Cum de a îngheța afinele

Afinele sunt cele mai frumoase și cele mai delicioase într-o perioadă scurtă de timp între iunie și august. Înghețarea lor la vârful lor vă va permite să vă bucurați de acea aromă de summerie proaspătă toată iarna. Pentru a îngheța afinele, le-a răspândit plat pe o tavă și le-au împușcat până când sunt greu, apoi le scoop în saci, astfel încât să le puteți stoca mai compact. Dacă doriți să știți cum să înghețați afinele pentru a-și păstra textura și aroma, continuați să citiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea afinelor
  1. Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 1
1. Recolta afine la vârful lor. Pentru cele mai bune rezultate de înghețare, fructele de înghețare care sunt suculente, delicate și aromă ca pot fi. Înghețarea fructelor care sunt prea tort sau puțin ciudate vă vor lăsa dezamăgiți în textura și aroma lor atunci când se dezgheță.
  • Recolta afine devreme dimineața - atunci când aroma lor este mai puternică.
  • Dacă nu înghețați afinele imediat după recoltare, păstrați-i să se răcească în frigider până când sunteți gata.
  • Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 2
    2. Decideți dacă doriți să spălați fructele de padure. Când vine vorba de spălarea afinelor înainte de îngheț, există două tabere. Există cercetări care arată că spălarea afinelor înainte de înghețare poate duce la o piele puțin mai dificilă, odată ce fructe de pădure se dezgheță. Alții spun că diferența este imperceptibilă și mai degrabă nu au murdărie în congelator.
  • Dacă fructe de padure sunt spălate înainte de înghețate, vă puteți bucura de a mânca o înghețată fără a fi nevoie să o dezghețați.
  • Dacă intenționați să utilizați boabe într-o rețetă pentru plăcintă sau un alt desert fiert, spălați-le înainte de înghețare nu ar trebui să fie o problemă.
  • Dacă vă decideți să spălați înainte de înghețare, clătiți ușor fructele de padure și lăsați-le să se usuce complet înainte de îngheț.
  • Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 3
    3. Așezați boabele pe o tavă într-un singur strat. O foaie cookie sau o tigaie mare de prăjire ar trebui să facă truc. Împrăștiați-le astfel încât să nu fie îngrămădite unul peste celălalt.
  • Partea 2 din 3:
    Înghețarea afinelor
    1. Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 4
    1. Așezați tigaia în congelator până când afinele sunt înghețate. Ar trebui să dureze 2 - 3 ore. Nu lăsați fructe de boabe pe foaia de cookie prea mult înainte de a le elimina - făcându-le astfel să-i explodeze să primească congelator.
  • Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 5
    2. Așezați fructele înghețate într-o pungă de vid sau într-o pungă de tip Ziploc. Îndepărtați excesul de aer din sac. Cu cât mai mult aerul pe care îl puteți elimina, cu atât mai puțin congelatorul arde că boabele vor avea. Etichetați pungile cu data la care le înghițiți.
  • Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 6
    3. Depozitați pungile în congelator. Puteți îngheța boabe de până la un an. Bucurați-vă oricând.

    Ambalate și stocate în mod corespunzător, afinele pot fi păstrate înghețate 6-8 luni (optim), dar va fi totuși comestibil după data aceasta.

    Afine se îngheață bine, păstrând atât forma cât și textura atunci când sunt utilizate în coacere.

  • Partea 3 din 3:
    Folosind afine congelate
    1. Imagine intitulată Freeze Brieberries Pasul 7
    1. Dezvoltare de boabe încet. Cea mai bună cale este să le plasați în frigider sau să le lăsați să ajungă la temperatura camerei. Nu utilizați un cuptor cu microunde pentru a dezgheța dacă nu vă planificați gătit cu ei.
    • Pentru a utiliza afine încă înghețate pentru coacere, nu este nevoie să dezghețați. Pur și simplu le puneți direct în brioșe și alte produse de copt. Coaceți ca de obicei. Acest lucru împiedică a fi distrus afinele să fie distruse în timp ce le amestecă în aluat și se termină să fie sucul și mai plumb în produsul finit. Ele încă devin la fel de calde ca restul elementului copt.
    • Dacă ați decis să nu spălați fructe de padure înainte de înghețare, amintiți-vă să faceți acest lucru odată ce au fost dezghețați.
  • Imagine intitulată Freeze Brieberries Intro
    2. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Marcați-vă pungile cu data la care le-ați înghețat, astfel încât să puteți urmări când trebuie să le mâncați.
  • Citit Cum se păstrează afine Pentru sfaturi suplimentare despre cum să le păstrați gata să mănânce odată dezgheț.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar