Cum de a îngheța celulele pe o foaie de calcul google

Într-o foaie de calcul Google, vi se permite să îngheț până la 10 rânduri și până la 5 coloane. Când îngheța aceste celule, le veți putea vedea oriunde vă aflați în foaia de calcul. Acest lucru este util în special atunci când celulele înghețate sunt anteturi. În acest fel, nu veți pierde evidența locului în care vă introduceți datele. Pentru a îngheța celulele pe o foaie de calcul Google, treceți la pasul 1.

Pași

  1. Imagine intitulată celulele înghețate pe o foaie de calcul Google Pasul 1
1. Lansați browserul. Pentru a începe, deschideți browserul web preferat (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc.) Prin atingerea pictogramei pe desktop și mergeți la unitate.Google.COM.
  • Imagine intitulată celulele înghețate pe o foaie de calcul Google Pasul 2
    2. Autentificare. Dacă nu sunteți deja logat, Google Drive vă va cere să vă conectați cu informațiile despre contul Google. Dacă numele contului dvs. este deja indicat pe pagină, introduceți parola - în caz contrar, introduceți numele de utilizator și parola pe câmpurile furnizate.
  • Imagine intitulată celulele înghețate pe o foaie de calcul Google Pasul 3
    3. Deschideți un fișier de calcul tabelar. Puteți deschide fie un fișier existent, fie să creați unul nou. Fișierul de calcul va fi deschis într-o nouă filă a browserului dvs.
  • Dacă aveți un fișier de calcul existent, localizați și faceți clic pe numele fișierului din lista de fișiere de la mijlocul ecranului.
  • Dacă doriți să creați un fișier, faceți clic pe butonul "Creare" din colțul din stânga sus și faceți clic pe "Foame de foaie de calcul."
  • Imagine intitulată celulele înghețate pe o foaie de calcul Google Pasul 4
    4. Accesați meniul Vizualizare. Faceți clic pe "Vizualizare" la bara de meniu a foii de calcul pentru a reda meniul de vizualizare.
  • Imagine intitulată celulele înghețate pe o foaie de calcul Google Pasul 5
    5. Îndreptați mouse-ul peste opțiunea dorită. Puteți îngheța fie îngheța sau coloanele de înghețare - oricare dintre opțiunile pe care le îndreptați, o fereastră mică va apărea pe partea laterală a meniului Vizualizare.
  • Dacă doriți să înghețați celulele din partea de sus a foii de calcul, îndreptați mouse-ul pentru a "îngheța rândurile."
  • Dacă doriți să înghețați celulele pe verticală, indicați spre "Congelate coloane."
  • Imaginea intitulată celulele înghețate pe o foaie de calcul Google Pasul 6
    6. Selectați numărul de coloane sau rânduri pentru a îngheța. Puteți îngheța până la 10 rânduri și 5 coloane. Pur și simplu faceți clic pe rândurile de numere sau coloane pe care doriți să le înghețați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar