Cum de a exprima simpatia

Din păcate, aproape toată lumea are un anumit nivel de durere și disconfort în viața lor. Acest lucru ar putea fi la pierderea unui iubit, o căsătorie ruptă sau o serie de alte evenimente de modificare a vieții. Întrucât acea persoană vine în termeni cu situația în care se află, se pot sprijini pe prietenii și familia lor pentru sprijin și s-ar putea să vă așteptați să simpatizați cu ei. Puteți renunța pe cineva pe care îi pasă de ei și să simpatizați cu situația lor vorbind cu ei sau ajutându-i în acest timp dificil în viața lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Demonstrând verbal simpatie
  1. Imagine intitulată Express simpatie Pasul 01
1. Fi direct. Spuneți persoanei că vă pasă și vă pare rău pentru timpul tulburat pe care îl întâmpină. Majoritatea oamenilor se simt ciudați în situații în care simt simpatie și, astfel încât acestea nu sunt siguri de cum să-i mângâie pe cei dragi. Spunându-le că vă pasă este un prim pas mare și deschide ușa pentru ei la ASKYOU pentru ajutor dacă au nevoie.
  • Spune ceva de genul "Îmi pare rău."Apoi încercați să oferiți asistență într-un mod concret. În loc să spui, "Dați-mi voie să știu dacă pot ajuta," sugerează o modalitate specifică în care vă puteți ajuta. Încerca, "Pot urmări copiii în timp ce vă întâlniți cu planificatorul funerar," sau "Permiteți-mi să vă aduc cina în seara asta."
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 02
    2. Recunoaște durerea lor. Evitați compararea durerii lor la orice altă durere. Chiar dacă ați experimentat o situație similară, nu presupuneți că simt același mod în care ați făcut-o. Permiteți persoanei să simtă durerea în modul în care trebuie să lucreze prin ea. Spunând lucruri precum "știu cum vă simțiți", poate fi ofensator.
  • În loc să-i asume lucruri precum "Știu cum te simți:" Încercați să spuneți ceva de genul "Vă văd că sunteți răniți. Vrei să vorbești?"
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 03
    3. Rămâneți pe subiect. Când îți exprimi simpatiile la un iubit, evitați să vă rog. Dacă iubitul tău trece printr-un timp greu, sărituri de la subiect la subiect ar putea fi greu de urmărit, sau pot pierde interesul cu totul. În schimb, asigurați-le că sunteți acolo pentru ei și apoi le dați spațiul de care au nevoie.
  • Asigurați-vă că este bine înțeles că vă pot deschide cât de mult pe cât vor / trebuie să fie.
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 04
    4. Evitați să dați sfaturi. În timpul încercărilor, puțini oameni salută audând despre ceea ce ar trebui să facă. Numai emiteți sfaturi în timpuri brute dacă persoana vă întreabă în mod specific pentru intrarea dvs. În caz contrar, spunând lucruri de genul "Va fi totul, dați-i timp", implică faptul că credeți că știți mai multe despre situația lor decât ei.
  • Scopul este simplu disponibil. Spune lucruri precum "Dacă aveți nevoie de ceva, spuneți-mă."
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 05
    5. Evitați să vorbiți despre credință. Oamenii doresc adesea să intervină credința în vremuri grele. În timp ce credința voastră vă poate oferi confort sau putere, persoana pe care o simpliți cu mai sau poate să nu împărtășească aceleași opinii despre credință. Presupunând că împărtășesc opiniile dvs. pot apărea ca ofensivă și nepoliticoasă și ar trebui să evitați să le presați pentru a discuta despre ceea ce fac sau nu credeți în vremuri grele.
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 06
    6. Coborâți tonul. Dacă tonul tău este înălțat și tare, vei ieși ca înfricoșător sau excitat. Nici unul dintre acestea nu favorizează exprimarea simpatiei pentru o altă persoană. Când vorbiți, vorbiți liniștit și într-un registru inferior pentru a vă transmite simpatia.
  • Metoda 2 din 3:
    Exprimând simpatia non-verbal
    1. Imagine intitulată Express simpatie Pasul 07
    1. Face contact fizic cu persoana. Efectuarea contactului fizic poate reasigura pe cineva care vă pasă și sunteți disponibili pentru ei. Puneți-vă mâna pe umăr, sau dați-i o îmbrățișare. Dacă nu sunteți așa de confortabil cu persoana cu care vă simpatizați, agitați mâna.
    • Încetați orice contact fizic nedorit. Dacă persoana pare să se îndepărteze sau să se simtă confortabil cu dvs., nu-l forțați.
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 08
    2. Fiți conștienți de expresiile dvs. faciale. Cum spui că ceva este la fel de important ca ceea ce spui. Asigurați-vă că expresiile dvs. faciale se potrivesc cu condoleanțele pe care le oferiți într-o situație proastă. De exemplu, nu ar trebui să spui "Îmi pare rău pentru pierderea / norocul tău", cu un zâmbet uriaș.
  • O expresie neutră este de obicei cea mai bună. Aceasta înseamnă sprâncenele relaxate, făcând contact vizual și o gură neutră (fără zâmbet sau încruntat).
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 09
    3. Trimiteți-le un cadou. Cadoul pe care îl trimiteți nu trebuie să fie scump sau elaborat. În multe cazuri, trimiterea unei cărți ar fi suficientă pentru a vă exprima simpatia. De asemenea, puteți trimite flori cuiva pentru a vă exprima simpatia pentru situația lor actuală.
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 10
    4. Coordonează oamenii să-i trimită mese. O altă modalitate de a vă arăta simpatia și de a vă ajuta într-un timp greu este să aduceți mese persoane. Acest lucru le poate elibera de nevoia de a găti timp de câteva zile sau săptămâni și le permiteți timpului și spațiului să facă față situației lor. Cu cât mai mulți oameni puteți participa, cu atât va fi mai ușor să oferiți mese constante.
  • Există site-uri care permit oamenilor să se înscrie pentru mese specifice pe anumite date, ceea ce vă poate face mai ușor să organizați livrarea la masă. În acest fel, mesele pot fi distanțate și nu veți face greșeala de a aduce mai multe mese în aceeași zi.
  • Metoda 3 din 3:
    Continuând să vă arătați simpatia
    1. Imagine intitulată Express simpatie Pasul 11
    1. Verificați în fiecare săptămână. Când o persoană trece printr-un timp dificil, cum ar fi pierderea unui iubit sau pierderea de locuri de muncă, ei au de obicei o umflătură de sprijin. Odată cu trecerea timpului, alți oameni își continuă și continuă viața, lăsând persoana în primejdie pentru a se îngriji de ei înșiși. Ar trebui să verificați în fiecare săptămână persoana cu care simpatizezi să fii sigur că încă se descurcă bine.
    • Acest lucru nu trebuie să fie o verificare ciudată. Ați putea pur și simplu să aveți o cafea cu ei o dată pe săptămână și să spuneți lucruri precum "așa cum faceți săptămâna aceasta?"
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 12
    2
    Fii un bun ascultator. Prietenul tău ar putea să vorbească despre ceea ce se confruntă. Lăsați-l pe prietenul dvs. să știe că sunteți disponibil să ascultați și să faceți clar că au atenția dvs. nedivizată. Puneți electronicii ca telefonul dvs. și opriți televizorul sau alte distras. Faceți contactul cu ochii, ladu și să faceți sunete acolo unde este cazul (cum ar fi "Uh huh," sau "Înțeleg,") pentru a arăta că ascultați. A renunțat la judecată și nu vă gândiți la răspunsul dvs. sau la ceea ce credeți că ar fi trebuit să facă / ar trebui să facă. Lăsați-i să vorbească și să nu întrerupă.
  • Nu grăbiți persoana. S-ar putea să nu fie gata să vorbească sau să le ia o vreme pentru a-și articula gândurile.
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 13
    3. Evitați judecata. Oamenii îi judecă adesea pe alții aspru dacă nu se îndepărtează dintr-o situație proastă (cum ar fi o relație ostilă) sau "treceți peste" un eveniment tragic (cum ar fi o moarte în familie) într-un anumit interval de timp. Rețineți că toată lumea se luptă cu propriile lor bătălii lor și nu este locul tău de a decide când sau cum altcineva se mută în următoarea fază a vieții lor. Rămâneți îngrijiri și compasiune față de persoana pe care o simpliți și să rezervăm judecata pentru modul în care se ocupă de situația lor.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să condamnă orice comportament pe care îl prezintă. Sunteți liber să tăiați legăturile cu persoana dacă / când conexiunea devine nesănătoasă pentru dvs.
  • Imagine intitulată Express simpatie Pasul 14
    4. Faceți-vă disponibilă pentru a vă ajuta. În afară de check-in-urile frecvente, ar trebui să clarificați că sunteți disponibil pentru cealaltă persoană în orice moment că au nevoie de cineva care să se sprijine. Răspundeți la apelurile, textele, e-mailurile etc. și să fie dispuși să îi ajute să facă treburi sau alte sarcini zilnice. Dacă există un proiect mare care trebuie făcut, cum ar fi remodelarea unei încăperi după ce un soț a trecut, voluntar pentru a ajuta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Exprimați-vă sentimentele cât de bine puteți, dar nu vorbiți cealaltă persoană la moarte. Cea mai bună modalitate de a arăta simpatia este să ascultați atenția în timp ce ceilalți persoane vorbește.

    Avertizări

    Nu reacționați prea mult!! Exemplu: Dacă cealaltă persoană vă spune că au eșuat testul de matematică, nu plângeți isteric și cădeți la podea țipând "Oh Doamne!!!"
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar