Cum să accepți o propunere de căsătorie

Câteva momente din viață sunt la fel de de neuitat ca o propunere de căsătorie. Chiar dacă vă așteptați ca și celuilalt dvs. semnificativ să pop întrebarea, entuziasmul și anticiparea pură vă poate lăsa să desenați un gol când momentul ajunge. Nu vă faceți griji. Am pus împreună o mulțime de sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să rămâneți clar și concentrați atunci când partenerul dvs. se ridică pe un genunchi.

Pași

Metoda 1 din 7:
Planificați înaintea ocaziei.
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 1
1. Brainstormați ce doriți să spuneți ca partenerul dvs. propune. Lăsați deoparte o poezie specială sau scrieți sentimentele pe o foaie separată de hârtie. Când vine momentul mare, veți avea deja ceva planificat să spuneți.
  • Puteți găsi o mulțime de poezii romantice aici: https: // poeziefoundation.Org / Colecții / 145134 / Poezii de dragoste.
  • Planificarea înainte poate părea puțin prostie, dar este o modalitate foarte bună de a vă împărtăși sentimentele atunci când vine timpul. În timpul propunerii reale, s-ar putea să fiți prea șocați și emoționali pentru a împărtăși tot ceea ce este într-adevăr în mintea voastră.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "N-am simțit niciodată atât de puternic despre cineva din viața mea" sau "am crezut că nu te întrebi niciodată!"
  • Dacă partenerul dvs. începe să vorbească despre banii de bugetare, se întâlnește cu prietenii dvs. în secret și / sau comentarii despre inelele de angajament ale altor persoane, există o șansă bună pe care intenționează să o propună.
Metoda 2 din 7:
Urmați planurile partenerului dvs.
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 2
1. Nu le ardei cu întrebări sau preocupări legate de locul în care vă duci. Sunt șanse, cealaltă semnificativă a pus o mulțime de gândire și îngrijire în locul și când se va întâmpla această propunere. În loc să solicite o explicație, du-te cu fluxul și vezi unde te duce partenerul tău.
  • De exemplu, partenerul dvs. vă poate duce la magazinul de cafea unde ați întâlnit prima dată în loc să mergeți la magazinul de la colț.
  • Planurile de propunere ale partenerului dvs. vor fi probabil specifice și bine intenționate. Dacă ar dori să vă aducă într-un anumit loc, urmați conducerea lor în loc să puneți multe întrebări.
Metoda 3 din 7:
Respiră adânc.
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 3
1. Lăsați-vă să vă concentrați asupra a ceea ce se întâmplă în acest moment. Propunerile sunt experiențe rare, o dată în-a-o viață. Respirați profund pentru a vă ajuta să vă împământați, astfel încât să puteți asculta și să vă concentrați în mod special pe ceea ce spune partenerul dvs.
Metoda 4 din 7:
Lăsați-i să termine vorbind.
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 4
1. Dați răspunsul dvs. după ce au spus piesa lor. Propunerile sunt cu siguranță o stradă cu 2 căi. Este minunat că doriți să vă împărtășiți gândurile și sentimentele cu partenerul dvs., dar să le oferiți o șansă să se exprime și ei înșiși.
  • În funcție de modul în care propune partenerul dvs., ați putea aștepta până când le întreabă oficial "vă veți căsători cu mine?"Înainte de a spune" da."
Metoda 5 din 7:
Spune da."
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 5
1. Nu lăsați partenerul dvs. agățat! Lăsați-i să știe imediat că vrei să te căsătorești cu ei. Încercați să potriviți tonul și limbajul partenerului dvs., așa că știu sigur că spui da.
  • De exemplu, dacă partenerul dvs. arată deosebit de nervos, ați putea spune "da!"Sau" Desigur, mă voi căsători cu tine!"
  • S-ar putea să spuneți și ceva de genul "Nu pot să cred că acest lucru se întâmplă" sau "Sunt atât de fericit" înainte de a spune "da."
  • "Absolut, 100% da!"" Nimic nu ma face mai fericit!"Sau" ar fi onoarea mea!"Sunt alte lucruri pe care le puteți spune.
Metoda 6 din 7:
Bucură-te de moment.
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 6
1. Nu vă sunați imediat prietenii și familia. În schimb, dați-vă și partenerului dvs. mult timp să vă bucurați și să vă bucurați de compania celuilalt și să vă gândiți la viitorul dvs. împreună. Vor fi mult timp mai târziu pentru a sărbători cu cei dragi.
  • De exemplu, ați putea aștepta o zi sau 2 înainte de a vă împărtăși oficial angajamentul cu prietenii și familia.
  • Toată lumea reacționează la o propunere în moduri diferite. Ai putea fi cu adevărat emoțională sau s-ar putea să te simți fericit și eliberat. Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a simți și de a se comporta după fapt!
Metoda 7 din 7:
Nu vă faceți griji dacă inelul nu este perfect.
  1. Imaginea intitulată acceptă o propunere de căsătorie Pasul 7
1. În cele din urmă, inelul este un simbol al ceva mult mai mare. Dacă nu sunteți nebun în legătură cu inelul, nu este sfârșitul lumii. Când împingerea vine la Shove, puteți înlocui întotdeauna sau actualiza inelul în jos pe linie - este persoana care a dat tu inelul care contează cu adevărat.
  • Dacă este necesar, puteți obține întotdeauna inelul redimensionat de un bijutier mai târziu.

sfaturi

Nu întrebați prietenii dvs. pentru un indiciu când partenerul dvs. va propune. În schimb, lăsați-vă alte semnificative să vă ia prin surprindere!
  • Nu încercați să preziceți sau să romantizați ceea ce va fi propunerea înainte de timp. Lăsați-vă să fiți surprinși și încântați în acest moment!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar