Cum să faci accidentul de delfin sub apă

Accidentul delfinului se bazează pe lovitura delfinică puternică și puternică. Este o mișcare dificilă, dar vă poate ajuta să înotați mult mai repede odată ce ați stăpânit-o. Pe baza cercetării în dinamica fluidelor, a ajutat medaliștii de aur olimpici să câștige o margine asupra concurenților lor.

Pași

Partea 1 din 2:
A face cursa de delfin
  1. Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 1
1. Împingeți peretele, menținându-vă întregul corp sub apă. Împingeți mâinile în fața dvs. într-o poziție de raționalizare. Păstrați picioarele și picioarele drepte și împreună și păstrați timpul de bază.
  • Ar trebui să începeți destul de jos în apă că veți putea să vă păstrați întregul corp sub apă în timp ce executați accident vascular cerebral. Este posibil să trebuiască să începeți la un unghi ușor descendent pentru a realiza acest lucru și probabil va lua unele practici.
  • Asigurați-vă că respirați complet înainte de a începe, deoarece veți fi sub apă pentru o vreme.
  • Puteți face cursa delfinului pe spate, față sau chiar laterală, dar când învățați-o, este probabil mai ușor să începeți predispus, cu fața spre partea de jos a bazinului.
  • Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 2
    2. Îndoiți ușor genunchii și extindeți-vă picioarele în spatele corpului. Înclinați-vă pelvisul înainte pentru a conduce această mișcare. Această parte a accidentului vascular cerebral este lovirea înapoi și este menită să vă aducă corpul în poziție.
  • Concentrați-vă pe realizarea unei extensii complete cu picioarele.
  • Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 3
    3. Adu-ți picioarele în față înainte. Înclinați-vă pelvisul înapoi pentru a conduce această parte a accidentului vascular cerebral. Aceasta este lovitura de față, care oferă propulsia cursei. Picioarele dvs. trebuie să se extindă în fața liniei corpului în această parte a loviturii.
  • Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 4
    4. Extindeți-vă complet picioarele. Picioarele, ca aripioarele unui delfin, generează o mare parte din împingerea acestei lovituri. Extinderea completă a gleznelor dvs. poate maximiza acest efect. Aceasta este o poziție neobișnuită în viața de zi cu zi, dar glezne flexibile și flexibile vor îmbunătăți toate loviturile dvs. de înot, nu numai delfinul.
  • În esență, împingi apa, nu numai în sus și în jos, dar și înapoi cu această lovitură. Gleznele flexibile, extinse sunt esențiale pentru a face acest lucru eficient.
  • Întăriți și întindeți gleznele prin urmărirea alfabetului cu picioarele. Se află pe spate într-o poziție confortabilă și scrieți fiecare literă, minuscule și majuscule, în aer cu fiecare picior.
  • Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 5
    5. Păstrați corpul sub apă. Nu utilizați mișcarea șoldurilor pentru a rămâne sub apă. În schimb, controlați adâncimea folosind brațele. Prin păstrarea brațelor în poziția de raționalizare și îndreptarea ușoară spre partea inferioară a bazinului, veți rezista tendinței corpului dvs. să plutească la suprafață.
  • Puterea loviturii se bazează în parte pe perspectiva că lovirea subacvatică evită rezistența creată de turbulențe și aer la suprafață.
  • Partea 2 din 2:
    Construirea accidentului dvs. de delfin cu exerciții
    1. Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 6
    1. Practicați rotirea pelviană împotriva unui perete în afara bazinului. Folosirea unui perete vă va ajuta să izolați pelvisul și să vă concentrați asupra confortului și forței de construcție cu această mișcare. În plus, peretele vă va menține brațele și umerii în linie, similar cu poziția pe care doriți să o mențineți în apă.
    • Stați cu spatele superior față de perete și picioarele cu douăsprezece până la optsprezece centimetri de pe perete. Țineți brațele deasupra capului în poziția de raționalizare. Înclinați-vă pelvisul înapoi prin răsturnarea lentă a abdomenului. Adu-ți încet spatele și înapoi înapoi în contact cu peretele așa cum faci asta. Apoi, inversați mișcările. Repetați până la cinci ori.
    • Întoarceți-vă și stați cu picioarele aproximativ optsprezece centimetri de pe perete. Păstrați pelvisul deasupra picioarelor, țineți-vă brațele deasupra capului în poziția de raționalizare și odihniți-le pe perete. Rotirea pelvisului înainte, aduceți încet restul trunchiului și apoi coapsele în contact cu peretele. Reversați aceste mișcări și repetați până la cinci ori.
  • Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 7
    2. Încercați lovitura folosind un kickboard. Țineți nivelul de kickboard în fața dvs. Extindeți-vă brațele și păstrați-vă capul în sus. Nu "pompează" kickboarul, dar menține o poziție uniformă, păstrând brațele și umerii într-un plan constant. Imaginați-vă că vă sprijiniți de un zid pentru a vă menține torsul și brațele încă - mișcarea ar trebui să vină de pe pelvisul și picioarele voastre.
  • Când vă simțiți confortabil cu acest burghiu, încercați același lucru fără kickboard.
  • De asemenea, puteți practica acest exercițiu în apă adâncă pentru a construi amplitudinea necesară.
  • Imagine intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 8
    3. Practicați lovitura de partea dvs. Împingeți de pe perete la suprafață și orientat pe o parte. Extindeți brațul inferior în fața dvs. și întindeți celălalt braț de-a lungul vârfului corpului. Stați în mijlocul benzii. Acest burghie ajută la dezvoltarea simetriei necesare pentru accident vascular cerebral.
  • Imaginea intitulată face cursa de delfin subacvatică Pasul 9
    4. Utilizați lovitura de Dolphin cu brațele freestyle pentru a crește viteza accidentului. Șutul lui Dolphin vă poate ajuta să dezvoltați o rată mai rapidă a cursei. Se potrivesc cu un accident vascular cerebral cu fiecare lovitură pentru o scurtă distanță în acest burghiu, nu întrerupeți să respirați.
  • sfaturi

    Avertizări

    Acesta este un accident vascular cerebral avansat. Master mai multe lovituri de bază, cum ar fi freestyle cu lovitura de fluture, și asigurați-vă că sunteți confortabil în apă înainte de a încerca acest accident vascular cerebral.
  • Urmeaza regulile. În funcție de nivelul dvs. și de locul în care concurează, utilizarea loviturii de delfin ar putea fi reglementată. În Jocurile Olimpice, de exemplu, înotătorii nu li se permite să rămână sub apă pentru prea mult din fiecare lungime. Utilizați delfinul lovit eficient, dar sincer.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar