Cum să faceți față când cei dragi refuză să vină la nunta voastră

Când te căsătorești, ai un milion de lucruri în mintea ta. Din păcate, cei dragi refuză să vină la nunta dvs. poate face dificilă să vă bucurați de planificarea zilei dvs. mari. Pentru a vă ajuta să faceți față deciziei lor, trebuie să vă concentrați asupra fericirii și iubirii care vă înconjoară nunta. Schimbarea atenției la pozitiv vă va aminti ce este nunta dvs. De asemenea, ar trebui să vă comunicați sentimentele cu cei dragi. Fiind cinstit și deschis cu emoțiile dvs. vă va ajuta să gestionați decizia de a accepta sau de a refuza invitația.

Pași

Metoda 1 din 3:
Comunicând cu cei dragi
  1. Imaginea intitulată face pe cineva să se simtă mai bine pasul 5
1. Întrebați de ce refuză să vină. Șansele sunt, puteți avea o idee despre ce cei dragi ar putea refuza invitația dvs. de nuntă. Indiferent dacă știți motivul sau vine ca o surpriză completă, sunați sau așezați-vă cu cei dragi. Întreabă-i direct de ce nu vor să vină la nunta ta.
  • Vorbind cu cei dragi, va împiedica în mod direct neînțelegerile viitoare, deci este important să auzim ce au de spus. De exemplu, ai putea spune, "Știu că nu te înțelegi cu logodnica mea, dar asta te oprește să participi la nunta noastră?"
  • Cunoașterea motivului vă poate permite, de asemenea, să faceți compromisuri. De exemplu, poate că persoana nu vrea să meargă pentru că nu vor să vadă un fostă soț / soție. Să le permiteți să aleagă propriul loc la recepție sau să întrebe dacă ar fi confortabil să participe la ceremonie și sărindând recepția etc.
  • Imagine intitulată Mențineți relația dvs. după diagnosticarea diabetului zaharat Pasul 6
    2. Fii cinstit și deschis despre sentimentele tale. Odată ce cei dragi au explicat de ce nu vor să vină, spun sincer modul în care decizia lor te-a făcut să te simți. Ei nu s-ar fi putut realiza cât de rănit vei fi prin absența lor și poate chiar reconsidera venind la nuntă. Dacă nu, ei pot recunoaște sentimentele.
  • De exemplu, le puteți spune, "Întotdeauna am respectat dvs. și părerea dvs. Refuzul dvs. de a veni la nunta mea mă face să mă simt supărat și nemulțumit."
  • Imaginea intitulată Fii un tip drăguț Pasul 17
    3. Explicați de ce doriți să vă căsătoriți. Cei dragi i-au făcut decizia fără să știe multe despre de ce vă căsătoriți. Luați timp pentru a vă explica cât de mult vă iubești logodnicul, că înțelegeți căsnicia este un angajament serios și care sunt planurile dvs. pentru ceremonia de nuntă. Dacă este important să le aveți acolo, clarificați-vă că apreciați prezența lor.
  • De exemplu, ați putea spune, "Logodnica mea și cu mine am fost împreună o lungă perioadă de timp și am vrea să ne angajăm în mod oficial dragostea unii pe alții în fața celor mai apropiați prieteni și familii. Aș vrea foarte mult să fiți acolo pentru a ne sprijini."
  • Imaginea intitulată face pe cineva să se simtă mai bine pasul 7
    4. Să contracareze argumentele lor. Odată ce ați ascultat justificările pentru refuzul de a participa, răspunde respectuos preocupărilor lor. Fiți atenți la modul în care reacționați și încercați să vă gândiți prin răspunsul dvs. înainte de a vorbi. Rămâneți calm și evitați să-i învinovățească, ceea ce îi va întări numai rezolvarea.
  • De exemplu, dacă refuză să vină pentru că există diferențe religioase, ați putea spune, "Știu faptul că logodnica mea este de o credință diferită, cu toate acestea, am discutat despre efectul nostru asupra relației noastre despre spiritualitatea noastră. Ne-ar plăcea să vă place să participați."
  • Imagine intitulată comunica eficient Pasul 25
    5. Evitați vina pe tine însuți. Este ușor să te bateți când cei iubiți refuză să vină la nunta voastră. S-ar putea să vă începeți să vă întrebați ce ați putut face diferit pentru a preveni căderea. Trebuie să vă dați seama că și-au luat decizia. Absența lor la nunta voastră nu va defini cine sunteți.
  • Amintiți-vă că ați făcut partea dvs. prin extinderea invitației. Aceasta arată că ați făcut un efort pentru ca ei să fie o parte din viața voastră. Depinde de ei să refuze sau să o accepte.
  • Imagine intitulată STOP DOWLOWL CORVINGS PASUL 3
    6. Discutați cu un terapeut sau un consilier. Dacă încă mai rănești, furios sau resentimente la cei dragi care refuză să participe la nunta ta și vrei ca ei să fie acolo, întreabă-i dacă ar lua în considerare mersul la terapie cu tine. S-ar putea să nu le convingeți să vină la nuntă, dar poate vorbi cu o terță parte, vă va ajuta toți să înțelegeți mai bine sentimentele celorlalți.
  • Dacă cei dragi refuză să participe la terapie, luați în considerare să mergeți singur. Vorbind prin emoțiile tale vă poate ajuta să vă procesați sentimentele, astfel încât să puteți continua și să vă bucurați de ziua dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Coping cu refuzul celor dragi "
    1. Imaginea intitulată arată o femeie pe care o ai pasul 15
    1. Fi acolo unul pentru celălalt. Amintește-ți că nunta ta este despre angajamentul dintre tine și logodnica ta. În loc să se simtă stresat despre refuzul celor dragi de a veni la nunta voastră, concentrați-vă asupra faptului că tu și soțul dvs. veți începe în curând o nouă viață împreună.
    • Distribuiți-vă sentimentele cu logodnicul dvs. și lăsați-vă logodnicul să vă ajute să lucrați prin ele. De exemplu, ați putea spune, "Sunt foarte supărat că cei dragi nu vor veni la nuntă." Vorbind prin emoțiile dvs. împreună vă va face să vă simțiți mai aproape.
  • Imaginea intitulată crește nivelul de energie în ultima dată 6
    2. Înconjurați-vă cu oaspeții care vă susțin. Țineți minte că nunta dvs. ar trebui să fie umplută cu oameni care iubesc și îngrijesc pentru tine și logodnica ta. Dacă credeți că o absență iubită va fi notabilă, întreabă un prieten apropiat sau relativ pentru a intra și a umple rolul. De exemplu, dacă tatăl tău refuză să vină la nunta ta, ai putea cere unui prieten apropiat să te plimbe pe culoar.
  • Amintiți-vă că ați putea avea un timp mai bun la nuntă decât dacă oamenii care nu au sprijinit că ați venit la nuntă și v-ați făcut inconfortabil.
  • Imaginea intitulată BE MATURE PASUL 26
    3. Mulțumesc oamenilor care vor veni la nunta ta. Unii oaspeți se pot simți incomod dacă alții refuză să vină la nuntă. Luați timp pentru a vorbi cu oaspeții care au acceptat invitația de a le mulțumi că vin, mai ales dacă se pot simți în afara locului. Acest lucru le va pune în largul lor.
  • De exemplu, ați putea spune, "Știu că tu și mama mea nu mă înțelegi, dar înseamnă mult pentru mine că vei veni la nunta mea."
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 30
    4. Să se ocupe de durerea de respingere. Având cei dragi care refuză să vină la nunta voastră pot fi foarte dureroase și se simt ca o respingere. Permiteți-vă să simțiți durerea și să vă întristați puțin, apoi luați măsuri pentru a vă reconstrui stima de sine zdrobită și mai mult înainte. Prinde orice discuție negativă - lucruri cum ar fi "Ce este în neregulă cu mine?", "De ce nu mă iubesc?", etc. - și să vă reamintesc că toată lumea suferă de respingere, chiar și cei mai încrezători și de succes oameni. Modul de recuperare este de a gândi la respingere ca ceva în afara dvs. - că nu are absolut nimic de-a face cu valoarea dvs. ca persoană. Aceasta este problema celor dragi ".
  • Dacă încrederea în sine este rănită, încercați să luați un moment în fiecare zi pentru a scrie trei lucruri pe care le doriți despre dvs. În plus, ați putea scrie câteva lucruri pe care le așteptați la nunta dvs., cum ar fi tăierea tortului cu noul soț.
  • Încercați să stabiliți o limită a cât timp puteți să vă întristați. Spune-ti: "Pot plânge faptul că tatăl meu nu va fi la nunta mea și mergând pe culoar până vineri la ora 4:00. Atunci voi renunța la asta."
  • Imaginea intitulată Live în cadrul mijloacelor dvs. Pasul 16
    5. Faceți ceva pentru dvs. Dacă vă aflați locuința pe cât de nefericiți sunteți sau nu vă puteți mișca să vă simțiți rău pentru dvs., schimbați-vă focalizarea. Amintiți-vă că trebuie să vă simțiți fericiți în timpul acestei perioade de angajare. Luați timp din programul dvs. de planificare pentru a face ceva care vă urăște.
  • De exemplu, ați putea dori să faceți ceva singur ca să mergeți pentru o excursie, un magazin sau să vedeți un film. Sau ați putea să sunați la un prieten apropiat și să faceți ceva distractiv împreună.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajutându-vă logodnicul
    1. Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 7
    1. Aveți o discuție onestă cu partenerul dvs. Dacă logodnica dvs. a fost într-adevăr în funcție de cei dragi care participă, trebuie să fii acolo emoțional pentru partenerul tău. Amintește-ți partenerului că nunta ta este despre voi doi. Dacă sunteți îngrijorat că partenerul dvs. nu va dori să se căsătorească, deoarece cei dragi nu vor fi acolo, întrebați-vă logodnicul dacă doresc să schimbe planurile de nuntă. Ascultați ceea ce spun ei și nu-și respinge sentimentele.
    • De exemplu, ați putea spune, "Știu că planificați pe cei dragi fiind acolo pentru noi, dar amintiți-vă că este nunta noastră și voi fi întotdeauna acolo pentru dvs."
  • Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 13
    2. Lucrați prin refuz. Logodnica dvs. ar putea să se lupte să înțeleagă de ce cei dragi au refuzat invitația sau decizia lor de a nu veni la nunta voastră. Dă-ți logodnicul pentru a lucra prin propriile emoții. Amintiți-vă logodnicului că aveți încă lucruri pe care le puteți face pentru a planifica nunta și pentru a reorienta atenția asupra restului nunții.
  • Dacă puteți, evitați crearea unei situații dramatice sau dureroase. În schimb, reamintiți ușor logodnica că este bine să vă simțiți răniți, dar ar trebui să evite confruntările furioase.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu toată lumea Pasul 10
    3. Înconjurați-vă logodnicul cu oameni de susținere. Asigurați-vă că alți iubiți ai logodnicului dvs. sunt încă capabili să vină la nuntă. Acești oameni vă pot ridica spiritele logodnicului și le pot aminti logodnicului că oamenii îi pasă de dragostea și angajamentul tău. Dacă unii oameni sunt nedeterminați despre venire, luați în considerare chemarea lor de a le cere personal să participe.
  • De exemplu, ați putea numi unul dintre prietenii apropiați ai logodnicului care locuiește departe și explicați pe scurt situația. Lăsați prietenul să știe că ar însemna mult pentru logodnica ta pentru ca ei să fie la nuntă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar