Cum de a flutura lovitura

Lovitura flutterului este o abilitate de baza in inot, folosit pentru a stabiliza si a propulsa corpul tau in apa cu picioarele. Aflați cum să faceți lovitura de fluturare corect pentru a înota eficient și pentru a pune fundul pentru alte lovituri de înot.

Pași

Partea 1 din 3:
Încercând lovitura de flutter într-o poziție staționară
  1. Imagine intitulată Lickul Flutter Pasul 1
1. Țineți pe un marcator de perete de la piscină sau pe banda. Prindeți un zid al bazinului, un marcator de banda sau un alt obiect staționar care vă permite să vă extindeți corpul în apa din spatele ei. Țineți-vă brațele drepte de la perete, cu restul corpului dvs. cât mai orizontal posibil în apă.
  • În mod ideal, fața ta scufundată în apă, astfel încât capul tău să fie în aceeași linie ca și corpul tău. Obțineți o mască de snorkeling pentru a facilita menținerea acestei poziții fără a fi nevoie să vă aduceți fața în sus pentru aer.
  • Puteți să vă lăsați capul din apă pentru a respira, dar poate fi mai dificil să rămână orizontală și stabilă în apă în acest fel.
  • 2. Împingeți un picior în apă. Flexați ușor șoldul unui picior ușor pentru a împinge piciorul în jos și continuați mișcarea în jos pe picior prin îndoirea ușoară a genunchiului și împingeți cu putere în josul piciorului.
  • Asigurați-vă că degetele de la picioare sunt îndreptate și se întoarse ușor spre interior. Imaginați-vă că cea mai largă parte a vârfului piciorului este cât mai paralelă posibilă la podeaua bazinului.
  • 3. Repetați cu piciorul opus. Lăsați primul picior să plutească în apă în timp ce repetați aceeași lovitură cu piciorul opus, amintindu-vă să conduceți mișcarea descendentă de la șold și împingeți-o cu un deget ascuțit.
  • Asigurați-vă că în timp ce vă alterniți picioarele lovite, nici piciorul nu întrerupe suprafața apei. Picioarele tale ar trebui să nu se deplaseze prea mult sub linia corpului tău.
  • 4. Continuați picioarele alternante pentru a lovi cu piciorul. Continuați să loviți un picior în jos, în timp ce celălalt plutește și crește viteza până când vă alternați repede.
  • Observați cum forța loviturii vă propulsează șoldurile și picioarele în sus. Puteți ajusta rezistența loviturii la punctul în care întregul corp plutește într-o linie orizontală chiar în apă.
  • Dacă aveți probleme cu picioarele scufundate prea jos, încercați să vă împingeți pieptul ușor în jos în apă. Dacă picioarele se ridică prea mult, faceți opusul sau loviți-vă la o rezistență și o viteză mai mică.
  • Vedeți dacă puteți menține lovitura și poziția echilibrată, orizontală în apă, în timp ce țineți-o abia pe marcatorul peretelui sau al benzii pentru suport. Acest lucru vă va pregăti să începeți să vă deplasați în apă cu lovitura.
  • Partea 2 din 3:
    Mutarea cu lovitura flutterului
    1. Imaginea intitulată Fii un înotător bun Pasul 15
    1. Încercați un kickboard. Obțineți un kickboard pentru piscină și utilizați-l pentru a vă susține mâinile în fața dvs. Să presupunem aceeași poziție orizontală cu corpul în apă, apoi să efectuați lovitura de flutter când ați ținut pe perete.
    • Evitați utilizarea unui kickboard pentru cineva mai mic de 6 ani, deoarece este posibil să nu predea tehnică adecvată de înot.
    • Observați modul în care lovitura se simte ca și cum funcționează să vă propuldeți în apă, precum și să vă țineți. Ajustați rezistența și viteza loviturii dvs.
    • Îți poți ține capul din apă, astfel încât să nu trebuie să întrerupeți să respirați, dar este posibil să nu găsiți echilibrul orizontal potrivit ca și când vă veți scufunda fața în apă și veniți să respirați când aveți nevoie de ea.
  • 2. Împingeți de la un perete de piscină. Împingeți-vă de pe un perete de piscină folosind picioarele și îndreptați-vă corpul pe orizontal sub apă. Alunecă prin apă până când simți că pierzi impuls, apoi începe să faci lovitura de flutter.
  • Încercați să faceți corpul dvs. cât mai raționalizat când vă îndepărtați de perete. Puneți brațele într-o poziție torpilă în fața dvs., o mână deasupra celuilalt și îndreptați degetele de la picioare.
  • Dacă vă place, puteți să vă împingeți de pe perete și să alunecați de câteva ori fără să vă loviți deloc pentru a obține o senzație pentru poziția rațională dreapta a corpului dvs. prin apă. Când adăugați la lovire, ar trebui să fie doar pentru a menține aceeași poziție simplă și echilibrată.
  • Imaginea intitulată Fii un bun înotător Pasul 8
    3. Încercați să adăugați în același timp. Mutați brațele în sincronizare cu lovitura de flutter pentru o cursă simplă de freestyle. Brațul tău drept iese din apă și deasupra capului tău pentru a reintroduce apa în fața ta în același timp cu piciorul stâng să se închidă. Repetați pe partea opusă.
  • Încercați o lovitură de 2 bate prin lovirea de două ori (o dată cu fiecare picior) pentru fiecare ciclu (un accident vascular cerebral pe fiecare braț). Acest calendar este adesea folosit de înotătorii și triatileții pe distanțe lungi.
  • Faceți o lovitură de 4 bate prin lovirea de patru ori (de două ori pe picior) pentru fiecare ciclu (un accident vascular cerebral pe fiecare braț). Acest moment este adesea considerat viteza cea mai naturală și poate fi utilizată de înotători scurți, mijlocii și pe distanțe lungi.
  • Încercați lovitura de 6 batai prin lovirea de șase ori (de trei ori pe picior) pentru fiecare ciclu (un accident vascular cerebral pe fiecare braț). Această viteză este considerată tradițională pentru lovitura flutterului și este utilizată de către cei scurți și alți înotători.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind lovitura flutterului pentru cursele de înot
    1. Încercați o lovitură de freestyle. Faceți o cursă de freestyle, numită și un crawl din față, folosind lovitura flutterului simultan cu o mișcare de vânt a brațelor. Fiecare braț iese din apă pentru a coborî și "scoate" apa în fața voastră, propulsându-vă înainte.
    • Ajungeți la braț cât mai mult posibil cu privire la fiecare accident vascular cerebral și amintiți-vă să mențineți aceeași poziție echilibrată a corpului orizontal pentru a vă completa lovitura de flutter. Veți observa că lovitura vă ajută să vă stabilizeze în apă pentru a susține mișcarea brațelor.
  • 2. Încearcă o întoarcere. Executați o spate prin poziționarea cu fața în apă și găsirea unei poziții orizontale echilibrate în apă. Alternativ rotirea brațelor în același mod ca și o cursă de freestyle.
  • Veți observa un sentiment ușor diferit și o mișcare a picioarelor dvs. când faceți lovitura de flutter pe spate, deoarece picioarele se împing acum pe apă în loc de jos. Cu toate acestea, mișcarea este aceeași: conduceți mișcarea de la șolduri, îndreptați degetele de la picioare și nu vă îndoiți prea mult genunchii.
  • Imagine cu titlu de câine intro
    3. Face o paletă de câine. Deși nu este un accident vascular cerebral oficial, încercați ca paleta de câine ca o modalitate intuitivă de a rămâne pe jos și înotați distanțele scurte. Utilizați lovitura flutterului în timp ce capul dvs. este deasupra apei și brațele fac mișcări circulare mici sub apă pentru a vă propulsa și înainte.
  • Rețineți că acest accident vascular cerebral nu este ideal pentru înotul unei distanțe semnificative, deoarece nu vă aflați într-o poziție orizontală, iar brațele și picioarele trebuie să lucreze mai greu pentru a vă menține linia de plutire.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să purtați aripioare de înot dacă nu aveți flexibilitatea gleznei pentru a putea să vă îndreptați cu ușurință degetele de la picioare.
  • Purtarea ochelarilor vă poate permite să vă vedeți propria umbră pe fundul piscinei, ceea ce vă poate ajuta să respectați și să vă corectați formularul.
  • Avertizări

    Învățarea de a înota se face cel mai bine cu un instructor de înot. Întotdeauna înotați într-o piscină sau altă zonă de înot desemnată cu un salvamar pe datorie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar