliu
  1. Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 1
1. Opriți-vă telefonul în timp ce vă faceți temele. Odată ce sunteți acasă în siguranță, întoarceți-vă telefonul astfel încât întreruperile să nu vă îndepărteze de studiile dvs. Dacă vă așteptați la apeluri importante de la părinții dvs., puneți telefonul în modul "Nu deranjați", care vă permite să primiți apeluri telefonice de la câteva numere de telefon selectate pe care le alegeți înainte de timp.
  • Chiar dacă nu sunteți contactat direct de băieți, prietenii care vorbesc despre băieți pot fi distrați la fel de distractiv. Le puteți lăsa pur și simplu să știe că nu este un moment bun.
  • Ai putea spune: "Mi-ar plăcea să vorbesc încă o dată, dar trebuie să termin acest proiect în seara asta."
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 2
    2. Vizualizați sarcinile dvs. în modul ecran complet. Maximizați fereastra pe care o lucrați la temele dvs., așa că nu vă distrați de aplicațiile de mesagerie pop Up. Poate fi util să vă deconectați în întregime din aplicațiile de mesagerie, astfel încât tentația de a vorbi este eliminată dacă pasiunea dvs. sau un alt băiat.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 3
    3. Deconectați-vă din conturile dvs. de social media în timp ce studiați. Închideți Twitter, Facebook, Snapchat, Instagram și orice alte conturi media sociale în timp ce vă faceți temele, astfel încât să nu primiți notificări. Îndepărtarea acestei tentative vă va împiedica să vă loviți în hrana de crush sau la obsesarea despre cel mai recent post un tip. O brohnie socială socială se poate transforma într-o oră pierdută foarte repede.
  • Deconectați-vă și pe telefonul dvs., dacă este o distragere a atenției pentru dvs.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu pe băieții Pasul 4
    4. Faceți-vă temele într-o cameră diferită de dormitorul dvs. Găsiți un loc liniștit în casa dvs. pentru a lucra care nu este în camera dvs. Dormitorul tău este plin de haine, machiaj și alte distrageri care ar putea să-ți planifice un costum pentru a impresiona un tip mai degrabă decât să te concentrezi asupra muncii tale. Studierea într-o locație diferită vă ține de visul de vis despre băieți când ar trebui să lucrați.
  • Metoda 2 din 3:
    Concentrându-se la școală
    1. Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 5
    1. Obțineți câteva noi consumabile școlare care vă mențin angajați. Cumpărați niște pixuri, lianți sau alte consumabile care vă fac să vă încântați să mergeți la clasă și să vă concentrați pe academicieni. Dacă așteptăm cu nerăbdare să participați la clasă, sunteți mai puțin probabil să fiți distrași de băieți în hol.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 6
    2. Face organizarea o parte a rutinei dvs. academice. Organizația poate fi plăcută chiar dacă nu vine în mod natural. Se mândrește cu menținerea notebook-urilor extrem de organizate pentru fiecare subiect, care, la rândul său, vă va păstra mintea în studiile dvs. Veți avea mai puțin timp să vă gândiți la băieți dacă sunteți ocupați de depunerea ultimei handicouri în locul potrivit.
  • Crearea unui sistem codificat de culoare vă poate ajuta să vă mențineți materialele subiectului în ordine.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 7
    3. Ia notițe în loc să treacă note. Poate fi greu să nu fiți aspirat atunci când un tip vă transmite o notă sau încearcă să vă prindeți ochii în clasă. Faceți un punct de a lua întotdeauna note, chiar dacă nu credeți că este o sesiune remarcabilă. Veți avea o înregistrare excelentă a clasei pe care vă puteți referi mai târziu și veți apărea ocupat când băieții încearcă să vă distragă atenția de la studiile dvs.
  • Luarea de note vă va păstra și gândurile de la rătăcire.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu pe băieții Pasul 8
    4. Tratați perioadele libere ca săli de studiu pentru a rămâne concentrate. Cereți să fiți rezervat într-o sală de studiu de către registratorul dvs. sau găsiți un loc liniștit în bibliotecă pentru a vă face munca. Perioadele libere în timpul zilei școlare pot face dificil să se întoarcă la clasă și să se concentreze, mai ales dacă ați discutat despre băieți. Crearea unei sală de studiu personală vă va împiedica mintea.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 9
    5. Conectează-te cu persoane care au aceleași obiective. Utilizați grupuri de studiu și proiecte de clasă pentru a căuta noi prieteni care încearcă să se concentreze mai degrabă pe școală decât pe băieți. Având oameni din viața ta cu aceleași obiective înseamnă că vă vor respecta limitele când spuneți că lucrați. Ele vă pot ajuta, de asemenea, să vă păstrați ambițiile pe drumul cel bun.
  • Puteți simți prioritățile unui nou prieten spunând: "găsesc băieții atât de distragătoare. Într-adevăr încerc să mă concentrez pe școala mea chiar acum, așa că îmi pot realiza obiectivele."Lăsați persoana să sune cu gândurile lor. Puteți găsi că sunt pe aceeași pagină.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 10
    6. Alăturați-vă unui club care vă poate ajuta să faceți bine în școală. Cluburile academice vă pot păstra distracția timpului extracurricular în timp ce luați focul de pe băieți. De asemenea, vă pot ajuta să vă întâlniți cu oameni care încearcă să facă bine în școală. În plus, un club vă poate ajuta să vă aprofundeți interesul față de un subiect pe care îl bucurați deja.
  • Dacă vă place știința, ați putea încerca un club de robotică sau dacă vă place engleza, ați putea încerca o societate deschisă.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu pe băieții Pasul 11
    7. Aduceți căști atunci când lucrați în public. Purtarea căștilor în timp ce lucrați la școală permite altora să știe că nu doriți să fiți deranjați. Nu aveți nevoie să ascultați muzică în timp ce lucrați. Purtarea numai a căștilor vă va împiedica să fiți aspirați într-o conversație despre băieți sau să vă mențineți băieți să vă apropiați de dvs.
  • Păstrați o pereche în sacul de carte, deci sunt ușor accesibile ori de câte ori aveți nevoie de ele.
  • Metoda 3 din 3:
    Planificând înainte
    1. Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 12
    1. Urmăriți modul în care vă petreceți timpul pentru mai mult echilibru. Utilizați o aplicație de urmărire a timpului, cum ar fi timpul de salvare, pentru a înțelege cum vă petreceți timpul online. S-ar putea să pierzi o mulțime de ore pe care le-ai putea studia cu băieții. Urmăriți-vă timpul pentru a vă asigura că cheltuiți suficient timp în școala dvs.
    • Un obiectiv de studiu pe oră vă poate ajuta să vă atrage atenția băiat.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 13
    2. Planul pentru săptămâna viitoare în weekend în loc de a merge la petreceri. Consultați planificatorul dvs. și prioritizați misiunile pentru săptămâna viitoare. Utilizați timpul liber de distragere atunci când toți ceilalți sunt consumați cu o petrecere pentru a începe un început cu privire la cele mai dificile sarcini. Făcând acest lucru va face mai ușor săptămâna școlară, deoarece veți obține cea mai dificilă muncă din cale.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 14
    3. Stabiliți un gol pentru școală în fiecare zi. Seara, ia 5 minute pentru a stabili un obiectiv academic pentru a doua zi. Poate să citească 3 capitole ale lecției dvs. de istorie, înțelegând o problemă de matematică tare sau vorbind cu profesorul dvs. despre abilitățile dvs. de scriere. Numirea unui lucru concret pe care doriți să-l atingeți păstrează atenția asupra obiectivului, mai degrabă decât pe băieți.
  • Este posibil să vă ajute să vă scrieți obiectivul în planificatorul dvs. de zi pentru ao păstra în partea de sus a minții voastre. Vă puteți referi la el când vă simțiți distras.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 15
    4. Setați obiective pe termen lung pentru a rămâne motivat. În timp ce stabilirea unor goluri mici vă poate ține pasul de la o zi la alta, aveți nevoie de un scop mai mare de a vă menține motivat de școală. Indiferent dacă veți fi primul din familia dvs. de a participa la colegiu sau aveți în vedere un anumit loc de muncă, gândiți-vă la unele realizări pe termen lung, studiile dvs. se bazează spre.
  • Stați conectați la visele dvs. va face mai ușor să ignorați drama de fundal a băieților, dansurilor și zdrobite.
  • Imagine intitulată Focus pe școală și nu băieții Pasul 16
    5. A renunțat la timp pentru a fi social. Concentrarea asupra școlii este mai ușoară atunci când știți că veți obține o pauză pentru a vă răsfăța în nebunia dvs. ocazional. S-ar putea să vă recompensați cu timpul social când ați atins un obiectiv academic. Găsiți o modalitate de a fi social care funcționează pentru dvs. și vă ajută să realizați echilibru cu studiile dvs.
  • De exemplu, ați putea face o înțelegere cu voi înșivă că puteți merge la un dans dacă vă terminați mai devreme studiile sociale. Puteți chiar să lucrați mai mult pe hârtia, deoarece chiar doriți să mergeți la dans.
  • Amintiți-vă că cele mai multe relații de liceu nu durează. În timp ce se poate simți ca să se concentreze asupra studiilor dvs. vă scoate dintr-o buclă socială, ceea ce învățați în școală este mult mai durabil și util decât orice băiat ar putea fi pentru dvs.
  • sfaturi

    Dacă un tip arată interesul în tine, îi poți spune în față că trebuie să te concentrezi asupra studiilor. Dacă e un tip drăguț, el va înțelege.
  • Discutați cu profesorii de încredere și prietenii despre cum să vă îndepliniți obiectivele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar