Cum de a merge pe jos

"Plimbarea Duck" este o formă unică de mișcare care implică mersul într-o poziție înclinată, bazându-se pe mușchii șoldurilor, coapselor și picioarelor inferioare pentru stabilizare. Este uneori folosit ca exercițiu calisthenic în timpul pregătirii militare sau în sport, cum ar fi fotbalul și rugby pentru a construi forța și rezistența la picioare. În anii 1950, o versiune modificată a mișcării a fost popularizată de Berry Berry Rock and Roll, care era cunoscut că Duck se plimba pe scenă pentru a adăuga un element de spectacol la solourile de chitară. De atunci, a devenit o bază de performanțe live ale multor muzicieni, inclusiv Angus Young din AC / DC, continuând să fie folosit ca o formă eficientă de condiționare musculară.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea plimbărilor de rață ca un exercițiu
  1. Imagine intitulată Pasul 1
1. Coborâți într-o înclinare. Caracteristica cea mai recunoscută a călătoriei de rață este poziția sa joasă. Începeți prin scufundarea într-o ghemuită, centrul de greutate aliniat peste tocuri. Obțineți cât mai profundă pe cât puteți confortabil. Poate doriți să vă încălzi ușor și să vă întindeți șoldurile, genunchii și gleznele în prealabil pentru a face să lucrați prin mișcarea mai ușoară.
  • Dacă faceți o plimbare de rață în scopuri de exerciții, o poziție ușor mai mare (coapse în paralel cu solul) va fi mai mare musculară.
  • Imagine intitulată Duck Walk Pasul 2
    2. Păstrați greutatea pe tocuri. Pentru a ajuta la stabilitate, păstrați-vă întregul picior în contact cu solul și odihniți cea mai mare parte a greutății dvs. peste tocuri. Acest lucru vă va asigura că profitați de cea mai mare suprafață posibilă și vă va permite să utilizați ajustări minore pentru a vă menține greutatea uniform distribuită. Tensionați mușchii din picioare tot timpul când vă aflați în poziția de jos - relaxarea vă poate face să pierdeți etanșeitatea și să cădeți peste.
  • Angajați-vă miezul prin stoarcerea abdomenului. Nu permiteți torsului să vă sprijiniți sau să vă întoarceți când începeți mișcarea de mers pe jos.
  • Imagine intitulată Pasul 3
    3. Echilibrați greutatea pe un picior. În partea de jos a ghemurii, ridicați încet un picior de pe sol. Toată greutatea dvs. va fi acum pregătită peste celălalt picior. Petreceți câteva secunde care vă obișnuiesc să vă mențineți echilibrul în această postură. În timp ce mersul pe jos, veți alterna în mod esențial între echilibrarea cu un singur picior într-o înclinare scăzută.
  • Flexibilitatea gleznei este importantă în această etapă, deoarece face ca echilibrarea pe un picior mult mai ușor.
  • Imagine intitulată Duck Walk Pasul 4
    4. Face un pas înainte. În timp ce echilibrați pe primul tău picior, adu-ți piciorul opus înainte și peste corpul tău și l-ai pus jos în față. Apoi, schimbați greutatea la piciorul din față, împingând genunchiul din spate înainte ca și dumneavoastră. Vă concentrați peste piciorul din față pentru a rămâne în poziție verticală.
  • Țineți brațele în fața corpului sau în afara părților laterale pentru a vă ajuta să echilibrați.
  • Imagine intitulată Duck Walk Pasul 5
    5. Intra într-un ritm. Acum repetați acțiunea de pasare folosind ambele picioare pentru a începe mersul pe jos. Asigurați-vă că vă schimbați echilibrul cu atenție la trecerea de la un picior la altul. Duck Walking poate fi destul de obositoare la început, pe măsură ce vă țineți în mod esențial într-o squat cu un picior, dar va deveni treptat mai ușor de practic.
  • Încercați să acoperiți 10-12 picioare la un moment dat de mers pe jos sau să vizați un anumit număr de pași pentru a finaliza. Creșteți pașii sau distanța în timp când vă veți obține mai bine.
  • După fiecare câțiva pași, ridicați-vă și dați mușchilor piciorului o șansă de a vă recupera.
  • Metoda 2 din 3:
    Modificarea tehnicii pentru scenă
    1. Imagine intitulată Duck Walk Pasul 6
    1. Squat în jos la un unghi ușor. Îndoiți genunchii la un unghi de 45 de grade și reduceți greutatea la șolduri. Capul tău ar trebui să se oprească la nivelul pieptului sau puțin mai mic. Spre deosebire de variația focalizată a exercițiilor, versiunea de plimbare de rață concepută pentru utilizarea pe scenă vă menține într-o poziție mai verticală, astfel încât să puteți continua să jucați sau să cântați.
    • Chuck Berry a făcut o plimbare de semnătură. Acest lucru a făcut să pară impresionant și memorabil, și, de asemenea, un pic cam umor. Angus tânăr de la AC / DC, un alt reprezentant notabil al mișcării, a avut tendința de a rămâne într-o poziție verticală, făcându-l să arate mai mult ca un joc de Hopscotch.
  • Imagine intitulată Duck Walk Pasul 7
    2. Stați pe un picior. Ridicați piciorul non-dominant și extindeți-l direct în fața dvs. la un unghi cu podeaua. Păstrați piciorul dominant plantat pentru o mai bună stabilitate și echilibru. Încă o dată, întregul tău picior ar trebui să fie plat pe podea, cu mai mult din greutatea ta plutioneaza peste toc.
  • Deoarece stilul de rață "Rock și Roll" se face pe un picior, poate fi mai greu de echilibrat și vă poate plictisi mai repede.
  • Încercați să comutați ce picior pe care îl utilizați din când în când până când îl puteți face pe ambele părți.
  • Imagine intitulată Pasul 8
    3. Utilizați hamei mici pentru a călători înainte. Din această poziție cu picioarele înclinate, luați un mic hop de pe piciorul dvs. de împământare. Nu este nevoie să încercați să sari prea mult sau departe: să vă deplasați doar cu un cuplu de centimetri la un moment dat. Hop în acest mod pe un picior pentru a accentua performanța ta. Lăsați piciorul extins să se deplaseze puțin peste sol sau să atingi în jos cu călcâiul dacă trebuie să corectați echilibrul.
  • Faceți-vă hainele mici și controlate. Capul tău nu ar trebui să bată prea mult și să coboare prea mult în timp ce călătoriți înainte.
  • Dacă doriți ca plimbarea dvs. de rață să arate mai mult ca Chuck Berry`s, să-ți aprinzi piciorul non-hopping în sus și în jos puțin cu fiecare hamei.
  • Imagine intitulată Pasul 9
    4. Concentrați-vă pe corpul superior. Îndreptați-vă spatele și păstrați-vă pieptul în sus. Acest lucru vă va permite să creați suficientă cameră pentru a juca chitara, saxofon sau un alt instrument în timp ce mergeți de mers pe jos. O poziție mai ridicată a corpului nu va cere, de asemenea, să utilizați mâinile pentru a vă ajuta să vă păstrați echilibrul, eliberându-le pentru solo-urile Groovy.
  • Practică în timp ce țineți sau jucați instrumentul pentru a vedea dacă puteți scoate cele două sarcini simultan.
  • Metoda 3 din 3:
    Limbă pentru plimbarea de rață
    1. Imagine intitulată Duck Walk Pasul 10
    1. Face câteva squaturi ușoare. Ia-ți mușchii gata și sângele tău circulează înainte de a încerca să umbli. Cu tocurile pe podea, ghemuiți până când coapsele sunt paralele cu solul. Țineți o secundă, apoi împingeți-vă înapoi într-o poziție în picioare. Efectuați 10-15 squats pentru a vă asigura că sunteți încălzit în mod adecvat înainte de a obține mobil.
    • Veți găsi mai ușor să vă deplasați și să intrați în poziții provocatoare după ce mușchii au fost pregătiți.
    • Un spectacol de etapă energică poate face un bun înlocuitor pentru o încălzire amănunțită.
  • Imagine intitulată Pasul 11
    2. Flexați-vă gleznele. Ridicați un picior de pe pământ. Îndreptați degetele de la picioare și țineți-vă timp de 5-10 secunde. Apoi, trageți degetele de la picioare înapoi spre shin și flexați-vă piciorul, ținând din nou câteva secunde. Repetați acest exercițiu de câteva ori cu fiecare picior pentru a vă ajuta să vă slăbiți gleznele și să le pregătiți pentru a vă susține greutatea.
  • Puteți, de asemenea, să vă întindeți gleznele, coborând în jos într-o ghemuită plină și înclinați-vă peste bilele picioarelor în timp ce vă asigurați că tocurile dvs. rămân pe podea.
  • Imagine intitulată Pasul 12
    3. Întindeți șoldurile și picioarele. Faceți câteva minute de întindere statică care urmează să vă încălzească. Exerciții precum lunges în picioare, quadriceps în picioare și se întinderi de hamstring și cercuri de șold vor crește temporar flexibilitatea, astfel încât să puteți mișca eficient într-o înclinare profundă. Stretching-ul este esențial pentru alungire și promovare a fluxului de sânge la tendoane și ligamente, care pot fi ușor rupte sau tensionate de mișcări ciudate, cu efect de levier, cum ar fi plimbarea de rață.
  • Nu neglija să vă întindeți dacă vă simțiți rigidă, deoarece poate reduce foarte mult șansele de a fi rănit. Singurul lucru pe care doriți să-l rupeți este muzica.
  • Imagine intitulată Duck Walk Pasul 13
    4. Atenție. Duck Walking poate fi distractiv și distractiv în setarea potrivită, dar nu este pentru toată lumea. Evitați orice mișcare care se simte inconfortabilă sau vă plasează articulațiile în poziții instabile, mai ales dacă ați suferit o vătămare a oricărei părți a șoldurilor, genunchilor sau a gleznelor în trecut. Chiar și tinerii și neinjurați ar trebui să fie conștienți de riscurile potențiale ale mersului de mers pe jos, deoarece este o formă atât de neobișnuită de locomoție.
  • Cei cu artrită sau probleme de mobilitate ar trebui să se gândească de două ori înainte de a juca cu mișcări de ghemuire.
  • Dacă întâmpinați durere în orice moment în timp ce faceți mersul pe jos, opriți imediat.
  • sfaturi

    În plus față de aspectul său flashy, plimbarea de rață este un exercițiu excelent pentru dezvoltarea forței piciorului și a mobilității. Este o formă de formare de mișcare naturală angajată de mulți sportivi, artiști marțiali, dansatori etc.
  • Dacă participați la o disciplină fizică care necesită un nivel ridicat de coordonare și control muscular, cum ar fi yoga, balet sau patinaj, face ca rața să meargă o parte obișnuită din rutina dvs. de încălzire sau răcire.
  • Plătiți un omagiu la influențele dvs. clasice de rock și roll prin încorporarea plimbărilor de rață în următoarea dvs. performanță muzicală.
  • Dacă practicați pentru scenă, luați atârna de mers pe jos fără instrumentul dvs. înainte de ao adăuga în amestec.
  • Avertizări

    Nu forțați o lovitură adâncă sau încercați să mergeți mai jos decât vă puteți confortabil. Acest lucru ar putea duce la un prejudiciu minor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar