Cum se concentrează

Uneori, mintea poate fi un lucru complicat, în jurul colțurilor zilei de lucru, făcând totul, dar ceea ce ar trebui să facă. Dacă aveți probleme cu concentrarea într-un singur lucru și văzând-o până la finalizare, sunteți în companie bună. Cu un efort mic, puteți să vă folosiți mintea prea activă, să o utilizați bine și să deveniți cea mai bună versiune posibilă a dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Practicând concentrarea activă
  1. Imagine intitulată Concentrat Pasul 11
1. Ia note în timp ce lucrați. Una dintre cele mai eficiente moduri pe care le puteți concentra în mod activ asupra a ceea ce faceți este să scrieți lucrurile în jos cu mâna. Spre deosebire de tastarea, scrierea manuală vă obligă să vă angajați de fapt cu ceea ce învățați într-un mod mai fizic, lipiți în minte mai clar și angajați-vă cu el într-un mod mai visceral.
  • Dacă vă luptați să acordați atenție în timpul întâlnirilor sau în timpul cursului, luați note mai active. Păstrați creionul în mișcare. Chiar dacă nu este ceva care va fi super-util mai târziu, vă veți păstra de la rătăcire în alte gânduri dacă luați note.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 12
    2. Doodle. Un semn de gândire pe care oamenii nu le acordă atenție, se pare că unii dintre cei mai activi gânditori sunt, de asemenea, activi de doodler. Dacă desenezi, chiar și linii străvechi și nonsens în timp ce încercați să acordați atenție, unele studii arată că vă poate ajuta să vă angajați mintea și să vă concentrați, păstrând plictiseala la Bay și păstrați-vă mintea activă și învățarea.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 13
    3. Vorbește cu voce tare pe măsură ce lucrați. Similar cu doodlingul și nota, vorbind cu voce tare în timp ce lucrați sau studiați ar putea să vă gândiți colegii de cameră că aveți câteva șuruburi libere, dar este, de asemenea, dovedit a vă ajuta în mod activ să vă internalizați ceea ce citiți și ideile pe care sunteți Angajarea cu. Ca scrierea, verbalizarea forțează să dați cuvinte cunoașterii, creând un proces în două etape în învățarea care face mai ușor să vă reamintim și să vă face mai mult angajați.
  • Dacă sunteți jenat, încercați să găsiți un loc super-liniștit izolat pentru a studia sau a aștepta până când colegii dvs. de cameră sunt plecați pentru a obține ceva singur pentru a încerca. Sau pur și simplu nu vă faceți griji cu privire la ceea ce cred. Vorbiți cu tine însuți! Toți o facem.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 14
    4. Vedeți răspunsul potrivit și numai răspunsul corect. Pentru a scăpa de un derapaj, șoferii profesioniști sunt instruiți să nu se uite la copacul care se apropie de faptul că ar dori să evite, dar spațiul la care vor să meargă. Jucătorii de fotbal de succes se deplasează în spațiul deschis, jucătorii de chitară de succes găsesc un spațiu gol pentru a juca o notă perfectă, și cursanții de succes fixați pe cursul drept de acțiune și modul corect de a face.
  • S-ar putea să sune atât de evident că este prostie, dar dacă citiți un text și găsiți mintea voastră rătăcită în alte gânduri, imaginați-vă că o faceți corect. Spuneți-vă să citiți în mod activ și să vă acordați atenție. Schimbați-vă mintea și uitați-vă spre spațiul în care faceți lucrurile potrivite. Atunci fă-o.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui program
    1. Imagine intitulată Concentrat Pasul 6
    1. Găsiți-vă cel mai bun moment pentru a lucra. Ești o persoană matinală? O bufniță de noapte? Poate imediat după prânz este perioada de vârf. Găsiți timpul în ziua în care sunteți la cel mai bun lucru și structurați-vă viața în jurul acestui fapt. Nu există nici un sens să pretind că este un răsturnat timpuriu dacă dorești sesiunea de studiu de 3AMP din sufletul tău. Ascultați-vă și faceți ce funcționează.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 7
    2. Structura în fiecare zi la începutul fiecărei zile. Crearea unui plan pentru dvs. ajută la eliminarea gândurilor și stresului distractiv. Compartimentaliza fiecare lucru pe care trebuie să-l faceți într-o anumită zi, încercând să anticipați cât timp va trebui să-l realizați. Încercați să plecați într-o cameră de wiggle în cazul în care ajungeți mai mult timp pentru a bate o schiță a hârtiei dvs. sau mai mult timp pentru a vă pregăti pentru această prezentare la locul de muncă.
  • Încercați cel mai bine să faceți un singur lucru la un moment dat. Când este timpul să mâncați micul dejun și să citiți hârtia, mâncați doar micul dejun și citiți hârtia. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la studiile pentru eseul englez dacă știți că veți studia pentru ea la ora 4:30, după ce ați plecat de la locul de muncă și înainte de a vă întâlni la cină.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 8
    3. Lucrați în mod activ atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Este mai bine dacă vă puteți ajuta să vă reamintiți de ce faceți ceea ce faceți pentru a vă ajuta să vă păstrați pe drumul și să vă amintiți de imaginea mai mare. Amintiți-vă obiectivele pe termen lung și cum lucrurile mici vă potriviți în planul dvs. mai mare pentru dvs.
  • Una dintre distragerile cele mai noroase atunci când încercați să stați jos pentru a studia note de trig ar putea fi, "De ce fac asta? Ar trebui să fiu petrecut și să-mi trăiesc viața!" În acele momente, este util să vă reamintim de ce studiați: "Trebuie să trec această clasă, astfel încât să pot obține gradul meu și să mă duc la școala de grad și să devin cel mai puternic neurochirurg pediatric din județul Whitman. Planul meu este în vigoare." Luați timp pentru un râs rău, apoi reveniți la el.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 9
    4. Creați o rutină și apoi agitați-o. Monotonia poate fi o distragere proprie. Aflați când vă plictisiți de același vechi, același vechi. Încercați să vă structurați ziua făcând diferite tipuri de activități înapoi în spate. Deci, nu trebuie să faceți un lucru de gospodărie după altul, studiile alternative și lucrările de uz casnic sau aruncarea într-un exercițiu. Nu răspundeți la toate e-mailurile dvs. imediat, răspundeți la câteva, apoi faceți o pauză pentru a face altceva productivă. La sfârșitul zilei, veți ajunge să fiți mai productivi dacă vă agitați.
  • Acest lucru nu poate fi adevărat pentru toată lumea. Aflați cum lucrați cel mai bine. Dacă este mai eficient pentru tine să arunci și să clasa 20 de lucrări de la o dată, mai multă putere pentru tine. Se toarnă un pahar de vin și ajunge la el.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 10
    5. Luați pauze programate. Pauzele sunt importante, dar tentația unei pauze poate începe să se strecoare în momente deosebit de insidioase, la fel ca și cum eseul dvs. începe să devină din greu și ați putea fi mai bine servită prin obtinerea peste Hotărârea dificilă a paragrafului respectiv sau a paginii respective. Dacă programați se rupe în mod regulat și încercați cel mai bine să rămâneți la acel program, totuși, veți putea să vă păstrați mai productiv și mai relaxat.
  • Dacă ai o zi lungă înaintea ta, unii oameni consideră că este eficient să meargă pentru o defalcare de 50-10. Dacă aveți o grămadă de lucru, mergeți cu totul timp de 50 de minute și apoi luați 10 minute pentru a face ceva relaxant. Ridicați-vă de pe birou, faceți o plimbare, vizionați un videoclip YouTube cu un buldog care se întâmplă pe o trambulină, faceți ceea ce trebuie să faceți pentru a obține pauza de care aveți nevoie. Apoi reveniți la el.
  • Metoda 3 din 3:
    Eliminarea distragerilor
    1. Imagine intitulată Concentrat Pasul 1
    1. Găsiți un mediu de lucru confortabil. Nu există un loc perfect pentru a vă concentra. S-ar putea să vă simțiți cel mai bine să ieșiți și să studiați în rândul oamenilor, așezându-vă la o cafenea sau o cafenea sau puteți găsi acea insuportabilă și distragătoare. De asemenea, cel mai bun loc pentru dvs. ar putea fi în camera de zi, așezat la biroul dvs. de scriere sau puteți găsi apelul lui Xbox Calea prea tentantă. Încercați să vă identificați tendințele spre distragere și să creați un mediu care elimină aceste distragere.
    • Ia o zi și încercați să scrieți tot ceea ce vă distrage atenția. Dacă ar trebui să studiezi și să faceți clic pe Facebook în schimb, scrieți-l în jos. Dacă ar trebui să lucrați pe o lucrare și jucați chitara, scrieți asta. Dacă ar trebui să ascultați în clasă și sunteți visați despre iubitul dvs., scrieți-l.
    • La sfârșitul zilei, uitați-vă la obiceiurile dvs. de distragere. Când vă apropiați de mâine, încercați să creați un spațiu în care veți elimina aceste distragere. Închideți browserul în timp ce studiați sau mergeți undeva fără fir. Puneți chitara în subsol sau părăsiți casa. Puneți-vă telefonul mobil și opriți textarea barca de vis. Toți vor fi încă acolo când ai timp liber.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 2
    2. Îmbrățișați distragerile pe care nu le puteți controla. Uneori, nu există nici o cale în jurul ei: ceva vă va distrage atenția de la munca voastră. Chiar dacă v-ați dus la locul perfect în biblioteca în care este liniștit, unde puteți obține munca făcută, unde este perfect, și brusc, bătrânul care citește vechiul ziare New York Times începe să-și închidă un plămân la biroul de lângă biroul de lângă birou tu. Ce faci? Două opțiuni:
  • Părăsi. Dacă distragerile sunt insuficiente, nu reacționați prea mult și nu stați acolo în timp și pierderea timpului. Ridicați-vă, împachetați-vă lucrurile și găsiți un colț mai puțin distractiv al bibliotecii.
  • Ignora. Conectați-vă căștile și luați o anumită muzică ambientală și vă îneceți șuierătoare de la ceilalți oameni sau doar să vă concentrați asupra citirii dvs. într-o asemenea măsură încât nu o observați. El nu încearcă să te enerveze cu intenție. Mergi mai departe cu situatia asta.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 3
    3. Obțineți offline cât mai mult posibil. Uneori se pare că fereastra browserului este concepută pentru a vă ruina viața. Distanța dintre hârtia dvs. engleză și o gaură de iepure a vechilor videoclipuri și e-mailuri de la prietena dvs. este doar într-o filă adiacentă. Nici măcar nu trebuie să închizi din hârtie! Dacă vă puteți permite să o faceți, să rămâneți offline în timp ce lucrați. Puneți telefonul departe, întoarceți-vă Wi-Fiul și treceți la locul de muncă.
  • Dacă vă luptați să lucrați pe un computer sau aveți nevoie de internet pentru a vă face treaba, vă îndreptați spre trecere. Blocați site-urile web veți găsi cele mai distragătoare folosind un program cum ar fi anti-social sau descărcați un software de restricție de timp, care vă va permite să utilizați Internetul ca ori setat. Între, veți fi responsabili, nu vortexul rău numit YouTube.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 4
    4
    Prioritizați-vă eforturile. Unul dintre cele mai distractive lucruri poate locui pe toate lucrurile care se prăbușesc pe tine: muncă, școală, relații. Ceva trebuie să dai! Când prioritizați aceste elemente, totuși, le puteți controla, lucrați prin ele și realizarea acestora în ordinea importanței și a termenelor limită.
  • Faceți prieteni buni cu "a face" Listează și respectați cât mai aproape posibil! Alegeți un lucru într-un moment dat pentru a lucra și a continua să lucrez la acest lucru până când se face complet.
  • Nu poți face două lucruri deodată, poți? Verificați lista dvs. pentru posibilități de a vă dubla și pentru a vă face ziua mai eficientă. Trebuie să studiezi pentru un examen de matematică și să facă rufele? Examinați notele dvs. la spălătorie și traversați-le pe ambele pe listă, menținându-vă la angajamentele de origine și de școală.
  • Imagine intitulată Concentrat Pasul 5
    5. Du-te la el. Distracția cea mai debilitantă nu are nimic de-a face cu YouTube, Facebook sau cu cuplul animat care vorbește lângă tine în cafenea - are de-a face cu tine. Mințile noastre pot fi ca șopârlele cu cheie care se învârte în jurul unei camere de cauciuc și este tot ce putem face pentru a le face să stea în continuare și să facă ceea ce spunem. Indiferent unde lucrați, ce ați continuat astăzi și ce trebuie să lucrați, sunteți cel care trebuie să ia decizia de a face acest lucru. Calmează-ți mintea și fii ocupat. Nimeni nu te oprește decât tu.
  • Încercați să meditați dimineața sau să faceți niște exerciții de respirație profundă pentru a vă centra când începeți să vă simțiți copleșiți. Persoanele care au probleme să se concentreze au tendința de a spirală în diferite niveluri de distragere a atenției, făcându-se mai degrabă mai degrabă decât să se tragă din ea. Inversați ciclul prin învățarea de a anticipa acest lucru și să se răcească.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți să vă concentrați, încercați să vă închideți ochii și să respirați adânc, în acest fel, creierul dvs. se va concentra doar într-un sens.
  • Secretul pentru concentrare - somn. Cel mai puțin somn de 4 ori pe săptămână timp de mai mult de 15 ore pentru o concentrare perfectă. Chiar și studiile recente au demonstrat că somnul crește nivelul IQ.
  • Concentrarea se aplică tuturor activităților vieții. Ar trebui să fie stabilită ca un obicei de viață. Face o afacere de a face un lucru la un moment dat cu tot sufletul tău.
  • Când te concentrezi, ai mai multă muncă! Încercați să acordați dispozitive și să rămâneți la program!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar