Cum de a șansa social media în timpul vacanței

Oh, entuziasmul de a pleca în vacanță. Plaja, munții, alimentele și culturile interesante și toate imaginile minunate pe care le veți putea împărtăși cu adepții dvs. social media. Vă veți bucura de peisaj mult mai mult dacă nu sunteți atât de prins cu social media, totuși. Plus, detoxifierea în timpul vacanței vă poate ajuta să ameliorați stresul și să vă conectați mai bine cu tovarășii dvs. Luați un detox detoxic social, făcând aranjamente înainte de timp, să se angajeze în minte și să implementeze trucuri pentru a vă menține răspunzător.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificând înainte
  1. Imagine intitulată Scrieți un mesaj pe blog Pasul 15
1. Gaj pentru a încărca fotografiile după ce vă întoarceți. Dacă vă spuneți în prealabil că nu veți încărca fotografii în timpul vacanței dvs., este mai probabil să vă lipiți de angajamentul dvs. S-ar putea chiar să vă tachinezi prietenii și adepții dvs. despre atacul mass-media pe care îl veți avea pentru ei când vă întoarceți.
  • Dacă aveți nevoie de o motivație suplimentară, țineți cont de faptul că postarea de fotografii de vacanță pe social media poate alerta burglarii că casa ta este vacantă.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 7
    2. Planificați posturile în avans, dacă utilizați social media pentru muncă. Dacă lucrarea dvs. necesită conectarea la medii sociale de mai multe ori pe zi, poate fi greu să ieșiți în timpul vacanței. Dar tu poti. Cele mai multe mass-media sociale vă permit să programați posturi în avans. Dacă nu, există software de extensie care vă va permite să programați posturi pe diverse prize media simultan.
  • Programarea în avans vă poate ajuta să rămâneți "activi" pe social media pentru locul de muncă în timp ce faceți încă o pauză reală. Dacă cineva este necesar pentru a răspunde la comentarii sau post actualizări de știri, adresați-vă unui coleg de la un coleg.
  • Imagine intitulată Manipularea hărțuirii cibernetice Pasul 4
    3. Să se angajeze să limiteze e-mailurile și social media. Pentru a preveni pierderea orelor de vacanță în timpul zilei de vacanță sau a verificării obsesiv de e-mail, vă limitați să utilizați numai cele mai elemente funcții de bază ale apelurilor dvs. de smartphone-uri, trimiterea de texte și verificarea meteoului. Luați în considerare dezactivarea notificărilor și a alertelor înainte de a pleca în vacanță și setați un răspuns "în afara biroului" pentru contul dvs. de e-mail.
  • Asigurați-vă că vă aflați în afara mediului social prin conectarea sau ștergerea completă a aplicațiilor Social Media! Este ușor să le descărcați după vacanță.
  • Utilizați alarma hotelului sau obțineți un apel de trezire în loc să utilizați telefonul.
  • Punctul unei vacanțe este de a lua o pauză de la locul de muncă. Efectuarea acestui angajament vă poate ajuta să vă depășiți problema dvs. de lucru, dacă aveți unul.
  • Imaginea intitulată Spuneți viitorul pas 9
    4. Anularea a fost desemnată "Timpul social media."Dacă deplasarea completă a mass-media socială pare a fi puțin cam luată pentru dvs., anulați de o parte la cincisprezece sau 30 de minute în fiecare zi pentru a vă verifica conturile sociale media. Alegeți un timp care nu interferează cu activitățile de vacanță, cum ar fi chiar înainte de culcare.
  • Când vă simțiți tentați, amintiți-vă că vă puteți verifica conturile la momentul desemnat.
  • Metoda 2 din 3:
    A fi minte în vacanță
    1. Imaginea intitulată trece după dragostea unilaterală Pasul 5
    1. Provocați-vă să fiți prezenți în fiecare moment. Practicați mintea În vacanța dvs. și veți avea o șansă mult mai bună de a șansa social media. Indiferent unde vă aflați, există o abundență de senzație și experiență dacă vă deschideți mintea la el. Utilizați-vă vacanța pentru a vă reconecta cu lumea din jurul dvs.
    • Urmăriți cu adevărat soarele așa cum se stabilește. Luați timp pentru a citi plăcile mici la Muzeul sau Galeria de Artă. Deveniți complet absorbiți în muzică. Apreciați mirosul, gustul și textura alimentelor pe care le consumați.
    • Ar trebui să practici mintea în săptămânile care duc la vacanță. Acest lucru vă va face creierul obișnuit cu sentimentul, făcându-l mai ușor de a rămâne în minte în timpul evadării dvs.
  • Imaginea intitulată face ca soțul să se îndrăgostească de tine din nou pasul 7
    2. Concentrați-vă pe însoțitorul. Ar trebui să meargă fără să spună că, dacă ați venit în vacanță cu cineva, ar trebui să ceară cea mai mare parte a atenției dvs., nu feed-ul dvs. social media. Indiferent dacă sunteți cu prietenii, un partener sau familia dvs., asigurați-vă că participați la compania dvs. actuală.
  • Social media va fi întotdeauna acolo, dar o vacanță oferă o ocazie unică de a se conecta cu cei pe care îi iubești departe de agitația vieții de zi cu zi.
  • Deconectarea ajută la îmbunătățirea conversațiilor, stimulați contactul cu ochii și chiar vă face să apară mai abordabil cu alții.
  • De-a lungul călătoriei, opriți-vă să întrebați companionul dvs. despre partea lor preferată a unei anumite activități sau a unei zile. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți prezenți în experiență.
  • Imaginea intitulată începe practicarea yoga după 50 Pasul 2
    3. Înscrieți-vă pentru o clasă de yoga. Yoga este o mare activitate care promovează în mod natural minte. În plus, este un exercițiu universal practicat că veți putea localiza o clasă practică oriunde vă aflați. Cele mai multe stațiuni, spa-uri și retrageri oferă cursuri de yoga. În plus, dacă sunteți într-un oraș, puteți prinde o clasă într-un studio local.
  • Imaginea intitulată Începeți un jurnal de recunoștință Pasul 8
    4. Suspin cu ușurință cu privire la modul în care vă simțiți relaxați. S-ar putea să pierdeți inițial verificarea prietenilor și a adepților dvs. Sperăm mai devreme decât mai târziu, totuși, veți observa cu adevărat cât de mult ați pierdut prin a fi absorbit în telefonul dvs. O detoxifiere socială poate ajuta la ameliorarea tensiunii și vă poate aminti lucrurile din viață care sunt cu adevărat importante în valurile oceanului cu Bestie.
  • Încercați să faceți o mică jurnalizare pentru a reflecta asupra experienței dvs. de relaxare, socială. Veți obține o mai bună înțelegere a ceea ce ați câștigat.
  • Metoda 3 din 3:
    Stau la răspundere
    1. Imaginea intitulată Fii o prietena mai bună Pasul 4
    1. Precizați-vă în mod public intențiile. Studiile arată că responsabilitatea socială are un impact major asupra voastră cu un angajament. Lăsați-i pe toți să știe că intenționați să stați în afara social media pe durata călătoriei dvs. Dacă se va aluneca, vă vor ajuta să vă întoarceți pe calea cea bună.
    • S-ar putea să-i spuneți pur și simplu tovarășilor "Nu voi fi logat pe mass-media socială în timp ce suntem departe."Sau, ați putea spune lumii prin actualizarea statutului dvs.", îmi pare rău, băieți, dar mă îndrept spre vacanță. Nu va posta până nu mă voi întoarce."
  • Imaginea intitulată Fii liniștită Pasul 12
    2. Descărcați o aplicație detox. Tehnologia este destul de utilă atunci când vine vorba de a rămâne responsabil. Norocos pentru tine, există numeroase aplicații pe care le puteți descărca, care ajută la controlul utilizării smartphone-urilor. Puteți bloca accesul la Internet pentru o perioadă scurtă de timp cu aplicații precum libertatea sau auto-controlul. Sau, vă puteți opri de la utilizarea aplicațiilor sociale media în mod specific.
  • Imaginea intitulată îmbogățiți viața dvs. Pasul 4
    3. Aduceți o cameră reală. Un alt răspuns condiționat mulți oameni au încărcarea fotografiilor imediat după ce le-ați luat. Dacă vă descrie acest lucru, acesta vă poate ajuta să vă îndepărtați de camera dvs. smartphone pentru călătorie. Alunecați telefonul smartphone în geanta dvs. și utilizați o cameră reală. Puteți obține chiar și fotografii mai bune.
  • Imagine intitulată Conversia Bitcoins la Dollars Pasul 7
    4. Nu luați telefonul smartphone la fiecare activitate.Verificarea telefonului dvs. este aproape ca a doua natură. Țineți-vă răspunzător și rezistă nevoii de a vă conecta înapoi, lăsându-l în urmă. Dacă sunteți cu altcineva care are un telefon, veți avea încă contact cu lumea exterioară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar