Cum să gătești cu fructe de iarnă

Fructul de iarnă este fructul delicios care vă este disponibil local, în timpul iernii. Există multe modalități diferite pe care le puteți găti cu fructe de iarnă. Fructele comune de iarnă includ mere, banane, struguri, portocale de mandarină și fructe de pasiune doar pentru a numi câteva. Puteți folosi fructele de iarnă în feluri de mâncare sau dulciuri dulci. În timp ce fructele de iarnă pot fi fructe care sunteți deja obișnuiți să mâncați, urmând tehnicile specifice și cercetarea fructelor vă va ajuta să maximizați utilizarea lor în bucătăria dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Explorând opțiunile
  1. Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 1
1. Descoperiți fructele de iarnă mai puțin cunoscute. Uită-te online pentru liste de fructe de iarnă și descoperi fructe pe care nu le-ai mai avut înainte. Unele fructe de iarnă mai puțin populare includ rhubarb, pummelo, suprimmon și fructe pasiune. Mergeți la un magazin alimentar mai mare și uitați-vă la selecțiile lor de fructe de iarnă pentru a vedea ceea ce aveți la dispoziție la nivel local. Experimentați și gustați diferite fructe de iarnă în forma lor brută pentru a vedea cum gustul.
  • Determinați dacă fructul pe care îl mâncați este amar, dulce sau acru și păstrați-l în minte când îl utilizați ca ingredient.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 2
    2. Cercetarea beneficiilor de sănătate ale fructelor de iarnă pe care le consumați. Un factor care vă poate ajuta să restrângeți opțiunile de gătit cu fructele de iarnă poate fi beneficiile lor de sănătate. Diferite fructe oferă vitamine și substanțe nutritive diferite. Acest lucru este deosebit de important pentru cei pe o dietă strictă sau cu restricții dietetice din cauza unei stări de sănătate.
  • Portocalele sunt încărcate cu vitamina C și ajută la prevenirea virușilor la rece și gripei.
  • Pomegranatele sunt o sursă bogată de fier, fitochimice, antioxidanți, polifenoli și vitamina C. Ele sunt, de asemenea, bune pentru sănătatea dvs. cardiovasculară.
  • Bananele sunt o sursă sănătoasă de potasiu și vă poate ajuta să mențineți o tensiune arterială sănătoasă.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 3
    3. Practicați gătitul cu fructe de iarnă diferite. Diferitele tipuri de fructe de iarnă vor avea timpi de gătit diferite și vor reacționa diferit în rețete. Cea mai bună modalitate de a obține o înțelegere a gătitului cu aceste fructe este practicând. Utilizați-le în rețetele dvs. preferate care utilizează deja fructe, cum ar fi plăcintele.
  • De exemplu, paharul asiatic necesită timpuri mai lungi de gătit decât perele convenționale din cauza texturii lor crocante.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 4
    4. Înlocuiți fructele existente în rețetele dvs. preferate. Puteți folosi fructele de iarnă într-o varietate de rețete, în special cele care au deja convorbiri. Încercați să găsiți echivalenți pentru fructe în rețetele dvs. preferate.
  • De exemplu, o rețetă pe care o solicită portocale poate fi înlocuită cu fructe de iarnă cum ar fi Clemențins.
  • Înlocuirea stafidelor cu cranberries uscată este, de asemenea, o altă opțiune bună.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Gătit mâncăruri savuroase cu fructe de iarnă
    1. Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 5
    1. A face o Sandwich de brânză la grătar cu felii de pere. Sandwich-urile savuroase au un gust surprinzător mare cu felii de pere. Pearul adaugă o dulceață, o ușurință și o crustă care este adesea lăsată absentă de la un sandwich de brânză la grătar. Pentru a crea această brânză la grătar, stratificați brânza și pere pe o felie de pâine. Puneți pâinea într-o tigaie fierbinte, luză cu unt sau spray. Așezați o altă felie de pâine peste el și așezați căldura la nivel mediu. Gatiți sandwich-ul timp de trei minute sau până când pâinea este crocantă și maro. Răsturnați sandwich-ul și gătiți-l pentru încă trei minute.
    • De asemenea, puteți adăuga o proteină cum ar fi șuncă sau carne de vită de friptură la sandwich-ul dvs.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 6
    2. Faceți o salată folosind fructele de iarnă. Ridicați salata tipică adăugând arome dulci și acru cu fructe de iarnă. Tot ce trebuie să faceți este să faceți felul de fructe și să-l puneți în salată. Marele alegeri de fructe de iarnă pentru salate includ portocalele de sânge și perele felii. Experimentați cu pansamente dulci și acru, cum ar fi pansamente de ghimbir în combinație cu aceste fructe.
  • Puteți face, de asemenea, o salată de fasole neagră folosind o cutie de fasole neagră, avocado și curmat tăiat.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 7
    3. Utilizați fructele de iarnă ca marinadă. Puteți folosi fructele de iarnă citrice ca glazură deasupra proteinelor, cum ar fi pește, carne de vită și pui. Marinarea mâncării dvs. cu portocalele de sânge va conferi o aromă dulce proteinei dvs. Pentru a folosi fructele de iarnă ca o marinadă, utilizați suc proaspăt stoarse de la un fruct citrice pe care îl preferați și îl combinați cu condimente cum ar fi pudră de usturoi, sare, fulgi de piper roșu, oregano sau piper. Ți-ai așezat carnea în marinadă timp de câteva ore sau peste noapte, astfel încât absoarbe aromele citrice și condimente. Acest lucru va duce la proteine ​​sucuri și mai tastieri.
  • Puteți fructi cum ar fi portocalele, lămâi sau fructe de pasiune.
  • Pentru a face o marinadă mai avansată, puteți combina, de asemenea, lucruri precum uleiul vegetal și oțetul de vin roșu la marinadă.
  • Adăugarea unui glazură de fructe de iarnă de iarnă la pește va conferi un gust tangy, dulce și acru.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 8
    4. Folosiți fructele de iarnă ca un garnitură la mesele dvs. Bucăți subțiri de mere sau rhubarb pot conferi o textura crocantă și proaspătă pentru mâncărurile savuroase pe care le gătiți. În plus față de crearea unui profil diferit de aromă, fructele de iarnă tăiate ca garnitură pot fi, de asemenea, pline de culoare și estetic plăcută. Alegeți garniturile care merg cu cursul principal. Obțineți creativi și faceți garnitura să arate din punct de vedere estetic plăcut de fel de fel de fel de fel sau să îl prezinte într-un mod creativ. De asemenea, puteți adăuga lucruri precum felii de portocale din sânge ca un alt garnitură simplă care va spori aroma mesei.
  • Fructe mai dulci ca perele și merele merg grozav cu păsările de curte, în timp ce fructele citrice cum ar fi portocalele și lămâi merg minunat pe pește.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Efectuarea deserturilor cu fructe de iarnă
    1. Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 9
    1. Face o salată de fructe de iarnă. O salată de fructe de iarnă este formată din fructe cum ar fi Kiwis, portocale, banane, mere și pere. Tăiați fructele de iarnă în bucăți, apoi adăugați-le într-un castron mare de amestecare. Prea adăugați arome mai dulci și mai robuste în salata de fructe, luați în considerare amestecarea în miere sau nectar de agave.
    • Acesta este un desert sănătos și proaspăt care folosește fructele de iarnă ca ingredient de stele.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 10
    2. Creați un compot de fructe de iarnă. Un compot de fructe de iarnă este similar cu a face un compoteră Apple, cu excepția faptului că are alte fructe de iarnă încorporate în ea. Pentru a găti compotul combina două mere tocate cu o jumătate de ceașcă (75 g) afine, stafuri, caise, ananas, o cutie de umplutură de piersici, 3/4 cești (177.4 ml) de suc de portocale și un stick de scorțișoară într-un aragaz lent. Setați aragazul la scăzut și lăsați-l să stea timp de 5 până la 6 minute. Rezultatul va fi un compot bun și gustos de fructe de iarnă.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 11
    3
    Coaceți fructul de iarnă. Coaceți-vă fructul ca și ce altcineva de fructe, dar folosiți fructe de iarnă în ea. Lucruri de genul clemențelor, smochine și kumquats gust delicios în tort de fructe. Alte opțiuni includ pere și cranberries uscate sau congelate.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 12
    4. Coaceți o prăjitură de lamaie cu capul în jos. Tortul de lamaie cu capul în jos utilizează lămâi, un fruct de iarnă comun, ca ingredient al retetei. Pentru a utiliza lămâi, creați tortul ca în mod normal, dar creați felii foarte subțiri de lămâie pentru a pune pe partea de sus a tortului înainte de ao coace. Lemnul va adăuga un gust proaspăt de fructe de iarnă la prăjit.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 13
    5. Faceți un tratat de fructe de iarnă. Puteți folosi cu ușurință fructe de iarnă într-o tartă pentru a crea un desert delicios și dulce de fructe de iarnă. Faceți TART în același mod în care, de obicei, ați folosi o crustă de plăcintă sau un aluat pentru a acționa ca bază de tart într-un vas de plăcintă. Combinați 8 uncii (226.79 de grame) de mascarpone, cremă grea, zahăr, vanilie și fructe proaspete de iarnă ca umplutură sau topping. Acest lucru va crea un fel ușor de făcut și delicios de fructe proaspete de iarnă.
  • Imagine intitulată Cook cu fructe de iarnă Pasul 14
    6. Coaceți plăcinte cu fructe de iarnă. Puteți coace o plăcintă de fructe de iarnă așa cum ați fi în mod normal coaceți o plăcintă de mere. În loc să folosiți doar mere, luați în considerare adăugarea altor fructe de iarnă ca perele, stafidele și cranberries. Experimentați cu diferite combinații de arome până când coaceți un tort de iarnă pe care îl bucurați.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar