Cum să vă concentrați asupra studierii

Dacă nu aveți o dorință puternică de a învăța informațiile sau de a dezvolta o abilitate, poate fi greu să vă concentrați atenția într-un singur loc. Televiziune, telefoane inteligente, medii sociale, prieteni și familii vă pot distrage de la obiectivul dvs. de a face bine în școală. Creați un mediu care vă ajută să vă concentrați. Setați un program care a maximizat timpul de studiu. Încercați diferite tehnici de studiu și luați pauze, astfel încât să nu deveniți prea copleșiți. Iată câteva dintre cele mai bune trucuri pe care oamenii de știință au venit pentru a vă ajuta să vă concentrați atenția asupra studierii

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unui mediu de lucru ideal
  1. Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 1
1. Scapa de distragere. Alegeți locul potrivit. Pentru a vă concentra, trebuie să eliminați acele lucruri pe care le știți că vă vor distrage atenția. Puneți dispozitive mobile. Oprește televizorul. Închideți alte pagini din browserul dvs. web. Stai departe de oameni făcând zgomote puternice.
  • Stați în poziție verticală într-un scaun la un birou. Nu stați pe un pat sau într-o poziție pe care o știi că te va culca să dormi. Alegeți un spațiu care este folosit exclusiv pentru studierea. Înainte de mult timp, corpul dvs. va asocia acel spațiu cu acea activitate și va fi mai ușor să se concentreze.
  • Studiu într-o cameră luminată luminată. Acest lucru vă va proteja ochii să se antreneze prea mult la o carte, la note sau un ecran de computer. Luminile luminoase vă vor împiedica de la diszing.
  • Vrei un scaun confortabil. Nu ar trebui să existe nici o presiune pe spate sau pe gât. Durerea este o distragere teribilă.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 2
    2. Redați muzică fără versuri. Unii oameni nu pot sta tăcerea. Ei trebuie să aibă zgomot de fundal pentru a vă ajuta să vă mențineți motivați. Luați în considerare jocul muzical clasic. Pentru unii oameni, muzica îi ajută să se concentreze. Pentru unii, nu este. Încercați-l și vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Un pic de ceva în fundal vă poate face să uitați că studiați în loc să vă distrați.
  • Rețineți că muzica de studiu ar putea să nu fie muzica pe care o ascultați în mașină pentru distracție. Doriți să umpleți camera cu sunet, dar nu până la punctul în care devine distractiv sau stresant. Experimentați cu genuri diferite și aflați ce vă ajută să vă concentrați.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 3
    3. Vino pregătit. Asigurați-vă că aveți toate materialele necesare pentru a funcționa. Au creioane, pixuri, highlightri, hârtie, manuale, calculatoare sau orice altceva vă va ajuta să terminați sarcina. Organizați zona. Un spațiu curat va însemna și mai puține distrageri. Scopul dvs. ar trebui să fie să aveți grijă de tot ce vă aflați în afara studiului înainte de a vă concentra să vă concentrați. Dacă nu, veți ajunge doar să vă ridicați în mod repetat. A trebuit să se oprească și să înceapă durează mai mult timp decât să lucreze continuu.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 4
    4. Găsiți un loc unde puteți "deconecta". Una dintre cele mai mari plângeri pe care profesorii le au despre studenții lor este incapacitatea lor de a se concentra asupra unui subiect. Utilizarea constantă a mediilor sociale și a dispozitivelor personale, cum ar fi telefoanele mobile, ne împarte atenția și face mai dificilă concentrarea.
  • Știți ce vă distrage cel mai mult pe un computer, dacă aveți nevoie să utilizați unul. Există site-uri web și blocante de software cum ar fi Selfinetiner, SelfControl și cred că vă pot ține departe de site-urile și software-ul care este cel mai greu de rezistat.
  • Găsiți un loc în care nu există internet sau telefonul mobil nu funcționează. Alternativ, puteți alege să studiați într-un loc care nu permite oamenilor să utilizeze telefoane mobile, ca într-o secțiune liniștită a unei biblioteci.
  • Sfat de experți
    Bryce Warwick, JD

    Bryce Warwick, JD

    Test Prep Tutor, Warwick Strategiesbryce Warwick este în prezent președintele strategiilor de război, o organizație cu sediul în zona San Francisco Bay care oferă premium, tutoring personalizat privat pentru GMAT, LSAT și GRE. Bryce are un JD de la Școala de Drept University George Washington.
    Bryce Warwick, JD
    Bryce Warwick, JD
    Test prep tutore, strategii de warwick

    Locația dvs. de studiu este cea mai importantă parte a concentrarii în creștere. Aveți nevoie de un spațiu care este liniștit și departe de lucrurile care vă distrag atenția. Odată ce sunteți în zona potrivită, asta devine timp de studiu și nu faceți nimic altceva.

    Metoda 2 din 4:
    Programarea succesului
    1. Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 5
    1. Aflați când să spuneți nu. De multe ori, oamenii consideră că este dificil să se concentreze asupra studiilor, deoarece acestea sunt supraexploatate cu alte obligații. Dacă asta ești tu, nu-ți fie frică să spui oamenilor nu. Doar explicați că trebuie să studiați și nu veți avea timp sau energie pentru a face acest lucru, dacă le ajutați.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 6
    2. Face un program. Scopul de a lucra timp de 30-60 de minute cu pauze de 5-10 minute între ele. Este mult mai ușor să vă împingeți pentru o perioadă de timp, dacă știți că ați venit o pauză. Creierul dvs. are nevoie de pauză pentru a reîncărca și a procesa informațiile.
  • Planificați-vă să studiați diferite subiecte. Studierea aceluiași lucru pentru prea mult timp este o rețetă pentru plictiseală. Cunoaste-te. Te plictisesti ușor? Dacă da, programați-vă timpul strategic.
  • Când sunteți cel mai productiv? Lucrul când aveți o mulțime de energie, face munca mai ușoară. Dacă știți că vă obosiți la un anumit moment al zilei, programați sarcini care necesită mai puțină atenție.
  • Unii oameni sunt păsări timpurii. Se trezesc devreme înainte ca majoritatea oamenilor să înceapă chiar zilele lor. Ei iau acest timp pașnic pentru a-și recupera studiile. Alte persoane sunt bufnițe de noapte. Ei prosperă după ce toți ceilalți s-au culcat. Casa lor este liniștită și se pot concentra mai ușor. Unii oameni nu au luxul de a se trezi devreme sau de a rămâne târziu. Poate că ești unul dintre ei. Dacă da, găsiți un timp în ziua în care vă puteți dedica studiului care funcționează pentru dvs.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 7
    3. Face liste. Notați obiectivele de studiu pentru acea zi. Ce vrei sau trebuie să faci?
  • Asigurați-vă că sunt posibili. Dacă aveți nevoie să scrieți 10 pagini într-o săptămână, programați-vă să scrieți 2 pagini pe zi timp de 5 zile. Sarcina nu va mai părea descurajantă și descurajantă. Acest lucru funcționează pentru orice misiune, indiferent dacă trebuie să citiți o carte, să studiați pentru un test, să construiți ceva pentru clasa științifică sau orice altceva. Întrerupeți sarcina în părți gestionabile.
  • Metoda 3 din 4:
    Studiind eficient
    1. Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 8
    1. Modificați tehnicile de studiu. Nu vă limitați la o metodă de studiu cum ar fi citirea unui manual. Faceți carduri de studiu. Quiz-te. Vizionați videoclipuri informaționale dacă sunt disponibile. Rescrieți note. Varietatea vă va interesa de studiile și vă vor face timpul să vă mai eficient.
    • Creierul dvs. poate procesa informații în mai multe moduri diferite. Studiind cu diferite tehnici, creierul dvs. va procesa informațiile în mod diferit, crescând astfel șansa de a păstra informațiile.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 9
    2. Face să studieze mai activ. Pentru a face studiul dvs. mai eficient și pentru a facilita concentrarea, utilizați tehnici de citire activă. Citiți manualul tău cu voce tare. Scrieți notele și le citiți cu voce tare. Creierul dvs. va procesa informațiile în mod diferit și vă va ține la sarcină.
  • Obțineți alții implicați. Una dintre modalitățile cele mai eficiente de a învăța informații este dacă încercați să o învățați altcuiva. Au un alt, coleg de cameră, prieten sau membru al familiei să joace elevul. Vedeți dacă puteți explica materialul dificil.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 10
    3. Puneți-vă notele în cuvintele voastre. Școala nu se referă la memorarea roților. Este vorba despre înțelegerea sensului. Încercați să rescrieți notele din secțiunile de clasă sau la domiciliu în propriile cuvinte.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 11
    4. Incearca "Mai mult" regulă. Uneori, este necesar să jucați jocuri mintale cu dvs. pentru a vă asigura că veți studia. Spuneți-vă să faceți doar încă cinci lucruri sau încă cinci minute înainte de a renunța. Odată ce ați terminat pe aceștia, "faceți încă cinci". Sarcinile de rupere în bucăți mai mici face ca lucrurile să fie mai ușoare pentru cei cu o concentrare mai scurtă și vă ține mintea să meargă mai mult.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 12
    5. Face mai întâi sarcinile cele mai puțin plăcute. Acest lucru se pare înapoi, dar dacă finalizați mai întâi cele mai dificile sarcini, atunci fiecare activitate ulterioară va părea mai ușoară în comparație. Nu lăsați problemele grele să se transforme în depășirea timpului. Aflați rapid dacă veți avea nevoie de ajutor suplimentar pentru a învăța ceva.
  • Metoda 4 din 4:
    Luând pauze
    1. Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 13
    1. Ia pauze. Creierul tău este ca un burete, dacă ajunge la multe informații, ea "scurgeri" informații despre informații. Ia pauze pentru a vă odihni mintea.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 14
    2. Recompenseaza-te. Uneori avem nevoie de un stimulent pentru a ne ține de noi înșine. Dacă note bune nu sunt suficiente de recompensă, creați altceva pentru a vă menține concentrați asupra studiilor dvs. Poate că unele dulci și ceva timp în fața televizorului? Un sindru de cumpărături? Un masaj sau un pui de somn? Ce ar face să studieze în valoare de timp?
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 15
    3. Mănâncă un snack. Nutriția este esențială pentru a vă menține treaz și motivați să studiați. Au o gustare în apropiere. Încercați să o păstrați la ceva simplu, ca o mână de nuci, afine sau ciocolată neagră. Păstrați apa în apropiere, prea - nu beți prea multă cafea, ceaiuri de cafeenie sau orice băutură energică (veți fi toată noaptea lungă). În cele din urmă, veți construi o toleranță la ei și nu vor ajuta la fel de mult.
  • Mănâncă super-alimente. Cercetările arată că afinele, spanacul, squashul, broccoli, ciocolata neagră și activitatea creierului de pește. Evitați să consumați junk și dulciuri cu puțin până la nici o valoare nutrițională. Corpul tău va cheltui energia care le sparge, dar nu va beneficia de ei.O dietă sănătoasă vă va ține mai energizată și vă va face mai ușor să vă puneți mintea la test.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 16
    4. Exercițiu pentru a decomprima. Exercitarea se întreabă corpului și creierului. Exercițiul ajută la memorie, starea de spirit, vigilența și sentimentul. Se întinde pe care se descurcă zone ale corpului dvs. care ar fi putut deveni rigidă în timpul sesiunii de studiu. Atinge-ți degetele de la picioare. Ridicați greutățile mici. Merge la un jog.
  • Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 17
    5. Trage un pui de somn. Somnul permite creierului dvs. să stocheze informații pe care le studiați. Fără somn adecvat, tot ce studiază nu este nimic. Obținerea unui somn amplu vă ajută să vă reglați hormonii, ceea ce vă va păstra temperamentul în verificare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar